HÍREK

Friss infók és érdekes hírek a világból

Az Alkonyat filmek vérfarkasa ezúttal sorozatban vetkőzik, a lány rajongói legnagyobb örömére. A Twilight-sagában főszerepet játszó Taylor Lautner színészileg nincs mostanság topon, így új sorozat szerepében bízhat csak.
Nem kell rögtön minden szerzeményünket megmutatni a haveroknak a közösségi oldalon, mert ha nem törvényes eszközzel jutottunk hozzá, bizony pórul is járhatunk. Egy nő egy különleges ruhát lopott el egy boltból, amit az eladó aztán felismert Facebook-on, és így buktatta le a tolvajt. Ciki!
Már több mint 7 éve, hogy véget ért a leghíresebb és legtöbb példányban eladott gyerekkönyv utolsó része. J.K.Rowling 7 részes története méltó lezárást kapott. A kis varázslóról szóló sztori rajongói most azonban örülhetnek, mert egy kis morzsát eléjük hintette az írónő, aki Harry Potter felnőtt életéről írt novellát.
Benji és Joel Madden a Good Charlotte után most közös zenekart hozott létre. A The Madden Brothers legelső dala már befutott és a  We are done címet kapta. Az új album címadó dala és első videóklipje elég egyszerűre sikeredett, de ez simán lehet még siker is! Te hogy látod?
Kelly Osbourne már sokszor megbánta a tetoválásait, van amit már el is távolított, ám ez nem gátolja meg abban, hogy új varrásokkal lássa el a testét. Ezúttal a fejére választott szöveget, ám sokak szerint felesleges és értelmezhetetlen a tetkó.
Július 8-án örülhetnek a Harry Potter rajongók, ugyanis átadják az Abszol utat. J.K.Rowling híres bestseller sorozatának helyszínét az Universal stúdió készítette el Londonban. A látogatók a filmekből (és persze a könyvekből) megismert helyszíneket járhatják végig a túra során.
Klein Dávid a Mount Everest oxigénpalack nélküli megmászására tett kísérlete során az úgynevezett második lépcső felett járt. A 8700 méter feletti szintmagasság elérése egyéni rekord.
Visszatér a két dilibogyó, azaz jön a Dumb és Dumber klasszikus folytatása. Bár az évek alatt jócskán megöregedett a két színész (Jim Carrey és Jeff Daniels), de a film ütősnek és kalandosnak ígérkezik. Állítólag a nevetőizmokat is jól megtornáztatja majd. Te várod már a filmet?

Sorra váltják vissza az One Direction fiúk koncertjére a rajongók a jegyeteket. Az ok: csalódtak kedvenceikben, akikről nemrég botrányos videó terjedt el a neten. A öttagú bandából ketten szerepelnek azok a felvételen, ahol füves cigivel a kezükben egy kocsi hátsó ülésen röhögcsélnek.
A hétvégén végre kimondja a boldogító igen Kim Kardashian és Kanye West. Bár a sztárpárnak már van kislánya (North West), de az esküvőre csak most jutott idejük. Hiába a sztárság nagyon elfoglalttá teszi az embert! A páros a lagzit sem aprózza el, olyan fellépők szórakoztatják az embereket, akik teltházas koncerteket adnak világszerte.
Megtörtént az, amit sok rajongó elképzelni sem mert. Rihannát a túl sok lenge öltözetű kép miatt törölték az Instagramról. A barbadoszi énekesnőt felszólították, amikor kitette a képmegosztóra a legújabb melleit szabadon hagyó magazincímlapját, hogy távolítsa el a fotót, ám RiRi megmakacsolta magát és beintett.
Elképesztő magyar siker az Eurovíziós Dalfesztiválon! Hazánk indulója Kállay-Saunders András megszerezte a második legjobb eredményt. A Running című dallal sokáig vezette a pontversenyt, a végén az 5. helyet kapta meg. Bayer Friderika volt csak Andrásnál eredményesebb egykoron. A dalverseny estéjét azonban Conchita Wurst emlékezetes előadása tette felejthetetlenné.

Csatlakozz hozzánk!Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez