SZEX+SZERELEM

Szerelmi tanácsok, ismerkedés, fogamzásgátlás, szex tippek!

Hogyan flörtölj az érintéseddel?

Ha valakivel kapcsolatba szeretnél kerülni, ennek a legjobb módja az érintés. A legkisebb és legfinomabb érintés is azonnal visszatükrözi, hogy érez a másik irántunk. Kíváncsi vagy, hogyan alkalmazhatod csábításra, flörtölésre? Megmutatjuk!
 


 

Barbara Keesling amerikai szexológus szerint a flörtölési időszakban találkozásonként háromszor tanácsos megérinteni a másik felet. Egy-egy érintés kb. 3 másodpercig tartson. Ezekre a legalkalmasabb helyzetek azok, amikor a másik megnevettet minket, vagy mond valamit, amivel meglepetést okoz, esetleg olyasmit, amivel kifejezetten egyetértünk.

Mivel a nőket sokkal inkább érdekli ez az egész érintés-érzelem dolog, a legtöbben már kidolgozták saját taktikájukat, és egy randevún alkalmazzák is. Van, aki mintegy véletlenszerűen megérinti kezével a férfi kezét. Van, aki véletlenül intézi úgy, hogy egymáshoz érjenek

Az érintés azonnal hat, semmi sem szárnyalhatja túl a hatását. Minél jobban tetszik valaki, annál többször érintsd meg. Minél többször simogatod meg, annál inkább viszonzásra lelsz. Az első érintéssel már el is küldted a „vágyom rád” jelzést.

Mire figyelj?

·     A legbiztonságosabb érintési pontok: a kézfej, az alsó kar, a felső kar vagy a váll.

·     Az első érintés legyen gyengéd: az ujjbegyedet használd, és simíts, ne szoríts!

·     Időzítsd az érintést: várd ki a pillanatot, hogy minél természetesebbnek hasson.

Ha meg akarod fogni a kezét, várj, amíg leléptek a járdáról, és ne engedd el, amíg átértek az út túloldalára.

Próbaérintés: ezzel tesztelheted, hogy szívesen veszi-e a randi partnered a közeledésed. Véletlenszerűen érintsd meg a fent javasolt pontjainak egyikét. Ezek ártatlan közeledésre utalnak, nincs közvetlen szexuális tartalmuk. Ha az illetőnek szimpatikus vagy, akkor viszonozni fogja az érintésed, sőt, közelebb húzódik hozzád. Ellenkező esetben kimértté válik, távolabb fog elhelyezkedni.

Amikor már bizalmasabb viszonyba kerültök: idővel az érintések bizalmasabbá válnak, hosszabbak, gyakoribbak lesznek, míg egyikőtök megteszi az első határozott lépést. A kézen fogva sétálás, a csók, egymás simogatása mind-mind ezt jelenti.

Amiért pofon jár: ha rosszkor rossz személynél próbálkozol az érintéssel, könnyen lehet drasztikus elutasítás a válasza. De ide tartozik minden intim terület érintése, amelyeket az ismerkedéskor nem tanácsos érinteni, ha komolyabb szándékaid vannak.

Ölelések és kötődések

Ha valakit a szívünkhöz szorítunk, egész testünkkel az sugalljuk: szeretlek! Ha valaki átkarolja a derekadat, míg az altestét a tiédhez szorítja, arra utal, hogy már szeretkezett veled, vagy nagyon szeretné megtenni. A derék közel van a nemi szervekhez, ezért csak és kizárólag nagyon közeli barát, családtag vagy a szerelmünk karol át deréktájékon. A távolságtartóbb ölelés inkább a vállat célozza meg. Ha egy nő elhúzódik, amikor egy férfi átkarolná a derekát, azt jelenti, hogy még túl korainak tartja a testi kapcsolatot.

Lehet, hogy mindezt nagyon mesterkéltnek érzed, de ne aggódj! Amikor szükség lesz rá, magadtól érzed majd a késztetést, hogy megérintsd a másikat. Azzal, hogy felhívjuk rá a figyelmed, csupán megerősít, felbátorít, hogy merd megtenni.

Hozzászólások

<< <
  1. 1
  2. 2
>>
cicus18  (L/23) 19.

Ezek az érintések már semmit sem jelentenek. Mindenki fogdos mindenkit, és nem azért, mert érez vmit a másik iránt, hanem azért h. ágyba vigye. Persze kivétel, aki nem!

2010. dec. 21. 13:54
doorybaaby  (L/24) 16.

na ezaz énis ezt kerestem.. ezek a legnagyobb poénok, a cikket már else olvasom me minek teljesen gáz x)

2010. dec. 15. 18:23

Eredeti üzenet:

Snifflees:

nincs a végén valami bugyuta kérdés hogy te hogyan simogatod meg a párod kezét? vagy ehhez hasonló valami badarság. így már nem is izgi... szomorú

2010. dec. 14. 21:44
.SHuBi_MiSi.  (F/28) 14.

én is azt hiányoltam.. mert sokszor csak azt olvasom:$:D

2010. dec. 15. 12:35

Eredeti üzenet:

Snifflees:

nincs a végén valami bugyuta kérdés hogy te hogyan simogatod meg a párod kezét? vagy ehhez hasonló valami badarság. így már nem is izgi... szomorú

2010. dec. 14. 21:44
goldfish  (L/62) 13.

"Ha valakit a szívünkhöz szorítunk, egész testünkkel az sugalljuk: szeretlek! " Azért ne dőljetek be nagyon ennek a szövegnek, mert velem negtörtént, másfél év alatt sokszor, aztán egy szép nap az illető hipp-hopp úgy döntött, hogy visszakullog az elhidegült feleségéhez... kicsúfol

2010. dec. 15. 10:07
Snifflees  (L/24) 12.

nincs a végén valami bugyuta kérdés hogy te hogyan simogatod meg a párod kezét? vagy ehhez hasonló valami badarság. így már nem is izgi... szomorú

2010. dec. 14. 21:44
epipapi  (F/66) 10.
<< <
  1. 1
  2. 2
>>

Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez