Álmok jelentése
Álmodtál valamit, de nem tudod mit jelent? Itt megtalálod a 10 leggyakoribb álom jelentését, amik szinte mindenki álmában előfordulnak!
10 álom jelentése, amik szinte mindenki álmában előfordulnak!
Álmodtál valamit, de nem tudod mit jelent? Itt megtalálod a 10 leggyakoribb álom jelentését, amik szinte mindenki álmában előfordulnak!

10 álom jelentése, amik szinte mindenki álmában előfordulnak!

Tűz: a tűz legbelsőbb titkaidat szimbolizálja: érzelmeket, szenvedélyt, vonzalmat. Ha álmodban nem félsz a tűztől akkor az életben is védettnek érzed magad. Egy égő tárgy ezzel szemben azt mutatja, hogy félsz a "leégéstől", a kudarctól.

                                    

Repülés: Ha álmodban repülsz, akkor szabadságra vágysz. Bízol magadban, kiegyensúlyozottságra törekedsz. Ha repülőn utazol, akkor menekülsz a problémáid elől, környezetváltozásra, kikapcsolódásra van szükséged

                                          

Utak: Az út az életcéljaidat jelképezi, a mellette lévő tárgyak pedig azt, hogy helyes irányba haladsz-e. Az út minősége (döcögős, sima, stb.) azt jellemzi, mennyire lesz könnyű elérni a célodat.

                                 

Ház: a ház a jelenlegi élethelyzetedre és lelki állapotodra utal. Ha a ház jó állapotban van, akkor te is elégedett vagy magaddal. Az ismeretlen szoba új lehetőséget jelent.

                                        

Fák: a lombos, virágzó, vagy gyümölcsöt hozó fák a testi energiát, életerőt jelképezik. Ellenben ha csupasz, száraz fát látsz, akkor a jövőben negatív eseménnyel fogsz szembesülni

                                        

Szakadék: ha egy szakadék szélén állsz, bizonyára félsz a kudarctól. Ha szép lassan beleereszkedsz, akkor kész vagy szembesülni egy kellemtlen eseménnyel. A szakadékba ugrani boldogságot, örömöt jelent.

                                       

Menekülés: a menekülés egy tipikus szorongáos álom. Ha álmodban menekülsz, félsz egy közelgő eseménytől, ami lehet konkrét személy, de akár egy élethelyzet is.

                                         

Állatok:az álmunkban megjelenő állatok mindig az ösztöneinkre utalnak. a vadállatok az életerőt, a macska a szeszélyt, a kutya pedig a barátságot és hűséget jelképezik

                                   

Víz: a tizta, nyugodt víz azt jelenti, hogy jól érzed magad a mostani élethelyzetedben. A koszos, viharos víz arra utal hogy elégedetlen vagy magaddal. A nagy víz (pl teger, óceán) általában betegséget jelent.

                                  

Meztelenség: az életben bátrabban kéne vállalnod magad, mutasd ki az érzéseidet! Légy egy kicsit határozottabb

                                       

Hozzászólások

<< <
  1. 1
  2. 2
>>
Girl_2012  (L/74) 20.

help!

Én már kedd óta minden nap egy bizonyos személyről álmodok, akibe régen szerelmes voltam... lehet hogy nem ő a "főszereplő" az álmaimban, de biztos hogy benne van...ez miért lehet? szomorú

2012. jún. 23. 18:15
Flamee  (L/19) 18.

Volt egyszer kis koromban egy álmom hogy egy kislánnyal hintázom majd el szakad a lánc és el repülök a lakó telep másik végébe ott meg az emberek el kezdtek át alakulni kocsonyás szörnysekké...majd az oviban(amikor el kezdtem járni oviba)találkoztam azzal a kislánnyal majd egy másik oviba mentem ahol ott is ott volt véletlenül ö is oda jött aztán a suliba 3 osztályban egyszercsak meg jelenik a folyoson hogy meg nézze a mi osztályunak hogy milyen és hogy szeretne e ide járni de nem tudta hogy itt vagyok egy hétig ott volt aztán el tünk majd 4 be oda jött végleg hozzánk abban az évben meg meghalt a nagymamám.....:S mi ez???segits!!!:S vannak még fura álmaim nem tom minek mihez lehet köze...:S

2011. dec. 10. 10:49
lovely121  (L/23) 17.

Sziasztok.!! én pár napja folyamatosan azt álmodom, hogy együtt élek a párommal, akit szeretek, viszont ő engem nem, nem jár haza hozzám. vagy esetleg későn este ér haza. már pár napja mindig ilyet álmodok.
tudna segíteni valaki hogy ez mit jelent ???!!!! szomorú

2011. okt. 06. 15:37
Már nem tag   11.

na...meg volt előérzetem..vidám mviel van egy ikrem, és így regegl felketlem..és fájt az az orsócsontom vagymi..és volt ott egypiors csík egésznap..anyunak nemmertem szólni h fáj emg minden,és olyan 4-5 fele elmúlott,és az irkem elment bicajozni,és elesett vagy vmi történt,és ugyanott eltört a keze ahol nekemvolt a piros csík :DDDDDDDD és 4-5között esett el.:DD és cska utánnamertem anyunak elmondani h ottvolt nekem egy piroscsík és h nagyonfájt,és semmitmég egy pulcsitsemtudam ráhúzni emt nagyonfájt:D és nekiugyanott tört el a keze :DDD

2010. júl. 18. 12:14
<< <
  1. 1
  2. 2
>>

Üzenőfal

A hét képe

Egy szép képecske

linkeffekt

csík

Flash óra :)

Mp3 player :P

MySpace LayoutsMyspace Layouts

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez