Néhány avatar    

                     

Megjelent a harmadik vagyis a legújabb Nem Moon trailer. Szerintem ez a legjobb. Nagyon tetszik. Csak én azt nem értem, hogy mi az a nagy verekedés a Volturinál. Na de azt majd Novemberben meglátjuk.
Két új jelenet jelent meg a New Moonból. Jajj, csak kinozzák az emberek, hogy mind és mind jeleneteket jelenitenek meg:) nem?xD Nah akkor itt van a két jelenet:

Tudom, hogy ez a kép régi amit most teszek ki, de bevallom nektek, hogy nem is volt időm szerkezteni, cikkeket tenni. És kedvem se volt nagyon, mivel ott van a Demi Lovatos magazinom is. Úgy hogy elnézést kérek mindenkitől. Akkor a kép, vagyis Emily látható rajta:)


Találtam 4 új Still képet a New Moonból:) A belső cikkben található a másik három kép:)

Megjelent az Eclipse logója is:) Azt hittem, hogy már megjelent, de ezek szerint nem:) Nagyon szép:)

Már  rég megkezdődött az Eclipse forgatás.De nem nagyon lehetett eddig infókat/képeket találni:D. De mostmár megérkeztek az első képek!. Az Eclipse film premier napja :2010.06.30.

Intelligens, komoly, ambíciózus, tehetséges, mindenképp különleges és egyedi stílusú.
Ezúttal a Hollywood Acces állított össze egy újabb tizes listát, ahol Kristen Stewart az 5. helyet kapta.
"Kristen Stewartnak saját stílusa van, és nem fél azt megmutatni." - írják.
Egyébként több Twilight saga-s is helyet kapott fiúk-lányok egyaránt:
10.Taylor Momsen; 9.Demi Lovato; 8.Jonas Brothers; 7.Dakota Fanning; 6.Selena Gomez; 5.Kristen Stewart; 4.Emma Watson; 3.Taylor Lautner; 2.Taylor Swift; 1.Miley Cyrus
Anna Kendrick  egy fantasztikus ruhában jelent meg a vörös szönyegen a 2009es Torontoi Nemzetközi Film Fesztiválon( Ünnep). Az "Up in the Air" cimű filmet képviselte, amiben lehet, hogy Oscarra fogják jelölni, mint a legjobb támogató szinésznő.

Lesz, 2010-es Taylor Lautneres naptár(Amazon júvoltából). Már megjelentek, hogy milyen képek lesznek benne. Jó képeket választottak. Vagyis szerintem édes az egész képen. Na itt vannak.xD

Néhány New Moonós fan art posztereket találtam. Szerintem nagyon jók.

Alice Cullen

Neve: Mary Alice Brandon Cullen

Születési idő: 1901

Ekkor változott vámpírrá: Valamikor 1920-ban, 19 éves volt.

Eredetileg itt élt: Biloxi, Mississippi

Haja színe: Fekete

Szeme színe: Vámpír arany/fekete

Magassága: ~155 cmKülső

jellemezői: tündeszerű, nagyon vékony, alacsony lány, tüsis, tépett fekete hajjal

Család tagjai:

Nevelő szülei: Carlisle és Esme Cullen

Vámpír Testvérei: Edward és Emmett Cullen

Férje: Jasper Hale

Sógornője: Rosalie Hale

Átváltoztatta: egy idős vámpír, aki egy elmegyógyintézetben dolgozott, és meg akarta Jamestől menteni Alice-t.

Hobbijai: szereti a divatot, imád vásárolni és bulit szervezni.

Autója: az első részben nincs neki, később Edward-tól kap egy Porsche 911 Turbo-t

Különleges képessége: látja a jövőt. (A jövő viszont mindig változik, így csak addig látja valakinek a bizonyos jövőjét, ameddig az a valaki más "útra" nem lép, meg nem változtatja a döntéseit - ekkor változik a múlt is. Úgymond szubjektív a jövő.)

Élettörténete: Fiatalon, látomásai miatt elmegyógyintézetbe zárták. Egy ottani dolgozónak (aki vámpír volt) ő lett a legkedvesebb betege. James, egy magányos vadász vámpír azután nézte ki magának Alicet, miután felfedezte fajtársa figyelmét iránta. Az intézeti dolgozó, hogy Alicet megvédje, szabadon engedte és átváltoztatta. Miután végzett elmenekült, de James megölte őt. Alice nem emlékezett korábbi életére, vámpír mivoltától megrettent, de látomásainak köszönhetően tudta, hogy van egy család, akik maguk közé fogadják, és a nem hagyományos vámpír életet élheti majd. Előző életét is kutatta így talált rá húgára, Cynthiára, akinek van egy Alice nevű lánya, és mind a ketten még mindig Mississippiben, Biloxiban élnek. Ő talált rá Jasperre 1948-ban, aki akkor már vámpír volt. Alice látomásait követve együtt csatlakoztak a Cullen családhoz 1950-ben. Azóta sem maradtak el tőlük. Alice és Jasper hivatalosan is összeházasodtak, de Rosalieval és Emmettel ellentétben nekik egyszer is elég volt. Bella és Edward kapcsolatának kezdetén ő volt a legoptimistább és legtámogatóbb a családból, és biztosította Edwardot, hogy nem lesz semmi baj. Ő mondta meg Edwardnak azt is, hogy Bella egy nap a családjuk tagja lesz. Alice csak emberek és vámpírok jövőjét képes látni, mivel korábban ember volt, és aztán lett vámpír. Így képessége nem terjed ki a vérfarkasokra, vagy a félvérekre, mint Renesmee. Az Alkonyatban használja képességét, hogy segítsen Bellának. Később pedig a két lány a legjobb barátnők lesznek, és úgy szeretik egymást, mint a testvérek. Az Újholdban Alice előre látja, hogy Bella lezuhan egy szikláról, és azt gondolja, hogy öngyilkos lett. Rosalie szól erről Edwardnak. Miután Alice rájön hogy mi is az igazság, maga megy el Forksba Belláért, hogy együtt állítsák meg Edwardot. Az Eclipse-ben már képzett harcosként küzd a Victoria által teremtett sereg ellen, és nagyon élvezi. A Breaking Dawnban Alice lesz Bella koszorúslánya az esküvőn, majd pedig ő keres egy másik félvért Jasperrel, hogy megmagyarázzák a Volturiknak, hogy ki is Renesmee valójában. Alice sikerrel jár, a Volturik elmennek.


Az Alkonyat és az Újhold sztárja úgy döntött nem csak a filmekben mutatja meg, mit tud, hanem a divatfotózások világába is szívesen betörne. Legalábbis ideiglenesen.

 

Kellan Lutz
 Ez mindössze annyit tesz, hogy Kellan fogta magát, és pózolt a H&M ruháiban egy fotózáson.  Ő lesz az új arc(?). Nem lenne rossz ötlet, ilyen testen minden férfi ruha jól mutatna. Bár azért abban reménykedünk, hogy ez csak egy kis kiruccanás volt a film világából, és Kellan még egy darabig marad a mi „vegetáriánus” vámpírunknak.

Szerkesztőség

Ne Lopj!


Megkérlek nagyon szépen, hogy ne lopjatok az oldalunkról.
Mert másképp jön Alice és neked is az lesz a véged mind James-nek.:D
Köszönöm.
             A szerkesztő

Üzenőfal

A nap képe

Magazinról

Alapítva: 2009.06.30.

Tegnapi látogatók: 0

Látogatók az előző hónapban: 1

Látogatók a jelenlegi hónapban: 2

Feliratkozottak: 44

Magazin helyezése: 1164

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez