2013. jún. 05. 15:30 | Írta: schoolboy
A Pszichiátria Magazin az új weboldalára rovatvezető és író lányokat keres.

A részletekért, KLIKK IDE >>

 
2013. jún. 02. 19:40 | Írta: schoolboy
A Pszichiátria Magazin újabb cikkei az alábbi helyen érhetőek el:

KLIKK IDE >>
 
2013. máj. 30. 21:20 | Írta: Highflygirl
Szeretném összerakni a szeleteket egyszer, végre. Amikor minden összeáll. És egyben megélni őket. Amikor nem hiányzik egy cafat sem. Amikor minden kicsi darabból egy nagy egész lesz.
2013. máj. 29. 06:20 | Írta: Toncsi95
A legtöbben téves képeket állítanak fel, ha a valkűrök kerülnek szóba. Sokan úgy gondolják, hogy ezek a misztikus lények férfiak, pedig szó sincs róla. Sőt, nagyon is nőiesek. Viszont ne tévesszen meg senkit törékeny alkatuk, hiszen nagyon erőszakosak tudnak lenni. Imádják az ékszereket, amiért bármire képesek. A sakndináv mitológia jelentős alakjai.
2013. máj. 28. 06:20 | Írta: Co-Miyavi.
      Világunk hatalmas, időnk pedig véges. Ha azt mondanám, elrepítelek bárhová, ahova szíved húz, mit választanál? Talán egy tengerpartot, ahol forró napsugarak ölelnek, miközben a hideg koktélodat szürcsölöd? Vagy egy hegyi túrára mennél el, ahol a friss levegő felpezsdíti a vért az ereidben, s a csönd és nyugalom gyógyítaná lelked minden eddigi bántalmát? Esetleg valami nyüzsgő megapolisz vonzana, ahol egy percre sem áll meg az élet? Nos, távol álljék tőlem, hogy csalódást okozzak a kedves olvasóknak, eszem ágában sincs ilyen "sablonos" helyeket kitűzni úti célul. Induljunk hát el, egy hátborzongató szigetre, amit a helyiek "Isla de las Munecas"-ként, azaz a Babák szigeteként is ismernek. Úgyhogy csak óvatosan a hirtelen mozdulatokkal, több ezer szempár vigyázza gyilkos csöndben a sziget nyugalmát.
2013. máj. 27. 07:10 | Írta: asdfgh.tsuvi
Biztosan mindenki tud említeni legalább egy olyan furcsa arcot az ismerősei közül, aki kilóg a tömegből akárhogyan is vesszük. Legyen az öltözködésben vagy mentalitásban különböző, netán egyszerre mindkettő, a lényeg annyi, hogy ők színesítik az összképet. Az utcán sétálva vagy az osztályban is kirí a tömegből egy-egy goth, emós, indie vagy rocker, nem igaz? Ezek a különböző irányzatok bizony hatással vannak az ember személyiségére vagy éppen hogy ezzel akarja kifejezni a mentalitását, ugyanakkor nem is csak a külső alapján szabad megítélni őket. Van aki nem is foglalkozik vele, hogy ha az ismerősei között akad pár különc aki nem hagyja befolyásolni magát a különbözű szubkultúráknak és nem akar beleolvadni a nagy tömegbe, ami alatt az inkább populáris stílusokat értem.
2013. máj. 27. 05:50 | Írta: Highflygirl
"Szeretem azt a nőt
Aki melletted lettem
A lebegő hajnali fényt
Mikor ébred a nap
De téged nem!"
( Péterfy Bori & Love Band )
2013. máj. 26. 09:00 | Írta: .dreamgirl


Some people won't be happy until they've pushed you to the ground. What you have to do is have the courage to stand your ground and not give them the time of day. Hold on to your power and never give it away.”

Donna Schoenrock

2013. máj. 25. 09:00 | Írta: asdfgh.tsuvi
Nowadays some people think that the humanity is on the way of development in any sector whether it is about medicine, science or any area of our modern life and they are partly right. There are many areas in life which go with the time and as the time goes on, the science is also progress. Huge architectural wonders are erected and - in good case - wise men, friends and you also try to take care about your and other's health, life and soul. But besides the emerging developments, another direction of mentality is raised and created destructive behaviour among people. Ladies and gents, this is the widespread nihilism.
2013. máj. 24. 06:20 | Írta: VadMacska92
Mi a halál? Fogalom? Személy? Tárgy? Egy sötét alak a fényben, vagy csak egy egyszerű fogalom? Az élet legijesztőbb része? Esetleg maga az élet vége? Az élethez tartozik, vagy attól különálló?

2013. máj. 24. 06:10 | Írta: pici_juszti
 
Megcsalni. Egy igen súlyos ige. Legyen szó bármiről, bárkiről. Valakit megcsalni, megvezetni talán az egyik legborzasztóbb dolog, amit tehetünk. Amint félrelépünk, egy háromszögbe keveredünk. És persze, tulajdonképpen édes mindegy mit teszünk, valakit megbántunk. Mi van, ha mi vagyunk a régóta szeretett fél, vagy éppen mi csaltunk meg valakit? Netán, a harmadik személvagyunk? Mindenre van megoldás. Mindent ki lehet küszöbölni, kezdjük az egyszerűbbekkel.2013. máj. 24. 05:50 | Írta: Ildeeee
A legcsodásabb dolog az életben, amikor azt érzed, hogy tökéletesen szabad vagy. Pont, mint egy kismadár, aki egész nap repdes, de estére visszatér a fészkébe, mert tudja, hogy az mindig visszavárja és el is engedi, ha menni akar. Ez a tökéletes szabadság.
2013. máj. 23. 06:10 | Írta: Lia


Hogy mégis miért hisznek az emberek annyira megrögzötten a túlvilágban? Azt hiszem, én tudom erre a választ: Annyira összetörünk, ha elveszítünk valakit, hogy magyarázatot kell keresnünk a hiánnyal szemben.
2013. máj. 23. 06:00 | Írta: dark_desire
„Ha valaki, csak akkor tart értékesnek, ha az ő elvárásai szerint gondolkodsz, élsz, akkor valójában nem téged tart értékesnek. Hanem önmagát. Önmaga értékrendjét akarja benned viszontlátni. Mint egy tükörben. Amit ő értéknek gondol, azt szeretné benned látni, azt akarja tőled megkapni. És ha próbálsz megfelelni neki, akkor már nem Te vagy, hanem Ő.”
/Csitáry-Hock Tamás/
2013. máj. 23. 05:50 | Írta: CrazyGiiirL
„Van valaki, akire várok, legyen az egy nap, egy hónap vagy egy év, én várni fogok rá akkor is, ha esik vagy havazik, de mi mást tehetnék, ha egyszer szerelmes vagyok belé?...”
 
 
2013. máj. 22. 06:00 | Írta: PicitucsyVedd fel az álarcot és hazudd azt: Minden rendben van! Mosolyogj, tégy úgy, mintha semmi gond nem lenne. Talán ez a legegyszerűbb, talán ez kevesebb problémával jár, mint a folytonos magyarázkodás... 
2013. máj. 22. 05:50 | Írta: NnEeLlYy
„Csak bámultam rá, ahogy feküdt ott, és annak ellenére, hogy tudtam, milyen régóta és mennyire szeretem, és hogyan zúzott szét és tett tönkre mindent, amit értékesnek és valóságosnak tartottam, és hogyan vette el tőlem az egészet anélkül, hogy bármi beleszólást engedett volna a dologba - ennek ellenére, és tudván, mennyire nemtörődöm módon bánt velünk és az életünkkel -, amikor fel kellett volna háborodnom, és dühösnek kellett volna lennem, nem láttam mást, mint hogy ott fekszik, és halkan lélegzik.”
2013. máj. 21. 06:20 | Írta: Co-Miyavi.
      Előző cikkemben már a nyílt vizek szeszélyes kebleire eveztünk. Időzzünk még el itt egy kicsit, hogy az éjszaka beköszöntével megpillanthassuk ködben derengő alakját az óceán vérfagyasztó legendájának, aki a régmúlt idők hajósainak lidércként érkező, sejtelmes misztikumba burkolózó rémálma volt. A természet erejének kiszolgáltatott tengerészek viharos éjjeleken mesélték egymásnak a történetét, ami még borzongatóbbá tette a legendát. Alakja nem csoda hát, hogy számtalan művésznek szolgált ihletül. Ő a híres bolygó hollandi. Ám mielőtt megismerhetnénk a mítoszt, figyelemre intem a kedves olvasót, ugyanis a kísértethajónak puszta látvány is balszerencse áradását indíthatja el. Így biztonságosabbnak látom, ha a kényelmes kabinok egyikében húzzuk meg magunkat a sötét éjszaka idejére, amíg a pislákoló gyertya fényénél elmesélem a bolygó hollandi legendáját.
2013. máj. 21. 06:10 | Írta: .dreamgirl


Megkaptam a feladatot, hogy pár részben fejtsem ki a pánikbetegségről való tapasztalataimat. Szeretném hogy mindenki szélesebb látókörben lássa, hogy mi is ez és ne csak orvosi szakvélemény alapján ítélkezzen, ugyanis az nem tapasztalat. Remélem mindenkire hatással lesz és sikerül világosabbá tennem számára, hogy mi is ez a (pszichés) betegség.

 

2013. máj. 21. 06:00 | Írta: Bercsy

Mindig van rá esély, hogy a hölgy alkoholfogyasztása és rossz ítélőképessége romantikus estét eredményez.

Agymenők c. film

... vagy nem ...
2013. máj. 21. 05:50 | Írta: Toncsi95
„A boldogság csak azoknak való, akik elbírják a vele járó kétszer olyan erős fájdalmat.”
2013. máj. 20. 06:10 | Írta: asdfgh.tsuvi
Sokan követjük Horatius "Élj a mának" filozófiáját. Illik is a mai fiatalság mentalitásához, csak vannak páran akik túlzásba viszik, lásd maratoni bulizások, komoly házibulik, ahol kiélik magukat vagy ha nem is ezt a témát boncolgatjuk minden lehetségest bele igyekszünk néha sűríteni egy napba. De nincs is szebb amikor olyan életet tudhatunk magunk mögött 20 év múlva, hogy elmondhatjuk elég dolgot megtapasztaltunk és éltünk, nem csak filóztunk a dolgokon, hanem mentünk a szívünk és eszünk után is (!) és megvalósítottuk azt amiről úgy éreztük meg kell tenni.

új

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez