A hét kiemelt idézete!

"Azt hiszed, nekem nem fáj? Fáj, és sokáig fájni fog. Aztán eljön majd az a pillanat is, amikor minden fájdalom nélkül azt fogjuk mondani: emlékszem, volt egyszer egy barátom."

gyűlöllek

Gyűlöllek. Teljes szívemből gyűlöllek. Felégetném az emlékeket amik hozzád fűznek. Eleregetném a füstjét, csak vigye a szél minél messzebb. Csak valaki magyarázná meg, hogy lehet hirtelen a pokolra kívánni embert. A csatát te nyerted, de a mi háborúnk még tart. És nem álomvilágban zajlik. Lennt a porban, koszos Földön, emberek közt.

Kövess a wehearit-on!

Magazinról

Alapítva: 2008.03.27.

Tegnapi látogatók: 160

Látogatók az előző hónapban: 6235

Látogatók a jelenlegi hónapban: 5016

Feliratkozottak: 5536

Magazin helyezése: 9

 

STOP!

Mielőtt az üzenőfalra írnál, tudatom veled, hogy nem szeretem a reklámokat. Jó ideje nem cserélek linket vagy bannert vagy akármit senkivel, nem azért, mert önző dög vagyok, hanem mert nem látom szükségét, valamint értelmét az ilyesminek. A saját oldalad reklámozása kitiltással jár, én sem másolgatom be az oldalam ezernyi helyre, tisztelj meg annyival, hogy te sem teszed.

Üzenőfal

Design

--

Már a FaceBook-on is!

Keresed de nem találod?

Ha az egyik régi (vagy aktuális) kedvenc idézeted keresed, de nem találod, akkor dobj meg egy üzenettel, - vagy itt, vagy a facebook-on, és teszek róla, hogy megtaláld.

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez