Gyászol a könnyűzene világa elhunyt George Michael
Karácsonykor érte az 53 éves énekest a halál a hírt a BBC és a sztár sajtósa által kiadott közlemény is megerősítette.


 

Elhunyt George Michael énekes-dalszerző, a Wham együttes egykori tagja. Az énekes ötvenhárom évesen, otthonában, békésen hunyt el - szerepel a közleményben, amelyet a BBC idéz.

A mentők vasárnap délután 13 óra 42 perckor szálltak ki az énekes Oxfordshire-i, Goringban lévő házához. A rendőrség szerint gyanús körülmény nem merült fel a halálesettel kapcsolatban.

A Georgios Kyriacos Panayiotou néven, Londonban született énekes karrierje során 100 millió albumot adott el, két Grammy-díjat kapott. A Wham nevű zenekart a 80-as években alapították iskolai barátjával, Andrew Ridgeley-vel, és a korszak sztárzenekarává váltak.

Georga Michael ezt követően kezdett szólókarrierbe, amely még mesésebben sikerült. December elején még arról szólt egy bejelentés, hogy George Michael új albumon dolgozik a Naughty Boy művésznevű dalszerző-producerrel.

A család azt kérte a közleményben, hogy ebben a nehéz és felkavaró időszakban tartsák tiszteletben a magánéletüket, és egyelőre további közlendőjük nincs.

Arról nem szól a közlemény, hogy mi okozta az énekes halálát. Korábban, 2011-ben több koncertjét is elhalasztották, mivel tüdőgyulladással Bécsben kórházba került. Utána azt nyilatkozta, hogy az sem volt biztos, hogy túléli a betegséget, az orvosoknak gégemetszést kellett alkalmazniuk, hogy szabaddá tegyék a légutakat. 

Pályatársa, Elton John az Instagramon fejezte ki, hogy letaglózta a hír, hogy elveszítette barátját, a legkedvesebb, legnagylelkűbb művészt.

George Michael hét dallal is (pl. Careless Whisper, Faith) felkerült a brit toplista élére, de volt olyan szakasza életének, amikor más ügyek miatt került be a sajtóba. 2006-2008-ban droghasználat miatt indítottak ellene eljárásokat, 2010-ben pedig azért ítélték két hónap börtönre, mert kocsijával belehajtott egy boltba.  A videóját eddig 15 184 182  nézték meg
A videóját eddig160 824 247  nézték megA videóját eddig 29 055 435  nézték meg 

 A videóját eddig 24 773 719  nézték meg 
A videóját eddig113 527 035  nézték meg  
 

 
*


RÁKATTINTOK
A KÉPEKRE
 

 


 
     

*

NAPI AJÁNLATOM


Letartóztatták a férfit, aki átírta a hollywoodi feliratot "Hollyweed"-re A helyi rendőrség közlése szerint hétfőn
 


Mi történt a Tóth testvérek között? Gabi miatt már a január 31 hirdetett koncertet is lemondták. Tóth Vera a közösségi 
 


Egyre aggasztóbbak a hírek az  ötszörös Grammy-díjas amerikai énekesnőről. Mariah Carey már a karácsonykor 
A magyar vitorlázó nehéz helyzetbe került. Elnavigálta magát a nehéz helyzetbe került Fa Nándor és a 
 Hosszú Katinka miatt 200 gyerek szívta meg.Nem mindenki gondolja azt,hogy Hosszú Katinkát 
Reggel vette észre,hogy befalazták a bejárati ajtaját.Egy német férfi békésen aludt,ám amikor reggel felébredt
 


 
Balhé miatt félbe kellett szakítani a Neoton koncertet. A rajongók és a zenekar is értetlenül állnak történtek előtt. 

 

2017-ben jönnek ezek a kütyük ,amire már nagyon vártunk! Az idei év a legtöbb készülékgyártónak igencsak nagy téttel jár A népszerű énekesnő házassága két év után véget ért. A válásukat a pár alig néhány napja hozta nyilvánosságra a sajtón ....Pink novemberben hozta nyilvánosságra,hogy kisbabája lesz,és hopp már itt is van a fiúcska első fotója.Erre készül a Facebook vezére Mark Zuckerberg 2017-ben. Talán el sem hiszed azt,hogy 2017 februárban már 13 éves lesz a 
 


Már a modell közvetlen környezete is furcsállja a viselkedését.Weisz Fanni hónapok óta nem hajlandó szóba állni a családjával....
 

           IRATKOZZ FEL
           A MAGAZINRA   

     IRATKOZZ FEL A MAGAZINRA ÉS
         ÉRTESÜLJ AZ ÚJ HÍREKRŐL


Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez