Mézes-mustáros oldalas


1 kg oldalas

4 ek mustár

fél medvényi méz

frissen őrölt bors

oliva

4 gerezd fokhagyma


Az oldalast felszeletelem. Egy nagy, mély és fedővel rendelkező serpenyőben oliván megfuttatom a besózott oldalasokat a fokhagymagerezdek kíséretében. Amikor kifehéredett a hús, kevés vízzel felöntöm, fedem és takarékra veszem.

A mézet és a mustárt habverő segítségével elegyengetem, sózom, borsot tekerek rá.

Mikor a hús megpuhult, lepirítom majd a már pirospozsgás darabokra ráöntöm a mézes szaftot. Még egy kicsit sütöm.

Rizzsel tálalom.

Hozzászólások

Magazinról

Alapítva: 2006.07.19.

Tegnapi látogatók: 50

Látogatók az előző hónapban: 1454

Látogatók a jelenlegi hónapban: 1029

Feliratkozottak: 132

Magazin helyezése: 143

Szerkesztőség

Üzenőfal

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ez a doboz üres

Tartalom

Tartalom

Szólj hozzá

Ez a doboz üres

Ötlet doboz

Ötlet doboz

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez