SZEX+SZERELEM

Szerelmi tanácsok, ismerkedés, fogamzásgátlás, szex tippek!

Hűtlenség teszt gyanakvóknak
Sokszor hiába vagy biztos benne, hogy megcsal a párod, olyan ügyesen teker az ujja köré és annyira jól kimagyarázza magát, hogy nem tudod rábizonyítani a hűtlenséget. De van pár kérdés a tarsolyunkban, amivel lebuktathatod, ha nem tiszta a lelkiismerete.
 
 


 
 
Először is blöffölj, és közben figyeld a reakcióit. Ha zavarba jön, félrenéz, miközben válaszol, és nem tartja a szemkontaktust veled, akkor bizony lehet, hogy nem mond igazat. Árulkodó jel az is, ha a válasz közben megérinti az orrát.
 
·     Amikor eljöttem tőled a múltkor, összefutottam az ajtó előtt egy lánnyal/fiúval, épp a kapucsengődet akarta megnyomni. Megtalált?
 
·     Egy ismerősöm mesélte, hogy téged látott csókolózni valaki mással. Jól összetévesztettek, vicces, nem?
 
·     Miért tartasz óvszert magadnál? Mi nem használunk…
 
·     Gondoltam, megvárlak edzés után, de valahogy elkerülhettük egymást. Hamarabb végeztél?
 
·     Kaptam egy névtelen hívást egy lánytól/fiútól, hogy szálljak le rólad, ne álljak a boldogságotok útjába. Valaki „kész átverést” játszik velünk?
 
Inkognitóban, például egy ismeretlen profil vagy regisztráció álarca mögül a neten keresztül szintén lelepleződhet, ha a párod kapható a hűtlenségre.
 
·     Szívesen megismerkednék veled, randizol velem?
 
·     Jársz valakivel?
 
·     Neked milyen nő/férfi az ideálod?
 
·     Érzelmileg zűrös most az életem, csak könnyed kapcsolatra vágyom. És te?
 
·     Van valakim, de nem komoly. Ettől függetlenül szívesen randiznék veled, benne vagy?
 
A válaszokból megtudhatod, hogy egy megkörnyékezés hatására mennyire nyitott az ismerkedésre. Ha azt látja, hogy a csábító ismeretlennek is van valakije, vagy csak felszínes flörtre vágyik, és igent mond rá, akkor még nagyobb a probléma. Ez azt mutatja, hogy képes lenne a hátad mögött randizni úgy, hogy közben fenntartja a látszatot, veletek minden rendben.
 
Mindenesetre bánj óvatosan a vizsgálódással. Ha már ilyen hűségpróbára szánod el magad, akkor félő, hogy amúgy sincs minden rendben köztetek. Az őszinteség és a bizalom hozzátartozik az igaz szerelemhez, és ha a fenti kérdések szükségesek ahhoz, hogy bízz a párodban, akkor lehet, hogy neked is önvizsgálatot kellene tartani, mit rontottál el.

Hozzászólások

gade1989  (F/27) 3.

"Árulkodó jel az is, ha a válasz közben megérinti az orrát."
Így van. Ha valaki hazudik, akkor olykor ellenőrzi, hogy nem lett-e puha az orra, nehogy lebukjon. :D

2013. márc. 15. 11:07

Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez