Köszöntő

Köszöntelek a Mese magazinban, nézz körül, és ha bármi észrevételed van akkor írj nekem!!!

A magazin eddigi legjobb helyezése: 25. hely

2009. 08. 18.

A magazin elérte a 300 feliratkozottat!

Avatárok

Hófehérke és a hét törpe 1-2

Hófehérke az első egy éjszakás estimese gyerekeknek amin több genráció is felnőtt! A mese folytatódik amiben Hófehérke ismét visszatér a törpökhöz!


Hófehérke

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy gyönyörű hercegnő Hófehérke, akit mostohaanyja a Gonosz Királynő nevel. Hófehérke ahogy cseperedik egyre szebb- és szebb lesz. Ezért mostohaanyja megkérdi varázstükrétől, ki a legszebb a vidéken, s meg tudja, hogy Hófehérke. Ezért vadászával meg akarja öletni, de elmenekül, s a hét törpénél talál menedéket. A Királynő megtudja ezért vénséges-vén asszonnyá változtatja magát, s Hófehérkét egy mérgezett almával meg akarja ölni, s ez sikerül is neki, a törpék felkergetik a hegy tetejére, ahol a sziklába bele csap a villám, s a banya lezuhan. Ezután a törpék a hercegnőt üveg és aranykoporsóba teszik. A lányt szerelme, a herceg első csókja ébreszti fel, s boldogan élnek míg meg nem halnak.

Hófehérke 2

Hófehérke vissza tér a törpék házába. A hét törpe azonban elköltözött, egy távolabbi bányában dolgoznak. Helyüket 7 tündér foglalta el. Ők segítenek Hófehérkének, hogy ismét összekerüljön a gonosz ármány folytán bajbakerült szerelmével.

Forrás: Wikipédia

Feliratkozás

Ha tetszik a magazin akkor itt feliratkozhatsz!

Szerkesztőség

Magazinról

Alapítva: 2009.05.26.

Tegnapi látogatók: 9

Látogatók az előző hónapban: 265

Látogatók a jelenlegi hónapban: 208

Feliratkozottak: 351

Magazin helyezése: 278

Üzenőfal

Magazin ajánló

Manchester United FC

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez