A hét kiemelt idézete!

"Azt hiszed, nekem nem fáj? Fáj, és sokáig fájni fog. Aztán eljön majd az a pillanat is, amikor minden fájdalom nélkül azt fogjuk mondani: emlékszem, volt egyszer egy barátom."

Nincs olyan zárt ajtó a világon, amit a szépség ne tudna kinyitni.
Az AIDS megjelenése és 9/11 között születtem. Globális generációnak hívnak minket. Az önimádatról és a jogaink számonkéréséről vagyunk ismertek. Egyesek szerint azért, mert mi voltunk az elsők, akik már a részvételért is díjat kaptak. Mások úgy vélik, azért, mert a közösségi oldalakon kiposztoljuk az egész világnak, ha fingunk vagy benyomunk egy szendvicset. De a legfőbb jellemvonásunk a világ iránti közömbösség, a szenvedés iránti közöny.
Ne feledd: a gyenge férfi egy életen át képes pocskondiázni azt a nőt, aki egyszer megsértette a hiúságát.
Vannak nők, akiknek sem távollétüket, sem jelenlétüket nem lehet elviselni.
Elég bölcs vagyok, hogy tudjam, hogy nem tudok szart se.
A depresszió akkor jön elő, amikor az ember rádöbben, hogy egy csomó szerepet játszik, de senkit sem érdekel, hogy valójában ő kicsoda.
Amikor gyerek voltam, minden este imádkoztam egy új bicikliért. Aztán rájöttem, hogy Isten nem tesz ilyesmit, úgyhogy loptam egyet, és arra kértem, bocsásson meg.
Meg kell tanulnom bízni a sorsban. Abban, hogy akinek mellettem kell lenni, az mellettem is marad.
"Szerettem? Nem tudom. Szereti az ember a lábát, a gondolatait? Csak éppen nincs értelme semminek a lába, vagy a gondolatai nélkül. Nélküle sincs teljes értelme semminek. Nem tudom, "szerettem-e". Az más volt. A vesémet, a hasnyálmirigyemet sem "szeretem". Csak éppen az is én vagyok, ahogy ő is én volt."
… egy befejezés, az egy befejezés. Nem számít, hány mondatban, bekezdésben, oldalban megírt, lenyűgöző történet vezet odáig, a vége mindig ugyanaz.
Nem szabad mindig harcolni. A továbblépés a legjobb bosszú.
A férfiaknak olyan a természete, hogy képtelenek megbocsátani, de szívesen hunynak szemet minden akadály fölött, amelyet szeszélyük útjába gördítenek. Megbocsátani vagy szemet hunyni igen különböző dolgok, míg az első fölemel, a második csak lealáz. És éppen ebben rejlik a férfiak legfőbb boldogtalansága, meg nem alázkodni nem képesek, szeszélyeikről lemondani nem tudnak.
A barátságot gondozni kell... dolgoznod kell rajta. Meg kell értened és irányítgatnod kell, bele kell tenni a lelkedet, és mozgósítani kell a befogadóképességedet. Folyamatosan vissza kell igazolni, nehogy elvétsd az utat, és elsorvadjon a barátság. Sohasem hagyhatod abba.
Megcsókoltalak, megmutatni,
Hogyan kell nékem csókot adni.
 
Megfúltál, úgy öleltelek
Mutatni, hogy ölelj te meg.
 
És sírtam is, ölelve térded,
Mert tudtam, hittem, hogy megérted,
 
Bő könnyeim, a könnyü bért,
Mit értem ontsz, a könnyekért.
 
Eldobtam mindent – íme, lásd,
Hogyan lehet szeretni mást,
 
Kiért mindent százszor megadnál,
Ezerszer jobban önmagadnál.
 
Kész vagyok meghalni miattad,
Hogy élj, hogy meg ne halj miattam,
Ahogy hiszem, hiszen mutattad.
 
Ne tétovázz, ne félj, ne féltsd magad,
Csak az kap ingyen, aki ingyen ad.
 
Mondtam, szeretlek, mondd, szeretsz-e –
Mindössze ennyi volt a lecke,
 
Mindössze ennyi a titok,
De jaj neked, ha nem tudod.
 
Jaj néked, hogyha az egész
Szabály és példa kárbavész –
 
Jobb lett volna meg sem születni
Nékünk, mint egymást nem szeretni.
Melletted akarok felébredni reggelente, esténként téged akarlak látni a vacsoraasztal másik oldalán. Veled akarom megosztani a napjaim minden apró részletét, és hallani akarom a te napjaid részleteit is. Veled akarok nevetni, azt akarom, hogy amikor elalszom, te legyél a karomban. Mert te nem csak az egyik múltbéli szerelmem vagy. Te voltál a legjobb barátom, a jobbik felem, és nem tudom elképzelni, hogy ezt újra feladjam.
Komolyan mondom, még a legegyszerűbb dolgokat is az emlékek nehezítik meg.
Minden egyes alkalommal, amikor végre megkapjuk azt, amiről azt hittük, hogy akarjuk, rájövünk, hogy még többet akarunk.
Néztél már bele egy olyan személy szemébe, akit szeretsz és jöttél rá, hogy az ember, akit ismersz, eltűnt?
Lehetek akármilyen szép
Gyöngyházfény kagyló hátára írott festmény
Ha nem szeretsz, semmit nem érek…

Lehetsz akármilyen szép
Gyöngyházfény kagyló hátára írott festmény
Ha nem szeretlek, semmit nem érsz…

Kövess a wehearit-on!

Magazinról

Alapítva: 2008.03.27.

Tegnapi látogatók: 356

Látogatók az előző hónapban: 10167

Látogatók a jelenlegi hónapban: 8881

Feliratkozottak: 5516

Magazin helyezése: 2

 

STOP!

Mielőtt az üzenőfalra írnál, tudatom veled, hogy nem szeretem a reklámokat. Jó ideje nem cserélek linket vagy bannert vagy akármit senkivel, nem azért, mert önző dög vagyok, hanem mert nem látom szükségét, valamint értelmét az ilyesminek. A saját oldalad reklámozása kitiltással jár, én sem másolgatom be az oldalam ezernyi helyre, tisztelj meg annyival, hogy te sem teszed.

Üzenőfal

Design

--

Már a FaceBook-on is!

Keresed de nem találod?

Ha az egyik régi (vagy aktuális) kedvenc idézeted keresed, de nem találod, akkor dobj meg egy üzenettel, - vagy itt, vagy a facebook-on, és teszek róla, hogy megtaláld.

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez