Már a modell közvetlen környezete is furcsállja a viselkedését.
Weisz Fanni hónapok óta nem hajlandó szóba állni a családjával, még karácsonykor sem kereste fel őket.


Hiába reménykedett és várta Weisz Fannit a családja ő még Pécset is messze elkerülte. A pár barátai sem értik és nem is helyeslik ezt a viselkedést.

Fanni édesanyja egy nyilatkozatában már korábban elmondta,hogy nagyon bízik abban,hogy a lánya karácsony közeledtével békét köt a családjával.

A hírek szerint ez nem jött össze,mert a karácsonyt barátjával és annak családjával töltötte. A modell viselkedését már a pár közvetlen környezete és a rajongók sem értik.

A Borsnak egy közeli ismerőse árulta el azt,hogy mi is történt karácsonykor: "Nem jártak Pécsen, eszükbe sem jutott, s ez már nekünk is furcsa picit. Péter rokonaival, barátokkal ünnepeltek, így a lányt hiába várta haza az édesanyja, Ágnes, siket testvére, Gábor, nagyszülei, rokonai, sem ő, sem egy jókívánság nem érkezett tőle. Egymásról Péterrel persze nem feledkeztek meg" -

A lap próbálta elérni a modellt,de nem sikerült kicsit furcsa dolog az,hogy még az e-mailjeit is a párja Péter kezeli. Ugyancsak elérhetetlennek bizonyult a lány édesanyja is ,de viszont az édesanyja karácsonyi megosztott fotóból kiderült,hogy a lány nélkül volt kénytelen ünnepelni a család.

A fiatal siket modell körül sűrűsödnek a botrányok. Mint az már korábban ismerté vált  már nem ő Pécs arca sem,mivel a város felbontotta vele az erre szóló szerződését. Az ok pedig az volt hogy  a modellnek már nem volt elegendő az az 50,000 Ft havi járandóság,amit addig a város neki fizetni tudott, havi 300,000 Ft kért.

A díjjal járó összeg mértéke nem alku tárgya - írta meg a Bors, az írásból  az is kiderült, hogy a szőkeség idén szilveszterkor nem tolmácsolja majd Áder János hagyományos beszédét.

MonAmour

 
 

 
*


RÁKATTINTOK
A KÉPEKRE
 

 


 
     

*

NAPI AJÁNLATOM

Egy palota titkai.Dianától Katalinig,a Kensington-palota .Kensington-palota, ahol Harry, Vilmos, Katalin és a királyi család 


Börtön vár arra a lányra,aki az Instagramon aranyéletet élt. A lányt a saját profilja buktatta le. Már már korunk betegségének A felfújható hátizsákjának köszönheti az életét egy a lavinában sodródó deszkás.Szinte vírusként terjed az a fejkamerával..Egy diák Rippl-Rónaira írt egy menő programot.Pintér Tamást az osztályfőnöke hívta meg a Festők Múzsák Szerelmek kiállításra,ahol..
 


Nicole Kidman a Golden Globe-díj átadóján részegre itta magát.A 49 éves részegen parádézó díva, akit az Oroszlán ....
 


Letartóztatták a férfit, aki átírta a hollywoodi feliratot "Hollyweed"-re A helyi rendőrség közlése szerint hétfőn
 


Mi történt a Tóth testvérek között? Gabi miatt már a január 31 hirdetett koncertet is lemondták. Tóth Vera a közösségi 
 


Egyre aggasztóbbak a hírek az  ötszörös Grammy-díjas amerikai énekesnőről. Mariah Carey már a karácsonykor 
A magyar vitorlázó nehéz helyzetbe került. Elnavigálta magát a nehéz helyzetbe került Fa Nándor és a 
 Hosszú Katinka miatt 200 gyerek szívta meg.Nem mindenki gondolja azt,hogy Hosszú Katinkát 
Reggel vette észre,hogy befalazták a bejárati ajtaját.Egy német férfi békésen aludt,ám amikor reggel felébredt
 


 
Balhé miatt félbe kellett szakítani a Neoton koncertet. A rajongók és a zenekar is értetlenül állnak történtek előtt. 

 
 

           IRATKOZZ FEL
           A MAGAZINRA   

     IRATKOZZ FEL A MAGAZINRA ÉS
         ÉRTESÜLJ AZ ÚJ HÍREKRŐL


Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez