Hármasban...
A történet folytatása.......
Egy igazán jó történet..
                                                     Félénk szösziÉn egy kedves szöszi lány vagyok, de rettentő félénk. (persze azért most már más a helyzet!!!)Első lányos kapcsolatom egy kolléganőmmel volt. Az egész még iskolaéveim alatt történt.(17 évesen) Akkor még nem nagyon foglalkoztam a lányokkal. (persze olykor megnéztem a szép nőket) Nos, az egész egy butik irodájában történt. Kinyitottunk, és olyan unalmasan mentek a percek, hogy mint mindig beszélgetni kezdtünk. De most valami egész másról, mint eddig. Évi egy 35 éves csinos nő volt. (ő a kolléganőm) Nagyon jól nézett ki.

Csinos alak, helyes buksi, és elképesztő mellek!!!! Én csak tátott szájjal figyeltem amiket mesélt. Úgy mondta el a történeteit, hogy az egészet láttam magam előtt. Éreztem, hogy átnedvesedik a bugyim. Szóltam hagyja abba most már, mert dolgom van még az irodában. (szokásos gálya) Abba hagyta és én elmentem takarítani. Teljesen elmerültem a gondolkozásban, hogy milyen is lehet egy másik nővel. Magam előtt láttam Évit, ahogy simogat és csókolja vékonyka testem minden porcikáját. Észre sem vettem, hogy ott áll mögöttem.

Gyengéden átkarolt, de erőszakosan betapasztotta a számat a kezével. Nem tudtam mit csináljak. Kicsit megijedtem. Éreztem izgalmát ahogy beleszuszogott a fülembe. Csókolgatni kezdte a nyakamat, és a keze elkalandozott egy kicsit a testemen. Végig simított a fenekemen, aztán hátulról szorosan magához húzott. Markolta a melleimet, és egyre hangosabban szuszogott. Ekkor éreztem, hogy innen már nincs vissza út. Hátra nyúltam, és én is simogatni kezdtem izmos fenekét. Csókoltam és harapdáltam a kezét a számon.

Érezte, hogy most már én sem bánom ami történni fog, és levette kezét a számról. Csúsztatta lefelé egészen a *****mig. Összerezzentem, hogy mi lesz ha megérzi, hogy mennyire felizgatott. Simogatott még egy kicsit és mikor már én is hangosan nyögdécseltem, megfordított. Kigombolta a blúzomat, és megmarkolta a melleimet, harapdálta, szívta, és én teljesen kész lettem. Már csak azon járt az eszem, hogy most már nagyon nagyon akarom, hogy a nyelvével a *****mban járjon. Nagyon remegtem,ezért felültetett az asztalra.

Felhúzta a szoknyámat és széttárta a lábaimat. Végig csókolta a lábamat, de a *****mat nem akarta. Nem bírtam tovább, megfogtam a fejét és odahúztam. Először csak nyengéd csókokat nyomott a nedves *****mra. Simogatta közben és becsúsztatta az újját. Kidugta végre a nyelvét is, és most már nyalta. Egyre több ujja került belém. Teljesen kitöltötte a *****mat, és közben finoman nyalta.Nagyon nagyon jó érzés volt. Nem akartam még elmenni, mert akkor vele mi lesz. De ellentmondást nem tűrően, még jobban "belém merült".

Éreztem a gyomromban azt a furcsa érzést, amitől már tudtam egyáltalán nincs messze az a csodás érzés. Beleborzongott az egész testem akkorát élveztem. Lassan kihúzta kezét a *****mból, és bedugta a számba. Azelőtt sosem kóstoltam meg az ízemet, de most nagyon akartam. Engedékenyen kitátottam jó nagyra a számat, és lenyaltam róla minden finom nedvet. Kaptam még egy erőtlen puszit, aztán Évi kiment. Nagyon hülyén éreztem magam. MI lesz ha kimegyek???? Felöltöztem, erőt vettem magamon és kimentem.

Évi akkor fordította meg a táblát az ajtón. Elhatároztam magamban, hogy másnap én fogom ezt csinálni vele. Nagy izgalommal mentem másnap reggel dolgozni. Jött Évi is, de kicsit szomorú volt. Kérdezgettem mi a baj, és, hogy esetleg megbánta a tegnap történteket, akkor én elfogadom. De nem ezzel volt a baj. Nem igazán akart beszélni róla, de végül azért csak elkezdte. Neki volt egy "állandó" barátnője, akivel a boltban történtek után nem tudott mit kezdeni. Nem akart vele szakítani miattam, de eggyütt a kettő sem mehet.

Mert nagyon tetszem neki, és hát ugye az újdonság varázsa még meg volt bennem. Na de nem erről akarok írni. Aznap nem történt semmi a boltban, de megbeszéltünk egy hétvégi randit. Találkozásunk egy szép kapcsolat kezdetét jelentette. Elmentünk a lakására, és itallal kínált. Kicsit becsíptünk. (azt hiszem azért ez egy kis kezdő lökést adott) Ott ültünk egymás mellett,Ő megfogta a kezemet és felvezetett az emeleti hálószobájába. Óriási francia ágy. Furcsa bizsergés öntötte el a testemet. Milyen hancúr vár ránk, ezen az óriási ágyon.

Csókolózni kezdtünk. Most is Ő akart kezdeményezni,de én nem hagytam. Kissé ügyetlenűl, de azért csak sikerült lefektetnem az ágyra. Szépen kigomboltam sejtelmesen áttetsző blúzát, és csókolni kezdtem a csodás melleit.(már amit nem takart el a melltartója) Kivettem a melleit a fekete csipkés melltartóból. Olyan nagyok és, feszesek voltak. Közéjük bújtam, és nem tudtam betelni az érzéssel. Mikor már kellőképp megszeretgetem a melleit, elindúltam lefelé. Végig csókoltam feszes izmos hasát, gyönyörű hosszú combjait.

Éreztem, hogy élvezi, mert remegett a teste, és halkan nyögdécselt. Nem bírtam tovább én sem.( nagyon nedves volt a bugyim) Csókolgatni kezdtem a *****ját. Olyan finom illata volt. Már nedves volt ő is. Végig nyaltam, aztán leragadtam a csiklójánál. Nyelvem hegyével birizgáltam. Nagyon tetszett. (mindkettőnknek) Aztán egyszer csak megfogta a fejemet és felemelte. Szólt, hogy várjak. Hozott egy vibrátort. Na ettől egy kicsit megijedtem. Mi lesz ha nem jól csinálom. De megnyugtatott, hogy ha az ösztöneimre hallgatok, minden stimmelni fog.

Kezembe vettem, és végig nyaltam. Aztán nyalogattam tovább a *****ját. Nem mertem bedugni. De ő türelmetlenül megfogta a kezemet, és odarakta a *****jához.. Segített bedugni a vibrátort. Aztán mint aki mindig ezt csinálta, már könnyebben ment. Jó mélyen belenyomtam a *****jába, és csókoltam. Nagyon rövid idő telt el, amikor feleszmélve éreztem, hogy éppen élvez. Annyira belemerűltem. Hangosan nyögött, és erősen szuszogott. Nagyon jó érzés töltött el. Annyira nedves voltam már. Kihúztam a *****jából, lenyaltam róla minden drága nedvét.

Tovább nyalogattam a *****ját, hogy minden csepp az én számba vándoroljon. Közben becsúsztattam a saját *****mba a vibrátort. Nagyon jó!!!!!!!! ÉVi észrevette miben mesterkedem, és magára húzott. Ügyesen kicsúszott alóllam, és már a lábam között éreztem a fejét. Bennem a vibrátorral és Évi nyelvének párosítása, rettentő hatással volt rám. Nagyon gyorsan elélvztem. Összerándult az egész testem az élvezés közben. Évi nyalogatta még a *****mat. Aztán felmászott mellém, és összebújtunk. Sok sok csókot adtunk még egymásnak.

Aztán sajnos ébresztő ebből a gyönyörű álomvilágból. Haza kellett mennem. De elég "mély" nyomokat hagyott bennem ez a pár óra. További életem, az már csak a lányok körül forgott. Sosem próbáltam fiúval....
CsillaMég a 90-es évek közepén történt, egy nagyvállalatnál dolgoztam. Jó helyem volt, meg is fizették a munkámat. A kollegák akikkel dolgoztam, jó fejek voltak, lehetett rájuk számítani. Némelyikükkel a kapcsolatom nem csak munkahelyi volt. Összejártunk munka után, de néha hétvégéken is együtt voltunk. Ideális társaság volt a mienk. Gábor is a munkatársam volt. Legtöbbször náluk töltöttem az időmet, ha egyéb dolgom nem akadt.

Csilla 33 éves volt akkor, de egy nagyon vonzó , vékonytestű, szőke, nem túl nagy mellű nő. Nem látszott meg rajta a szülés, saját bevallása szerint sokat tornázott a szülés után, így sikerült visszatérnie a régi alakjához. A fiúk két éves volt akkoriban, még csak akkor kezdett megtanulni beszélni.

Akkoriban hetente 2-szer jártam Body Building-ezni. Csak amiatt kezdtem el, mert túlságosan is sovány voltam, nem mondom volt hatása, de sosem izmosodtam meg tőle egészen. Csilla már az első találkozásnál felkeltette a figyelmemet, mit ne mondjak már akkoriban is a nálam idősebb nők érdekeltek, és ez azóta sem túl sokat változott.

Az érettebb nőkben benne van az az igazi tűz ami a fiatal tinikből hiányzik. Nincs is annál jobb érzés, hogy egy vonzótestű, széparcú 35-40 éves nő lesi a kívánságaidat, és minden perverz gondolatodat megvalósítja.

Forró nyári péntek volt, az időm nagy részét a strandon töltöttem, fel akartam töltődni energiával a télre. Délután kellett találkoznom Csillával, egyszerűen csak átkellett neki adnom egy dokumentumot. Gábor vidéken töltötte a hétvégét mivel egy munkát kellett elintéznie. Engem pedig megkért, hogy juttassam el Csillának a papírokat, mert a jövő héten már késő lett volna.

Nem fűztem sok remény ehhez a találkozáshoz, de a remény hal meg utoljára. Hogy ne csak öt perc legyen a dologból, meghívtam egy sétára és egy kis fagyizásra. A gyerekét persze hozta magával. Jól telt az időnk, sokat beszélgettünk egymással, szinte itatósként ittunk egymás szavait. Már későre járt, a gyerek is elfáradt, én mivel nem volt más dolgom megígértem nekik, hogy hazakísérem őket.

Mikor a lakásba értünk a szívem már a torkomban dobogott, de nem akartam magam elárulni. Megittunk egy kávét, majd a beszélgetést a nappaliban folytattuk. Szinte minden terítékre került, ami ilyenkor szokás.

A hangulat egyre bensőségesebb lett. Alig vártam hogy megérinthessem Öt. Mintha érezte volna rajtam, hogy egyedül nem merek kezdeményezni, így Ö tette meg az első lépéseket. Megfogott egy toll pihét ami a díszpárnából esett ki. Egymáson gyakoroltuk, hogy milyen érzéseket vált ki belőlünk a toll, ha a másik simogat vele.

Kezdett szűk lenni a nadrágom. Már nem érdekelt semmi, akartam Öt, azt akartam, hogy érezzem forró testét, és lássam az arcát amint beléhatolok. Ö sem volt evvel másként. Forrón csókoltunk egymást miközben kezeink egymás testét simogatták. Hanyatt fektettem, a felső ruháját közben levettem, már csak a bugyi volt rajta. Nem akartam sietni. Ekkor Ő kerekedett fölém, és szintén csak az alsónadrágot hagyta rajtam. Visszafordítottam a hátára, melleit kezdtem masszírozni, miközben a számmal a bugyiján keresztül izgattam pinusát. BEVADULT! Fejemet a lágyékához nyomta, és vadul lihegett. Letéptem a bugyiját. Lábát szétfeszítettem, úgy hogy fejemmel szembe kerültek nagyajkai. Széthúztam a szeméremajkait, és csiklóját nyalogattam. Majd számba vettem és egy kicsit szívogattam, bár nem volt nagy. Ujjammal pedig néha be-be bújtam forró hüvelyébe. Nyelvemmel időnként mélyen bele is nyaltam, ilyenkor hangosan felnyögött. Hirtelen a lábait nyakam köré kulcsolta, és így fordult meg 69-es pózba. Lesegítette rólam a nadrágot, egy pillanatra szemembe vágta szerszámom. Meglepődött a nagy méretén kezét végighúzta az oldalán. Majd nyelvével a makkomat ingerelte. ******on a bőrt hátrahúzta, hogy nyelvével a teljes makkot tudja élvezni. Időnként bekapta és mélyen a tokába tolta. Néha pedig nyelvét pörgette rajta. Nagyon jól szopott. Nekem ez sem volt elég, felálltam és megkértem, hogy térdelő helyzetből is tegye meg ugyanezt. Imádtam ezt a pózt. ******at lassan betolta a szájába, erősen szívta, néha pedig a makk végébe nyomta nyelvét.

Felemeltem a földről, és bevittem a hálószobába. Hanyatt fektettem. Lábai a derekamra fonta, én pedig négykézláb hatoltam belé. LASSAN. IGEN LASSAN. Majd gyors iramba kezdtem, és mély lökésekkel haladtam a cél felé. Éreztem, hogy valami a ******ra fejő hatást gyakorolna, rájöttem Csilla nagyon ismeri a hüvelymozgatás technikáját.

Kirántottam ******at, és a szájába nyomtam. Bevette, és amolyan csecsemősen kezdte el szopni. Hagytam, egy keveset, hagy jusson a szájába a saját nedveiből is. Mielőtt négykézlábra állítottam, elővett az éjjeliszekrény egyik fiókjából egy közepes méretű vibrátort. Meglepődtem, de érdekelt az új partner. Bal kezembe fogtam a vibrit, jobb kezemmel pedig pináját izgattam, és húztam szét szeméremajkait. A fokozatot a legkisebbre vettem. Belényomtam, és mintha a sajátom volna ki-be húzogattam. Erősebbre vettem a fokozatot, teste megvonaglott, és feje leesett a párnára. Nem hagytam abba és most már én hatoltam hátulról belé. A vibri pedig ott zümmögött a kezemben. Előkerült valahonnan egy kis krém is. A bekentem a fenekét, ujjamat pedig néha bele beledugtam anusába. A vibrit lassan befogadta a feneke. Élveztem amint a ****** és a vibri egyszerre járt Csillában. Már közel jártam, éreztem, hogy nem bírom sokáig. A vibrit benne hagytam a seggében. A ******at tologattam már csak. Jóleső érzés volt a vibri remegését érezni.

Testem megrándult, elöntött a kéj. ****** kitéptem belőle, Öt pedig megfordítottam és az arcára élveztem. Kezével a maradék kis töltetet sajtolta ki belőlem, majd a szájába vette és gyakorlott nyelv mozgással megtisztította.

Kimentünk zuhanyozni. Majd utunk a medencéhez vezetett. "Ússzunk egyet' javasolta. "Jó" válaszoltam.

Nem volt túl nagy medencéjük, két ember azért egymás mellett még nyugodtan úszhatott. 2 hossz után egymáshoz úsztunk és izgatni kezdtük egymást. ****** megint úgy állt mint a cövek. A medence szélén ültünk a lépcsökön, ****** kiállt a vízből. Ekkor Csilla lehajolt és a szájába vette rudimat. Szemét lehunyva odaadással kéjesen szopta. Lejjebb ültem, így fejét lenyomtam a víz alá. ****** nem érintkezett a levegővel. Csilla szájából pedig hol kijött a ******, hol pedig teljesen eltűnt benne.

Nem tudom meddig bírja egy ember a víz alatt, de nekem óráknak tűnt amíg Csilla a víz alatt vette kezelésbe szerszámomat. Leírhatatlan érzés volt. Másodjára a vízben élveztem el. Csilla kiemelte fejét a vízből és csak vadul nevetett.

Én sem hagyhattam annyiban a dolgot. Megfordultunk, most Ő ült a lépcsőre és én helyezkedtem el kagylója közelében. Nyelvemet kidugtam a számból, hogy csiklóját elérjem. Lábával ficánkolt, így néha egy kis víz is a számba került, de nem bántam. Szeméremajkait kezemmel ingereltem. Szemét lehunyta és szája kinyíltam, láttam rajta, hogy a végzet lassan őt is eléri. Nyelvemmel a mozgást begyorsítottam. Majd kiemelkedve a vízből addigra újra fickós szerszámom végét lábai közé illesztettem. Széjjelebb tettem lábait, és hanyatt döntöttem. Lábai az égnek emeltem és a vállamra tettem, így hatoltam egyre mélyebben beléje. Megint helyet cseréltünk, most újra én ültem a lépcsőn, ő pedig felettem helyezkedett el. Lovagló ülésben folyattuk véget nem érő szeretkezésünket. Kezemmel irányítottam mozgását, egyszer csak begyorsított, tudtam nagyon közel van az orgazmushoz. ******at egyre mélyebben löktem belé. Felsikoltott, és teste megremegett, majd összegörnyedve simult testemhez. Sokáig ültünk ebben a pózban, és nem szóltunk egymáshoz, de szemeink mindent elárultak.

Már későre járt, így haza indultam.

Más nap Ő hívott fel telefonon, hogy nincs programja, ha tudok jöjjek át. A szívem beleremegett abba ami előzőnap történt. De titkon reméltem, hogy folytatódik.

Délután értem oda. Egy lenge body-ban nyitott ajtót. Kellemes parfümje volt. Nem sokat kérettem magam, rögtön a lényegre tértem. Magamhoz szorítottam és mélyen a szájába nyomtam nyelvemet.

Letéptem róla a body-t. Erre Ő szétnyitotta nadrágomat, és kezével benyomult a gatyámba. Megfogta a ******at és gyengéden megszorította. Majd sietve levetkőztetett. Bevezetett a fürdőszobába. Elővett egy borotvát és megkért borotváljam meg. Megbolondított a gondolat, hogy én tehetem meg vele elsőként. Alábújtam, bekentem pináját, és óvatosan lehúztam a szőrt róla.

Mikor végeztem, megsimogattam a munkám gyümölcsét. Kezemet barnijára tettem, ekkor felkacagott, és kéjes gyönyörrel az arcán vizelni kezdett. Úgy célzott, hogy vizelete az arcomat érje megpróbáltam elhajolni, de neki mindig sikerült az arcomra találnia. A vizelete végigfolyt a nyakamon keresztül egészem le a ******ig. Végül vizelete célpontjának a ******at találta meg. A maradék vizelete a ******at találta el. Ettől beindultam, kibújtam alóla, Őt pedig leültettem. Megfogta a ******at, és arra kért, hogy vizeljem én is le. Nem kellet engem sem bátorítani. Elkezdtem vizelni, Ő úgy tartotta a ******at maga felé mintha csak egy zuhanyrózsa lenne. Az arca felé fordította, és szinte megfürdött benne. A vége felé már nehezemre esett a vizelés, ettől az élménytől a ****** teljesen megmerevedett.

Bementünk a szobába. Már nem kellett felizgatom, így hamar a lényegre tértünk. Az ágy mellett a tegnapinál nagyobb vibri és egy kis krém feküdt az ágyon. Eldöntöttem az ágyon és fölé ültem, ******at pedig a szájához tettem. Nyelvével megnyalta lila színű makkomat, és óvatosan beleharapott. Ujjaimmal pináját simogattam, valami nagyon hideg ért a testemhez. Mikor odanézem , addigra a jégkockát újra a ******hoz tette. Kissé fájt, de belementem. A jégkockát a szájába vette miként a ******at is. Egyszerre éreztem hideget és meleget is a ******on. Tudtam, ha nem hagyja abba menten megint vizelnem kell. Élvezte a játékot, és cseppet sem akarta abbahagyni. Megint vizelhetnékem támadt. Fájdalmasan, de elhagyta egy kevés vizelet a ******at.

A szemei már fátyolosak voltak. Lemásztam róla. Fejemet a pijásához tettem, hogy mindent lássak. Jobb kezem ujjaival széthúztam szeméremajkait. Bal kezem középső ujjával pedig pinájába hatoltam. Felnyögött!! Bal kezemmel ütemes mozgás végeztem, miközben jobb kezemmel csiklóját simogattam. Lassan dobálta testét. Kihúztam ujjamat pinájából, most már két ujjal hatoltam beléje. Az egész kezemet belé akartam tenni!!!! Sokáig csináltam két ujjal. Jobb kezemmel addig bekentem bal kézfejemet. Ütemes mozgásom következtében pinája jobban kitágult. Új út nyílott előttem a teljes behatolásig. Jobb kezemmel megpróbáltam széjjelebb húzni pináját, hogy könnyebben beléhatolhassak. A krém sokat segített. Arcát teljesen eltorzította a kéj, tudta hogy most mi következik. Megpróbált segíteni, lábát széjjelebb tette. Apró mozdulatokkal jutottam mélyebbre és mélyebbre. Végül kezem teljesen eltűnt a vaginájában. Csak a csuklóm látszódott. Halkan megszólalt: "Ha egy kicsit feljebb jutsz, ott érzel valamit ami mozog, kérlek gyengéden fogd meg és húzd ki." Agyamat elöntötte a vér, teljesen begerjedtem. Kezemmel beljebb hatoltam ahogy csak tudtam, éreztem a sikamlós valamit a kezemben. Nem erőszakosan, de kifele húztam belőle. Segített nekem, erősen tolta kifele magából. Addig átélt 2 teljes orgazmus, úgy, hogy feje lehanyatlott és sokáig nem tudott magáról. Kezem végült kibújt testéből. Ujjaim között pedig méhét szorongattam. Halkan megint megkért, hogy csókoljam meg amit a kezemben tarok. Arca vágyakozó volt, tudtam ezt mindenáron megkell tennem. Számmal közelebb hajoltam, és nyelvemmel megérintettem testének legbensőbb darabját, és az ajkaim közé vettem.

Egy hatalmas sikoly hagyta el a száját, teste megfeszült, szemei felakadtak. Majd vissza esett az ágyra, és legalább 5 percig ájultam hevert ott.

Kezemmel elengedtem méhét, ami visszabújt helyére. Szememmel követtem útját. Pinájába teljesen beláttam, láttam amint kéjnedve nagymennyiségben hagyja el testét, és lefolyik a fenekéig. Nyelvemmel megpróbáltam felfogni, de nem sikerült teljesen.

Ahogy megpillantott, édesen mosolygott rám. Lábát összekulcsolta derekamon.

Nem akart így elengedni, ezért megbeszéltük, hogy amikor a férje távol van otthonától, mindig jöhetek. Majd jelez nekem.

A kapcsolat azóta is tart, de a többit majd máskor.
Rachel kotélpartijaRachel az öltözőasztalánál ült, befejezte az utolsó igazításokat kifestésén, és megcsodálta magát a tükörben.
Férje Edward szólt neki, hogy három kollegát fog hozni koktélra és néhány szendvicsre, a kora estei órákban, ezért biztos akart lenni benne, hogy a lehető legjobban néz ki.

Vörös alkalmi ruhát húzott, azonos színű bugyija és melltartója fölé, az alsó ruha jelképes volt, a bugyija nem volt sokkal szélesebb, mint egy csík nem igen tűnt öltözetnek. A ruha jól kiemelte vékony, karcsú alakját, hangsúlyozta melleit, és gondolta, elegánsnak is látszott, ahogy lejjebb finomam felvette a szoknyaformát, melynek az alsó széle, a térdei felett volt.

Gondosan választotta ki az ékszereit is, gyémánt fülbevalót, gyöngysoros nyakláncot. Igazán a gyöngysor, tett rá benyomás, ajándék volt Edwardtól, hosszú füzér volt, nagyméretű gyöngyökből, mely szépen fonta körbe elegáns nyakát.

Mivel kint meleg volt elhatározta, nem húz harisnyát, fekete magas sarkú szandálját vette fel. Fekete hajához jól állt a vöröszinű ruha, felrakta gyémánt fülbe valóit, és arany nyakláncát, megfontolta a látványt a tükörben.
- Hmm, nem rossz – mondta.
Végül haját, elegánsan feltűzte.

Visszagondolt az elmúlt két évre, 24 éves volt, amikor találkozott Edwarddal, és szilárdan hozzá kötötte életét.
Volt egy kis múltja, azonban minden mögötte volt, és most úgy tűnt boldogan élnek Edwardal. Otthon maradt, törődött a házzal, és alkalmanként megszervezte a koktél parit vagy vacsorát, Edward kollegáinak, vagy elutazott vele külföldre, amikor Edward utazott.

Mikor napközben nem volt Edwarrdal, rendszeresen eljárt konditerembe, vagy kutyáikat sétáltatta. Nem rossz élet döntötte el.
Lement a lépcsőn és szendvicskészítéssel foglalta el magát, közben a tálcákat és poharakat is előkészítette.

Amíg ezzel foglalatoskodott, eszébe jutottak Edward kollegái. Már találkozott velük és egy vagy kettő jóval idősebb volt, mint Ő. Csodálkozott, hogy mit dolgoznak. Edwarrdal való kapcsolatára is gondolt. Idegen azonban szeretett teljes kapcsolat. Mostanában sokat beszélgettek vágyaikról és fantáziájukról.

Autógumik csikorogtak a kocsifeljárón, kocsiajtók csapódása hallatszott, a bejárati ajtó kinyílt, Edward előreengedte a vendégeket. Megcsókolta Rachelt és bemutatta kollegáit. Három kollegám, Tony, George és Andrew.
Csinosan voltak öltözve, alkalomszerűen, nyakkendő nélkül, sport dzsekikben. Úgy tűnt összeszokottak, évek óta ismerik egymást, gondolta Rachel, együtt jártak iskolába együtt fociztak, vagy valami hasonló játékot játszottak.

A szoba sarkában lévő bárhoz ment és megkínálta őket itallal. Koktélt kevert nekik, mialatt a férfiak beszélgettek, valamiről tréfálkoztak, ami aznap történt.

Mindannyian a bőr karosszékekben pihentek, amelyeket Edward valahol Afrikában vásárolt. Rachel szerette a kárpitozott bőr szagát és lágy komfortját. A beszélgetés felszínesen folytatódott, az alkoholhatására
Rachel és csak felszínesen, alkalmanként vette benne részt. A bőrgarnitúra lágy volt, kellemesen megtámasztotta Rachel combjait, és lábai akaratlanul, lassan kitárultak.

Meglepődött, mert hirtelen észrevette, hogy a sexről beszélgetnek. Edward arról, szexuális történetekről beszélt másoknak, amit együtt csináltak, egymással, a hálószobában, néhány nappal ez előtt.
Megdöbbent, soha nem gondolta volna, hogy Edward bárkinek is elmondja ezeket a dolgokat, de különösen kollegáinak nem. A többiek kiegészítették a beszélgetést, a saját élményeikkel. Bár neheztelve az elsődleges benyomások miatt, Rachel egyre jobban felizgult a beszélgetés buja témája miatt.

- Állj fel Rachel, valamit akarunk, hogy megcsinálj, nekünk- mondta Edward minden figyelmeztetés nélkül.

Segített neki felállni, míg a többiek ülve maradtak. Edward elővett a zsebéből egy vékony selyemsálat, mögé állt és ezt suttogta a fülébe – Gondolom ez élvezni, fogod kedvesem, és megmondtatod bármikor, ha abba akarod hagyni. – Rachel valami cselszövést sejtett, mire gondolt Edward?

Lehetetlennek érezte az ellenállást (vagy eleve lehetetlen is?) és a vágyaira gondolt. Legnagyobb meglepetésére Edward folytatta, és a kezeit hátra kötözte a vékony sállal. A hátratett kezei kidomborították, előre feszítették melleit, kiszolgáltatottnak érezte magát, azonban biztonságban is érzete magát, Edward jelenlétében.

A többiek ámulattal nézték. Edward nagyon váratlan és hirtelen mozdulattal egy alacsony támlájú székhez tolta, és a támla mögött, a támlával szembe fordította, majd letérdeltette, a térdeivel külön egy-egy bőrlábtartóra.

Majd a hátánál fogva lágyan ráhajoltatta a szék támlájára.
A szék támlája lágyan ívben hajlott és megtartotta felsőtestét. Arcát oldalra fordította a vállai széles párnázott felületen, támaszkodtak. Ilyen, a selyemsál összekötött helyzetben a hátán tartott a karjaival, a feneke a férfiaknak lett felajánlva. Ámuldozott mi fog következni.
Hirtelen rájött, hogy Edward az egyik fantáziájukat valósítja meg, amit ő mesélt el Edwardnak. Meg tudja teljesen úgy csinálni, ahogy Ő elmondta?

A ruhájának szoknyarészét Edward gyengéden felhúzta a hátára, így combja teljesen látszottak. A fenekének két partja, a keskeny vörös bugyija láthatóvá vált az össze férfinak.

Edward a lábtartókat széjjel húzta, térdei eltávolodtak egymástól, szinte terpeszben térdelt. A keskeny bugyi, pántja teljesen kifeszült, jól érzékeltetve az alatt lévő intimszférát.
A nemi szférájának körvonali, lágyan emelkedtek ki a bugyi anyagán keresztül. Rachel tudta, mi fog történni, és azt is tudta, ha tiltakozik a bánásmód miatt, felállhat és kisétálhat bármikor. Különös módon, nyugodt volt, és kíváncsi volt, mi fog történi.

Érzete, hogy csak szalagnyi vörös anyag feszül szét húzott farpofái között, mely megóvja a férfiak pillantásától. Érzet, azt is hogy Edward keze, a bugyi gumijánál van, biztosan le…
Edward egyetlen gyors mozdulattal, letépte a bugyit, Rachel fájdalmat érzett a gumi vágásától, ahogy az megfeszült, utána az ellazult bugyi lecsúszott a ballábán a térdéig.

Férfiak lélegzete elnehezült ahogy a gyönyörű fiatal nőre néztek, amint teljes alsóféle széttárva került a szemük elé. Edward lágyan simogatta nagyajkait, majd sürgető mozdulattal, ujjait bedugta, nedves vaginájába.

Rachel elcsodálkozott, hogy a próbálkozó ujjak felizgatták. A szobában csak a férfiak nehéz légzése hallatszott és Edward ujjainak cuppogó hangja a pinájában.
Rachel szeme sarkából látta, hogy a férfiak, mindannyian elővették farkaikat, golyóikkal együtt a nadrágjukból.

Edward nagyon szemléletesen mesélt a testéről, nagyon részletesen arról a részéről, amely látható volt.
Az ujjai kitárták kisajkait, mint egy virágot széttárva pinájának nyílását is, mely ásítva tátongott, nemi szőrzete felett. Sötét ráncos gyűrűként volt látható fenekének nyílása is.

- Úgy gondolom Rachel felkészült ránk – mondta Edward.

Az egyik férfi, Tony oda lépett Edward mellé. Rachel érezte, a makkjának melegségét, ahogy külső ajkait széttárja és folytatja útját hüvelyébe, egy lágy mozdulattal belé hatol, ….csodálattal és lágyan felnyögött. Tony, lábával jobb helyzetet vett fel és megint beljebb nyomta farkát, és mind keményebben hatol mélyebbe.

A többiek tapsoltak. Tony folyamatosan, teljesen kihúzta, majd visszatolta a f*szát. A férfiak láthatták, amint Rachel kisajkai ki- behajlanak, szorosan átfogva a mereve farkat, ahogy az ki – becsúszkál.
-Arrrgh – nyögte Rachel, csodálattal és gyönyörrel, ahogy a merev makk beléhatolt melyen újra és újra.

Tony mélyen felnyögött, és néhány lökés után elélvezett, farka mélyen Rachelbe spiccelte g*cijét. Kihúzta még merev farkát, amely csillogott az lámpafényben. A férfiak látták, amint Rachel széttárt pinája sarkából a g*ci és saját nedvei lefolynak klitoriszára és csíkot hagyva, szőrzetére.

- Tony nagyon jól csináltad – mondta Edward

George állt a combjai közé, és pináját simogatta ujjaival. Rachel aggódott, hogy teljesen látható és kiszolgáltatott.
Mély benyomást gyakorolt rá lágysága, azonban ez csak rövid ideig tartott, mert érezte, hogy síkos ujjaival kitárja fenekét. Felhasználva ujjai nedvességét elkezdte tágítani az izomgyűrűt. Körülötte maszirozta az izmok gyűrűjét, kicsit kitárta a lyukat és könnyedén bedugta két ujját.

George hátra lépet és megcsodálta kézimunkájának eredményét, Rachel feneke tágra nyílva tátongott.
Rachel abszolút megrémült, amikor megérezte, hogy a kemény f*sz hozzá ér a fenekéhez. Edward csak egyszer dugta seggbe.
George érezte Rachel felizgatott, sexuális illatát, valamint tágra nyílt pinájának illattét is amint ami keveredett Tony g*cijének illatával. Neki szegezte farkát, Rachel tiltakozó seggének, és egy hirtelen lőkéssel behatolt.

Rachel alagútja, tágult George mohó f*szának nyomásától. Ahogy a heves vágy erőt vett Georgon úgy ragadta meg Rachel combjait és nyomta egyre beljebb farkát. Rachel izmai önkéntelenül ráfeszültek f*szára és váratlan szenzációs örömében felkiáltott.
- b*szd meg Rachel, beleélvezek a seggedbe – Ez több volt, mint amit kibírt és még egy vadlökés után a f*sza berobbant Rachel seggébe.

Mikor f*szának görcsös összehúzódása megszűnt, kihúzta lelankadt farkát. Rachel meg akarta őrizni legkevesebb méltóságát, amikor érezte, hogy segge egy akaratlan kis szellentést bocsát ki, az erőszakos behatolás miatt.
A férfiak ezt hallva elnevették magukat, és újból elkezdték tárgyalni intim anatómiáját.
Ondó folyt ki mind a két frissen megdugott nyilasából. Tudta, hogy még mindig tágra nyílva tátongnak a férfiak felé.

Edward nyersen talpra állította. Vörös ruhája rögtön lecsúszott eltakarva testét. A vörös bugyija lecsúszott a térdéről a lábfejére eltakarva lábbelijét.
Azután Edward térdre nyomta, kezei továbbra is a háta mögött összekötözve maradtak. A f*szát belenyomta az arcába, így kénytelen volt a f*szt a szájába venni.

Szerette volna, ha a kezei szabadok, mert szeretett játszani a golyókkal. Azonban úgy látszott ezt az örömöt nem engedte meg neki.
Edward a szájába nyomta f*szát, és tenyereivel tartotta fejét, így szinte baszta a száját. Edward barátai körbe állták és nézték amint nagy és eres f*sza, faltörő kosként mozog a szájában.

Nyugodtan próbálta tűrni, szerette volna a nyalni is a f*szt, de az lehetetlennek tűnt, ahogy Edward vadul elégítette ki magát a szájában.
Egy utolsó mozdulattal, hatalmas vörös makkja, bele lövellte g*cijét a torkáig, azonban a lüktető f*sz a szájában nem fért el. És mikor kiszabadult szájából tovább lövellte a g*cit arcára és hajára.

Kis g*ci cseppek lógtak az arcáról és hajáról, lassan lefelé csúszva ragadós csíkot hagyva haján és bőrén.

Edward megint felhúzta, és visszanyomta eredeti helyzetébe, terpeszben térdelve és ráhajolva a széktámlájára. Újból felhajtotta ruháját, Rachel nedvességet érzett, ahogy a friss levegő behatolt combjai közé.

Andrew eddig csendben figyelte látványt. Farka felállt, 22 cm hosszú volt és körülbelül olyan vastag volt, mint egy férfi csuklója. A többi férfi megcsodálta hatalmas méretét, minden vélemény nyilvánítás nélkül.
Oda lépett Rachel szétnyitott lábai közé. Láthatta, fenekét, pináját és combjait, ahogy csillognak a férfiak g*cijétől és Rachel nedveitől amint azok folynak le rajta.

Szorosan Rachel mögé lépett és hatalmas f*szát Rachel segge partjai közé dörzsölte. Lágyan megkereste nyakát, kikapcsolta gyöngysornyakláncát. Rachel vágyakozva remeget, a nagy f*szt akarata nedves pinájában, de rögtön! Andrew azonban várakoztatta.

Lágyan kitágította fenekét, az ujjaival és a gyöngysor nyakláncot egyesével, finoman benyomta fenekébe, annyira, hogy csak a kapocs maradt kint.

Ezután óvatosan kitágította ujjaival a pináját, miközben fenekét is simogatta. Hatalmas volt, készen ált. Lágyan , lassan nyomta csodálatos f*szát Rachel pinájában. Rachel nyögött amint érzette, hogy a masszív f*sz, csinálja az útját a pinájában. Valójában nem állt készen a következő behatolásra Andrew-tól, érezte sokkja elfog múlni, amint teljesen kitölti őt.

Andrew, felhevült és ismételten benyomta f*szát, az asszony vendégváró pinájába.

Rachel érzete hogy egy makk nyomkodja klitoriszát, és egyre jobban közeledett ahhoz hogy elélvezzen.
- Oh én, gawwwd..- sikította. A többieket lenyűgözte a látványos élvezés és elkezdték simogatni a farkukat.
Azonban Andrew még nem fejezte be, folytatta döngölését, minden egyes újabb erős lökéssel. f*sza jól hallható szortyogó hanggal csúszkál Rachel, most már túlzottan kitágult pinájában.

Rachel érezte, hogy egy újabb orgazmus alakul ki benne, az után, hogy előbb is test remegtető élvezésen ment keresztül. Andrew a gyöngysort szemenként, lassan kezdet el kihúzni seggéből. Az élvezet olyan nagy volt seggének izgatásától, hogy felsikoltott és újból teljesen elélvezett. Andrew kihúzta f*szát, a tátongó vaginából, hatalmas adag g*cit **********t Rachel fenekére, hátára és vörös ruhájára. A többi férfi is oda jött, hozzá és teljesen tele **********ták g*cijükkel az eszméletlen Rachel hátát.

Rachel arra tért magához, hogy a férfiak lágyan törölgetik száraz törülközőkkel. Különös figyelmet szentelve azoknak a területnek, melyet elárasztottak g*cijükkel. Bebugyolálták egy fürdőköpenybe és felvitték a hálószobába. Rachel mély álomba merül arról álmodva, amit Edward elmondott róla. Hogy tud neki visszafizetni?

Az erdei házikóban


Írta:Linda


Tavaly nyáron mikor már a 19 évet betöltöttem elmentem a barátommal egy hétvégi vakációra fel a hegyekbe. A barátnőm intézte az egészet és le volt foglalva egy szoba egy úgy nevezet weekend házikóban.

Késő délután volt mikor megérkeztünk, és nem mondhatom szép kis házikó volt, ahova igyekeztünk, minden esetre sokkal jobb, mint amire én vártam. Az ajtóban egy férfi várt, olyan 40 év körüli, Ő volt a házikó fenntartója. Fel mentünk a szobánkba és kipakoltuk a cuccunkat, eközben kiderült, hogy nem vagyunk egyedül, még fent van meg egy család. Az este hangulatosan telt, lementünk a klubban és ismerkedtünk és dumáltunk. Én szemügyre vettem a házikó fenntartóját, jó képű férfi volt, izmos, igazi hegyi ember. Elmesélte, hogy imádja az erdőt, szeret vadászni és sokat bolyongani a fák között. Végül késő este volt és elmentünk lefeküdni, másnapra meg volt ígérve egy túra a málnásban. Reggel felkeltünk elég korán, azzal a nagy lendülettel, hogy minél hamarabb ki mennyünk az erdőbe megnézni a málnást, és ha lehet, közben szedjünk is valamit. Gyönyörű kék napsütéses ég volt. Béla a házigazda volt az útmutatónk és velünk jött. Ő ment elől és én meg a barátnőm Éva mentünk utána.

Mikor elértünk a málnásban mindenki szétszóródott. Egy jó óra múltan felfedeztük Évával, hogy Béla nincs mögöttünk. Mindegyik gyanította, hogy merre mehetett és elhatároztuk, hogy csinálunk egy kört az erdő szélén hátha rátalálunk. Ahogy mentem egyszer csak megláttam, hogy Béla bemegy egy bozótba. Én a völgyben voltam de nem mesze, és elindultam Ő felé. Mikor egy pár méterre voltam tőle és már akartam szólni is, láttam, hogy Béla éppen pisilni készül. Elhatároztam, hogy nem szólok, nem zavarom, és máskülönben is kíváncsi lettem. Béla határozottan benyúlt a gatyájába és kivette a szerszámát. Elakadt a lélegzetem mikor láttam, hogy tartja a markában azt a lőcsöt. Felhúzta a fitymáját és engedte, hogy zuhogjon a lötty. Nem bírtam rendesen szemügyre venni a szerszámot, de nagyon beizgultam. Elhatároztam, hogy valamilyenféleképpen még aznap fel kell, hogy keltsem az érdeklődését irántam. Egész úton haza fele csak azon gondolkoztam.

Azután otthon semmi nem ugrott be. Este lefeküdtünk, én forgolódtam, mint a ringispil és nem találtam helyemet. Mikor Éva mar elaludt elhatároztam, hogy lemegyek Béla szobájába és lesz a mi lesz. Lementem halkan, már mindenki aludt, benyitottam a szobába és láttam Bélát, hogy alszik egy szál gatyában elterülve az egész ágyon. Megpróbáltam lassan lehúzni a gatyát, hogy lássam azt a szerszámot, amiért nem bírtam elaludni. Sikerült is, és ahogy ott bámultam, arra lettem figyelmes, hogy Béla felkelt és engemet nézett. Megijedtem és hátra ugrottam, de ő ügyesen elkapta a kezemet és mondta, hogy látott mikor a bokorból lestem kint az erdőben.

Azt feleltem neki, hogy akarom látni a férfiasságát. Béla nyugodtan lehúzta a gatyáját és ott előttem állt egy igazi férfiasság. Megkérdeztem, hogy szabad –e megérintenem, erre Ő bólintott és visszafeküdt az ágyra. Elkezdtem tapogatni a golyóitól felfelé, hatalmas heréje volt. Ahogy kicsi kezem kutatta a férfiasságát ez is lassan kezdett formásodni. Nagy makkja volt és erősen hosszú előre nyúló fitymája úgy, hogy egészen betakarta. Simogattam, és huzigálni kezdtem a bőrt rajta, közben Ő se állt tétlenül, benyúlt a pongyolám alá és simogatni kezdte a fenekemet. Mind a ketten beindultunk és szó nélkül arra eszméltünk, hogy nyaljuk faljuk egymást. Egyszer csak Béla felkapott, hátra fektetett és rám borult. Kívántam, mindenét kívántam, simogatva izmos testet. Nem sokat tétovázott, szétraktam a lábamat, hogy engedjem közelebb hozzám aztán, ő marokra fogta a szerszámát és a pinulim szájához pászítva belém hatolt óvatosan.

Őrülten szerelmeskedtünk, egyik orgazmusom volt a másik után, Ő meg ritmikusan dugott mint egy légkalapács. Azután csak feltámaszkodott a két karjára, nyögött és egy erős mozgással belém döfött és elélvezett. Lőcse lüktetéséből tudtam, hogy nyomja belém forró fehér spriccét. Azután rám feküdt, csókolni kezdett és éreztem, hogy újból merevedik. Hirtelen hátra fordult és magára rakott. Ügyesen lovagoltam a szerszámján és hátulról masszíroztam a heréit. Önkívületi orgazmusom volt és ő is tempózott, hogy egyszerre élvezzen el velem.

Összerogyva az élménytől egymásba fonódva elaludtunk. Reggel napkeltekor kimásztam az ágyból, felvettem a hálóingemet és felmentem a szobába. Évával együtt keltünk mintha semmi se történt volna. Délután összepakoltunk és elindultuk haza felé. Hátra nézve mosollyal búcsúztam Bélától az meg csak állt és nézet utánunk. Soha többet nem találkoztunk ezután. Viszont annak a szerszámnak a képe még mindig itt van az agyamban, életem legjobb szerszáma volt.

Az íróasztalon

Írta:Gholab


Nem tudom miért, de munka után egyből hozzá mentem. Valahogy ma nem járt annyira a fejemben, mint korábban de talán tudat alatt, sétáltam az ő házuk felé. Amikor már feleszméltem ott álltam az ajtóban, és a kezem kopogott az ajtón.

Kopogtam. Az ajtó meg nem akart nyílni. Úgyhogy elindultam visszafelé, amikor szemből ki jött? Hát ő. Egy csókkal köszöntöttük egymást, majd ő kinyitotta az ajtót, és bementünk. A ház üres volt, csak ő meg én. Szenvedélyesen néztünk egymás szemébe. És kézen fogva behúzott a szobájukba. A táskáját feldobta az asztalra, mi meg leültünk az ágy szélére. Lágyan csókolóztunk, érzékien. Nem tudom miért, de vonzotta a szemem az asztal. Úgyhogy miközben csókolóztunk, fölálltam vele lassan, ajkával az ajkamon. Levettem a táskát, majd minden mást lesöpörtem baloldalra az asztalról, és fölültettem az asztalra.

Tovább csókolóztunk, eközben próbáltam levenni a fölsőjét, ekkor egy pillanatra abbahagytam, az ajka érzéki harapdálását, és a fölső az ágyon landolt. Az ingemet ő maga gombolta ki, és így a földre hullott, mikor kibújtattam belőle a kezeimet. Tovább csókolóztunk, miközben a bal kezemmel a mellét simogattam, a jobbal pedig a fejét simogattam. Addig ő a csupasz hátamat simogatta lágyan érzékien. míg a mellét simogató kezemmel, megkerestem a melltartó kapcsát, picit kínlódtam vele, nem ment egy kézzel. Erre ő hátranyúlt és kinyitotta, majd leejtette a földre. Tovább csókolóztunk, és a szabadon maradó kezemmel a mellbimbóját dörzsölgettem lágyan érzékien, addig belecsókolt a nyakamba.

Ekkor már hatalmába kerített valamiféle extázis, éreztem, ahogy a nyelve végig simul a nyakamon, ahogy érinti az ádámcsutkámat, ahogyan az államat ...uhhhh. Addig én a fejét simogattam és nadrág hátsó részénél, bedugtam a kezem, be egészen odáig, ahol a feneke két része szétválik, és ott kezdtem simogatni. Kezemmel végigsimogattam így a mellkasán, éreztem, ahogyan megfeszül a gerince. Végig simítottam a hasán, az oldalán. Ahogy végigsöpör rajta az inger, melyet az érintés legjobbja kiválthat. Majd rádőltem, és belecsókoltam a köldökébe, a hasára nyomtam pár lágy csókot. Majd az oldalára, a melle alá, majd a mellére, addig az egyik kezemmel a másik mellét simogattam, a másikkal pedig a hátát. Közben ő hátra hajtott fejét, és halkan sóhajtgatott. Én egyre haladtam feljebb, csókokat nyomtam a vállára, a bordáira, és végignyaltam a nyaka aljánál fekvő kis gödröcskét.

Nyakára nyomtam pár csókot is, végignyaltam az állát, majd a fülére nyomtam egy csókot, sőt bekaptam a fülcimpát és megszívtam egy picit. Nyelvemmel végig szántottam a belsejét, majd a szeme mellé egy csók, az orrára, majd a csókot nyomtam vöröslő ajkára. Majd újra irány lefelé, és minden egyes pontot ami fölött elhaladtam, egy-egy csókot nyomtam oda. Érzékit, pici szívó hatással körítve. A mellére, mindkét bimbóra, a hasára. Majd kihúztam egészen odáig, hogy a nadrágot le tudjam róla húzni. Ahogy haladtam egyre lejjebb, úgy a bal lábán oldalt végig csókoltam a lábát, a combját, a térdét, a csodás vádliját, a bokáját, a talpát, és a nagylábujját. Majd elindultam a másikon fölfelé, a lábizmai meg-megremegtek, minden csókomra. Újra fönt voltam előtte, és már csak egy fehér bugyi borította szép testét. Nem húztam le, csak megint visszalöktem egy picit hátrább a testét, és a bugyijának alsó részét oldalra húztam combja felé.

Megláttam a már hatalmasra duzzadt testbejáratát, érzéki látvány nyújtott, és az az érzésem támadt, hogy ott helyben fel kéne falnom, olyan étvágygerjesztő volt. De nem tettem, inkább belenyaltam, beledugtam a nyelvem teljes egészen, megpróbáltam körbenyalni a belsejét. Ekkor ő feljebb ült, és kezével kezdte simogatni a fejem, hangosan sikongatott, tudta nincs aki meghallja. A nyelvem bejárta a pinusának minden külső pontját, és belül is azt, amit elért, azt ízlelőbimbói birtokába vette. Majd egy görcsös remegés hullám csapott rajta végig, és hangos nyögéssel, elárasztott, egy kevés kéjnedvvel. Megpróbáltam egy részét beszippantani a számba, sikertelenül. Ekkor elindultam a pillegő testen fölfelé, csókokat nyomtam újra a testére, addig ő átkarolta a nyakam és húzta az ajkam az ajkához. S miközben csókolóztunk, addig ő hátul letolta a nadrágom és az alsómat is lejjebb tolta, én meg az egyik kezemmel elől segítettem lejjebb tolni az alsómat. Tovább csókolóztunk, vadul, aztán újra érzékien, nyelvünk fogócskázott a két szájpadlás légterében.

A keze a péniszemet simogatta, a makkomat, a kalapomat, végigsimította ujjával, nagyon érzékien. Majd lassan a bejáratához illesztette, és lágyan behatoltam. Lassan mozogtam előre hátra, közben a vad csókokat csak akkor hagytuk abba, amikor, nehezebben kaptuk a levegőt, és lihegve, nyögdécselve bújtunk egymáshoz. A hangom egyre mélyebb lett, a légzésem még jobban felgyorsult, addig ő még kétszer a többszöri orgazmus hatására beborította a ******at a kéjnedveivel. Istenien forró volt ott belül, és úgy fogta körbe a péniszemet, mintha oda teremtették volna az élet kezdetén. Majd amikor már nem tudtam visszatartani hangosan a *****jába élveztem. Lihegve csókolóztunk, lihegve súgtam fülébe, imádlak, míg ő azt mondta nekem Isten vagy, az én kis Istenem.

Még pillegve csókolóztunk pár percig, majd felöltöztünk, és elfeküdtünk az ágyon, és sokáig élveztük, ahogy nyelvünk harcoltak a szánkon belül.

Egyéjszakás kaland

Írta:Funlife


Már jó néhány éve esett meg velem az a történet, amit szeretnék megosztani veletek. Akkoriban egy barátommal igen sokat jártunk az éjszakába. Egy-egy ilyen buli alkalmával főként az alkohol és a kiszemelt hölgyek ágyba vitele játszották a főszerepet. Jól éreztük magunkat, éltünk, mint hal a vízben. Persze nem minden akciónk zárult sikerrel, de egy ilyen vidéki bulit, ami előtt akkor álltunk nem hagytunk volna ki semmi pénzért.

Egy csapatsportágat űzünk és az ilyen vidéki tornák alkalmával mindig összeverődik 6-8 csapatnyi ember, plusz a helyiek. Egyszóval fergeteges mulatság, ami csajozás szempontjából is óriási lehetőségeket rejt magában. A szóban forgó város kb. 180 km-re van Budapesttől és már számtalan kellemes élményem fűződik hozzá. Ilyenkor már a lefelé tartó úton elkezdünk iszogatni, hogy mire leérünk, már meglegyen az alaphangulat. Ezen az estén is eléggé felöntöttünk a garatra, mert mire leértünk már elfogyott az üveg Ballantine’s negyede, majd az elkövetkező röpke két órában immáron többedmagunkkal betermeltük az egész üveget.

Ahogy ott iszogattunk az autó mellett próbáltuk becserkészni az arra elhaladó lányokat. Hozzátartozik a történethez, hogy nyáron történt és a szóban forgó város strandján volt a buli. Ez a strand egy óriási terület, benne egy kempinggel, ahol mi az éjszakát szándékoztunk tölteni. A buli központi helye néhány büfé sok-sok paddal, ahol a népes társaság mulatozik. Szóval más igencsak spicces állapotban a barátom keresésére indultam, aki meglépett valamerre, amíg én sorban álltam egy kis utánpótlásért. Nemsokára megláttam őt a sörsátor közelében két hölgy társaságában. Gondolkodás nélkül csatlakoztam hozzájuk és én is szóba elegyedtem a lányokkal. Mindkét lány formás alkat volt és látszott rajtuk, hogy már ittak ők is rendesen. Belekaroltam az egyik lányba (tulajdonképpen mindegy volt melyikbe) és invitáltam, hogy igyunk valamit. A büféig tartó úton beszélgettünk néhány szót, megtudtam egy-két dolgot róla, például azt, hogy varrónőként dolgozik a városban és még a szüleivel él.

A pultnál sorban állás közben már hátulról átkaroltam és magamba szívtam a hajának illatát. Nagyon fontos dolog számomra egy lánynak az illata, mert még ilyen esetekben is szükségem van a kémiai összhangra. A hajának jó illata volt, így azonnal megcsókoltam a nyakát is, amit ő jóleső sóhajjal nyugtázott. Itallal a kezünkben bementünk a tömegbe táncolni. Tánc közben igen közel kerültünk egymáshoz, én egyik lábammal beléptem a lába közé, csípőnk ütemesen körözött és szinte azonnal vad és szenvedélyes csókolódzásba kezdtünk. Kezem közben felfedezőútra indult a testén, vadul megmarkoltam a fenekét, majd az inge alá nyúlva végigsimítottam a hátát, végül pedig két kezembe helyeztem formás, közepes nagyságú és meglepően kemény melleit. Természetesen a melltartó zavart egy kicsit a teljes élvezetben, de reméltem, hogy szabadon is érinthetem majd őket. Ő eközben kigombolt néhány gombot az ingemen és a mellkasomat harapdálta, miközben körmeivel a hátamat karcolta végig.

Az tánc mindkettőnket bepörgetett annyira, hogy kézen fogtam, és magam után húztam a bungalók közötti susnyásba, mire ő nem ellenkezett. Behúztam a bokrok közé egy olyan padot, amelyen napozni szoktak és arra ülve folytattuk egymás izgatását. Ekkor már feltoltam a melltartóját és végre szabad kézzel érinthettem a mellét, simogattam, szopogattam a mellbimbóit, amelyek pont úgy ágaskodtak, mint amennyire az én ******. Forgott velem a világ rendesen, és lehullott rólam minden gátlás. Életemben először olyan dolgot csináltam, amit még eddig soha. Hirtelen felálltam, kigomboltam a sliccemet, elővettem a ******at, jobb kezemmel megfogtam lány fejét és ellentmondást nem tűrő mozdulattal odahúztam a ******hoz. Ő kinyitotta a száját és megnyalta a makkomat, majd szinte azonnal bevette a szájába. Leírhatatlan érzés volt, amikor a száraz kényeztetésre váró ****** megmártózott a finom meleg, nyálas szájban. Pár másodpercig élveztem a mozdulatlanságot, majd ütemesen mozgatni kezdtem a fejét. Utólag visszaemlékezve nem szopott túl jól a lány, de abban a pillanatban ez maga volt a mennyország.

A kb. egy perces szopás után felállítottam, és mélyen beledugtam a nyelvem a szájába. Ismét csókolóztunk miközben én kigomboltam a nadrágját és kb. combközépig lehúztam, hogy hozzáférhessek a *****jához. Már nagyon kíváncsi voltam rá, hogy milyen lesz. Ilyen esetekben mindig kellemes izgalom tölt el, hisz nem tudhatom milyenre számíthatok. Most azonban nem kellett csalódnom, a lánynak pont olyan *****ja volt, amiért megőrülök. Benyúltam húsos, vastag szeméremajkai közé, majd apró köröket írtam le az ujjammal a nyílása körül. Végül az immáron nedvétől csúszós ujjammal a megduzzadt csiklóját kezdtem el finoman dörzsölgetni. Ő a fülembe nyögött kéjesen és közben a fitymámat húzogatta lassan. Én közben eljutottam a szőrzetéig, ami erős volt, nem túl hosszú, de láthatóan csak bikini vonalra igazított. Hosszasan simogattam, majd megfordítottam, hogy hátulról belé hatolhassak, de ő elutasított, hogy itt és így nem. Azonnal tudtam mire gondol felhúztam a nadrágom, begomboltam a sliccem (nagy nehezen) és rohantam a 20 méterre lévő kocsihoz az óvszerért.

A kocsi üvege totál be volt párásodva. Na vajon ki volt benne? Az én barátom a másik leányzóval. Nem zavart különösebben, kinyitottam az ajtót és kivettem a gumit a kesztyűtartóból. Rákérdeztem mikor tudnák átadni a kocsit, mire azt felelték, hogy ők úgyis felállítják a sátrat, szóval jöhetünk. Egy percen belül ott voltam a lánnyal. Az ülések már hátradöntve, cipőt le, nehogy összesározzuk a kocsit. A lányban már kicsit alábbhagyott a hév, úgyhogy újra fel kellett pörgetni, amit meg is tettem úgy, hogy nyelvemmel bejártam a combja belsejét, szeméremajkait kissé széthúzva pedig a csiklóját és a nyílását nyalogattam gyengéden, de mégis elég erősen, ahhoz, hogy újra feltüzeljem vágyát. Felhúztam az óvszert, majd kissé följebb csúszva makkomat hozzádörzsöltem kelyhe bejáratához, de az szinte akadálytalanul csúszott be a sikamlós vaginába. Nyögései hangosabbak lettek és én pedig ütemesen járattam a dorongom ki-be és élveztem, ahogy lüktető pinája körülöleli a ******.

Nem nagyon tudtunk pozíciót váltani a kocsiban, mert elég szűkös volt a hely, így végig megmaradtunk a misszionárius póznál. Felváltva nyalogattam a száját és a mellbimbóit, miközben alul szorgalmasan dolgoztam. Nem tudom mennyi idő telhetett el, amikor megfogta a ******, hanyatt fektetett a vezetőülésre (közben beakadtam a sebváltóba), lehúzta gumit és ütemesen verni kezdte a f*szom. Én egyre közelebb kerültem a csúcshoz és amikor éreztem, hogy kezd elönteni a forróság kértem, hogy vegye a szájába. Amikor makkom megduzzadt, majd ütemesen pulzálni kezdett akkor már ismét a lány telt ajkai között volt. Nagy megelégedésemre lenyelte az utolsó cseppig. Szeretem azokat a lányokat, akik magukba fogadják a férfi spermáját.

Néhány percig még feküdtünk egymás mellett, majd elkísértem a strand bejáratáig és adtam neki egy jó éjt puszit. Tudtam ez csak egy egyéjszakás kaland volt. A következő napon (szombat), már más lánynak csaptam a szelet, aki szemtelenül fiatal volt hozzám képest, de nagyon megfogott az egyénisége. Aznap este hazakísértem és megcsókoltam. Legközelebb egy évvel később találkoztunk újra...

Ilyen is történik

Írta: Domre


A haverokkal éjjel a várost jártuk szokás szerint, amikor egy kapualjban sikítást hallottunk. Persze odanéztünk, hogy mi is lehet ott. Egy nő. Egyedül volt, nem tudtuk mi baja lehet. Odamentünk. f*szán nézett ki. Ránk nézett, és azt mondta, hogy csak megijedt de nincs semmi baj. Megkérdeztük, mit keres itt, mert éjjel 2 óra volt. Azt mondta stoppolt hazafelé, és a lámpákig hozták, onnan gyalog kell mennie haza. Észre se vettük, máris megérkeztünk oda, ahol lakik. Megkérdezte nem megyünk-e fel hozzá. A többiek már menni akartak tovább, de én nem. Valami miatt a nővel akartam maradni. Talán, mert olyan k*rva jól nézett ki. Meg a hangja is kellemes volt. A többiekkel megbeszéltem, hogy én maradok, ők meg nem.

Elmentek, én meg felmentem a nőhöz. Megkérdeztem a nevét. Tímea. Már amikor ezt meghallottam tudtam, hogy meg akarom dugni. Ilyen szép név nincs több a földön. Felizgatott. A lift nem volt jó a házban, ezért a lépcsőn mentünk fel. Itt már levette a kabátját, és a kezében vitte tovább. A negyediken lakott, a ház legtetején. Előttem ment, mert én nem tudtam, melyik az ő ajtaja. Nem volt kis feneke, de nem is nagy. Közepesen nézett ki, de ez nem érdekelt. Kellett a nő! Tetszett, ahogy ide-oda mozog a feneke előttem felfelé menet a lépcsőházban. Ha nem lettek volna égve a lámpák, megfogtam volna. Aztán felértünk a negyedikre. Megállt az ajtó előtt. Kivette a kulcsát a zsebéből, és nyitotta az ajtót.

Szép ajtaja volt, nekünk otthon is ilyen ehhez hasonló a bejárati ajtónk. Bementünk. Kellemes illat töltötte be a lakást, kicsit elálmosított. Megkérdezte, hogy nincs-e kedvem enni valamit. k*rva éhes voltam, úgyhogy igent mondtam. Közben beszélgettünk sokat. Elmondta, hogy már 2 éve nem talált fickót magának, azóta nem volt senkivel. Erre begerjedtem. Mondtam neki, hogy akkor most itt az alkalom, *****unk. Bele egyezett, nem kellett percekig győzködni, mint általában. Odamentem mellé, és elkezdtem smárolni. Áttolta a nyelvét, jó volt. Átkeveredtünk a hálószobájába. Csak az éjjeli lámpa világított. Ilyen fények mellett már nem is tűnt fel, hogy nem kicsi a feneke. Lebuktunk az ágyba, és vadul ölelkeztünk és csókolóztunk. Ilyen nővel még sose voltam.

Elkezdte leszedni a ruháimat. Levette az ingemet, a pólómat és a nadrágomat. Én is levetkőztettem, már csak a melltartója volt rajta és a bugyija. Fekete volt mindkettő. Aztán elkezdett szopni ezerrel. Én is segítettem neki, toltam a f*szom a szájába, miközben ő is bólogatott rajtam. Egyszer-kétszer el is értem a torkáig, de ekkor se köhögött. Nyelte a rudam. Látszott rajta, hogy gyakorlott. Aztán egy idő után nem bírtam már, és teleélveztem a száját a g*cimmel. Mindet lenyelte. Ezután rám nézett, és azt mondta, „nyaljál ki”. Megtettem. Már amikor levettem a bugyiját éreztem, hogy totál nedves. Lucskos *****ját nyalni kezdtem, az ágy mellett térdelve, míg ő az ágyon feküdt. Jó kis borotvált cucca volt, tetszett. Bedugtam neki 3 ujjamat is, amit nagyon élvezett.

Egyre hevesebben rángatózott, ami után egy hatalmasat sikított. Belemarkolt a hajamba, vonaglott a szám alatt. Nagy orgazmusa volt. De nem hagyta annyiban a dolgot. Azt akarta, hogy b*sszam meg nagyon keményen. Ismét elkezdte szopni a ******at, hogy harcra kész legyek. Mikor már úgy állt, mint atom, bedöftem a lyukba. Eszméletlenül megdugtam, ahogy ő akarta. Hol hátulról, hol szemből, még análisan is. De csak röviden, mert én nem akartam ennyire alázni. Éreztem, hogy mindjárt elmegyek. Láttam hogy ő is. Ő hamarabb érte el a csúcsot, én kábé 1 percre rá. Miután abbahagytuk, elmondta, hogy ez volt élete egyik legjobb baszása. Megköszönte.

Még beszélgettünk egy ideig, aztán elaludtunk. Másnap álló fasszal keltem szokás szerint. Ezt kihasználva megismételtük az éjszakát. Megint dugtunk egy kiadósat. Az egész után elbúcsúztunk egymástól, azóta nem is láttam. A haveroknak mikor elmeséltem sajnálták, hogy nem maradtak ott. Egy nagy orgiáról maradtak le mind.

Magazinról

Alapítva: 2006.10.05.

Tegnapi látogatók: 57

Látogatók az előző hónapban: 2018

Látogatók a jelenlegi hónapban: 1538

Feliratkozottak: 74

Magazin helyezése: 257

Üzenőfal

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez