Feliratkozom

Tartalom
Látogató számláló

Holdfázis

CURRENT MOON

Életfa

123tagged.Com

Hőmérséklet

Click for Debrecen, Magyarország Forecast

Floral


Wake up

goodbye to you

Látogatók

free counters

Hello

„Van a világon egy csudálatos nagy fa, amelyiknek kilenc elhajló ága van, mindenik egy-egy erdővel vetekszik. Ha elkezdenek kavarogni, imbolyogni, onnan támad a szél. Olyan csudálatosan nagy fa ez, hogy nemcsak a hold jár el az ágai között, hanem a nap is. De ezt a fát csak az leli meg, hogy hol van, merre van, aki foggal született, oszt kilenc álló esztendeig nem vesz a szájába a tejnél egyebet. Az meg tudnivaló, hogy a táltos az ilyen. Mert ez a csudálatos nagy fa olyan helyen nőtt, hogy csak az ilyen tudományos férhet hozzá.”Minden növényi ábrázolás közül az életfa a legösszetettebb és legegyetemesebb jelentésű. Utal életre és halálra, az örök fejlődésre és növekedésre, a folytonos megújulásra. A mélylélektan a gyökér, törzs, korona hármasát a ösztön-én, én, felettes-én kifejeződéseként értelmezi. A világfa a magyar népmesék világképében az ÚT, amelyen a mesehős az égbe vagy az alvilágba jut.

Szerelmi jóslat
Kíváncsi vagy, hogy mi vár Rád a szerelem terén?


 

   A jósláshoz KATT. a cicákra:

Hozzászólások

Vissza a profilra

Welcome

welcome

Amit a fényben láttál

Amit a fényben láttál, arra a sötétben is emlékszel majd. Reménységet akarok lopni a szívedbe, ahogyan Prométheusz lopott tüzet az istenektől az embereknek. Meg akarlak tanítani tüzet gyújtani a bensődben, a gondolkodó szívedben. Fáklyaként vezet majd a labirintusban.

Szerkesztőség

Üdvözöllek"A sorsod Te magad vagy. Ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is."

 

Csillagfényes álmaid

Naptár

Óra


Üzenőfal

 • 2013. nov. 15 03:41
 •  

  xb0Sdw <a href="http://xljpydkkgksg.com/">xljpydkkgksg</a>, [url=http://nvuwzooworms.com/]nvuwzooworms[/url], [link=http://dkaicpmlwxse.com/]dkaicpmlwxse[/link], http://nxzjmhxarwja.com/

  2012. ápr. 10 11:05
 •  

  34OzYn <a href="http://nkmxsvwcbbzw.com/">nkmxsvwcbbzw</a>, [url=http://kpmbwgafdqfc.com/]kpmbwgafdqfc[/url], [link=http://rsgbywqrrviu.com/]rsgbywqrrviu[/link], http://zcoripglbpoe.com/

  2012. ápr. 08 10:07
 •  

  i3eAba <a href="http://flzslyfcabzf.com/">flzslyfcabzf</a>, [url=http://yxfyedjswwfx.com/]yxfyedjswwfx[/url], [link=http://cugyegnpzslx.com/]cugyegnpzslx[/link], http://emaldgdqrfxl.com/

  2012. ápr. 02 10:13
 • 2012. jan. 18 14:37
 • Mazsi76 (L/37)

  Szia kedves Ryda!Köszönöm szépen,annyira pontos összegyűjtött jellem leírás!És a kép illusztrációk...fantasztikusak....

  2011. szept. 11 16:28
 • Mazsi76 (L/37)

  Szia Rydaa!Nem találom a többi horoszkóp jellem leírását:(Miért?Kérlek nézz utána,vagy ha én néztem rosszul jelezd kérlek...Érdekelne a saját részletes jellem leírásom....Köszönöm!Fantasztikus a magazin....(Mazsi76)

  2011. szept. 01 15:57
 • galina30 (L/41)

  Szia! Tetszett a magazinod...egyedi és különleges! Jó éjszakát! Szia:)

  2011. júl. 29 00:37
 • Nithael (L/24)

  Sziasztok szeretetel köszöntelek benneteket. Nállam INGYEn JÓSLÁS, AURAELEMZÉS, ÉS ANGYALI ÚTMUTATÁS vár mindenkit. Kérjétek bátran. :) Kívánok áldott ,sikeres napokat mindenkinek :)

  2011. jún. 30 20:22

Köszöntés

Magazinról

Alapítva: 2010.05.16.

Tegnapi látogatók: 131

Látogatók az előző hónapban: 3751

Látogatók a jelenlegi hónapban: 3705

Feliratkozottak: 106

Magazin helyezése: 147

Angyalok


rydaa magazinja

Karácsony

Idő


TartalomItt csak megnézni tudod, a magazinom teljes tartalmát. Ha valamelyik cím felkeltette az érdeklődésed, akkor menj a Tartalom menüre (legfelül baloldalt találod), és ott rögtön egy kattintás után el is olvashatod a cikket.

Thank youAngyali üzenet

Kódok


Kezet csak megfogni

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez