Sokan tudják, hogy a franciák a legnagyobb Sims őrültek az egész világon. Erről megint egy újabb, ékes bizonyíték látott napvilágot a napokban.
Az alapjátéknak is volt, gyűjtői kiadása, akkor mért is ne legyen az első kiegészítőnek?! - gondolták. Ehhez nem pendrive-ot, meg letölthető tartalmakat kapunk, hanem a 2 játék (az alap, és a Világ körül) van összezárva, egy táska formájú uzsonnás dobozba. A képek magukért beszélnek: 
 


  
A Sim City-ben Will Wrightnak köszönhetően városokat építhetsz és irányíthasz – a The Sims™-ben egy jóval személyesebb élmény részese lehetsz: ezúttal embereket hozhatsz létre, és az ő életüket irányíthatod.

Választhatsz kész karakterek közül, vagy megalkothatod a számodra ideális családot a karakterpontok egyedi elosztásával. Ezzel bánj óvatosan, mert mindennek ára van – egy tehetséges művész rossz szakács lesz, vagy az izmoktól dagadó agglegény lesz kiállhatatlan természetű.

A boldogsághoz ápolni kell a kapcsolatot a többi Simmel, és szánni kell időt a kikapcsolódásra is. Hívd meg a szomszédságot egy kis kerti sütésre, vagy csábítsd el őket. Ki tudja, talán összehozhatod valakivel a szingli Simeket is. Flörtölj, és mélyítsd el a kapcsolatot, hogy maradéktalanul boldoggá tehesd Simjeidet. A különleges építész eszközökkel létrehozhatod álmaid otthonát.
  

Irányítsd Simedet extrém helyzetekbe az új The Sims Livin´Large-dzsal. Új tárgyak, karrierek, építési stílusok és karakterek segítségével olyan helyzetekbe kerülhet, amilyet még soha nem tapasztalt. Csótányok lephetik el a házat vagy elrabolhatnak az UFO-k, dzinektől kívánhatsz vagy kotyvassz bájitalt. Hozz létre új világot simednek, és nézd mi történik…

  
A The Sims™ második kiegészítő moduljával a Simek végre kedvükre bulizhatnak! Az EA GAMES™ örömmel jelenti be a The Sims House Party, a bestseller The Sims PC-s játék kiegészítőjének megjelenését.

A játékosok táncparkettet helyezhetnek el, ahol a Simjeik kedvükre diszkózhatnak, vagy akár DJ is válhat belőlük. Ha úgy kívánjuk, Simjeink helyett bérelt szakács gondoskodik az ellátásról, megteríti az asztalt, és pótolja a puncsos tál tartalmát.

A vendégek a házi rodeo szimulátoron szórakozhatnak, vagy elkápráztathatod őket egy óriási tortával, és a hozzá tartozó meglepetéssel. A House Party kiegészítő segítségével végre igazi, felejthetetlen estéken vehetnek részt a társaságra vágyó Simek.  
A The Sims™ Hot Date-ben randevút szervezhetsz, lángra gyújthatod, vagy kiolthatod az érzelmek tüzét. Küldd Simjeid gyertyafényes vacsorára, vagy találkozz a parkban sötétedés után..

Megtalálják Simjeid az igaz szerelmet, vagy egy életre szólóan a magányos szívek klubjában kötnek ki? Járj utána, vagy tégy próbát: tényleg mindenkinek van párja? A Simek és családjaik az otthoni kötelezettségek, partik és randevúk után végre az On

  
A Simek és családjaik az otthoni kötelezettségek, partik és randevúk után végre az On Holiday kiegészítővel végre igazán kikapcsolódhatnak, és kimozdulhatnak egy kicsit a nagyszerű vakációszigetre utazva!

Kiválaszthatod, hogy a hétvégét egy tengerparti villában, erdei pikniken, vagy a hófödte síparadicsomban töltik. Akár családi vakáció, akár romantikus együttlét, Simjeid nem fognak unatkozni. Olyan helyszínekre utazhatnak, mint a trópusi tengerpart, mély erdő és téli síparadicsom.  
A The Sims™ rajongói tudják, mi hiányzott eddig leginkább a virtuális szomszédságból: a háziállatok. A Sims Unleashed segítségével a Simcsaládok újabb szőrös családtaggal bővülhetnek.

Új állatkereskedésekkel és parkokkal, kávézókkal és piaccal bővített helyszínre látogathatsz, ahol kedvenceid kedvükre szagolgathatnak, játszadozhatnak, és találkozhatnak a szomszéd állataival.  
A Sims™ Superstar kiegészítő lemezzel a Simek végre reflektorfénybe kerülhetnek. A játékosok valóra válthatják a hírnévről és szerencséről alkotott álmaikat, miköíben filmcsillag, rock sztár vagy szupermodel válhat Simjeikből, akik kipróbálhatják a hírességek csillogó életvitelét.

Vadonatúj játékmenet, új társasági lehetőségek és új helyszínek várják a szupersztár aspiránsok jelentkezését. Simed igazi ikonná válik, vagy tehetsége kihunyó szalmaláng? A hivatástudat vezérel, vagy csak a csillogásra vágysz?

A The Sims Superstar lehetővé teszi, hogy Simjeid igazi bálványokká váljanak, ismertesd meg velük a hírnév előnyeit és visszásságait.
  
A The Sims™ Makin´Magic kiegészítő lemezzel a Simek bűvös erő birtokába jutnak, melynek köszönhetően csíntalan vagy jótékony varázslatok használatára képesek.

A játékban 175 új tárgy, misztikus karakterek egész társulata, és egy vadonatúj, karneváli hangulatú helyszín található, ahol a játékosok új, izgalmas kalandokban vehetnek részt. Figyeld meg, hogyan játszik Simed a sorssal, amikor jó vagy rossz szándékkal forral bűbájt és varázslatot.

A Sims Makin´Magic kiegészítőtől csak a váratlant várhatod.


Magazinról

Alapítva: 2007.05.17.

Tegnapi látogatók: 6

Látogatók az előző hónapban: 242

Látogatók a jelenlegi hónapban: 289

Feliratkozottak: 598

Magazin helyezése: 408

Üzenőfal

A saját embléma

Társ magazinok

A Föld országai

SIMS 2 magazin

 
SIMS 2 magazin

A  Föld országai


Köszönet :)

By:-attila

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez