SZEX+SZERELEM

Szerelmi tanácsok, ismerkedés, fogamzásgátlás, szex tippek!

Egy 14 éves „nagykorú”
Vonzóak vagy visszatetszőek a korán érő tini lányok? Valóban jó dolog a korai szex és a kicsapongás egy tizenévesnél? Ismerd meg Fruzsina történetét, és mondd el a véleményed!
 


 


Nemrégiben a 14 éves ismerősöm ballagásán érdekes közjáték szemtanúja voltam. A ballagó nyolcadikosok közül kitűnt egy lány, Fruzsina, aki ennyi idősen már egy kész bombázó benyomását keltette. Szőkített, hosszú haj, erős smink, nőies idomok.

A lovag is hamarosan előkerült a ballagás végén, a szülők és az osztálytársak gyűrűjében olyan nyelves csókcsatába fogtak, hogy megállt a levegő egy pillanatra körülöttük. A hősszerelmes pasi egy tetovált izompacsirta volt, aki ehhez a stílushoz illően elég egyértelműen kinyilvánította, hogy a lány az ő kizárólagos tulajdona. Belemarkolt a lány fenekébe, de úgy, hogy egy nőgyógyász is megirigyelhette volna lényegre törő mozdulatát.

Történetük felkeltette a kíváncsiságomat, nem bírtam ki, hogy ne nyomozzak kicsit utánuk.

Az osztálytársakkal kezdtem. A lányoknak Fruzsi abszolút a falkavezér, ő a társaság középpontja. Tőle tudták meg, hogy milyen volt a szüzességet elveszíteni, és mennyire jó spiccesen szexelni. Ja, és hogy a hétvégi bulizások alkalmával mi számít a tequila-ivásban rekordnak.

A 18 éves barát Facebook adatlapja igazából már semmilyen meglepetést nem tartogatott a személyes élmény után. O. J. Simpson, 2pac és Eminem a példaképe, kedvenc időtöltése a szex, a kurvák, a bulizás és a piálás. Na meg a gyorshajtás.

A fiú majdnem minden hozzászólásából dől az intenzív jellemrajz: magát egy abszolút rosszfiúnak beállító, vagány, nonstop bulizó srácról (lefordítva egy kevés figyelmet és szeretetet kapó fiatal alkoholistáról) van szó. A szerelemhez nála az is hozzátartozik, hogy a leitatott, hányás után pislákoló Fruzsinát meg kell ismertetni az egész világgal. Vagy legalább is a Facebook ismerősökkel.

Jó esetben a szülők nem nézik végig, hogy járatják le szemük fényét a neten. Bár ezek után gondoltam, teszek egy próbát, és megpróbáltam meginterjúvolni az anyukát. Ezelől mereven elzárkózott, de Fruzsina osztálytársainak köszönhetően megtudtam, hogy többször kezelték súlyos depresszióval, és egyedül neveli lányát, mivel az apuka lelépett, ahogy kiderült a terhesség. Akkor volt az ifjú mama 17 éves.

Remélem, hogy az alma messze esett a fájától, és hamarosan nem egy újabb tinédzsernek kell időpontot kérni abortuszra. És azt is remélem, hogy a koravén Fruzsina eljut ép bőrrel és lélekkel legalább a 18 éves korig, amikor már hivatalosan is nagykorúnak tartja őt a környezete.

Te mit gondolsz a kicsapongó életet élő fiatal lányokról?

Hozzászólások

kisMasska  (L/28) 8.

sajnos iskolapélda. szó szerint. nem akarok regényt írni ugyh inkább nem nyilvánítok véleményt csak O' Neil ezredest idézném: C4-et neki azt viszlát. az egész ún. civilizálódásra.

2012. dec. 31. 02:11
insanity  (F/28) 7.

Tény és való, hogy a mai 13-16 évesek úgy néznek ki, mint azok, akik 4-5 évvel ezelőtt voltak 18-24 évesek. Nesze nekünk evolúció.
A probléma csak ott kezdődik, hogy az intelligenciaszint (iskolai eredmények, világkép, EQ, IQ, soroljam?) sajnos az esetek nagy részében brutálisan fordított arányban van. Vannak kivételek, ezt aláírom, példát is találok az ismeretségi körömben közvetve/közvetlenül, de a nagy átlagra sajnos a szabály igaz, nem a kivétel.
És az istenért... ha már írsz, TANULJ MEG HELYESEN ÍRNI.
Arigato. vidám

2012. nov. 06. 00:43
Ophelia  (L/25) 6.

Elnezem itt a kommenteket, es ugy latom, hogy a tizenvalahany evesek nem ertik a cikket. Ritka ez a HD-tol, de most meghajtom a fejem es elismerem: Fejlodtok!

Azonban eredmenytelenul. A cel gondolom az, hogy a tinedzserek jobban odafigyeljenek magukra, ne csak az aktualis szorakozason jarjon a nem letezo agyuk, hanem a jovojukon is. Mivel a kommentekbol (tisztelet a kivetelnek), nem a tanulsag kikovetkeztetese olvashato, ugy erzem csupan az idosebb korosztaly erti ennek a tortenetnek a tragediajat.

Bizonyara nem sokan, de lehet nehanyan ismeritek Boszormenyi Gyula ifjusagi regenyeit, s azon belul a Remalom konyveket. Ez tipikus asmo + abbadon demon altal megszallt fiatalkoruak idetlenkedese.

Szamomra elitelendo.

A 14 eves pedig kiskorunak szamit, 16 eves fiatalkorunak, s 18 folott pedig nagykorunak. Bar ahogy elnezem a 18 eveseket, meg boven lehetnenek ok is fiatalkoruak.

(En pedig ezekszerint koraven vagyok, hogy igy latom a dolgokat.)

2012. okt. 17. 21:16
infected  (L/20) 5.

hát....azzal semmi gond,hogy 14 éves korában már dugcsizik a barátjával...ha neki jó így akkor csak csinálja:'DD de ne kurvuljon már el....szánalmas :'))

2012. okt. 17. 15:45
sztotyi_26  (F/33) 4.

Belemarkolt a lány fenekébe, de úgy, hogy egy nőgyógyász is megirigyelhette volna lényegre törő mozdulatát.

A lovag is hamarosan előkerült a ballagás végén, a szülők és az osztálytársak gyűrűjében olyan nyelves csókcsatába fogtak, hogy megállt a levegő egy pillanatra körülöttük.
-.-' mik vannak a kis R.....:D

2012. okt. 14. 14:13
Ghost007  (F/28) 3.

És törvényileg is egy 14 éves lány nem lehet nagykoru.
És ha korábban csinál gyereket mint 22-23 éves korba akkor csak gondjai és problémai lesznek vele.

2012. okt. 13. 21:45
Ghost007  (F/28) 2.

Szerintem meg az van hogy nem a nemi éretség meg a szaporodás tesz valakit nagykoruvá. Hanem a munka. Hogy azon mulik hogy kinek van már munkája meg pénze autora meg házra meg hogy kibosztositja magát.
Nem pedig a hülye szexuális képeség meg szerelmi élet. A materiális dolgok és a haszon többet ér ennél.

2012. okt. 13. 21:32

Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez