Halkrém


Vacsorára forró pirítóssal és citromos teával nagyon finom. Egyszerű, kiadós és nagyon könnyű elkészíteni :-)

Hozzávalók:    

Paradicsomos halkonzerv
olajos halkonzerv,
erős mustár,
ketchup,
pici só,
frissen őrölt bors,
sok,sok nagyon finomra vágott lila hagyma
ízlés szerint citromlé.

Elkészítés:    

A halkonzerveket fele arányban össze keverem,de előtte az olajos halról az olajat leöntöm.Bele teszem a mustárt, ketchupot, sót, borsot ,a lila hagymát és izlés szerint a citromlevét.

Köszöntő!



Azért készítettem ezt a magazint, hogy új és régi recepteket mutassak be. Nemrég indult, ezert elnézéseteket kérem a kevés cikkért. Ennek ellenére, ha elnyerte tetszésed iratkozz  fel, hogy máskor is visszatalálj.

Szeretnék egy „ ti küldtétek ” rovatot is nyitni, ha lesz rá igény!
Ha van olyan recepted amit szívesen viszontlátnál a magazin oldalán küld el az emailcímemre: deak.reeta@gmail.com .

Idézet

Hogy mi a magyar ételek ízletességének titka? Végy egy konyhát, amelynek ükapja kaukázusi, dédapja olasz, nagyapja török, sógora osztrák, nagybátyja francia. Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye, fejlett ízlése, és emellett érzéke, kedve van a főzéshez.

    Gundel Károly

Üzenőfal

Magazinról

Alapítva: 2008.09.24.

Tegnapi látogatók: 8

Látogatók az előző hónapban: 327

Látogatók a jelenlegi hónapban: 338

Feliratkozottak: 239

Magazin helyezése: 358

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez