Lezli L. Lanolin
      A sárkány röpte


A könyv csak magánkiadásban jelent meg, korlátozott példányszámban.
Rendkívül humoros írás, különösen azok tudják értékelni akik ismerik Leslie L. Laurence könyveit, ismerik a stílusát és a témáit. 
Az íróról csak annyit lehet tudni, hogy  a HotDogon shadows álnéven rosszalkodik.
Ha szeretnéd elolvasni, most kivételesen ebben a magazinban megtalálod.


Ide kattintva érheted el:
 

 

 

                                                                                                                                     

 

Juan Pablo Escobar
             Apám, a drogbáróJuan Pablo Escobar, jelenlegi nevén Juan Sebastián Marroquín Santos a világtörténelem legismertebb drogkereskedőjének a fia. Medellínben született 1977-ben. Építész és ipari tervezőmérnök. Mint pacifista, párbeszédet és megbékélést kezdeményezett azokkal, akik a nyolcvanas és kilencvenes években lettek apja drogkereskedelemmel kapcsolatos terrorizmusának áldozatai. Gyakran tart előadásokat, szerepelt az ENSZ Nemzetközi Békenapján bemutatott, díjnyertes dokumentumfilmben, amely „Apám bűnei” (Pecados de mi padre) címen jelent meg 2009-ben.
 
A családi történeteket mindig hallgatás övezi, és csak az idő múlásával válik kimondhatóvá és meghallhatóvá az igazság. Azt hittük, hogy mostanra már mindent elmondtak Pablo Escobarról, a drogkereskedőről, Latin-Amerika valaha élt legszörnyűbb bűnözőjéről, de ezek a történetek mindig külső szemlélők történetei voltak, sosem az otthon melegéből mesélték el őket.
Huszonegy évvel a Medellín kartell fejének halála utá, Juan Pablo Escobar utazásra indul a múltba, amit nem válaszhatott, ami elkerülhetetlenül a sajátja, hogy megmutathassa apja eddig ismeretlen oldalát: egy férfi, aki elképzelhetetlen kegyetlenségre volt képes, miközben a családját a végletekig szerette.
 
Ez a fiú nem az apát próbálja mentegetni, nem megváltást keres számára, hiszen a saját története is az erőszak szövedékéből épül fel.
 

 Moldova György
       Kegyelemkenyér 1.

A lázálmokat kergető FIDESZ kormány – olimpia, Paks 2. – számolatlanul szórja az ország pénzét. Nincs min csodálkozni, hogy a 3 millió nyugdíjas púp a hátukon.
Eszükbe se jut, hogy valahogy rendezzék a több százezer nyugdíjas helyzetét, akik havonta kevesebb, mint 50 ezer Ft-ot kapnak.
Orbán Viktor úgy gondolja, hogy nagyobb a politikai hozadéka a karácsonyi ajándékként osztogatott Erzsébet utalványnak.
Moldova György a riportkönyve első kötetében bemutatja, hogy élnek a volt tanárok, bányászok nyugdíjasként.
 
Feb
21
2017
Kakadémia
Werner Pieper
       Kakadémia


Ezrével jelentek meg szakácskönyvek, de mindeddig egyetlen könyv sem foglalkozott azzal, mi történik a táplálékkal, miután megettük. A "szar" szót ugyancsak gyakran használja a köznyelv, de vajon miből áll össze ez a matéria? Naponta világméretekben körülbelül egymilliárd kilót termel ki magából az emberiség. Werner Pieper beleásta magát ebbe a tabutémába, és döbbenetes gyűjteményt állított össze tényekből - tanulságos, hasznos és humoros olvasmányt. Egy kis ízelítő: Az ürülék, mint anyag - Miért barna és büdös? - Eltávolítás - Ki mikor és mire használja? - Ülni vagy guggolni? - A kis szarosok - a gyerekek - A pottyantós ülő és álló budi - Szaralakok galériája - Legszentebb szervünk és tisztántartása - Illemhelykróni-kákból - Kakaistenek, vallási tabuk - Úti kaki: vonaton, autópályán és a világűrben - Szar- helyzet a nagyvilágban - Az illemhelyek múzsája - Egy vécés néni emlékiratai - Popo-litika és társadalom Mindezt a könyvben fotók és kaján rajzok teszik még szemléletesebbé.

 
 

Magazinról

Alapítva: 2013.06.01.

Tegnapi látogatók: 1

Látogatók az előző hónapban: 49

Látogatók a jelenlegi hónapban: 89

Feliratkozottak: 224

Magazin helyezése: 153

Szerkesztőség

Üzenőfal

Banner

Magazin ajánló
Online

Látogatók

bT*xJmx*PTEzNzQ3Njk4NjUzNTkmcHQ9MTM3NDc2Free Visitor Maps at VisitorMap.org

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez