A Skorpió Nő

Első rész

Most megtudjuk, milyen az "igazi" Skoprpió nő!
Te is ilyen vagy?

A Skorpió nő rendkívül vonzó, legtöbbször nem igazán szép, de nagyon érdekes. A szemei különösen beszédesek és szavak nélkül is forró éjszakákat, soha át nem élt szerelmi játékokat ígér. Akit ez rabul ejt, az könnyen besétálhat a csapdájába.

 

                              

 

A Skorpió nő mélyen szeret és hasonló intenzitást vár el partnerétől is. Így a Skorpió nő mellett nem könnyű az élet.

Megközelíthetetlensége nagy kihívást jelent és így sokszor felmerülhet az a kérdés, hogy vajon ki lehet ez a titokzatos nő, akiben ennyi szenvedély lakozik?

 

A Skorpió nő csábos, tipikus végzett asszonya. Hatalmas a vonzereje, ő az érzékek forgószele. Modora kedves, olykor elbűvölő, szemével megigézi "áldozatát". Már fiatalon sok partnert szerez, próbálgatja vonzerejét, így idővel tapasztalt, érzéki és igen okos, rafinált nővé válik.

 

                              

 

Behálózza áldozatát, rabjává teszi, és megjáratja vele a mennyet és a poklot. A Skorpió-nő karaktere szerint érzékeny, olykor túlérzékeny, miközben távolságtartónak, hűvösnek tűnik. Nehéz ellenállni elbűvölő és sok szempontból érdekes személyiségének. A kapcsolat, vagy az ismerkedés elején a férfi gyakran megérzi a belőle áradó csábos szenvedélyt. Nehéz meghódítani a Skorpió-nőt, bár neki is szüksége van a hódítás pillanataira és óráira. Tisztában van azzal, hogy ha akarja, az ujja köré csavarhatná azt, akinek megtetszett, de ez általában pillanatnyi állapotától függ. A játék számára határozottan kettős, hol fontos, hol jelentéktelen.

 

De sokakat izgatja ez az asszony típus. Más, mint a többi. Társaságban gyakran a különcöt játssza, váratlanul toppan be, hirtelen tűnik el, hogy tudatosan, furcsaságával felhívja személyére a figyelmet. De eredeti öltözködésében, véleményalkotásában is. Szeret jól öltözködni, de mindig arra törekszik, hogy nőiességét finoman kiemelje.

Hozzászólások

Már nem tag   29.

szégyenlős szégyenlős szégyenlős szégyenlős sztem is ilyen egy skorpio nőő.. talán én is ilyne lennék???? csodálkozik csodálkozik csodálkozik szégyenlős szégyenlős szégyenlős szégyenlős

2008. nov. 25. 20:37
Már nem tag   25.

Magazinról

Alapítva: 2006.03.22.

Tegnapi látogatók: 3

Látogatók az előző hónapban: 106

Látogatók a jelenlegi hónapban: 79

Feliratkozottak: 86

Magazin helyezése: 1068

Szerkesztőség

Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez