Milyen pasi illik hozzád? Teszt!
Keresed az igazit, de nem találod? Vagy nem vagy abban biztos, hogy a megfelelő férfival töltöd az idődet? Lakatos Levente, a HotDog és StoryOnline szerkesztője, valamint a Legyél Sikeres Fiatal! című könyv szerzője egy teszt segít neked megszüntetni a kételyeket.


Olvasd el a kérdéseket, a válaszok közül válaszd ki a hozzád legközelebb állót és egy papírod (vagy esetleg fejben) add össze a melléjük írt pontszámokat. A teszt végén, az értékelésnél megtalálod az elért pontszámodnak megfelelő értékelést és tipphalmot. Ne csalj! Rendben? Akkor vágjunk bele a játékba!


1. Melyik tulajdonság fog meg leginkább egy pasiban?
a) Legyen vagány, életrevaló! Érezzem magamat mellette biztonságban, de egy pillanatig se érezzem, hogy nyálas! (3)
b) Kötődjön hozzám, és legyen értem legalább annyira oda, mint én érte. Fontos a lelki harmónia, nem akarok attól rettegni, hogy mikor csal meg! (6)
c) A jóképű pasiktól elolvadok. Legyen egy igazi mesebeli lovag, aki szép, tisztel és a csillagokat is lehozza az égből. Vagy legalább higgyem el neki... (9)
d) Imádom a poénos pasikat. A jó humor egyszerűen lehengerel! Állandóan mosolyogni akarok a kedvesem mellett! (12)

2. A felsoroltak közül melyik programajánlatnak lennél képtelen ellenállni?
a) "Menjünk el bulizni!" (9)
b) "Elviszlek motorozni!" (3)
c) "Maradjunk itthon és nézzünk meg egy filmet DVD-n!" (6)
d) "Üljünk be valahova vacsorázni!" (12)

3. Hogy viszonyulsz a tetoválásokhoz?
a) Nem rajongok értük, én tuti nem csináltatnék, mert később úgyis megbánnám (6)
b) A vicces, apró tetkókat bírom. A lényeg, hogy legyen valami jelentése a varrásnak (12)
c) Egyszerűen imádom őket! A pasikon meg főleg, a tetkók beindítanak! (3)
d) Nincs bajom velük, hiszen egy szép tetoválás egy jó helyen nagyon szexi lehet (9)

4. Kiderül, hogy a párodra ráhajtott egy másik nő! Hogy reagálsz? Őszintén...
a) Féltékenykedek! A rosszfiúk tetszenek, és tudom, hogy a mának él (3)
b) Egyáltalán nem félek attól, hogy megcsal. Bízom benne! (6)
c) Megértem a másik nő lelkesedését, és sajnálom, amiért nem talál magának egyedülálló férfit (12)
d) Mivel túl jóképű a pasim, mindig tartok egy kicsit attól, hogy elcsábítják tőlem. De kezdem megszokni az érdeklődést (9)

5. A pasi szőrösen, vagy csupaszon jó?
a) Testen nem szerem a szőrt, maximum borosta (9)
b) Számomra a szőrösség férfias (3)
c) Változó az álláspontom, és szeretem, ha a kedvesen ehhez alkalmazkodik (6)
d) Teljesen mindegy, engem a szakáll sem zavar (12)

6. Buliban vagytok a kedveseddel, és iszogattok. Mennyit alkoholt nézel el neki?
a) Semennyi! Nem szeretem, ha a párom alkoholizál (6)
b) Tudom, hogy hiába mondanék bármit, annyit iszik, amennyi jólesik neki (3)
c) Nem zavar, ha becsiccsent, úgy még helyesebb (9)
d) Az italtól nem veszi el a fejét, sőt, még jobb a humora (12)

7. Mennyire vagy irányító típus?
a) Az egyenjogúság mellett tettem le a voksomat (12)
b) Szeretem, ha a férfi irányít (3)
c) Csak én mondhatom meg mi, hogyan történjen (6)
d) Kompromisszumképes vagyok, és úgysem tudok nemet mondani a kedvesemnek (9)

8. Mire vágysz az ágyban?
a) Szeretek játszani és nevetgélni szeretkezés közben (12)
b) Az ösztönös, vad szexet szeretem (3)
c) Szenvedélyes szeretkezésre (9)
d) Nem lételemem a szex (6)


Értékelés:

0-33 pont között
Rosszfiú, mint Josh Holloway
Hátrány: Sok álmatlan éjszakád lesz a pasi miatt. Ugyan szereted a tipikus rosszfiúkat, nem vagy felkészülve az összes balhéra. Ráadásul ezek a pasasok nem éppen az alkalmazkodásukról híresek. Szeretik a szabadságot, és ez általában a nőügyeiken is meglátszik. Csekély az esélye annak, hogy pórázon tudod tartani, de próbálkozni lehet.
Előny: Nem lesznek unalmas perceid. A rosszfiúk állandóan pörögnek, egy pillanatra sem kapcsolnak tartaléklángra. A külső máz ráadásul érző belsőt takar, talán ők igénylik leginkább a szeretetet. Igazi hullámvasút lesz a kapcsolatotok, ha nyugalomra vágysz felejtesd ezt a típust.
Felejtsd el: A hisztiket és a féltékenykedést törnöd kell az életedből. Csak felidegesítenéd vele.
Tipp: A vagány pasik szeretik az életrevaló nőket. Nyiss az őrültnek tűnő ötletek felé, de közben vigyázz, hogy ne fordulj ki önmagadból!


36-69 pont között
Jófiú, min Wentworth Miller
Hátrány: Ez a típus néha bemondhatja az unalmast. Ők inkább nyugalomra vágynak, mintsem nyüzsgésre. Néha jó megpihenni, de ügyelni kell arra, hogy ne essetek át a ló túloldalára. Különben hamar ellaposodhat a kapcsolatotok, és úgy éltek majd, mintha nyugdíjasok lennétek. Ez pedig feszültséget kelt, és könnyen szakításhoz vezethet.
Előny: Nem kell azért aggódni, hogy megcsal a párod. Magas a tűrésküszöbük és nem csalfa típusok. Persze a végtelenségig ők sem nyelnek, de mindenképpen tovább bírják, mint férfitársaik. Igyekezz a kedvében járni, és még mielőtt eluralkodnál rajta, fogd vissza magad.
Felejtsd el: Amennyiben látod, hogy a pasinak problémája van, várj. Ne noszogasd azért, hogy elmondja, amint ő elérkezettnek látja az időt, úgyis szól...
Tipp: Ahelyett, hogy papucsként kezelnéd a jófiúkat, igyekezz inkább a kedvében járni. Ha olyan programokat szervezel, amelyek őt is érdeklik, akkor lelkesebb lesz, és kibillentheted az egyhangúságból. Fordított pszichológia.


72-81 pont között
Álompasi, mint Patrick Dempsey
Hátrány: Mivel a jóképű pasikra buksz, rengeteg ellenféllel kell szembenézned. Készülj fel rá, hogy a többi nő figyelmen kívül hagyja majd, hogy a kedvesednek van barátnője. A zöldszemű szörny naponta többször is rád találhat. Arról nem is beszélve, hogy a hiú pasikkal meglehetősen nehéz bánni, az elviselésükhöz pedig birkatürelem szükségeltetik...
Előny: A sármos pasik az esetek többségében viselkedésükben is álomférfiakká válnak. Udvariasan viselkednek, és figyelmessé válnak. Ez természetesen főleg idősebb korban tapasztalható, amikor kiélték magukat a csajozásban. És azért az sem utolsó szempont, hogy az összes nő téged irigyel majd, mert egy félistennel jársz...
Felejtsd el: A hisztik egyetlen férfinél sem célravezetőek, de az álompasiknál pedig egyenesen öngól. Hiszen ők bármikor találhatnak új nőt maguk mellé. Olyat, aki nem hisztériázik mindenen. Az apró dolgokat próbáld meg elnézni neki.
Tipp: Igyekezz külsőleg a toppon tartani magadat. A jóképű férfiak ugyanis éppen a külsőségek miatt hosszú távú kapcsolatokat terveznek. Hogy a többiek lássák, ők mennyire szerencsések az életükben. Ha ügyes vagy, kifoghatod az aranyhalat!


84-96 pont között
Poéngyáros, mint Hugh Laurie
Hátrány: A vicces pasikkal a legnagyobb gond, hogy soha nem lehet tudni mikor beszélnek komolyan. Ráadásul egy-egy félresikerült poénnal önkéntelenül is vérig sérthetik a párjukat. A többség nem tervez hosszútávon, a mának él. Természetesen ez az életfelfogás nem rossz, de az esetek többségében nagyon szélsőséges.
Előny: Ezeknél a pasiknál unalomnak nincs helye. Garantált a jó szórakozás, és a játékos, őrült dolgok áradata. Ne csodálkozz, ha spontán kalandokba keveredtek, és bolondnak tűnő helyzeteket vonzotok magatok köré. A poéngyáros pasasok mágnesként vonzzák a szürreális élményeket.
Felejtsd el: A nagy lelkizések nem ezeknek a pasiknak valóak. Ők szeretnek könnyedén átlendülni problémák felett, gyűlölik, ha hosszú ideig kell foglalkozniuk egy-egy problémával.
Tipp: Ne akard megváltoztatni ezeket a pasikat. Se külsőleg, se belsőleg, hiszen úgysem fog sikerülni, csak te sérülhetsz a próbálkozásban. Élvezd az együtt töltött időt, tanulj tőle és ne agyalj a problémákon.Lakatos Leventének, a cikk szerzőjének első könyve Legyél Sikeres Fiatal! címmel jelent meg, de nem csak tinédzsereknek szól! Önismeret, szerelem, barátok, család, karrier és rosszakarók! Mindenre választ kapsz! Ha kíváncsi vagy rá, KLIKK IDE!Hozzászólások

minelli  (L/20) 131.

ez így nagyon gagyi, mivel, csak 9 vagy 12 pontom volt, és így jött ki az álompasi xD sajnos nekem a vicces rossz fiúk jönnek be.. :/ vidám

2010. ápr. 20. 16:29

Legyél Sikeres Fiatal! és Levente itt...


Katt a képre a megrendeléshez!

Boldoggá tesz!
A csúcsra juttat!

Levente interjúi

Jelvény

Üzenőfal

Ajánló

klikkelj!klikkelj!klikkelj!klikkelj!klikkelj!klikkelj a profilert!
klikk!klikk!

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez