HÍREK

Friss infók és érdekes hírek a világból

2013-ban az év szava lett a selfie, ami angol eredetű és önfényképezést jelent. A népszerű fotózási technikát a Földön milliók csinálják, hogy aztán az internetre feltöltsék művüket magukról. Alig elég volt 1 évnek eltelnie, hogy a szelfizésből külön betegség alakuljon ki (szelfie függőség) és hír érkezzen az első áldozatáról is, aki szelfizés közben sérült meg.

12 év szünet után idén jelentették be, hogy ismét közösen dolgoznak majd az Outkast tagjai. Tegnap a Sziget fesztivál újabb fellépőket között, így augusztusban itt lesz az Andre és Big Boi által alkotott hip-hop duó. HEY-YAH! Te várod őket?
 
A bbc.com és a bild.de információi szerint a hétszeres világbajnok pár pillanatra magához tért. Schumacher még tavaly évvégén szenvedett síbalesetet, és azóta mesterséges kómában tartották, majd elkezdődött a hosszú ébresztési folyamat. A pilóta állapota most úgy tűnik bizakodásra adhat okot.
A világ legmagasabb hegyére eddig alig 200-an jutottak fel oxigénpalack nélkül, s hazai hegymászó erre még nem volt képes. Klein Dávid 2007-ben 200 méterre közelítette meg a csúcsot. Idén a SPAR Everest Expedíció keretében újra megpróbálja.
Teljes egészében hazánkban forgatták a nyáron bemutatásra kerülő Hercules című filmet. A Dwayne Johnson főszereplésével készülő film teljesen más lesz, mint a már korábban bemutatott Herkules legendája (főszereplő Kellan Lutz volt). Mi is ezt reméljük, mert az előbb említett alkotás hatalmasat bukott a mozikban.
Bár Katy Perry énekelte az  I kissed the girl slágerében, hogy lányokkal csókolózna, mégis kolléganője a botrányos Miley Cyrus váltotta valóra ezt, mikor legutóbbi koncertjén lecsókolta őt.
Nagy meglepetésben volt része a The Voice tehetségkutató zsűrijének nemrég. Az olasz Voice-ban egy igazi apáca indult, aki énekhangjával elkápráztatta a közönséget és a zsűrit is. Mindenki felállva tapsolt Christina Scuccia nővér produkciója után.
A CsokiMost.hu webshop újdonsága, hogy az országban elsőként szállítja házhoz, akár aznap a megrendelt finomságot. Jelenleg közel 200 féle csokoládé közül választhat Újbuda lakossága, ha azonnal csokit szeretne rendelni, de a paletta folyamatosan bővül a CsokiMost.hu oldalán.

Ted Mosbyt alakító színész, Josh Radnor a Twitterén osztotta meg a tavalyi Eurovíziós Dalfesztiválon induló ByeAlex dalát. Az Így jártam anyátokkal sztárjának nagyon bejött a Kedvesem című dal és ezt nem is volt rest megosztani követőivel.
Március 24-én az utolsó évadával jelentkezik az Így jártam anyátokkal, a rajongók végre megtudhatják, hogyan ismerkedett össze Ted a sárga esernyős lánnyal. Sok sorozatnál az utolsó pillanatokig eldöntetlen kérdés, hogyan fejezzék be az írók a történetet, a Comedy Central szitkomjánál azonban ez a probléma fel sem merülhetett. A készítők már 8 éve leforgatták a széria végét, attól tartva, hogy valamelyik szereplő felismerhetetlenné válik.
Egy 18 éves fiúnak sikerült egy backstage belépővel kicseleznie a biztonságiakat és bejutott Miley Cyrus öltözőjébe egy Omahában rendezett koncerten. Az énekesnő pihenőhelységében Tucker felírta a telefonszámát, mivel Mileyt nem találta ott. Tucker gyorsan lebukott, mert a biztonsági őrök észrevették a kameraképeket a besurranót.
Megnyerték az idei Brit Awardsot, több zenei szaklap őket válaszottta az év legjobb zenekarának, Chris Martin, a Coldplay frontembere szerint náluk nincs jobb banda a világon. Ők az Arctic Monkeys akik Sopronba látogatnak idén, hogy a kibővített VOLT fesztivál záró koncertjét adják.

Csatlakozz hozzánk!Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez