Programajánló

4 szuper program ifjú lakberendezőknek (angol)
*Floor Planner-alaprajz készítő
*Raymour- alaprajz készítő
*Icovia-lakberendező
*Mydeco-3D lakberendező

Milyen színű legyen?

Fontos, hogy a szoba színe határozza meg az egész szoba hangulatát. Világos színt válassz abban az esetben, ha a tér kicsi, mert a sötét színek a teret nem tágassá, hanem szűkké teszik. A színekről kicsit bővebben: a zöld: megnyugtató a narancssárga és a sárga élénkséget és jó baráti kapcsolatokat fejez ki, a fekete egyértelmű, hogy depressziót, a mogyoróbarna kreativitást. A rózsaszín és a piros életkedvet, és persze a vörös a romantikus lelkek kedvenc színe. Már a személyes kuckóból is kideríthető, hogy ki milyen életet él. Ügyelj arra, hogy mindig rend legyen nálad, hiszen bármikor betérhet hozzád is, egy váratlan vendég.
Ha nagyon nem tudsz dönteni a szoba színével kapcsolatosan, akkor ez helyén van. A szoba színe, ez a legfontosabb dolog, amit el kell döntened.


A lila

Ugye mennyire igaz az a mondás, hogy hallgassunk a megérzéseinkre? Még a színterapeuták is nyugodt szívvel ajánlják a lilát az indigó és az intuíció fejlesztésére. A lila szín gazdagságot, határozottságot tükröz. Igaz réges-rég csak a királyi családok viselhettek lila öltözéket, de manapság már a kreatív kibontakozás alapjává lett ez a mesés szín.


A zöld

A zöld képes regenerálni testünket és lelkünket a fürdőszobában. Egy nyugtató fürdő lágy zene, hozzá menta zöld árnyalatú csempe vagy festett fal. Semmi másra nem lesz szükséged ahhoz, hogy teljesen feltöltődhess.


A kék

Igazi tiszta, megnyugtató szín. A friss levegő illatát, a szél fuvallatát hozza magával a térbe, majd teljesen betölti azt. Abban a helyiségben, ahol tágítani szeretnénk a teret, ez a remek szín lesz majd a tökéletes megoldás.


A sárga és a narancssárga

A citrom és a narancssárga tökéletesen megvilágítja a természetes fénytől szegény északi fekvésű helyiségeket. A rikító, intenzív sárga színek minden nap felvillanyoznak téged. Valóságos vitaminbomba tud lenni egy diszkrét, halványsárga fürdőszoba.


Aktuális

Adventi koszorú

Töklámpás készítése

További ötleteket találsz a 'díszítés' rovatban.

Társszerkesztő kerestetik

Olyanok jelentkezését várom, akik heti 2-3 cikket tudnának vállalni. Ha jelentkezel katt a borítékra.

Magazinról

Alapítva: 2009.07.17.

Tegnapi látogatók: 0

Látogatók az előző hónapban: 13

Látogatók a jelenlegi hónapban: 9

Feliratkozottak: 85

Magazin helyezése: 905

Szerkesztőség

Banner

 Segítség, dekoráció!

Kódja:

<!-- logo start -->
<P align=center>
<A href= "http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=33185&h_id=0">

 <IMG alt="Segítség, dekoráció! " src= "http://kepfeltoltes.hu/090816/_j_banner_www.kepfeltoltes.hu_.png " border=0></A></P>

<!-- logo end -->

Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez