SZEX+SZERELEM

Szerelmi tanácsok, ismerkedés, fogamzásgátlás, szex tippek!

Hogyan légy tökéletes barátnő?
Megtaláltad az igazit, és mindent a lehető legjobban szeretnél csinálni? Kövesd tanácsainkat, és garantált a siker! Ha pedig már jelenleg is nagyszerű a párkapcsolatod, akkor sem árthat utánanézned, hogy a férfiak szerint ki a tökéletes barátnő.


Fotó:Profimedia.hu

1. lépés: Legyél lazább!

A tökéletes barátnő nem egy műanyag játékbaba. Amellett, hogy a nőiességedet megőrzöd, te is lazulhatsz: például ha farkaséhes vagy, nyugodtan egyél mohón. Nem muszáj állandóan pedáns rendet tartanod, vagy ne mosogass folyton! Így ő is sokkal jobban fogja magát érezni a társaságodban, mert azt gondolja rólad, hogy nem játszod meg magad és természetesen viselkedsz.

2. lépés: Öltözz csinosan!

Ha nem is minden egyes találkozás alkalmával, de vegyél fel egy-egy különlegesen szép és nőies ruhát! A piros szín minden férfit megőrjít, vesd be bátran!

3. lépés: Legyezgesd a hiúságát!

A férfiak nagyon büszkék képességeikre és férfiasságukra, ezért soha ne tiporj bele a párod önérzetébe! Még ha nem is tökéletes, amit éppen tett, ne döngöld a földbe érte, hanem dicsérd és becsüld meg, hogy érted még erre is képes volt!

4. lépés: Adj neki enni!

Akár elfogadod, akár nem, való igaz, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Ha nem tudsz főzni, sebaj, akkor mindig legyen kéznél néhány házhozszállítást vállaló étterem elérhetősége. Ne feledd, ha a barátod megéhezik, a figyelme egyből elvándorol rólad a hűtőszekrény irányába. Ne vedd személyes sértésnek, hiszen ez ösztönös reakció. Ha az éhség jeleit tapasztalod rajta – pl. gyomorkorgás, fáradékonyság vagy enyhén kitágult orrlyukak – akkor eszedbe se jusson salátával próbálkozni, laktató ételt adj neki.

5. lépés: Hagyd meg a saját életterét!

A férfiak életében a haverok nagyon fontosak, ezt az örökérvényű szabályt tarts be te is. Akkor is, ha te úgy látod, hogy értelmetlen dolgokkal múlatják az időt. Ne feledd, a férfiaknak is vannak sajátos szokásaik, mint például a foci vagy a biliárd, ami a férfi ősi ösztönöket hívja életre a versengés a győzelemért, közben harci kiáltások hallatása, vagy éppen különböző dolgok megmérése által. Ezeket fogadd el, ő sem megy bele a barátnőiddel szokásos heti dumcsizás részleteibe.

6. lépés: Figyelj rá!

A férfiak imádnak magyarázni. Például egy híd mechanikáját, a les szabályait a fociban, vagy éppen azt, hogy miért Sean Connery volt a legjobb Bond-szereplő. Hallgasd figyelmesen, érdeklődve!

7. lépés: Az ágyban

A szeretkezésben eltérhetnek az igényeitek. A férfiak egyszerűen mindig, mindenhol készen állnak rá. Ennek csak örülhetsz, hiszen azt jelenti, hogy őrülten szexisnek tart téged. Ha előfordul, hogy te nem vagy rá mindig kapható, amikor kezdeményez nálad, akkor se bántóan utasítsd el, hanem úgy, hogy megértse, ez csak most érvényes, egy következő alkalommal ugyanolyan nyitott lehetsz rá, mint ő.

Mit gondolsz, fontos, hogy figyelemmel legyünk ezekre a szabályszerűségekre egy párkapcsolatban?

Hozzászólások

Butyokk  (L/19) 81.

Nekem tetszik és teljesen igazuk van.Én most épp szingli vagyok de szeretnék az exemmel újra összejönni.Szóval ha valakinek ötlete tippje van hogy hogy tegyem ezt akkor kérlek írjátok meg.Na sziasztok szerelmes

2010. okt. 13. 20:10
Ewettkeh  (L/21) 80.

Hgy legyél tökéletes barátnő? Hát nem úgy h kiöltözgetsz, valószínüleg, ha normális pasid van nem azért jár veled mert miniszoknyába meg mit tom én mibe vagy, ha nem saját magadért, szal LEGYÉL ÖNMAGAD. -.-" Nem attól fogg jobban szeretni, h adsz neki inni meg enni.. -.-"

2010. okt. 12. 20:52
Dorkinc  (L/26) 79.

11 évesen mit akarsz fiukat hódítgatni??

2010. okt. 10. 16:40

Eredeti üzenet:

vadveracica:

hogy hódítsak meg egy pasit aki naon tetszik?aki tud rá tippet az mondja meg(szóljón) és beszélünk

2010. okt. 09. 07:55
CherryBoy  (F/25) 77.

szegény emberek bocs hülye gyik k*rvák és f*sz fejek :D mondom baszki aki iet olvas annak nem lessz senkije ez tuti tipp!!! cool

2010. okt. 07. 10:58
Suicide_Moon  (F/30) 76.

Az hagyján, de konkrétan pl. ez a cikk úgy állítja be a férfiakat, mint akik álló fasszal rohangálnak mindenfelé, harci kiáltásokat hallatnak, és minden útjukba eső dolgot méregetnek. Ja, és ha megy egy férfi az utcán, és megéhezik, akkor az étterem előtt elkezdi tágítgatni az orrlukát, hátha valaki ad neki enni.

Egyébként a második mondatodban nagyon tévedsz. Én a tökéletességre hajtok, és bár kétségkívül szenvedtem is miatta eleget, és sosem volt sok esély, hogy bármiben is elérhetek tökéleteset, viszont ha sikerül, annál boldogabb nem is lehetsz. És megéri kiszenvedni. Nekem sikerült, mert megtaláltam a tökéletes páromat, akivel minden tökéletes. Mindenféle ilyen sz*ros megjátszás nélkül, bár lehet, hogy csak azért működik, mert ha éhes vagyok, akkor eszek magamtól, nem kell a számba rakni a kaját (igaz néha szokta, de az tök jóóóó ^^ ), zuhanyozni is szoktam, és elolvasom a verset, amit ír nekem...

2010. okt. 07. 07:34

Eredeti üzenet:

-Redzsy-:

Ha mindenki követné ezeket a remek tanácsokat még egyformák lennénk a végén... Amugy meg aki meg a tökéletességre hajt egyfolytában, nem lesz boldog igazán soha.

2010. okt. 06. 20:52
Suicide_Moon  (F/30) 75.

Egyébként amellett, hogy kapitális baromságok vannak ebben a selejtben (és a testvérében is), még az is érdekes, hogy nem úgy lehetek én a páromnak, vagy ő nekem tökéletes, hogy magunkat adjuk őszintén, hanem úgy, hogy ilyen pontokba szedett valamit követünk, és össze-vissza manipulálunk, meg játszuk magunkat.

Ha az emberek nem élnének állandóan kényszer vagy kényelemkapcsolatokban, akkor egyáltalán fel sem merülhetne egy ilyen cikk, mert az ideális helyzet igenis az, ha olyan a párod, hogy önmagatokat adhatjátok, úgy vagytok tökéletesek egymásnak. Csak az emberek inkább elnéznek dolgokat, meg úgy vannak vele, hogy majd megváltoztatom úgy a másikat, hogy nekem jó legyen. Szánalmas.

2010. okt. 07. 07:27
CherryBoy  (F/25) 74.

Édes f*szom...ki tud iet irnI?...1 fiú nem sex manias -_-.>vagy csak nekem vannak ferde hajlamaim hogy szeretek barmi mast is csinálni barátnömel...nem érdekel vagy hogy ehez nem ért XD 3.há meg ki a faxom akarja hogy hazugságba éljek?..hiuság meg anyám...neM?..4.há nemtudom baszki...haver nalam nem jelent többet szolgánál kb..de na totál..minig a haver az első...5.hülye filmek...meg épités OMD..6 na a süti az faxa..amugy meg aki nem sik az tud magának kaját csinálni XD 7há nemtudom..azé gondoljatok bele Nekem tetszik az eper az nekem a leg jobb gyümölcs ..de mivan ha másnak az alma jön be?..ezel csak anyit akarok mondani hogy nem mindenkire igaz ami levan irva...mindenki mást szeret... :D cikk irója nagyon ott van baszki... :D

2010. okt. 07. 00:53
AngeLOfaNgEr  (F/25) 73.

Legyen velem őszinte én semmi mást nem kérek. Attól hülyülnék meg ha mindent megtenne értem meg mindent elnézne amit csinálok. Igen szólaljon meg legyen akarata. SOSE szabad elnyomni egy nő akaratát. A többi meg a pár közös megegyezésén alapszik. És megint úgy vagyunk leírva fiúk/férfiak ebben a cikkben mint ha valami kisállatok lennénk. Vagy csak én vettem észre?
Mindenkinek más az ízlése. Én ki nem állhatom pl a vörös ruhákat már megbocsáss de kurvásnak tűnik számomra. Inkább lila de abból is a sötétebb. Valakinek meg a citromsárga jön be. Meg igazából nem a ruha tetszik. És nem a ruhától fogok "beindulni".
Még egy cikk ami felkerült a "megint megmondom az igazat, de az én igazságomat" című listára.

2010. okt. 06. 23:18

Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez