KATT A KÉPRE

 
 
 Hírek  Érdekességek  Bulvár Technika  Kultúra Horgászat  Programok  Horoszkóp      Időjárás  
 

NAPI FRISS

A 20-as,30-as,40-es éveidben így változik a tested.Persze te is tisztában vagy azzal,hogy a tested meghatározó és nagy .....Nyakunkon a náthaszezon ...ezeket a fűszereket használd ellene.Kint időnkét repülnek a húszas mínuszok. Alighogy Hoppá egy róka sétált Kaposvár belvárosában.
Igencsak meglepődtek azok a járókelők,akik egy rókára lettek figyelmesek
 Itt az okos hajkefe,amivel úgy fésülködhetsz mint ahogy eddig soha .2017-ben a jövőt élők úgy tartják,hogy aki sima hajkefével 
 


Janet Jacksonnak gyereke született.Az amerikai popénekesnő Janet Damita Jo Jackson  Gary, Indianában született 
 


A hétszeres világbajnok  a Forma-1 valaha volt legsikeresebb versenyzője Michael Schumacher.ma 48 éves A németországi ..
 


Az ötszörös Grammy-díjas amerikai pop- és R&B-énekesnőnek,  szilveszterkor már a playback is nehézséget okozott.Nem jött összeHét gyereket nevelt a tragikus körülmények között elhunyt Zámbó Jimmy.A sztárnak nagy családja volt,mert igaz A szilveszter utáni macskajaj kezelése!A másnaposság elkerülésére vajon tényleg elég egy evőkanál olívaolaj vagy egy pohár.. 
 Fényűző lagzik,meghitt ceremóniák .Magyar sztárok 2016-os esküvői. Közeleg az év vége és ilyenkor  ....
 


Hírességek időnként beájulós 2016-os karácsonyfái.Szinte egész évben készül mindenki 
 

CSATLAKOZZ  HOZZÁNK

IRATKOZZ FEL A MAGAZINRA

Iratkozz fel a Magazinra, hogy mindig értesülj az újdonságokról.

Az ötszörös Grammy-díjas amerikai pop- és R&B-énekesnőnek,  szilveszterkor már a playback is nehézséget okozott.


Nem jött össze Mariah Careynek a Times Square-en a fellépése, akinek három dalt kellett volna előadnia,de ez nem sikerült.Az énekesnő New Yorki előadása nagyon kínosra sikerült. Amikor színpadra lépet még az első dal némileg össze jött neki,de a másodikat el sem tudta kezdeni. Pedig itt már nagyjából csak playbackelni kellet volna neki. A láthatóan zavarba jött Mariah Carey a haját tekergetve azzal próbált magyarázkodni,hogy nem is azt a számot beszélték meg ,majd technikai problémákra hivatkozott. Nagyjából azért próbált bekapcsolódni a zenébe,de ez inkább csak egy közönséget megénekeltető erőlködésre sikeredet.Az még csak fokozta az amúgy is lehetetlen fellépését,hogy a színpadon  láthatóan csak kísérettel tudott megmozdulni. Az egyre  bizonytalanabbul járó énekesnőnek , hogy el ne essen a táncosok sietek a segítségére,akiknek végig a kezét kellett fogniuk.  A harmadik dal már teljes leégést eredményezett, mert hallatszott ahogy tulajdonképpen saját magára ráénekel.
 
A botrányos fellépést követően az Istagram oldalán egyszerűen azt írta,hogy "Szar ügy", és poénkodásként még azt is hozzáfűzte,hogy legalább egy pár plusz szalagcímmel szolgált 2017 évre.


Azt meg kell hagyni,hogy a hideg ellenére a sztár megmutatta azt amije van ...nem tett másképpen karácsonykor sem amikor az oldalán a fotóit posztolta ...  http://www.hotdog.hu/monamourtippektitkok/cikkek/hiressegek-idonkent-beajulos-2016-os-karacsonyfaiMonAmour
 
Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez