HÍREK

Friss infók és érdekes hírek a világból

Romantikus oldaláról ismerhettük meg a magyar zenészt!

Bár Fluor jól titkolja, azért van olyan dolog, ami őt is mélyen érinti. Ilyen például a Valentin-nap, persze csak olyankor, amikor van épp egy olyan lány, akinek kedveskedni akarna. A zenéje természetesen ilyenkor is nagy szerepet kap, ám a kézügyességét is bemutatta már egyszer egy barátnőjének!
 


foto: Story TV


Egészen pontosan 1011 szívet vágott ki egyszer az egyébként nem valami romantikus Fluor Tomi, amikor volt az életében egy olyan valaki, aki mindennél többet jelentett a számára. A slágergyáros zenész nem bízott semmit a véletlenre, és több ajándékot is összekészített a lánynak egy dobozban, amiben persze egy CD is lapult, melyen szó szerint „dalban mondta el”, amit érez!

Egészen meglepő ez a kis adalék a sztárról, ugyanis általában nem épp az érzékenység mintaképe (már csak ha a dalait nézzük!) – viszont saját állítása szerint ha van valaki, aki iránt lángra lobbanhat, cseppet sem riad vissza az ehhez hasonló mutatványoktól! Ehhez persze kell egy megfelelően nyitott lány is, ám amíg a sztár nem talál ilyenre, addig valószínűleg megmarad olyannak, aminek ismerjük: hazánk legprovokatívabb és legszókimondóbb celebjének.

Te gondoltad volna, hogy Fluor képes ilyesmire? Csináltál már valaha hasonlót?

Hozzászólások

offline.  (F/23) 30.

Na igen ! Egy "Szeretnék maradni" vagy egy "Történet" de még egy "Késő"-t is vidám) Örömmel hallgatom még vissza most is ezeket a számokat. Sajnálom hogy így megváltozott és szerintem is csak egy nagy álarcot vett fel.. De ha ez még lekerülne és ugyan azt folytatná amit anno' akkor is ugyan úgy utálnák sokan, hiszen utálni valakit a legkönnyebb nem ?

2012. febr. 17. 03:04

Eredeti üzenet:

bambi._.:

ez szerintem hülyeség. ha a régi dalait nézzük, amikor még hallgatható volt, akkor pontosan hogy tudtuk, ő elég érzelmes fiúcska. mostanra már egy rohadt nagy álarcot hord, és inkább party arc, mint az, akit mi szerettünk...

2012. febr. 16. 18:31
Argenteum  (F/24) 28.

Szerintem a romantikus énje a g*cigránátban csúcsosodott ki... :-/

2012. febr. 16. 23:04

Eredeti üzenet:

3szter:

igen, főleg mikor azt énekli, hogy "álljunk össze mint két kicsi lego", akkor aztán túlcsordul a romantika.

2012. febr. 16. 21:08
Kaiichi  (L/21) 25.

Még mindig azt várom, hogy bejelenti:
"Csak vicc volt gyerekek, értitek?! Fogadtam a haverjaimmal, hogy merek-e az egész ország előtt hülyét csinálni magamból. Természetesen én nyertem."

2012. febr. 16. 19:05
Doldrums  (F/26) 24.

Nem sok köze van egyikhez sem, az biztos.

2012. febr. 16. 18:41

Eredeti üzenet:

Jay20:

ki a ge*it érdekel? idegesítőbb fa*zfejet még nem hordott a világ a hátán.megváltás lesz ha eltűnik a süllyesztőbe végre....JA ÉS KEDVES CIKKÍRÓ, ÉS EGYÉB TUDATLAN HÍRSZERKESZTŐK AZ ORSZÁGBAN!KÖNYÖRGÖM NE DOBÁLÓZZUNK MÁR ZENÉSZ ÉS RAPER SZAVAKKAL, HA NEM TUDJUK MIT JELENTENEK..... nemlát

2012. febr. 16. 13:34
Doldrums  (F/26) 23.

A f*szomat má' hogy nem tudtok másról írni. Azért teljesen ostobának ne nézzétek már az ide regisztrált embereket. Ez már egy kicsit sértő. A hozzászólásokat nézve nincs nagy igény a Fluorid Tamásra. Vagy csak én látom így?

2012. febr. 16. 18:40
bambi._.  (L/88) 22.

ez szerintem hülyeség. ha a régi dalait nézzük, amikor még hallgatható volt, akkor pontosan hogy tudtuk, ő elég érzelmes fiúcska. mostanra már egy rohadt nagy álarcot hord, és inkább party arc, mint az, akit mi szerettünk...

2012. febr. 16. 18:31

Csatlakozz hozzánk!Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez