Skin letöltése, beállítása és törlése
Több embernek problémát okozott egy skin törlése az MSN-ről. Most nem csak ezt mutatjuk be, hanem a törlésig tartó összes állomást. Szükség van hozzá: adott verzójú MSN-re, illetve Plus!-ra. További képes infoért katt tovább.1.) Először is kattints kettőt a lementett skin ikonjára, tehát indítsd el a programot. Másodszor pedig létfontosságú, hogy be legyél jelentkezve MSN-en, és már legyen fent Plus!-od is.

 
2.) Ezután felugrik egy ablak, a téma importálásával. Értelemszerűen kattints az "Importálás" gombra. Viszont vigyázz, mert akadnak nem kompatibilis témák is (lsd. például ez is nálam), amelyek telepítése után előfordulhat, hogy meg sem jelenik maga a skin.3.) Pár másodperc múlva, ha a következő üzenetet kapod, jó úton jársz.


4.) Majd menj a "Plus! -> Beállítások..." fülre.


5.) A felugró ablakon belül a "Testreszabás -> Témák" fülre lesz szükséged. Itt pipáld be az aktuális skin nevét (nálam: Live-Generation 1.01), majd kattints az "Alkalmazás" gombra.


6.) Ha esetleg nem kompatibilis a témád az MSN-eddel, akkor megkérdezi a következőt, de nyugodtan nyomj csak "Igen"-t.


7.) Majd vedd tudomásul, hogy újra kell indítanod az MSN-t :).
Ezzel sikeresen feltetted a skint, amely a kilépés és újrabejelentkezés után már meg is fog jelenni (ha megfelel az elvárásoknak).Lehetőség van a téma törlésére is. Csupán pár kattintás az egész!


8.) A fentebb említett Plus! résznél a szokásos menübe kell menned: "Plus! -> Beállítások... -> Testreszabás! -> Témák". Itt kattints a jelenlegi skined nevére (ha éppen nincsen kijelölve), majd az "Eltávolítás" gombra.9.) Utoljára még megkérdezi az MSN, hogy biztosan törölni akarod-e a témát. Mivel igen, ezért nyugodt szívvel kattints az "Igen"-re. Ekkor megmarad az eredeti Plus!-os ablak, itt csak az "OK"-ra kell kattintani, es minden visszaváltozik :).

További kérdéseket várunk ide, a fórumba.

Hozzászólások

Norgi7  (F/18) 28.

hello
nekem minden ment csak nem enged írni. vagyis enged csak nem mutatja. mivel fekete az a hely ahova írok fekete gondoltam az a baj hogy eddig feketével írtam és nem látszik de fehéren se mutatja. segítenétek .köszi

2010. máj. 01. 10:54
LastSunrise  (L/23) 27.

Sziasztok. Nekem is ez a gondom, mint az előttem szólónak. Egyszerűen nem tudom letörölni a skint. Vagyis letudom :D De ugyanúgy marad... Azért szeretném letörölni, mert eléggé zavaró, nem látok tőle semmit... :S Szóval fontos lenne.. :S
Előre is köszi a választ vidám

2010. márc. 07. 22:29
Már nem tag   25.

Sziasztok! Én le akarom törölni és mindent úgy csináltam ahogy a képen van. De még mindig ugyan olyan. Miért? ilyenkor mit csináljak? A választ előre is köszönöm.

2010. márc. 06. 14:43
Elinia  (L/25) 22.

Sziasztok!
Most nekem kell a segírség. Nekem 9.0 verzióm van és mindent úgy csináltam, ahogy ittt van, meg ahogy a gép is mondta, de nem változtatta meg a témát. Miért nem nekem semmi?
előre is köszi

2009. szept. 26. 20:20

Hirdetés

Friss hírek

Kérj MSN avatart!

Nem találtad meg kedvenc szereplődnek, énekesednek, mesefigurádnak avatarját? Kérj tőlünk avatart és mi megpróbáljuk a leggyorsabban elkészíteni őket!

ITT KÉRJ AVATART!

Üzenőfal

Friss hírek

Friss hírek

 

alternative text
 

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez