Ajánlott bőngésző

Ajánlott felbontás    1024 X 768

Időjárás

Időjárás előrejelzés

Legfrissebb Hírek

Képeslap Neked!

A te adataid!

IP ellenőrző

Express hírdetések

Hírek a zenei világban..

Van még időd...

Vajon tetszem neki?
Kiskorodban minden könnyebb volt... Ha Pistike meghúzta a copfodat, vagy kergetett az udvaron egy csótánnyal és csak veled akart libikókázni, azonnal kiderült, hogy szerelmes beléd. Mi a helyzet az óriás gyerekekkel? Honnan fogod megtudni ha tetszel nekik?
A legegyértelműbb jele ennek nyilván az, ha odaáll eléd és megkérdezi, meginnál-e vele valamit. Ha elkéri, vagy valakitől megszerzi a számod. Bárcsak mindig ilyen egyszerű lenne! De mi van akkor, ha a titkos imádód nem olyan bátor, mint az ovis szerelmed? Sajnos kénytelen leszel dekódolni a jeleket, ahhoz, hogy kiderüljön, vajon akar-e tőled valamit.

Képzeld el, hogy épp egy kávézóban csücsülsz a barátnőiddel és egyszer csak felfedezed azt a férfit, akit már olyan régóta keresel. Veled szemben ül és a kávéját kortyolgatja. Hirtelen összetalálkozik a tekintetetek, majd visszafordul a kávéja felé. Vajon ezt már veheted jelnek?


Testközelben

Ha egy férfi egész testével feléd fordul, szemtől szemben áll veled, elég nyilvánvalóak a szándékai. Ha mindehhez még az is párosul, hogy egyre közelebb és közelebb lép hozzád, már csak rajtad múlik, hogy elfogadod-e a fizikai közeledését. Ez a mozdulat elég direkt és kissé taszító is lehet, hiszen intim szférádba próbál vele behatolni, mintha csak keresztül akarna gázolni rajtad.


Szemtől szemben

Az igazi romantikus vonzódás ott kezdődik, amikor az érdeklődő tekintetek találkoznak egymással.

A szemkontaktus nagyon pozitív kezdet. Gyakran hallani azt a közmondást:” A szem a lélek tükre”. Ha a férfi érdeklődik irántad, egyenesen a szemedbe néz és tekintetét folyamatosan a pupilládon tartja. Ha kissé mosolyogva elfordulsz, miközben bámul téged, könnyen tudomására hozhatod, hogy ő is tetszik neked. Ebből azonnal érteni fog.


Mindig közelben lenni...

Az igazi romantika alapvetően arról szól, hogy két ember fizikailag kölcsönösen vonzódik egymáshoz. Ha az érdeklődésetek közös, létrejöhet köztetek egy láthatatlan kötelék, ami mindig a közeledben fogja őt tartani. Pl. egyforma munkakörben dolgozó emberek között nagyobb eséllyel alakul ki vonzalom. A közös témák, élethelyzetek összehozzák az embereket.

Az érintés nagyon jó dolog

Aki érdeklődik irántad, a közeledben szeretne lenni. Ez eddig nyilvánvaló. Ehhez pedig az egyik leghatékonyabb módszert, akár az érintést is választhatja. Akinek igazán tetszel, minden alkalmat meg fog ragadni arra, hogy valamilyen módon hozzád érhessen. Talán a karod, vagy épp a lábad, a térded... Tulajdonképpen nem számít hol, a lényeg hogy meddig tart az érintés. Ez egy igen határozott jele lehet annak, hogy közelebb is szeretne kerülni hozzád.

Véletlenek nincsenek...

Akarat viszont van. Ha egy férfi nagyon szeretne látni téged, azaz tetszel neki, megteremti hozzá a megfelelő alkalmat. Mintha csak úgy véletlenül összefutottatok volna. Nahát! Micsoda szerencsés találkozás! Ha egynél többször találkoztok össze egy olyan helyen, ahová gyakran jársz (pl. a kedvenc szórakozóhelyed) szinte teljesen biztos lehetsz benne, hogy miattad ment oda. Figyelem! Elképzelhető, hogy tényleg véletlenről van szó, de ha másodszor is előfordul ez a nagy szerencse, ott már valami több is lapul.

eljes figyelem

Honnan fogod tudni, hogy felkeltetted egy pasi érdeklődését? Például onnan, hogy ő szinte nem is beszél magáról és figyelmesen végig hallgat. Ha egy teremben odafigyelsz arra hogy viselkednek a pasik, azt fogod észrevenni, hogy minden férfi saját magát próbálja a lehető legjobb színben feltüntetve előadni. Természetesen mindannyian csak magukról beszélnek. Ellenben ha a férfi rád figyel, sőt még kérdezget is, egészen biztosan érdeklődik irántad.


Meccs kontra mozi

Rendben, mindannyian tudjuk, hogy a pasik legjobban a meccseket szeretik bámulni a tévében, szóval ha ne adj isten érdekelni kezdené egy olyan műsor, amit te szeretsz, az már elég nyilvánvaló jele annak, hogy tetszel neki. Ennél sokkal komolyabb szándékot takar, ha olyan napon mentek együtt moziba, amikor épp egy fontos meccset mutatnak a tévében. Ha pedig aznap, amikor a meccs megy, áthív magához filmet nézni és még a popcornt is ő készíti, biztosan szerelmes beléd.

A "Humor Herold"

akármilyen gyenge poénnal is rukkolsz elő, ő nevet rajta? Tuti befutó vagy. A pasik baromi büszkék a humorérzékükre, tehát ha te vagy a viccelődése tárgya, vagy neked szánja a poénokat, viccelődés közben rád néz, kétség kívül vonzódik hozzád.


A felkavaró érzelmek

Ha egy pasi szerelmes beléd, ideges lesz a jelenlétedben. Könnyen előfordulhat, hogy marhaságokat beszél, vagy egyszerűen libabőrös lesz, ha megjelensz a társaságában.

Ha megmagyarázhatatlan dolgokat csinál, össze-vissza nevetgél, vagy ügyetlenkedik, nyilván a te jelenléted kavarja fel a hangulatát. Ne lepődj meg emiatt, sőt segíts neki, hogy kicsit megnyugodhasson. Ne okold, ha véletlen rád önti az italát, vagy ha összetör valamit. Légy kedves és megértő.

Az érzés kölcsönös, a reakciók ellenkezőek

A férfiak és a nők egész másképp gondolkodnak. A nők jobban szeretnek beszélni az érzéseikről. A férfiak inkább elrejtik azokat. A férfi inkább a képzeletében éli meg a szerelmet, és ez irányítja tetteit, míg a nő az érzelmeit igazítja a tetteihez. A nők képesek racionálisan kezelni az érzelmiket
és nem szégyellik kimutatni azokat. A férfiak összezavarodnak és szégyellik a többi „erős” és sziklaszilárd férfitársuk előtt, hogy ennyire elgyengültek. Sajnos emiatt sokan választják a könnyebb utat: megbántva a nőt, letagadják mit éreznek és menekülni próbálnak a szerelem szorításából. Ne feledd! Ha egy férfi kinyilvánítja érzelmeit, ha felvállalja amit érez, borzasztóan bátran viselkedik- ám vigyázz! Egy nő sokkal tartósabban képes szerelmet érezni, legalábbis irányítani, kitartani érzéseit, mint egy férfi. Ha egy férfinél átmenetileg elmúlik a szerelem, megkönnyebbül és úgy érzi egy nagy teher került le a válláról. Mindez azt jelenti, légy óvatos és ne bízd el magad rögtön! Sokkal nehezebb fenntartani a férfi érdeklődését, mint kiváltani!

Hozzászólások

Üzenőfal

Szerkesztőség

Magazinról

Alapítva: 2006.12.25.

Tegnapi látogatók: 11

Látogatók az előző hónapban: 463

Látogatók a jelenlegi hónapban: 419

Feliratkozottak: 153

Magazin helyezése: 236

Szavazás!

Számítás technika

Igazából ebben a kis részben csak segítségetekre szeretnék, lenni, ha valamit
nem találnátok a neten. Először is tisztáznám, a félre értések elkerülése miatt
nem vagyok egy pc isten, csak szerény kis bőngészésem, eredményességét

akarom veletek megosztani, amit én találtam abból ti is tudjatok profitálni!
Nah most mielőtt bármibe belekezdenék, ha bármiben segítségedre tudok
lenni kedves olvasó, akkor megadom egy kettő netes elérhetőségem:

Email címem: pee85@citromail.hu

Msn címem: pere@fbi.hu

ha bármiben tudok neked segíteni, mind hardweres, mind softwarees
kérdésben irj bátran, vagy vegyél fel msn, és akkor ott leszek segítségedre,
persze ha tudok.Nah akkor lássuk, bízonyára számos olvasó, (lehet hogy pont
TE is aki most olvas), járt már így hogy itt a világháló,
de bizonyos programot, drivert nem talál,  ezzel a néhány számomra
hasznos linkel probálok nektek segíteni, remélem több kevesebb sikerrel:

Na ennyi lenne van még rengeteg linkem, csak az az igazság, hogy
minden ászomat :-) nem akarom így elsőre kijátszani, KÖSZÖNÖM,
hogy megnézted magazinom, elolvastad, és remélem jót játszottál,
vagy hasznodra vált ez a kis rész.....

 


POQbum.com

POQbum.com
POQbum.com

POQbum.com
POQbum.com

Szeretnék ajánlani további oldalakat, ami hasznosak lehetnek erre, arra, nekem beváltak, szerintem biztos hasznotokra, lehet, ezek többnyire ismert oldalak, de ha valaki mégsem ismerné, akkor majd innen megismeri.

 

Elsőként a nagy hasznukra vált drvereket tartalmazó honlap amelyet szinte minden felhasználó ismer, erről az oldalról többé kevésbé mindenhez lehet driverek lelni, (hangkártyámhoz innen van) Nagyon széles a repertoár lehet válogatni bőven gyártók, között. Megnézem

Ezen az oldalon magyarra forditott, vagy magyar fejlesztésű programok tömege kapott helyet, érdemes megkukkantani, én igazán ujat a hobbi, család dolgokban találtam, devan benne minden kategoriában:) Megnézem

Sokak használják a Messenger, vagy másnéven MSN beszélgető programot, ajánlok egy oldalt, amelyről regisztráció után nagyon hasznos dolgokat lehet letölteni (smiley, kiegészítések, tippek trükkök) ez az oldal amugy egy társkereső is egyben tehát nem csak a letöltés fuknciója lehet hasznos:) Megnézem

Ha már játszunk egy egy játékkal, szeretjük ha (angol tudás hiányában) a játékok menüje, esetleg az egész játék magyar lenne, az oldal ebben nyujt nagy segítséget, rengeteg magyarosítás van rajta (colin 2 -höz innen szedtem nagyon jó) :) Megnézem

Nem tudom mennyire elterjedt, használt program, a DC++ valamely változata, de jómagam is használom, és nagyon jó változatát szedtem le erről az ioldalról, amely külön menüpontban segítséget is núujt a beállításhoz, így aki most használná először, annak sem lesz gondja vele, és persze, rengeteg kiegészítő program van fenn. Érdemes meglátogatni! Megnézem

 

Kérés!

 

Amit feltétlen látnotok kell!

Probálok napi rendszerességel valami ujat mutatni az internet felmérhetetlenül választékos világában, de higyétek el nagyon nagyon nehéz feladat, mindig valami témakör köré probálom csoportosítani a felvonultatott anyagokat, ez most ebben a részben sem marad, el. A téma ami itt lelhető fel nem lenne más mint a nyermény játékok, bizonyára mindenki van vele így, hogy mi lenne ha nyernék az internet segítségével? mi lenne ha enyém lehetne valami kis díj? csak ugy hogy kattintok? Hát ezzel én sem voltam másképp, keresgélésem eredmény a következő:

Nagyon jó kis oldal ahol aktuális nyeremény játékokról kapunk értesítéseket, szinte minden kategoriában, rendszeres látógatója vagyok, érdekes játékok sokaságatalálható rajta amelyek nyereményei akár több millió ft értékűek is lehetnek, érdemes megtekinteni szerintem mert nagyban nőveli a nyerési esélyeinket, ha rendszeresen tudomást szerzünk az aktuális játékokról, ezen az oldalon pedig megtehetjük --------> Megnézem

Szintén számomra kedves oldal, ahol inkább a nagyértékű tárgyi nyereményeken van a hangsuly, érdemes beleszagolni, regisztráció után, akár laptopot, plazma tévét, lehet nyerni, ami pár kattintással ugyen nem is olyan rossz fizetség? :) nekem nagyon tetszett, hogy fel van tűntetve, a nyerési esélyek, valamint találatok esetén akár választhatunk is ajándékok sokasága között, persze azért, törekedjünk az 5 találatra:) -------> Megnézem

Számomra igen kedves oldal, hiszen itt egy virtuális számlára, nyerhetünk pénzt, és napi négyszer is játszhatunk, invitálás, mások meghívásával egy többlet játékra kapunk lehetőséget, igen ám de mit kezdjek a számlám pénzével, hiszen ez csak virtuális? A válasz egyszerű, ezekért a pénzekért, különböző mértékű kedvezményeket kapunk a játékot jkészítő FOTEXNET áruház honlapján, ami akár lehet, 40-50 % is, ami nem is rossz, hogy féláron vehetek meg ezt azt -------> Megnézem

Poén bőrze....

Kicsit vidámabb vizekre evezünk, ahogy a jó öreg ***** együttes mondta anno, ha jókat akartok nevetni akkor nem kell izgulni van ajánatom a témában is:

A már jól ismert KIS MALAC magazin szerkesztőjének, sajátos a lapból megszokott oldala, rengeteg humoros, képpel, képregénnyel (kismalac, agytröszt prof, ió, élet a drótón, moricka, gusztustalan gazdi) amiket már a lapból jól megszokhattatok. Ezenek kivűl, még van rengeteg szexuális tartalmű humoros kép, (megjegyzem, én is probálkoztam, egy innen szedett kis humor bon-bon feltőltésére a hot dogon, de letiltották, eme tevékenységemet, mondván nem megfelelő, moderálni kell. de könyörgöm ez csak humor? és nem is voltak nagyon durvák nah mind1) Ha szerettétek a lapot akkor a siteot egyenes imádni fogjátok ----------> Megnézem

Egy vicces játék, amely azok számára igazán hasznos, aki nagyon utálják a számítógépüket, a játék lényege tömör, és egyszerű verd szét minnél gyorsabban a számítógépet :) jó kis stressz levezető lehet miután helyreállt a lefagyott xp :) ------> Megnézem

Az oldalt szerintem be sem kell mutatnom, nagyon nagyon tetszik, és a rajta lévó tartalom pedig nagy választékot nyujt, vannak idézetek, okosságok, képek, videok, linkek, viccek, szoval minden ami egy bórús napon felvidithat benneteket! ami külön tetszett, hogy értékelni is lehetett a dolgokat, mindent, és így véleményedet csillagok fomájában kifejezheted, vagy értékelés alapján kereshetsz, döntheted el, hogy a bemutatott dolog, neked mennyire tetszett ----------> Megnézem

Teljes Játékok a neten

Bizonyára minden Pc tulajdonos játszik valamilyen játékkal, ki autózik, ki öldököl, ki logikai képességét probálja nővelni. Ebben a részben az általam meglelt TELJES  játékokat mutatnám be egy két link formájában. Ezek, nem shareware, nem demo, játékok, hanem teljesen egész, full játékok, amelyek minden funkciói megvannak, tehát maximálisan használhatók, nincs időkorlát, semmi lejárati idő, csak a játék élvezete. Nah lássuk:

S.W.I.N.E

Magyar fejlesztésű, humoros háromdimenziós stratégiai játék, melyben a nyulak és disznók csatájában vehetünk részt. A játékban tankok és különféle katonai járművek segíítségével kell teljesítenünk a feladatokat, a küldetéseket. Alkamas egyéni és hálózati játékra.

 

DOWNLOAD

WOLFENSTEIN ENEMY TERRITORY

Második világháborúban játszodó kiváló hálozati játék, melyben interneten vagy helyi hálozaton keresztül, játszhatunk, amerikai, vagy német katonaként egymáss ellen. A cél nem pusztán, a másik megölése, hanem különböző feladatokat kell végrehajtani, kiváló grafika, hang, játékmenet, rengeteg fegyver, jellemzi az izgalmas játékot.

DOWNLOAD

LOST LEGENDS:

Hagyományos elemekre építkezik a kaland/rpg játék, melyben a különféle szörnyektől hemzsegő labirintusokban harcolhatunk. Szép grafika, sok szint, valamint külső és FPS megjelenítés jellemzi az ingynes programot. Kezelése billentyűzettel történik.

DOWNLOAD

Americas Army: Special Forces

 

A játék nagy méretű: 2,5 giga
Azonban jó értékelést kapott. Ezért került ide!
 
Mielőtt letöltöd, gondold meg, mert nagy letöltési sebbeség mellett is várakozni kell:)Az amerikai hadsereg hivatalos játéka, melyben végigjárhatunk egy katonai kiképzést, valamint szimulált küldetésekben vehetünk részt. A remek grafikával rendelkező program ingyenes: hálózatban és interneten is játszható regisztráció után. A játék nagy mérete miatt letöltésvezérlő használatát ajánljom.

DOWNLOAD

 

 

 

 

 

 

Hát ennyi lenne, de ígérem van még szoval számíthattok arra, hogy még közlök, teljes játékok lelőhelyeit! Megígértem, hogy napi szinten fogom, frissiteni a Magazint ,és ez így is lesz!!

 


POQbum.com
POQbum.com

POQbum.com
POQbum.com

POQbum.com
POQbum.com

Online olvasók

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez