Ahol a férfi csókol

A férfi imád csókolni, a nő imádja, ha csókolgatják. Tetőtől talpig. Kedvese szája, nyelve itt-ott elidőz egy ideig. De hol a legtovább?

Olykor meglepő dolgokra derít fényt egy-egy statisztikai célú kutatás. Mint ez az alábbi, amelyik azt volt hivatott feltérképezni: a női test melyik részét szeretik megcsókolni a férfiak. Érdekes: nem a mell vagy a száj lett a favorit.

Nyak – 39%


A testrész hajlatai, bőre simasága vonzza a pasi tekintetét és ajkait. A legtöbb nő nyaka annyira érzékeny, hogy megcsókolása mindig kiváltja a férfi remélte reakciót. Nem csoda, hogy szerintük egy nő bízik bennük, ha hagyja, hogy megcsókolják a nyakát.Másrészt a dolog azért is olyan vonzó, mert a nő (parfümjének) illatát itt lehet a legjobban érzékelni.

Ajkak – 27%


A második helyre szorult csókos testrész még így is nagyon népszerű, főleg azért, mert a férfi csókja itt nyer „kézzelfogható” viszonzást. Ennélfogva, valamint a nyelv uralkodó szerepe miatt az ajkak fontos elindítói a szexuális aktusnak.

Mellek – 10%


A keblek iránti vonzódás ösztönös dolog, állítólag a csecsemőkori szopásra vezethető vissza. Amúgy meg a férfiak nem mindig vannak tisztában azzal, hogy sikerült-e izgalomba hozni partnerüket. Azonban a mellbimbó egyértelmű reakciója azonnal eloszlathatja kétségeiket.

Combok – 6%


Itt is jól érzékelhető a nő izgalma. A „kilátásról” nem is beszélve.

Homlok – 5%


Kedves és ártatlan terület ez, de a jól elhelyezett csók mégis arra serkenti a nőket, hogy sürgessék a folytatást.

Térdhajlatok – 3%


Érdemes felfedezni ezt az elhanyagolt területet. A kilátás nagyszerű és közel van sok mindenhez.

Has – 3%


Ha a csók nyomán gyomorkorgás hallható, a férfi tudja, hogy siethet az aktussal, mert a partnere éhes. Ha síri csend van, reménykedhet abban, hogy partnere egy jó darabig mással lesz elfoglalva, és nem gondol a gyomrára.

Nemi szerv – 3%


Az orális szex szerelmesei valószínűleg előkelőbb helyre sorolták volna.

Fenék – 3%


A férfiak nagy része nem a közkeletű felszólítás miatt szereti ezt a domborulatot.

Fülcimpa – 1%


Egy kis suttogással és forró lehelettel együtt igazi a csók. Ilyenkor lehet szerelmes szavakat és bókokat a partner fülébe suttogni. A szép szavak, a száj és nyelv munkája egész biztosan nem marad hatástalan.

Forrás: Kiskegyed

Szerkesztőség

Üzenőfal

Magazinról

Alapítva: 2006.03.09.

Tegnapi látogatók: 14

Látogatók az előző hónapban: 368

Látogatók a jelenlegi hónapban: 294

Feliratkozottak: 99

Magazin helyezése: 395

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez