SZEX+SZERELEM

Szerelmi tanácsok, ismerkedés, fogamzásgátlás, szex tippek!

Petting titkai – avagy a behatolás nélküli örömszerzés
Biztonságos, izgalmas, élvezetes. Minden szerelmes szívesen feledkezik bele ebbe a forró hangulatú örömszerzésbe. Mire légy figyelemmel, hogy valóban magas szintű gyönyört jelentsen mindkettőtök számára?A  petting szó angol jelentése kedveskedést, becézgetést, simogatást jelent. Gyakorlati szemmel szexuális beteljesülést takar a nemi szervek összeolvadása nélkül. Ide tartozik az orális és a kézzel okozott örömszerzés.

Tudtad, hogy a petting nem egyenlő az előjátékkal? A kettő között az a különbség, hogy amíg a petting önmagában eljuttatja a párokat a beteljesedéshez, addig az előjáték a szeretkezést vezeti fel.

Csókok, izgató érintések, simogatások, becéző szavak – ezek az érintésfajták szükségesek hozzá az erogén zónákon. Ezek a test legérzékenyebb területei, és a kézzel, szájjal vagy valamilyen puha, cirógató tárggyal történő érintésük fokozza a nemi izgalmat. Ne feledkezzünk el a masszázsolajról vagy síkosítóról, melyek a simogatást még érzékibbé varázsolják!

Először a másodlagos erogén zónáknál érdemes kezdeni a becézgetést. Ide tartozik a fül, a váll, a nyak, a kezek és a belső comb.  Ezeken kívül a nőknél a felsoroltakon kívül a derék, a fenék, a belső comb és a térdhajlat területe reagál érzékenyebben az érintésre, míg a férfiaknál a köldök, a gerinc töve deréktájékon és a talpak.

Az izgatás második fázisában az elsődleges erogén zónák következzenek, amelyek a férfiaknál és a nőknél egyaránt ugyanazok: a mellek, a mellbimbó, a nemiszerv és annak közvetlen környéke.

Fordítsunk kiemelt figyelmet a nemi szervek megismerésére!

Csikló: ez a kicsi, rügy alakú szerv a hüvelybemenet fölött található. Nemi izgalom esetén megduzzad, és fokozott izgatásra orgazmust eredményez.

Hüvely: izmos falú cső, a bemenettől számítva kb. 4 cm-re a hasfal irányában található rajta az ún. G-pont, a hüvelyi orgazmust kiváltó gomb. Érzéki simogatás során kismértékű nemi váladék képződik itt, mely segíti az ujjal és egyéb segédeszközökkel való belső stimulálást.

Hímvessző: henger alakú szerv, mely ún. makkban végződik ezernyi idegvégződéssel. Ennek tetején található az a nyílás, ahol a hímivarsejtek, az ondó a magömlés során kijut a belső szervekből. Izgatás során nyugalmi állapotból merev helyzetbe kerül, megduzzad, nagyobbá válik és felágaskodik.

Herék: itt termelődnek a hímivarsejtek, de ebben az esetben nem ezért említjük meg. A simogatásra érzékenyen reagálhatnak, ezzel fokozva a férfiak élvezetét.

Mindent az orgazmusért!
A petting során is a szexuális élvezet tetőpontja az orgazmus. A nőknél a csikló izgatása válthatja ki, vagy a hüvelyben mozgatott ujjak illetve egyéb segédeszközök folyamatos ki-be mozgatása. A férfiaknál a hímvesszőjük megmarkolásával és folyamatosan fel-le mozgatással érhető el a beteljesedés.

A petting során minden szexuális örömszerzés megengedett, kivéve a merev hímvessző behatolása a hüvelybe. Ez egyrészt a szüzesség megőrzését szolgálhatja, másrészt fogamzásgátló módszer is lehet. De bármiért is döntöttetek a petting mellett, felszabadultan és sok örömmel becézgessétek egymást!

Hozzászólások

Mr.Phat  (F/29) 1.

a pettinghez szerintem , hozzá tartozik , a férfi g.-pont is , amit a herék alatt kell megnyomni ,pont az élvezet csúcsán,íy sokkal nagyom az élvezet vidám szerelmes szerelmes szerelmes szerelmes

2010. szept. 28. 18:31

Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez