Feliratkozom

Tartalom
Látogató számláló

Holdfázis

CURRENT MOON

Életfa

123tagged.Com

Hőmérséklet

Click for Debrecen, Magyarország Forecast

Floral


Wake up

goodbye to you

Látogatók

free counters

Hello

„Van a világon egy csudálatos nagy fa, amelyiknek kilenc elhajló ága van, mindenik egy-egy erdővel vetekszik. Ha elkezdenek kavarogni, imbolyogni, onnan támad a szél. Olyan csudálatosan nagy fa ez, hogy nemcsak a hold jár el az ágai között, hanem a nap is. De ezt a fát csak az leli meg, hogy hol van, merre van, aki foggal született, oszt kilenc álló esztendeig nem vesz a szájába a tejnél egyebet. Az meg tudnivaló, hogy a táltos az ilyen. Mert ez a csudálatos nagy fa olyan helyen nőtt, hogy csak az ilyen tudományos férhet hozzá.”Minden növényi ábrázolás közül az életfa a legösszetettebb és legegyetemesebb jelentésű. Utal életre és halálra, az örök fejlődésre és növekedésre, a folytonos megújulásra. A mélylélektan a gyökér, törzs, korona hármasát a ösztön-én, én, felettes-én kifejeződéseként értelmezi. A világfa a magyar népmesék világképében az ÚT, amelyen a mesehős az égbe vagy az alvilágba jut.

Frizura horoszkóp
A csillagok állása, úgy mondják, egész életünket befolyásolja. Az, hogy melyik csillagjegy szülöttei vagyunk, a horoszkópok szerint nem csak egyéniségünket, jellemünket, de külső megjelenésünket is meghatározza.

Ha ez igaz, akkor egyéniségünk legfőbb kifejezője a frizura sem pusztán divat kérdése. Játékos ötletünkkel a különféle jegyekhez illő hajviseleteket mutatjuk be.Kos: Ez az egyik legnehezebb jegy. Célratörő egyéniség, mindig magából indul ki, nehezen éli bele magát mások helyzetébe. Szereti a változatosságot, így frizuráját is sűrűn változtatja.
Jól állnak neki a vörös különféle árnyalatai és a dinamikus, kissé férfias fazon. A hosszú haj nem az ő világa.Rák: Roppant család centrikus és nagyon erős empátiakészséggel rendelkezik. Célját mindig eléri, de olyan lágy eszközökkel, hogy környezetének fel sem tűnik. Hajuk általában vékony, egyenes szálú, amihez többnyire kerek arcforma társul. A nagyon nőies, frufrus, arca jövő frizurák illenek hozzájuk.


Mérleg: Ők a legszebb szülöttek, báj, harmónia és szépség jellemzi őket. Simulékonyak, fejlett diplomáciai érzékkel rendelkeznek. Mivel saját szépsége központi helyet foglal el, ezt igyekszik kihangsúlyozni öltözködésével és hajviseletével is.
Egyenes szálú, fényes haját jól teszi, ha lágy, igen nőies hullámokba fésüli.Bak: Rendkívül célratörők, összefogottak, fejlett diplomáciai érzékkel megáldottak. Sokszor túl szigorúak önmagukhoz és környezetükhöz. Mindemellett áldozatkészek is, ha a helyzet úgy kívánja. Szeretik a konzervatív dolgokat, egyszerűséget és praktikumot az öltözködésben éppúgy, mint a hajviseletbe.
A mértani formára nyírt frizurák állnak igazán jól nekik.Bika: Szereti a kényelmet. Számára legfontosabb az otthon melege és az anyagi javak birtoklása. Művészetkedvelő. Nem barátja a változásnak, így frizurában is a hagyományokhoz ragaszkodik.
A konzervatív, praktikus hajviselet a legmegfelelőbb számukra.Oroszlán: Határozott, öntudatos vezetésre született. Ha harmonikusan éli az életét, olyan jó mellette élni, mint télen a tűz mellett.
Nagyon erős szálú haja legtöbbször göndör. Jól teszik, ha hajuk természetes göndörségét még jobban kihangsúlyozzák, színben pedig a nap színei állnak jól neki.Skorpió: Markáns egyéniség, erős akarattal és küzdőszellemmel. Állandóan kutatják a szellemi élet mélységeit és magasságait és eszerint változik hangulatuk is. A végletek embere.
Szereti a markáns vöröses színeket, a szúrós illatokat és a zabolátlan hajviseletet, legyen az rövid, vagy hosszú.Vízöntő: Mindent magukra aggatnak, szín, forma nem akadály. Dogmatikus a gondolkodásmódja, de mindig a közösség érdekében cselekszik. Sok-sok barát veszi körül, mégis személytelenek a kapcsolatai.
Mindenből viccet csinál, még a hajviseletből is. Legfőbb szempont a jó móka. Bízza magát szabadon szárnyaló fantáziájára!Ikrek: A legmozgékonyabb jegy, nagyon szeret beszélni, barátkozni, állandó változás az élete. Kedveli a rövid, sportos hajat.
Ennek a típusnak leginkább a kócos, szélfútta frizura áll jól.Szűz: Erős kritikai hajlama mellett végtelen szerénységgel lett megáldva. Mozgékony, vékony testalkatú, intellektuális beállítottságú. Öltözete egyszerű, ezért frizurájával sem lóg ki a sorból.
A rövid, könnyen kezelhető haj az ő világa.Nyilas: Szereti élvezni az életet, imád enni, de hajlik a sznobizmus felé is. Ugyanakkor igazi humánus emberbarát. Örökké kísérti a szerencse, de többnyire észre sem veszi. Habár szereti változtatni a külsejét, mégsem kedveli az extrém hajviseletet. A természetes, több variációban is viselhető formákat ajánljuk nekik.


Halak: Az életben a mércéjük a szeretet. Sokszor bizonytalanok, szeretnek elvegyülni a tömegben. Nem túl gyors emberek, mégis van valami vibráló a lényükben, amit a frizurájukkal érdemes kihangsúlyozni.
Gyönge, vékony szálú hajukat rafinált egyszerűséggel fésüljék!Vissza a profilra

Welcome

welcome

Amit a fényben láttál

Amit a fényben láttál, arra a sötétben is emlékszel majd. Reménységet akarok lopni a szívedbe, ahogyan Prométheusz lopott tüzet az istenektől az embereknek. Meg akarlak tanítani tüzet gyújtani a bensődben, a gondolkodó szívedben. Fáklyaként vezet majd a labirintusban.

Szerkesztőség

Üdvözöllek"A sorsod Te magad vagy. Ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is."

 

Csillagfényes álmaid

Naptár

Óra


Üzenőfal

 • 2013. nov. 15 03:41
 •  

  xb0Sdw <a href="http://xljpydkkgksg.com/">xljpydkkgksg</a>, [url=http://nvuwzooworms.com/]nvuwzooworms[/url], [link=http://dkaicpmlwxse.com/]dkaicpmlwxse[/link], http://nxzjmhxarwja.com/

  2012. ápr. 10 11:05
 •  

  34OzYn <a href="http://nkmxsvwcbbzw.com/">nkmxsvwcbbzw</a>, [url=http://kpmbwgafdqfc.com/]kpmbwgafdqfc[/url], [link=http://rsgbywqrrviu.com/]rsgbywqrrviu[/link], http://zcoripglbpoe.com/

  2012. ápr. 08 10:07
 •  

  i3eAba <a href="http://flzslyfcabzf.com/">flzslyfcabzf</a>, [url=http://yxfyedjswwfx.com/]yxfyedjswwfx[/url], [link=http://cugyegnpzslx.com/]cugyegnpzslx[/link], http://emaldgdqrfxl.com/

  2012. ápr. 02 10:13
 • 2012. jan. 18 14:37
 • Mazsi76 (L/37)

  Szia kedves Ryda!Köszönöm szépen,annyira pontos összegyűjtött jellem leírás!És a kép illusztrációk...fantasztikusak....

  2011. szept. 11 16:28
 • Mazsi76 (L/37)

  Szia Rydaa!Nem találom a többi horoszkóp jellem leírását:(Miért?Kérlek nézz utána,vagy ha én néztem rosszul jelezd kérlek...Érdekelne a saját részletes jellem leírásom....Köszönöm!Fantasztikus a magazin....(Mazsi76)

  2011. szept. 01 15:57
 • galina30 (L/41)

  Szia! Tetszett a magazinod...egyedi és különleges! Jó éjszakát! Szia:)

  2011. júl. 29 00:37
 • Nithael (L/24)

  Sziasztok szeretetel köszöntelek benneteket. Nállam INGYEn JÓSLÁS, AURAELEMZÉS, ÉS ANGYALI ÚTMUTATÁS vár mindenkit. Kérjétek bátran. :) Kívánok áldott ,sikeres napokat mindenkinek :)

  2011. jún. 30 20:22

Köszöntés

Magazinról

Alapítva: 2010.05.16.

Tegnapi látogatók: 148

Látogatók az előző hónapban: 3751

Látogatók a jelenlegi hónapban: 3454

Feliratkozottak: 106

Magazin helyezése: 136

Angyalok


rydaa magazinja

Karácsony

Idő


TartalomItt csak megnézni tudod, a magazinom teljes tartalmát. Ha valamelyik cím felkeltette az érdeklődésed, akkor menj a Tartalom menüre (legfelül baloldalt találod), és ott rögtön egy kattintás után el is olvashatod a cikket.

Thank youAngyali üzenet

Kódok


Kezet csak megfogni

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez