Torma-ecetes, reszelt torma készítése
A tormát megtisztítod, apró lukú reszelőn lereszeled, de az udvaron! Különben nagyon fogsz sírni.

Elkészíted a levet, hozzá. két és fél dl. vízhez fel dl. 10 %-os ecet, 1 mokkás kanál só, három kávéskanál cukor. Addig kevered, míg elolvad a só, meg a cukor, teszel bele fél mokkás kanál citromsavat, és egy bő késhegynyi borként. Ebből a léből annyit öntesz a tormára, hogy csak pépes legyen, ne ússzon a lében. Három dl-es üvegekbe rakod, lekötöd, és be a spájzba. KB egy hét múlva csökken az ereje, és ehető állapotba kerül. Még így is elő szokott fordulni azonban, hogy hosszabb idő után megbarnul. Ha olyan sokat kapsz, ezt úgy védheted ki, hogy megtisztítva a tormát lefagyasztod, és mindig annyit veszel ki belőle reszelni, amennyit néhány nap alatt elfogyasztasz.

Magazinról

Alapítva: 2006.07.19.

Tegnapi látogatók: 55

Látogatók az előző hónapban: 1351

Látogatók a jelenlegi hónapban: 1339

Feliratkozottak: 132

Magazin helyezése: 138

Szerkesztőség

Üzenőfal

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ez a doboz üres

Tartalom

Tartalom

Szólj hozzá

Ez a doboz üres

Ötlet doboz

Ötlet doboz

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez