Hogyan moderáld a körkérdésed?
Mindenek előtt fontos megjegyezni, hogy minden körkérdés tulaj a saját körkérdéséért maga felel. Mivel több ezer körkérdés van a HotDog, melyekben mindenhol több száz vagy több ezer hozzászólás van, ezért a HotDog moderátoraitól nem várható el az összes körkérdés összes hozzászólásának felügyelete, moderálása.
A körkérdés tulajok azért kaptak moderációs eszközöket a kezükbe, hogy használják ha kell. Ilyen moderációs eszközök:
 1. Hozzászólás törlése
  Amennyiben úgy érzed, hogy a körkérdésedben egy vagy több hozzászólás sérti a HotDog szabályzatát vagy nem a körkérdésedbe illőnek ítéled meg, úgy lehetőséged van a hozzászólások törlésére. Minden körkérdés tulaj a körkérdéseben a hozzászólások bal falső sarkánál talál egy checkboxot, melyet ha bepipál, azzal kijelölheti, hogy mely hozzászólását akarja törölni. Egyszerre több hozzászólás is bejelölhető. Ha be lettek jelölve a törölni kívánt hozzászólások, akkor a körkérdés alján található „Hozzászólások törlése” gombbal törölhetők.
   
 2. Hozzászóló kitiltása a körkérdésből
  Amennyiben egy hozzászóló több hozzászólását is törölni kényszerültél és úgy ítéled meg, hogy jobb lenne, ha az illető többet nem szólna hozzá a körkérdésedhez, akkor kitilthatod a körkérdésedből. Ezt úgy teheted meg, hogy az illető hozzászólásának alján található fekete kitiltó gombra kattintasz.
  A kitiltott hozzászóló a továbbiakban még ugyan be tud lépni a körkérdéshez, de nem tud hozzászólni, továbbá nem értékelheti a körkérdés egyik hozzászólását sem.

  !Fontos! – Amennyiben egy körkérdésből kitiltasz valakit azt ne hirtelen felindulásból tedd, mert a tiltás később nem vonható vissza!
Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez