HOROSZKÓP

Napi horoszkóp minden reggel, hogy tudd, hogy mi vár rád!

Hajhoroszkóp - Tudd meg milyen frizura áll jól!
hajhoroszkóp, különleges horoszkóp, frizura horoszkóp, hajtrend
***Fotó: profimedia ***

Születésünk pillanta meghatározza az egész életünket. Hogy melyik csillagjegyben születtünk, nem csak azt befolyásolja, hogy milyen egyéniségek vagyunk, milyen a jellemünk, hanem a külső megjelenésünk miatt is nagyon fontos. Nézzük most ezt a hajunk szempontjából!
Kos (március 21-április 20.)

A Kos az egyik legnehezebben kezelhető csillagjegy. Mindig tudja, hogy mit akar, küzd a kitűzött céljaiért, makacs, éppen ezért képtelen rá, hogy mások szemszögéből és nézze az adott szituációkat. Kedveli a változásokat, ezért gyakran újítja meg külsejét is, főleg a frizuráját. Legjobban a vörös szín áll neki - többféle árnyalatban is - szereti a rövidebb, fiúsabb fazonokat. Nem igazán kedveli a hosszú hajat.


Bika (április 21-május 20.)

A Bika rendkívül kényelmes, ezért is bír annyira nagy jelentősséggel nála az otthona állapota, s hogy minél több anyagi dolgot birtokolhasson. Leginkább a művészetekben tud kiteljesedni. Nem tudja felvenni a ritmusát az állandó változásnak, kedveli és tiszteli a hagyományokat a frizuraválasztásban is. Inkább a praktikumot választja, nem az esztétikumot. Konzervatív hajviselet jellemzi.


Ikrek (május 21-június 21.)

Az Ikrek folyamatosan mozgásban van, állandóan beszél, be nem áll a szája. Pillanatok alatt összebarátkozik bárkivel, s egyáltalán nem riad meg a változásoktól. Inkább a sportosabb, rövidebb fazonokat szereti. Jól áll neki, ha kissé rendezetlen a haja, az sem baj, ha kicsit kócos.Rák (június 22-július 22.)

A Rák életében a legfontosabb szerepet a család tölti be, éppen ezért nagyon empatikus. Szinte nincs olyan, hogy ne érné el a kitűzött célt, pedig nem törtet érte. A hajuk többnyire vékonyszálú, egyenes, legtöbbször kerekded arcformával. Főként a nőies frizurák illenek hozzá frufruval, ami belelóg az arcába.Oroszlán (július 23-augusztus 23.)

Az Oroszlán nagyon öntudatos, igazi vezéregyéniség határozott döntésekkel és parancsokkal. Amikor éppen harmonikus állapotban van fantasztikus társaság. A haja erős szálú és többnyire göndörödik. Nagyon jól áll neki, ha ezt kihangsúlyozza! A napszítta színek hozzák ki a legtöbbet a frizurájából.Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

A Szűz rendkívül kritikus, de vele született szerénysége miatt sosem bánt meg másokat. Általában vékony, hiszen állandóan mozog. Nagyon intelligens, egyszerűen öltözködik, s a frizurájával sem hívja fel magára szándékosan a figyelmet. A könnyen kezelhető, rövidebb fazonokat kedveli, amivel nincs sok dolga.Mérleg (szeptember 24-október 22.)

A Mérlegek a legszebbek a csillagjegyek közül. Megjelenésüket a harmónia jellemzi, a báj, a kellem. Általában tipikus szépségek. Diplomáciai érzékük rendkívül fejlett, tudják, hogy érjék el, amit akarnak. A szépség fontos helyet foglal el az életükben, ezért is fontos annyira számukra, hogy mit vesznek fel, s hogy ál a hajuk. A legjobb döntés, ha fényes, egyenes szálú haját átfésüli, s lágy, nőies hullámokat formál belőle.


Skorpió (október 23-november 21.)

A Skorpió nagyon határozott, erős egyéniség. Vasakarattal és állandó küzdési vággyal rendelkezik. Változékony a hangulatuk, folyamatosan az intellektuális mélységeket kutatják, s magasröptű eszmecseréket folytatnak. Hajszínben leginkább az élénk vöröset kedveli. Az mindegy, hogy hosszú vagy rövid a haja, a lényeg, hogy legyen kissé rendezetlen.


Nyilas (november 22-december 21.)

A Nyilas két kanállal habzsolja az életet. Sokszor egy igazi sznod, máskor viszont hús-vér emberbarát. A szerencsecsillag folyamatosan felette ragyog, de ő nem foglalkozik ezzel. Szereti a változatos megjelenést, de frizurájára nem fektet nagy hangsúlyt. Az extrém hajaktól kifejezetten kirázza a hideg. Azt szereti, ha változatosan is elkészítheti a frizuráját.


Bak (december 22-január 19.)

A Bak nagyon céltudatos, pontos, mindig, minden helyzetben tud viselkedni. Önmagával szemben óriási elvárásai vannak, de környezetüket sem kímélik ettől. Azonban ha arról van szó, hajlandóak bármilyen áldozatot vállalni. Inkább az egyszerű, praktikus és konzervatív dolgokat kedvelik mind az öltözködésben, mind a hajviseletben. Illik hozzá, ha mértanilag pontos formára van vágva a frizurája.


Vízöntő (január 20-február 18.)

A Vízöntők sokszor úgy néznek ki, mint a túldíszített karácsonyfák. Szívesen magukra aggatnak bármit, bármilyen színben vagy formában. Jelmondata: mindent a csapatért! Bár rengetegen veszik körül, kevés az igaz barátja, mert a kapcsolatai felszínesek. Szeret mindenből viccet csinálni, akár a hajából is, az a fontos, hogy nevethessen. Bármilyen helyzetben enged a fantáziája szárnyalásának.


Halak (február 19-március 20.)

A Halak számára mindennek a mozgatórugója a szeretet. Általában kerülik a feltűnést, szívesen elrejtőznek az arctalan tömegben, mert nem biztosak magukban. Lassú emberek, mindent kétszer annyi idő alatt visznek véghez, mint más, valami azonban mégis átjárja őket, ami megkapó a többiek számára. A hajuk általában vékonyszálú, gyenge, könnyen töredezik, ezért az egyszerűbb frizurák állnak jól nekik.

Hozzászólások

Beti  (L/19) 88.

Kos vagyok és szeretem a hosszú hajat,most is ilyen hajam van.Nem igaz hogy a fiús fazonokat szeretem,a vörös halyszínt viszont nem tudom hogy jól áll-e,mert sötét szőke a hajam színe. vidám :D

2010. jún. 23. 12:40
Már nem tag   86.

hát nem kell leszólni valakit érte!!!! lebiggyeszt nem hülye csak azt szereti!

2010. jún. 19. 11:36

Eredeti üzenet:

Már nem tag:

igazad van....kiaz a hülye aki vörösre festeti a haját ::kifulladva:: kicsúfol

2010. máj. 24. 10:40
Már nem tag   85.

igazad van....kiaz a hülye aki vörösre festeti a haját ::kifulladva:: kicsúfol

2010. máj. 24. 10:40

Eredeti üzenet:

tina.444:

hát ez nemjött be mert utálom a vöröset és rendezett a hajam ::okoska:: (skorpio)

2010. ápr. 05. 15:23
Morczi  (L/61) 82.

Én is szűz vagyok ,ráadásul a szakmám is fodrász,minden stimt,csakhogy é na félhosszút hordom,mivel göndör vagyok,s így össze is tudom fogni és nincs vele gond..!! A jellemzés stimmel. nemlát

2010. márc. 22. 11:04

Eredeti üzenet:

A_Ayame:

a volr pasim oroszlán és göndör a haja és erős szálúvidám
szűz vagyok és minden igaz rám ezekből és a rövidebbet szeretemvidám

2010. jan. 25. 18:57

Csatlakozz hozzánk!

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez