Egyre aggasztóbbak a hírek az  ötszörös Grammy-díjas amerikai énekesnőről.
Mariah Carey  már a karácsonykor posztolt fotóival is elgondolkodtatta a rajongóit, és az ezt követő szilveszteri teljes leégésbe torkollott fellépése csak tetézte ,aggódásra késztette a világot. A sztár most újra rátett egy lapáttal.A díva az elmúlt hetek zaklatott órái kipihenésére téli vakációra utazott a coloradói Aspenbe,ahol természetesen fotósok kísérik minden lépését. Közismert az,hogy ez a falu a hozzátartozó síközponttal a egyik közkedvelt téli üdülőhelye a hollywoodi sztároknak ahova az énekesnő szinte évente ellátogat.

Ebben az államban 2016 június óta egy törvényi változásnak köszönhetően minden 21 év feletti állampolgárnak megengedett 28 gramm marihuána vásárlása. Az énekesnő kihasználva a drogtörvényi változást egy pár hétre is elegendő cuccot vásárolt. Igaz az nem tudható,hogy Mariah Carey magának tározott-e be, vagy csupán jó-fejességből, a baráti társaságának vette az anyagot,de ha magának szánta az megmagyarázná az utóbbi időkben tanúsított magatartászavarait.Az sem elhanyagolható,hogy a gönc ,amit magára öltött mikor a spangliért ment megér egy misét. Persze az is lehet,hogy így próbált elvegyülni.

Én csak remélni tudom,hogy a sokak kedvence nem került komoly lelki válságba és nem áll annak a bizonyos gödörnek a szélén!


Kapcsolódó cikkek: http://www.hotdog.hu/monamourtippektitkok/cikkek/az-otszoros-grammy-dijas-amerikai-pop-es-ramp-b-enekesnonek-nbsp-szilveszterkor-

MonAmour

 

 
 

 
*


RÁKATTINTOK
A KÉPEKRE
 

 


 
     

*

NAPI AJÁNLATOM

Egy palota titkai.Dianától Katalinig,a Kensington-palota .Kensington-palota, ahol Harry, Vilmos, Katalin és a királyi család 


Börtön vár arra a lányra,aki az Instagramon aranyéletet élt. A lányt a saját profilja buktatta le. Már már korunk betegségének A felfújható hátizsákjának köszönheti az életét egy a lavinában sodródó deszkás.Szinte vírusként terjed az a fejkamerával..Egy diák Rippl-Rónaira írt egy menő programot.Pintér Tamást az osztályfőnöke hívta meg a Festők Múzsák Szerelmek kiállításra,ahol..
 


Nicole Kidman a Golden Globe-díj átadóján részegre itta magát.A 49 éves részegen parádézó díva, akit az Oroszlán ....
 


Letartóztatták a férfit, aki átírta a hollywoodi feliratot "Hollyweed"-re A helyi rendőrség közlése szerint hétfőn
 


Mi történt a Tóth testvérek között? Gabi miatt már a január 31 hirdetett koncertet is lemondták. Tóth Vera a közösségi 
 


Egyre aggasztóbbak a hírek az  ötszörös Grammy-díjas amerikai énekesnőről. Mariah Carey már a karácsonykor 
A magyar vitorlázó nehéz helyzetbe került. Elnavigálta magát a nehéz helyzetbe került Fa Nándor és a 
 Hosszú Katinka miatt 200 gyerek szívta meg.Nem mindenki gondolja azt,hogy Hosszú Katinkát 
Reggel vette észre,hogy befalazták a bejárati ajtaját.Egy német férfi békésen aludt,ám amikor reggel felébredt
 


 
Balhé miatt félbe kellett szakítani a Neoton koncertet. A rajongók és a zenekar is értetlenül állnak történtek előtt. 

 
 

           IRATKOZZ FEL
           A MAGAZINRA   

     IRATKOZZ FEL A MAGAZINRA ÉS
         ÉRTESÜLJ AZ ÚJ HÍREKRŐL


Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez