A hét kiemelt idézete!

"Azt hiszed, nekem nem fáj? Fáj, és sokáig fájni fog. Aztán eljön majd az a pillanat is, amikor minden fájdalom nélkül azt fogjuk mondani: emlékszem, volt egyszer egy barátom."

Helló, idegen :)

Köszöntelek a HotDog 2008. óta működő idézetekkel foglalkozó oldalán.

Jó böngészést kíván az oldal szerkesztője, Dóri

Hozzászólások

Elizabeth2  (L/53) 23.

Van aki szállni akar - valaki, élni. Valaki lángolni akar- valaki, égni. Valaki kitűnni akar - valaki, egyszerűen csak lenni. Valaki harcolni akar, küzdeni - valaki csak játszani. Valaki áradozni akar - valaki csak áramolni. Valaki csak nézni akar - valaki meg látni. Valaki szeretni akar - valaki, mosolyogni..... Ha feje tetejére állítanánk saját világunkat - megdöbbennénk. Mért kerülnek olyan távol az álmok? A gondolatok, a szavak által magukba rejtenek minden hamisságot, és minden igazságot....... minden szándékot, viszonyulást, érzés világot......

2013. febr. 20. 16:59
Elizabeth2  (L/53) 22.

Hangulat

Hangulat, mely mindent megmutat,
Embert, kicsit, nagyot, völgyet, utat,
Mindenkinél változó ez már biztos,
Van akinél látható, s van akinél titkos.

Ez dönti el, kivel hogyan beszélünk,
S tudjuk, más nincs miből megélünk,
Bár ez nem olyan mint egy munka,
Ez egy állapot, ez tükrözi magunkat.

Tükrözi mit teszünk, s mit mondunk,
Mit érzünk, s mit gondolunk,
Hogyan öltözünk, s hogyan élünk,
Ez az egyetlen dolog mi tükrözi éltünk.

2013. febr. 20. 16:56
bagdi  (L/33) 20.

Tudod mi az szeretni valakit,S letagadni, hogyha kérdezik?S ha jön közömbös arcot vágni,Bele foglalni, hogy sosem gondolsz rája.Lekicsinyíteni, elítélni szavakban,Tisztelni becsülni gondolatban?Más szemében talán semmiség,De tanuld meg ez a NŐI BÜSZKESÉG!!

2012. máj. 30. 08:37
bagdi  (L/33) 19.Búcsúzni könnyű,de feledni nehéz. Mert a szív a múltba ezerszer visszanéz. Meglehet, hogy könnyen nevetve búcsúzunk. Mégis fájni fog, ha újra találkozunk. Nem tudja senki, hogy erről ki tehet, de akkor majd búsan lehajtod a fejedet. Megállnál százezerszer, ám mégis tovább lépsz, mert búcsúzni könnyű, de feledni nehéz.

2012. máj. 30. 08:36
rozal77  (L/50) 17.

• Ellöknek? Felállok. Megsértenek? Lepereg. Fáj? Csak én tudom. Félek? Soha. Szomorú vagyok? Nevetek. Van? Adok. Nincs? Szerzek. Szeretnek? Szeretek."

2011. nov. 23. 11:03
EmoEriiii  (L/22) 16.

Mar azt hitem el feletem hogy már mást szeretek hogy el múlt hogy ha meg tudok mást szeretni akor nem szeretem igazán és a másikat kell választanom de távetem mert mindig téged szeretlek mág szeretlek még mindig mindenkiben téged látlak hiába mondom hogy gülölek útalak azért amit mondtal es terjeszetetl hisz azok csak szavak de aszivem már rég halot mióta el hagytál és mást szerec sosem szertél miert mert vagyok en ijen mert bukok meg mindig az életben egysz erzem ezt igazán és most sem érem el sohasem fogom meg izlehetem hogy mijen érzes de már nem szabad mert nem az enyém te mar rég nem hozam tartozol felednem kéne már rég de oj nehéz nem megy meg most se de probalom de nem sikerul miert kerdem az istent osem felel csak egy kony csepet ad és még egy törest a szivembe es mikor a regi hejeinken jarok vagy csak egy zenet meg halok mi ránk emlekeztet csak egy kivansagom van haljak meg de ha rad gondolok az sem megy nem tudom miert de ez van csak a nagy semi mi ott a el mentel sneki semi és nem tudom ki vagyok az vagyok aki az elot tudom de meg sem ugy an az mert a masik reszem hianyzi de már azt én sosem látom viszont miatad szomorú

2011. aug. 31. 22:35
Viikk.  (L/18) 15.

Sokszor elgondolkodom azon milyen hibáim vannak, és hogy eddigi életemben miket hibáztam..De ha belegondolok életem legszebb hibája az volt amikor megismertelek..:$
Bár tudom hogy nem szabad..tudom hogy nem kéne hogy szeresselek mert az "erkölcs"..
De szeretlek..nagyon nagyon..Tudom hogy nem kéne, de az vígasztal hogy tudom hogy te is így érzel..és bármi is történt velem eddig te voltál velem,akárcsak lélekben is hogy segíts.És ennek ellenére voltak olyan hibáim is amit talán nem kellett volna elkövetnem..Talán akkor márképp történt volna minden..Talán akkor nem ismertelek meg és akkor még egy hibámat mellőztem volna..De ez nem az én gondolkodásom,igen hibáztam és boldog vagyok hogy akkor hibáztam mert most megismertelek téged,aki a létem eleme vagy.Pedig tudom hogy nem szabadna..A tévedés ezért néha jó..Ezeknek a hibáknak így kellett történnie.Köszönöm hogy megismerhettelek és SOHA de SOHA nem feledlek és veled akarom és veled is fogom leélni az életemet TUDOm!

2011. aug. 18. 22:05

Kövess a wehearit-on!

Magazinról

Alapítva: 2008.03.27.

Tegnapi látogatók: 175

Látogatók az előző hónapban: 4841

Látogatók a jelenlegi hónapban: 3971

Feliratkozottak: 5551

Magazin helyezése: 7

 

STOP!

Mielőtt az üzenőfalra írnál, tudatom veled, hogy nem szeretem a reklámokat. Jó ideje nem cserélek linket vagy bannert vagy akármit senkivel, nem azért, mert önző dög vagyok, hanem mert nem látom szükségét, valamint értelmét az ilyesminek. A saját oldalad reklámozása kitiltással jár, én sem másolgatom be az oldalam ezernyi helyre, tisztelj meg annyival, hogy te sem teszed.

Üzenőfal

Design

--

Már a FaceBook-on is!

Keresed de nem találod?

Ha az egyik régi (vagy aktuális) kedvenc idézeted keresed, de nem találod, akkor dobj meg egy üzenettel, - vagy itt, vagy a facebook-on, és teszek róla, hogy megtaláld.

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez