A hét kiemelt idézete!

"Azt hiszed, nekem nem fáj? Fáj, és sokáig fájni fog. Aztán eljön majd az a pillanat is, amikor minden fájdalom nélkül azt fogjuk mondani: emlékszem, volt egyszer egy barátom."

dacos női büszkeség
Tudod mit jelent szeretni valakit?S mikor kérdi büszkén letagadni?Minden utcán Őt keresni várni,s mikor jön közömbös arcot vágni.Belefoglalni az esti imádba,majd azt mondani sosem gondolsz rá.Értékelni becsülni magadban,majd lekicsinylőn megítélni szavakban.Mosolyogni bár szíved ég.Tudod mi ez?:
DACOS NŐI BÜSZKESÉG!

Kövess a wehearit-on!

Magazinról

Alapítva: 2008.03.27.

Tegnapi látogatók: 148

Látogatók az előző hónapban: 4841

Látogatók a jelenlegi hónapban: 4619

Feliratkozottak: 5551

Magazin helyezése: 8

 

STOP!

Mielőtt az üzenőfalra írnál, tudatom veled, hogy nem szeretem a reklámokat. Jó ideje nem cserélek linket vagy bannert vagy akármit senkivel, nem azért, mert önző dög vagyok, hanem mert nem látom szükségét, valamint értelmét az ilyesminek. A saját oldalad reklámozása kitiltással jár, én sem másolgatom be az oldalam ezernyi helyre, tisztelj meg annyival, hogy te sem teszed.

Üzenőfal

Design

--

Már a FaceBook-on is!

Keresed de nem találod?

Ha az egyik régi (vagy aktuális) kedvenc idézeted keresed, de nem találod, akkor dobj meg egy üzenettel, - vagy itt, vagy a facebook-on, és teszek róla, hogy megtaláld.

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez