Sziasztok!
Nem tudom van-e olyan olvasóm, aki elmegy, esetleg ment GazettE koncertre, de ha van, akkor megkérdezném, hogy nincs-e kedve írni élménybeszámolót, ami meg fog jelenni a magazinban. Mert például én sem, és gondolom, hogy még sokan nem tudnak ott lenni a koncerteken (mert messze van, vagy nincs rá pénze) és bár, néha úgy gondolom, hogy jobb, nem is tudni arról, hogy mit éltek át a rajongók, mégis jó. Olvastam már egy beszámolót, valahol, de nem azt akarom, hogy ráírok az emberre, hogy "hallod, hadd rakjam ki", hanem ha az illető írt, és élvezte, és át tudja adni érzéseit szépen a többi fannak, és akarja is, hogy kint legyen a magazinban, akkor az jelentkezzen.

Küldje el a nevét, és a beszámolót a bevi94@gmail.com-ra. (lehetőleg bármennyire nagy sokk hatás után is van, viszonylag helyesen. A csúnya szavak ilyenkor nem számítanak, úgyis lesz rá figyelmeztetés). És akkor én majd kiteszem. Nagy élmény az is, hogy x ember olvassa a te élménybeszámolódat. Én is annyira örültem, mikor a blogomba kitettem a Gack koncert élménybeszámolót, és több mint 200 ember olvasta el. 

Aki még csak most megy annak pedig jó szórakozást, és vigyázzon magára! 
Nos, sziasztok. Nem füzök hozzá semmit, le van írva a linken minden, teljesen érthetően. Lehet, hogy már láttátok is, csak godnoltam, azért kirakom, hátha még sem (mivel én is csa ma vettem észre), és mivel a késztőnek még szükségük van pár névre. 
LINK. Vagy katt a képre!  :)

Röviden annyi, hogy azt a neved kell leírnod kommentbe, amit látni szeretnél a lapon, amit elvisznek a lányok a koncertre, és megpróbáják átadni a fiúnak. :D 
Reméljü sikerül nekik! 
Aoi megkérdezte twitteren, hogy hogyan legyen majd a koncerten a haja; felcsatolva, vagy leengedve. A többség azt válaszolta, hogy felcsatolva, erre kiírta, hogy akkor le lesz engedve, á végül engedett a fanok kívánságán, és feltűzött hajjal jelent meg. Plusz, nem értette miért várnak a bejárat előtt a fanok, a kezdés előtt 1 órája, és 45 perce. Furcsa volt neki. Elröppentek a hírek, hogy Rukinak és Aoinak is van tetkója (vagy nem tudom mennyire volt ez köztudott, tetkó téma után nem olvastam, mert Japánoknál mánia, hogy csak  felrajzoltatnak maguknak, lemosható filccel 'tetkót'. Mindenesetre Aoinak biztos, hogy van egy bokalánc tetkója, legalábbis a képek alapján, Rukinek pedig az alkarján van valami. 
Ruki képe: Chile


Aoi Twitter képek egyveleg (a majmos póló mégegyszer rajt van):
A sál/kendő hasznélati lehetőségeit tudatja velünk. ><
Nem linkelek be nektek nyolcvanmillió félperces mobilfelvételt a koncertről (mondjuk én ilyenkor nem is nézek, mert csak idegsesebb leszek, hogy nem jöttem Magyarországra ><), mindenesetre youtube, és a facebbok tele van ilyenekkel. Feltaláljátok magatokat, szerintem. 
És még egy kép, a színpad, ami nagyon hasonlít valami helyszínre (aminek a neve most nem jut eszembe), legalábbis Ruki szerint. :)

Aoi Twitter:


Egyveleg: Ruki twitter, Kaulo
Saját készítésű, egyszerű, Aoi avatarok/iconok (100*100)
 
  

Holnap Reita jön!

Magazinról

Alapítva: 2009.05.15.

Tegnapi látogatók: 2

Látogatók az előző hónapban: 101

Látogatók a jelenlegi hónapban: 79

Feliratkozottak: 261

Magazin helyezése: 429

Banner Cserék:

Anime fansite:


Once Upon a Time:

Ayumi Hamasaki magazin:

Jigoku Shoujo - A Pokoli Lány

Üzenőfal

Saját Bannerem:

Látogatók

free counters

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez