A hét kiemelt idézete!

"Azt hiszed, nekem nem fáj? Fáj, és sokáig fájni fog. Aztán eljön majd az a pillanat is, amikor minden fájdalom nélkül azt fogjuk mondani: emlékszem, volt egyszer egy barátom."

Remélem találsz valami ínyedre valót a 11.000 idézet közül.  :)
-és ha itt jársz, látogasd meg az oldal FaceBook profilját is-

 
Aktuális kedvenckénk:


"Hiszek a 2. esélyben... csak nem gondolom, hogy mindenki megérdemli."
Azt hiszem, én túl erősen vágytam rá, te pedig nem akartad eléggé.
Azért kaptad ezt az életet, mert elég erős vagy, hogy megéld.
Két dolog határoz meg minket: a türelmünk, amikor semmink sincsen, és a hozzáállásunk, amikor mindenünk megvan.
6 év után talán most először kérek tőletek 1 hatalmas szívességet! :) Jelentkeztem egy játékba, ahol... hát, nem is lennék lány, ha nem így lenne, de lehet nyerni egy hajsütővasat. Úgy szeretném és úúúgy imádnám... ha megnyerném! Nem kell mást tennetek, mint lájkolni egy feltöltött képemet a Facebook-on, ami nektek csak egy picike kattintás, nekem viszont egy HAJSÜTŐVAS! Amit imádnék.. he-he-he :) Kérlek titeket, lájkoljátok ezt a képet. Ígérem, soha többé ilyen önző kérés! Ígérem, meghálálom!

Ezzel azt is bebizonyíthatjátok, hogy mennyire szeretitek az oldalt, hiszen ezzel nekem, a szerkesztőnek segítetek! :)

KATT A LINKRE !!!

 
Valahányszor tanácsokat vársz valakitől, hatalmat adsz a kezébe.
- Édes a bizonytalanság.
- De ködben nem látjuk az utat.
- Minden út egyfelé vezet.
- Hova?
- A kiábrándulásba.


"Az okos lányok megnyitják a lelküket, a könnyű lányok szétnyitják a lábukat és a buta lányok kitárják a szívüket..."
Elmentél, de jól tudod, nincsen bennem már harag, réges-régen mdsegtanultam, hogy ami jó az soha nem marad...
Nem az a fontos, mit mondasz, hanem az, mit teszel. Ha nem tudom, mennyire szeretsz, ha külön el kell mondanod, akkor a szerelmünk nem ér semmit.
Ne akard, hogy úgy szeressen, ahogyan te szereted őt. Lehet, hogy semmit sem érnél vele. Lehet, hogy te sem tudod igazán, hogy mit érzel. Lehet, hogy csak valaminek a hiányát akarod pótolni. Ne akard, hogy ezt kapd vissza. Engedd el az elvárásokat. Sodródj. Ne azért szeresd, hogy majd ő ugyanazt adja vissza.Hagyd, hogy úgy szeressen, ahogyan neki jó. Hagyd, hogy végigjárja az utat a maga tempójában a szívedig.
A szépség csak a bőr felszínéig tart, a mocsok viszont csontig hatol.
Soha ne engedd, hogy olyan emberek mondják meg, merre menj, akik még nem jártak semerre...
Onnan tudod, hogy megtaláltad az igazit, hogy nem tántorít el semmilyen kísértés. A kísértés mindig ott van, mindig van más lehetőség. Választhatod azt, hogy kitartasz, vagy épp tovább állsz. Épp ezért értelmetlen a féltékenység.
Eljön majd a nap, amikor senki szava sem tud majd letörni. Akkor már erős leszel. Nem fog érdekelni, hogy ki mit mond, hiszen egyetlen dolog lesz biztos számodra: méghozzá az, hogy neked mi az igaz. Benned mi van, számodra mi jó, meg neked mit jelent. Történhet bármi, te biztos leszel annyira magadban, hogy lásd, mi a te utad, és mi az, aminek köze nincs hozzád.
Ha valaki tud úszni, akkor teljesen mindegy számára, hogy az előtte elterülő víz öt vagy ezer méter mély, pontosan tudja, hogy ha úgy dönt, mind a kettőbe bele mer ugrani. Tudja, hogy az ezer méteres vízben is csak körülbelül két-három métert fog süllyedni, és aztán a fizika törvényszerűségeiből adódóan fel tud majd úszni a felszínre. Az emberek a nagy kékség előtt állva sokszor elfelejtik, hogy tudnak úszni, és nem mernek beleugrani. Pedig a sarkukban már ott van egy csaholó kutyahad... De akkor sem ugranak bele, és hagyják, hogy felzabálják őket a félelmeik.
Jobban szeretem, ha mindenki utál, mint ha színeskednem kell bárki szeretetéért.
A szeretleken nagyjából azt értem, hogy hiányzol akkor is, ha itt vagy.
Beleszeretni valakibe olyan, mint tengervizet inni. Az első korty még üdítő, jólesik. De utána szomjas leszel. Minél többet iszol, annál jobban szomjazol, annál inkább sóvárogsz.

Kövess a wehearit-on!

Magazinról

Alapítva: 2008.03.27.

Tegnapi látogatók: 637

Látogatók az előző hónapban: 19324

Látogatók a jelenlegi hónapban: 13064

Feliratkozottak: 5410

Magazin helyezése: 5

 

STOP!

Mielőtt az üzenőfalra írnál, tudatom veled, hogy nem szeretem a reklámokat. Jó ideje nem cserélek linket vagy bannert vagy akármit senkivel, nem azért, mert önző dög vagyok, hanem mert nem látom szükségét, valamint értelmét az ilyesminek. A saját oldalad reklámozása kitiltással jár, én sem másolgatom be az oldalam ezernyi helyre, tisztelj meg annyival, hogy te sem teszed.

Üzenőfal

Design

--

Már a FaceBook-on is!

Keresed de nem találod?

Ha az egyik régi (vagy aktuális) kedvenc idézeted keresed, de nem találod, akkor dobj meg egy üzenettel, - vagy itt, vagy a facebook-on, és teszek róla, hogy megtaláld.

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez