Az " Erősebb nem" gyenge pontjai
Lehet jól jön..

AZ "ERŐSEBB NEM" GYENGE PONTJAI


ZORD VIDÉKEN LÁGY TERÜLETEK

A férfiak általában minden erejükkel azon vannak, hogy elhitessék a külvilággal, nekik ugyan nincsenek érzéseik.

Elég csak arra gondolnunk, hogy a boldogság vagy a fájdalom nyílt kifejezése többnyire még mindig a férfiatlanság jelének számít.

Mindez azonban csupán a hagyományok, a társadalmi beidegződések következménye - a kőkemény külső valójában érzékeny belsőt és egyben erogén zónákban gazdag felszínt, azaz testet takar. ISMERETLEN TÁJAKON

A férfitest érzékeny tájainak felfedezésével és megfelelő módon való kényeztetésével a hetedik mennyországba röpíthetik a férfit, aki talán maga sem volt eddig tisztában azzal, miféle gyönyörök forrása is lehet saját teste!

Amikor partnerek már kellően megismerik egymást, gátlások nélkül lehet egymás testét felfedezni. Higgyék el, ez számunkra is és az Önök számára is egy feledhetetlen utazás lesz!


CSÍPJÜK FÜLÖN!

A tetőtől talpig való kényeztetést elkezdhető egyből a fejtetőn egy kellemes masszázzsal, de akár az is elegendő lehet a kedélyek felborzolásához, ha puha ujjakkal gyengéden beletúrnak hajfürtjeinkbe.


Ezután lehet áttérni az arc különböző részeire, akár a fül, akár a szem környékére, melyek az itt található számos idegvégződésnek köszönhetően igencsak érzékenyek.

A szempillák és a szemöldök nyelvvel kényeztethető, a fülcimpát pedig mutatóuj és nagyuj közé véve érdemes simogatni lágy, gyöngéd mozdulatokkal, mielőtt áttérnének a fülcimpa szájjal való izgatására, a fülbe suttogott izgató félszavakról nem is beszélve... CSÓKOLJUNK OKOSAN...


Azt mindenki tudja, hogy a csók izgató, az azonban már kevésbé ismert tény, hogy ez azért van így, mert az ajkak a test egyik legérzékenyebb pontjai.

Ha igazán le szeretnék venni a marcona kedvest a lábáról, érdemes minél hosszabb ideig csigázni őt azzal, hogy végigcsókolgatják arcának és nyakának minden kis szögletét, az ajkait a művelet legvégére hagyva. ...ÉS ÉRINTSÜNK FINOMAN, LÁGYAN!

A nyakat izgatva ugyanazt a technikát érdemes követni, mint a test többi részein is: csókokkal, harapdálással, simogatással fokozatosan, egyre erőteljesebben, vigyázva arra, hogy az ujjheggyel vagy a körmömmel való érintés csiklandozó lehet.

Ujjbegyet vagy a tenyeret használva erre a célra, és megfelelő gyöngédség mellett könnyen megtapasztalható, hogy a férfiakra a nyakuk izgatásával is kellőképpen hatni lehet.AMITŐL FELGYORSUL A LÉGZÉS


A férfiak mellbimbói nem olyan érzékenyek, mint a nőké, de azért nem érdemes kihagyni ezt a területet sem, mert a férfiak vágyait ezzel is jócskán fel lehet korbácsolni.


Ebben az esetben is az a taktika a célravezető, ha a mellbimbók megérintése a végére marad és előbb a mellkas többi részét simogatják vagy masszírozzák egyre szűkülő koncentrikus körökkel közelítve a "célpontok" felé.


Közben persze nem tilos a test más tájaira is elkalandozni, hogy aztán a meglepetés erejével csapjanak le újra a mellbimbókra. Partnerük ezt a taktikázást garantáltan értékelni fogja.HASRA! HÁTRA!

A hát, a has (köldök!), a karok, lábak mind megérdemlik az odafigyelést, ahogyan a fenék is.

Ezen a tájékon is rengeteg jól ismert lehetőség közül lehet válogatni, hogy miként juttassuk el szeretett férfit arra a bizonyos csúcsra, melynek ennyi kényeztetés után már ugyancsak a közelében járhat...

A férfiak hátán vagy karján enyhén végighúzott köröm, valamit a könyök és a hajlata igen érzékeny terület, ahol mind ujjal, mind nyelvvel vágyforraló hatás váltható ki. A has pedig egy igazán izgalmas terület, hiszen az ajkakkal enyhén csókolva, lépésről lépésre lehet a legérzékenyebb pont felé haladni.A FÉRFI G-PONTJA

Az előjáték egy pontján - előbb vagy utóbb - végül elérkezünk a férfitest legérzékenyebb pontjaihoz, a nemi szervekhez.

Még mindig viszonylag tabutémának számít (bármennyit is beszélnek róla) hogy a férfiaknak is megvan a maguk G-pontja: a prosztata.

Főként azért nem szokás erről a mandula alakú kis mirigyről beszélni, mivel általánosan elterjedt tévhit, hogy izgatását csak az ánuszon keresztül lehet elérni különböző segédeszközök igénybevételével (ánuszvibrátor, stb) amitól sokan ódzkodnak. A FOKOZHATATLANT IS LEHET FOKOZNI

Egy másik háttérbe szoruló testtáj a herezacskó és az ánusz közti bőrfelület, amelyet a misszionárius pózban lehet a legjobban elérni.

És nem csak aktus közben! Egyéb esetekben is hozzáférhető: a pénisz kézzel vagy szájjal történő ingerlése során a másik kézzel nyugodtan lehet izgatni. Lágyan megérintve ezt a területet, az őrületig lehet kergetni a férfiakat. És ha közvetlenül az ejakuláció előtt masszírozzák... Nos, akkor - a kirobbanó hatás garantált!JÓTETT HELYÉBE...

A férfiak erogén zónáinak felderítése közben persze nem szabad megfeledkezni arról, hogy minden férfi más és más.

Mindig érdemes odafigyelni a férfi reakcióra és ahhoz igazodva alakítani ki a "stratégiát". Érdemes váltogatni, kombinálni az egyes testrészek izgatását, mert a meglepetés erejével lehet a legelsöprőbb sikert elérni.

Ha újra és újra visszatérnek egy adott ponthoz, egyre fokozva az ingerlést, biztosak lehetnek benne, hogy kedvesük nem lesz hálátlanMagazinról

Alapítva: 2006.10.05.

Tegnapi látogatók: 60

Látogatók az előző hónapban: 2018

Látogatók a jelenlegi hónapban: 1653

Feliratkozottak: 74

Magazin helyezése: 239

Üzenőfal

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez