HÍREK

Friss infók és érdekes hírek a világból

A színpadon ócsárolta zenésztársát az énekes
A Green Day frontembere Billie Joe Armstrong kiakadt a hétvégén rendezett iHeartRadio fesztiválon. A bandát hamarabb parancsolták le a színpadról a szervezők, mert csúszott a program.foto: Europress képügynökség

 
Nem tudták tartani a kijelölt programot a fesztiválon a szervezők, és ez a legjobban a Green Day-t érintette, akiknek a koncertjét fél órával megrövidítették. Ráadásul a koncertet sem engedték nekik rendesen befejezni.  Billie Joe erre a színpadon üvölte szitkozódott és még Justin Bieber is a szájára vette.

"1988 óta itt vagyok és egy percet sem hagytok nekem, hogy rendesen befejezzem a koncertemet? Én nem vagyok ********* Justin Bieber! Most biztos vicceltek ezzel az egésszel. Nem megyek sehová és megmutatom, hogy mit lehet egy ********* perc alatt csinálni"

A felpaprikázott énekes monológja után összetörte a gitárját a színpadon és a közönségétől úgy búcsúzott, hogy azt üvöltötte, hogy imádja őket.

Érthető Billie kiakadása, de vajon mit fog ehhez szólni Justin Bieber?
 

Hozzászólások

<< <
  1. 1
  2. 2
>>
Angus  (F/26) 16.

'87-től aktív. zenész...Attól h. nem ebben a zenekarban...Am meg a green day első lemeze is '90es

2012. szept. 27. 16:22

Eredeti üzenet:

citromsrac:

Valami nagyon ellett irva a cikkben ugyanis az ember 72 ben születettt magyarul 16 évesen nem hiszem hogy ott lett volna egy 10 évet elett irva a cikk

2012. szept. 24. 22:55
citromsrac  (F/20) 15.

Valami nagyon ellett irva a cikkben ugyanis az ember 72 ben születettt magyarul 16 évesen nem hiszem hogy ott lett volna egy 10 évet elett irva a cikk

2012. szept. 24. 22:55
DzsiDzsi  (L/23) 12.

valóban gyerekes.. "JB"-t felhozni mégannyira.. de azért mégiscsak felháborító hogy egy ilyen még a mai szar popvilágban is fentmaradt bandát félórával hamarabb leszedik a színpadról.. értem én h sok fiatal kis autotuneos meg nyávogós tinikölök van akik de menők mert a térdüknél kezdődik a nadrág meg hangjuk vetekszik egy egérével..de a TISZTELET amit a szervezők nem értenek.. meg persze azt se h pontosság..

2012. szept. 24. 18:25
jajjaj  (L/18) 10.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Ezért szeretem a Green Day-t♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥*********ul hülye,aki nem hagyja,hogy befejezzék a koncertet !vajon jbiberrel miért nem csinálnak ilyet???

2012. szept. 24. 17:50
<< <
  1. 1
  2. 2
>>

Csatlakozz hozzánk!Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez