Miket tudsz szerkeszteni a magazin szerkesztési nézetében?
Magazinod SZERKESZTÉSI nézetéhez úgy jutsz, hogy a Profilodnál a Magazinjaim részre kattintasz, majd megkeresed a magazinod jobb oldalán felül a SZERKESZTÉSI NÉZETÉT.

 


 
Ezután a MAGAZIN MENEDZSER-hez jutsz, ahol mindenféle dolgot be tudsz állítani. Először a bal oldalon található menük segítségével navigálhatsz.

 
Az ALAPADATOK résznél a Magazin alapadatait és a Társszerkesztők pozíciót állíthatod be.A Társszerkesztők résznél a HotDog-os felhasználók közül tudsz te is hozzáadni új szerkesztőket. A társszerkesztői pozícióról itt olvashatsz bővebben >>>>

 
 

Miután beírtad az illető felhasználó nevét, kattints a felkérés elküldése gombra. Ezután a felkért társszerkesztő bekerül a Társszerkesztőid részbe. Ha később törölnéd, ugyanitt teheted meg. A neve mellett pipáld ki a négyzetet és nyomd be a törlést jelző, X feliratú gombot.

 

 
A TARTALOM / Cikkek szerkesztése résznél a már megírt cikkeidet találod, de itt tudsz újat is írni. A cikkeidnél itt látod mennyi komment érkezett (kis üzenet jel oszlop alatti számok jelölik a komment számát) továbbá itt tudod inaktiválni és aktiválni, törölni a cikkeidet.

  
A TARTALOM / Rovatok szerkesztése résznél a magazinod ROVATAIT éred el egyszerűen.

 


MInden rovatot egyszerre láthatsz és szerkeszthetsz, ha a rovat neve alatti SZERKESZTÉS feliratra kattintasz.

 


Itt átírhatod a rovatod nevét és leírását. Menteni úgy tudod hogy a VÁLTOZTATÁSOK MENTÉSE gombra kattintasz.

 

 

A rovatok cikkeit át is helyezheted, ha a CIKKEK ÁTHELYEZÉSE szövegre kattintasz. Ennek akkor van értelme, ha rájöttél, hogy 1-1 rovatot egyszerűbb összeolvasztanod, így egy lépéssel áthelyezhetsz egyik rovatból a másikba egy csomó cikket anélkül, hogy neked másolgatni kéne külön.
 


 

Válaszd ki a lenyíló menüben a rovatot, ahová átpakolnád a cikkeket és mentsd el. Máris kész lesz a művelet!
A TARTALOM / Magazin menedzser résznél találod a magazinod dobozaiért felelős beállításokat.

A szerkesztési nézet bal oldalán látható menüből kiválasztod a "Magazin menedzser" menüpontot. Itt tudsz új dobozt, alkalmazást hozzáadni a magazinodhoz vagy törölni egy már meglévőt. Illetve itt tudod változtatni a dobozok helyzetét és megadhatod, hogy a dobozok, alkalmazások mely oldalakon jelenjenek meg.

 


Szürke színnel azokat a dobozokat látod, amik jelenleg nem jelennek meg a magazinodban, az hogy melyik oldalon van a doboz azt is mutatja, hogy a magazinodon külső nézetben hol fog elhelyezkedni.

Itt tudsz a magzainodhoz új dobozokat is adni. A magazinod középső része a tartalmi résznek van fenntartva, ide kerülnek be a cikkek. A jobb és bal oldalt azonban szabadon helyezhetsz el dobozokat és alkalmazásokat.

ÚJ dobozt, az ÚJ DOBOZ gomb megnyomása után tudsz létrehozni

Itt tudsz a dobozoknak nevet adni, képet, vagy szöveget beleszerkeszteni, majd elmenteni a változásokat. Az ilyen dobozokat ajánljuk azoknak, akik egy-egy képet esetleg valami rövidhírt vagy linket helyeznének el a magazinban. Jobb vagy bal oldalon is bármikor gyorsan létrehozható egy ilyen doboz.

 

 

Az ALKALMAZÁS létrehozása szintén történhet jobb és bal oldalon az Új alkalmazás gomb megnyomása után. 

 

4 féle alkalmazás közül választhatsz:

Script doboz: Különböző scripteket helyezhetsz el a magazinodban.

Rovatok: Ha ezt az alkalmazást választod, akkor az oldalsó dobozban lesznek láthatóak a magazinod rovatai.
 
Keresés: Ha ezt az alkalmazást választod, akkor az oldalsó dobozban egy kereső mező lesz, hogy a látogatók tudjanak keresni a magazinban.

Magazinról: Ha ezt az alkalmazást választod, akkor az oldalsó dobozban megjelennek a magazinod legfontosabb adatai.

Amelyik alkalmazást választani szeretnéd, nyomd meg mellette a kiválaszt gombot és máris felkerül a magazinodba a Kereső, vagy Rovat doboz.


A TARTALOM / Magazin kinézet résznél a magazinod dizánját állíthatod be.

Először érdemes kiválasztani, hogy milyen legyen a Sablonod típusa. 3 oszlpos, 2 oszlopos vagy gyűjtemény (ezt főleg azoknak ajánljuk, akik magazinjában inkább képes, videós tartalom dominál)
 

 
A lenyíló menüben láthatod az összes sablon stílushoz tartozó sablont. Van olyan, ami PREMIUM kategóira. Erről bővebben a Jutalmazás és a Mozgalom rovatban olvashatsz.
 A neked tetsző magazin sablanokat, az ELŐNÉZET feliratra kattintva nézheted meg és a KIVÁLASZT gombbal választhatod ki.

Az Egyedi beállításoknál te szabhatsz mindent egyedire a magazinodban. Tölthetsz fel saját hátteret, magazin fejlécet, és minden doboznak beállíthatsz saját színt. Erről itt olvashatsz bővebben >>>
 
Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez