Hú, hát nem is tudom, hol kezdjem. Eléggé elmaradtam mindennel. Új suliba mentem és teljesen megfeledkeztem a magazinról, az egész hotdogról. Sajnálom, ha esetleg voltak olyanok akik hiányolták volna a friss cikkeket. Viszont én is sokat változtam, és zeneileg kicsit kiestem Japánból... 
Sőt, egyáltalán úgy jutott eszembe, hogy oppá nekem van egy magazinom, hogy pszichológián azt a feladatot kaptam, hogy Japán kultúráról szedjek össze minden érdekességet. Tehát ide is felfog kerülni a cikk, mert ahogy elnézem a kihívás rovatom anynira nem tartalmaz kulturális dolokat, legalábbis nem annyit, amennyire nekem szükségem lenne. Szóval a cikk hamarosan (ha nem ma, akkor a hét folyanám) fent lesz. A Dizájn meg fog változni, ki tavasziasodunk. Mellesleg köszöntök mindenkit 2014-ben, remélem jól teltek a napjaitok. :) 
Ez igy most elég zavaros post, de nyugalom, még mindig tudok rendesen írni, csupán a fontosabb mondandókat ledaráltam. ^^"

No de akkor visszatérünk, újra cikkek, elsőként Japán kultúra töviről hegyire. Aztán még lesz sok sok ujdonság. 

Sziasztok!
Nem tudom van-e olyan olvasóm, aki elmegy, esetleg ment GazettE koncertre, de ha van, akkor megkérdezném, hogy nincs-e kedve írni élménybeszámolót, ami meg fog jelenni a magazinban. Mert például én sem, és gondolom, hogy még sokan nem tudnak ott lenni a koncerteken (mert messze van, vagy nincs rá pénze) és bár, néha úgy gondolom, hogy jobb, nem is tudni arról, hogy mit éltek át a rajongók, mégis jó. Olvastam már egy beszámolót, valahol, de nem azt akarom, hogy ráírok az emberre, hogy "hallod, hadd rakjam ki", hanem ha az illető írt, és élvezte, és át tudja adni érzéseit szépen a többi fannak, és akarja is, hogy kint legyen a magazinban, akkor az jelentkezzen.

Küldje el a nevét, és a beszámolót a bevi94@gmail.com-ra. (lehetőleg bármennyire nagy sokk hatás után is van, viszonylag helyesen. A csúnya szavak ilyenkor nem számítanak, úgyis lesz rá figyelmeztetés). És akkor én majd kiteszem. Nagy élmény az is, hogy x ember olvassa a te élménybeszámolódat. Én is annyira örültem, mikor a blogomba kitettem a Gack koncert élménybeszámolót, és több mint 200 ember olvasta el. 

Aki még csak most megy annak pedig jó szórakozást, és vigyázzon magára! 
Nos, sziasztok. Nem füzök hozzá semmit, le van írva a linken minden, teljesen érthetően. Lehet, hogy már láttátok is, csak godnoltam, azért kirakom, hátha még sem (mivel én is csa ma vettem észre), és mivel a késztőnek még szükségük van pár névre. 
LINK. Vagy katt a képre!  :)

Röviden annyi, hogy azt a neved kell leírnod kommentbe, amit látni szeretnél a lapon, amit elvisznek a lányok a koncertre, és megpróbáják átadni a fiúnak. :D 
Reméljü sikerül nekik! 
Úgy döntöttem kicsit ősziesebbre fogom a dizájnt. Remélem tetszik nektek is. Nem tudom, hogy vagytok vele, de én szeretem évszakokhoz alakítani a színeket. Bár ez most a nyárra kimaradt, mert nem írtam valami sokat, azaz semmit, de ha jobban belegondolok, nem is volt semmi extra. Meg én is kiestem egy kicsit a fanolából. Szeretem még őket, csak a bandák 80%-a, amiket hallgattam feloszlott. Koreaira meg nem akarok átállni, az annyira nem tetszik. Na de mindegy. 
Szóval most van egy szép kis őszi dizájn, és kész. :)
A háttérkép:

Aoi megkérdezte twitteren, hogy hogyan legyen majd a koncerten a haja; felcsatolva, vagy leengedve. A többség azt válaszolta, hogy felcsatolva, erre kiírta, hogy akkor le lesz engedve, á végül engedett a fanok kívánságán, és feltűzött hajjal jelent meg. Plusz, nem értette miért várnak a bejárat előtt a fanok, a kezdés előtt 1 órája, és 45 perce. Furcsa volt neki. Elröppentek a hírek, hogy Rukinak és Aoinak is van tetkója (vagy nem tudom mennyire volt ez köztudott, tetkó téma után nem olvastam, mert Japánoknál mánia, hogy csak  felrajzoltatnak maguknak, lemosható filccel 'tetkót'. Mindenesetre Aoinak biztos, hogy van egy bokalánc tetkója, legalábbis a képek alapján, Rukinek pedig az alkarján van valami. 
Ruki képe: Chile


Aoi Twitter képek egyveleg (a majmos póló mégegyszer rajt van):
A sál/kendő hasznélati lehetőségeit tudatja velünk. ><
Nem linkelek be nektek nyolcvanmillió félperces mobilfelvételt a koncertről (mondjuk én ilyenkor nem is nézek, mert csak idegsesebb leszek, hogy nem jöttem Magyarországra ><), mindenesetre youtube, és a facebbok tele van ilyenekkel. Feltaláljátok magatokat, szerintem. 
És még egy kép, a színpad, ami nagyon hasonlít valami helyszínre (aminek a neve most nem jut eszembe), legalábbis Ruki szerint. :)

Magazinról

Alapítva: 2009.05.15.

Tegnapi látogatók: 2

Látogatók az előző hónapban: 91

Látogatók a jelenlegi hónapban: 84

Feliratkozottak: 260

Magazin helyezése: 431

Banner Cserék:

Anime fansite:


Once Upon a Time:

Ayumi Hamasaki magazin:

Jigoku Shoujo - A Pokoli Lány

Üzenőfal

Saját Bannerem:

Látogatók

free counters

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez