Ingyen Progi Letöltés
Névjegykártya készítő programok

Névjegykártya készítő programokÖsszegyűjtöttünk néhány ingyen letölthető névjegykártya készítő programot! Ne hidd hogy névjegykártyára csak az üzletembereknek van szükségük, hiszen bárki kerülhet olyan szituációba, hogy meg kell adnia valakinek az elérhetőségeit, de éppen nincs kéznél papír és ceruza. Kismamáktól a nagymamákig, gyerekektől a nyugdíjasokig bárkinek szüksége lehet egy elegáns, játékos, vagy poénos névjegyre.

Mind a négy program ingyen letölthető és telepíthető, van közöttük angol illetve magyar nyelvű, továbbá free és trial verzió. Nem feltétlenül a magyar nyelvű ingyenes verzió a legjobb választás, érdemes több programot is kipróbálni, hiszen mindegyikben más és más névjegy sablonok vannak. Pár lépéses szerkesztés után érdemes kifejezetten névjegy papírra nyomtatni amit pár forintért be lehet szerezni bármelyik írószerboltban.
Business Card Software (Magyar nyelvű Ingyenes verzió)
Easy Card Creator Professional (Angol nyelvű 15 napos verzió)
Business Card Designer Plus (Angol nyelvű 15 napos verzió)
Visual Business Cards (Angol nyelvű 30 napos verzió)

 

Ingyen képtömörítő program letöltés!

Ingyen képtömörítő program letöltés!Ingyenesen letölthető és a digitális képek tömörítésére, méretezésére kiválóan használható program a magyar nyelvű Irfanview! A digitális fényképezők egyre nagyobb felbontása örvendetes tendencia, de a nagyobb felbontás mind nagyobb és nagyobb fájlméreteket eredményez még jpg formátumban is. E-mail-ben küldendő, vagy a webre szánt fotókat tömöríteni kell. Hozzáértők számára természetes a Photoshop használata a jpg kép tömörítéshez, de amatőr fotósoknak tökéletes megoldást biztosíthat az ingyenes, magyar nyelvű Irfanview képtömörítő is.

Magyar nyelvű képtömörítő letöltés ITT!

Photoshop CS4 letöltés!

Photoshop CS4 letöltés!Megjelent az elsőszámú fotószerkesztő program a Photoshop ingyen letölthető CS4 próba verziója. A jelenlegi legújabb Photoshop ingyenes példányát, szokás szerint az Adobe oldalán történő regisztráció után lehet letölteni. Ha valaha is szerkesztettél képet és azt nem Photoshop-al tetted, akkor nagyon rosz úton jársz. Kikerülhetetlen, elengedhetetlen, nélkülözhetetlen egyszerűen ez "A" képszerkesztő. Kezdők számára is áttekinthető kezelőfelülettel pillanatok alatt változtathatod a képed méretét, felbontását, kontrasztját, világosságát. A rétegek segítségével foto montázsokat készíthetsz, vagy feliratozhatod kedvenc képedet. Webes fotoalbum varázslóval pillanatok alatt közzéteheted képeidet a neten.

Photoshop CS4-ben rejlő lehetőségeket felsorolni lehetetlen. Amit ma számítógép végezhet egy fényképpel, azt a Photoshop CS4 könnyedén tudja.
Ha kell, töltsd le ITT  

CD, DVD, VHS borító készítő letöltés

CD, DVD, VHS borító készítő letöltésCD, DVD borító szerkesztéshez és nyomtatáshoz használható programokat gyűjtöttünk össze. Általánosságban elmondható, hogy kis méretű, gyorsan letölthető és könnyen telepíthető illetve használható programokról van szó. Szinte az összes formátumot kezelik és pár kattintással összeállíthatod kedvenc CD-d, DVD-d borítóját.

A szoftverek Windows 2000, Windows XP, Windows Vista operációs rendszereken futtathatóak.
A borító szerkesztőkkel BD (Blue-ray Disc) lemezek borítóit is el lehet készíteni!
CD DVD Laboratory (Angol nyelvű Ingyenes verzió)
CD DVD VHS Cover Print (Angol nyelvű Ingyenes verzió)
Cd Cover Creator (Angol nyelvű Ingyenes verzió)
CdrLabel (Magyar nyelvű limit verzió)

 

Illustrator Cs3 letöltés

Illustrator Cs3 letöltésMegjelent az Adobe Illustrator Cs3 vektorgrafikai program legújabb ingyenesen letölthető demo változata. A Photoshop Cs3-hoz hasonlóan ezt is 30 napig tudod használni, utána vagy megveszed, vagy újratelepíted. Az ingyenes Illustrator Cs3 letöltést az Adobe honlapján tudod indítani a regisztrációt követően. Természetesen ha letöltötted már a Photoshop Cs3-at akkor ugyanazzal a regisztrációval megszerezheted az Illustrator Cs3 grafikus képszerkesztőt is.

Ingyen letölthető ITT az Adobe Illustrator Cs3 grafikai program!

 

Gimp képszerkesztő letöltés
Gimp képszerkesztő letöltésMegjelent a Gimp foto és grafika szerkesztő program legújabb ingyenesen letölthető változata, amely az átlag felhasználónak teljes egészében helyettesítheti az igen borsos áron kínált Photoshop képszerkesztőket. Az ingyen letölthető Gimp természetesen magyar kezelőfelülettel is használható. A képszerkesztő kezeli az elterjedtebb képformátumokat, mit a .jpg, .gif stb.

Töltsd le most ingyen ITT a Gimp foto és grafika szerkesztő programot

Virágos háttérképek ingyen

Töltsd le kedvenc virágod háttérképét! Aki a letöltést szereti, rosz ember nem lehet!


Ingyen virágos háttérképek letölthetőek ITT!

 

Firefox háttérkép letöltés

Kedvenc böngészőnk a Firefox! Letöltfető Firefox-os háttérképek ingyen.


Firefox háttérképek letölthetőek ITT!

Ingyen Office letöltés? Igen!
Ingyen Office letöltés? Igen!Felejtsd el a Microsoft Office irodai programcsomagot, ha nincs több tízezer forintod rá. Persze mondhatod, hogy a lopott vezió ingyen van, de hidd el az gáz... Ha nem eredeti a Microsoft Office akkor nem tudod a biztonsági frissítéseket letölteni, mert nem megy át a Microsoft eredetiség vizsgálatán. Ha nem frissíted akkor különféle kártékony vírusok kárt tehetnek az adataidban, ellophatják a jelszavaidat és még hosszasan sorolhatám a nem eredeti Microsoft Office használatából eredő károkat. Nem kell elkeseredni! Van megoldás! Teljesen ingyen letölthető Office? Igen!

OpenOffice! Az OpenOffice ingyen letölthető, telepíthető, használható. Teljesen magyar nyelvű, hasonló felépítésű mint a Microsoft terméke és kezeli a Microsoft Office fájljait, például a Word és Excel formátumokat is. Az openoffice.org magyar nyelvű oldalán megtalálod a programcsomag használati utasítását és a felmerülő problémáidra a fórumban szívesen válaszolnak.
OpenOffice ingyen letöltése magyar nyelven ITT

World at War! Call of Duty ingyen letöltés

World at War! Call of Duty ingyen letöltésIngyen letölthető a Call of Duty legújabb World at War 850 Mb-os telepítője. Új grafika, választható fegyverek, harcmezők és szövettségesek. Harc a Csendes-óceánon hadihajókkal, naszádokkal, vadászgépekkel, vagy bombázókkal. Harc az erdőben gyalogsággal, páncélosokkal akár szövettségben az oroszokkal a németek, vagy a japánok ellen. Hálózatban is játszható verzió, lanparty indulhat! Töltsd le ingyen most! (regisztráció szükséges)

Call of Duty World at War tri ingyen letöltés ITT

 

 

 

 

Üzenőfal

Magazinról

Alapítva: 2008.10.27.

Tegnapi látogatók: 7

Látogatók az előző hónapban: 692

Látogatók a jelenlegi hónapban: 565

Feliratkozottak: 139

Magazin helyezése: 418

Szerkesztőség

Design


Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez