missnora

Ajándék küldése

<< >>

Profil megdobás

<< >>
missnora profilja
offline

missnora (L/43)

Csatlakozott:2008.09.16.
Utolsó belépés:2017.04.13.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Ausztria

Párkapcsolatom: Foglalt vagyok


         


              

       
                         

Használati útmutató:

  Nem ismerkedem. Kreatívkodom. Persze, hogy jól esik, ha megdicsèrsz, hiszen Nő vagyok...
  Bármikor szívesen látlak itt, ha szeretsz lèlekturkász idèzeteket, verseket, saját törtèneteket az èletemből olvasni vagy megfogott egy k
èpem hangulata. Hírfolyamomban találsz mozgókèpet, zenèt, egyebeket, de profilomra nem került ki, hát vidd bátran...
  Ritkán beszèlgetek... Szeretem meglesni az oldalad, mert megfogott a hangulata, egy vers, vagy mert èpp jót röhögök egy beszólásodon.
  Itt vagyok, hogy jól èrezzem magam, s' a saját profilomon ezt neked picit viszonozzam...
  Van akit követek, hogy könnyebben újra megtaláljam....akkor is, ha nem írok, csak mert jól èrzem magam ott nálad...
  Igen, a saját kèpeim, èn vagyok rajta...


A profilomon másokèt, a blogomban saját irományokat találsz.

http://www.hotdog.hu/blog/missnora_blogja

"Minden bennünk van. Ha eltemetve is, ha mindig szem előtt - mindegy az. Ott rétegződnek az emlékek, a vágyak, a ki nem mondott gondolatok. Ott vannak bennünk az ölelések, és ott fáj bennünk a kihűlt párnák hidege. Valahol a mélyben, ott várakoznak csöndben a forró éjszakák, a lázas hajnalok, a homlokra tett hűvös kezek. (...) Nem, semmi nem veszett el. Az egyszer gondolt gondolatok sem lettek semmivé. A félrenézések se, a véletlen találkozások se, az elharapott szavak, félbehagyott mondatok, mind, mind ott vannak, legbelül. Egymást tartja, óvja, szorítja. Nevet bennünk és fáj bennünk, kiált és rendre elcsendesül ez az egyszervolt, megismételhetetlen, gyönyörű szövevény, az életünk."       -Schäffer Erzsébet
 
 

Angyal auto

"Az a furcsa, hogy az ember megéri azt, amikor szeretik, de rettenetesen nehéz valakit találni, aki ki is bírja, el is viseli, hogy szeressék."
-Pilinszky                 
 


"Csupán attól, hogy a mosolyodra nézek, eszembe jut: a varázslat igenis él és virul ebben a vénséges világban."          -C. C. Hunter
 

---


"A halál az a pont, ahol vèget èr a fájdalom, 
ès megszületnek a szèp emlèkek. 
Nem az èletnek szakad vège, 
csak a fájdalomnak."
- Stephen King        >
via Vladschwarz weiß animation gif
"Önmagáért kell szeretned őt, nem azért, aki lehetne." (filmrészlet)...
 

 

---


"Csak hallgatunk, én itt, te ott, 
s a percekbe szőtt kis csodák 
szétfoszlanak, míg szemlesütve 
rohannak el az éjszakák."---- ismeretlen---ölel

"Majd, ha már ott álltok egymással szemben, akkor talán magadtól is ráébredsz, hogy egy érintés néha többet ér bármi szónál. Egy gyöngéd érintés. Ha túl sokat beszélsz (akármiről is), miközben semmi másra nem vágyakozol úgy, mint egy érintésre, az megint csak olyan, mintha elszaladnál. Olyan, mintha menekülnél mindkettőtök elől."
 
Horváth György
...

"Amíg életedet az ego irányítja, addig gondolataid, érzelmeid és cselekedeteid zöme vágyból vagy félelemből fakad. A kapcsolataidban ezért vagy akarsz valamit a másiktól, vagy félsz tőle." (Eckhart Tolle)"Az, hogy senki sem számít rá, hogy megteszed, még nem jelenti azt, hogy képtelen vagy rá." -Sarah Addison Allen

   


"Ahogy idősödtem, egyre inkább rájöttem, hogy Pilinszky Jánosnak van igaza: nincs minden problémának megoldása. Ne áltassuk magunkat. Vannak helyzetek, amelyeket - jól, rosszul - legfeljebb elvisel az ember." Popper Péter..."Mondj le a várakozás elmeállapotáról! Amikor azon kapod magad, hogy belecsúszol a várakozásba, pattanj ki belőle. Lépj bele a jelen pillanatba, Csak legyél, és élvezd a létezést!... És ha legközelebb valaki azt mondja: -Elnézést, hogy megvárakoztattalak!- ezt felelheted: -Semmi baj. Nem várakoztam. Csak álltam itt, és jól éreztem magam.-"
(Müller Péter)


Nagy beteg a világ…
Bár látnánk néha magunkat kívülről! Bár lenne valaki, aki megmutatná, hogy mennyire nem azok vagyunk már, akik lenni akartunk…hogy az út amin tébolyultan rohanunk, üres célba visz majd, mert út közben elveszett minden amiért annak idején elindultunk.
Túl sokat várunk el egymástól, s legfőképp magunktól. Luxusról és gondtalan életről álmodunk, szép ruhára, csillogásra vágyunk,mert elhitették velünk hogy ettől boldogabb lehet a lelkünk, s mi egyre csak hajszoljuk magunkat, hogy ezt a sok mindent megszerezzük, de végül a birtoklással sem csillapodik majd az a megmagyarázhatatlan hiányérzet, ami annak idején útnak indított minket.
Nem szűnik, mert közben végig rossz dolgokat kergettünk, s elmentünk egymás mellett, szavak nélkül, keserűen! Pedig igazából tudod mi az ami hiányzik? Az hogy valaki rád nézzen, s meglásson téged, olyannak amilyen vagy, s az hogy te ezek után is merj nyitott maradni felé, beszélni hozzá, szépítgetés nélkül elmondani a félelmeidet, a legsötétebbeket is.
Beszélsz te mindenkivel, tudom én, de csacsogni kevés!
Az ember nem élhet egyedül, mind arra vágyunk hogy megértsenek minket, hogy ne ítélkezzenek felettünk, hogy legyen kibe megkapaszkodni, ha egyik napról a másikra fordul fel a világ körülöttünk…de ahhoz hogy ezt megkapd, kérned kell! Mond el mire vágysz, hogy mire van szükséged, mert rajtad kívül senki nem tudhatja ezt jobban. S ne félj, nincs rossz vágy, nincs rossz kérés, minden teljesíthető, csak adj lehetőséget a másiknak, hogy tudjon róluk, rólad…arról aki igazából vagy!
/Németi Hajnalka/

...radnotiRadnóti Miklós: Két karodban

Két karodban ringatózom
csöndesen.

Két karomban ringatózol
csöndesen.
Két karodban gyermek vagyok,
hallgatag.
Két karomban gyermek vagy te,
hallgatlak.
Két karoddal átölelsz te,
ha félek.

Két karommal átölellek
s nem félek.
Két karodban nem ijeszt majd 
a halál nagy
csöndje sem.
Két karodban a halálon,
mint egy álmon
átesem.


...   ...Amikor valóban elfogadod a másikat, megszűnik az ítélkezés, mivel tudod, hogy - függetlenül attól, hogy mit tesz és hogyan teszi - az adott pillanatban ez a tőle telhető legtöbb és legjobb...
"...Kettős létbe tudunk így kezdeni:
Magában és társában él ki-ki.
Úgy érzem, már-már őrületbe esvén:
Az élet nem élet magányosan;
Beteltnek azzal érzem csak magam,
Mi túl található a magam testén." Louise Labé
 szeretni

"A legfontosabb lecke: megtanulni szeretni. Egyre jobban szeretni. Mert eltűnnek a nyelvek, a próféciák, az országok, és az utca, ahol lakom, a villanyoszlopok, ez a ház, a nappali bútorai... és eltűnik az én testem is. De egy dolog örökké megmarad az univerzum lelkében: a szeretetem. A hibáim ellenére, a rossz döntéseim ellenére, amelyek szenvedést okoztak másoknak, és minden olyan pillanat ellenére is, amikor azt hittem, hogy nem létezik!"
Paulo Coelho


...

rozsa esöben

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez