HÍREK

Friss infók és érdekes hírek a világból

Violetta miután felismerte, hogy a zene az igazi szenvedélye, megtalálta helyét a világban, és újabb kihívásokkal szembesül a Studio 21-ben. Ebben az évadban a nézők egy sokkal vidámabb és magabiztosabb Violettát láthatnak, aki barátaival együtt csakúgy ragyog a színpadon.
Nézd Te is minden hétköznap 18 órakor a Disney Csatornán!

Végre saját Miley Cyrus saját maga is beismerte, hogy nem normális! Az énekesnő nem titkolja, hogy őrült dolgokat tesz, ezért ő maga is az őrültek között tartja számon magát, de sosem a veszélyes elmbeteg táborában, hanem az infantilis kattantak között.
A Billboard magazin minden évben összegyűjti és listába szedi, hogy kik voltak a tavalyi évben a legtöbbet kereső és legjobban befutott 21 év alatti sztárok. Az idei lista élére Lorde került, aki robbanásszerűen csinált karrier Royals, és Tennis Curt című dalával. A 17 éves énekesnő Justin Biebert és a tinibandát, azaz a 5 Seconds of summert is lenyomta.
MrKlausz zsebelte be az első KiMitTube nyereményeit a szavazatok alapján. A rapper, és a többi döntőbe jutó produkció a "Vedd fel" témakört járta körül, ám a végén csak egy maradhatott és ez a SzmoktorDoktor lett. MrKlausz egy millió forinttal, egy autóval, egy londoni utazássla és egy Youtube-os továbbképzéssel és menedzseléssel is gazdagabb lett.
Gergely Péter debreceni gitáros olyan dolgokat tud egy akusztikus gitárral, amit kevesen! A fiatal zenész világhírű slágerek játszik el akusztikus gitárjával, és hallás után próbálja visszaadni egy egész zenekar munkáját. A jó hír ebben, hogy elég meggyőzően csinálja!
Szabyest művésznéven éneklő fiút tízezrek imádják a neten. A srác az Ask.Fm kérdezős oldalon futott be, de egy ideje már a zenei világ is felfigyelt a fiatal srácra. Szabit a Fluor Tomit is menedzselő cég felkarolta, és most a Veled forog a világ című videójára is lehet szavazni a Ki Mi Tube oldalon keresztül.
Péter Bence egy nem mindennapi produkcióval jelentkezett a Ki Mit Tube című netes versenyre.  A fiú már egy rekordot biztos, hogy magáénak tudhat: ő tartja ugyanis az egy perc alatt legtöbb zongoraleütés rekordját. Vajon a versenyben is ilyen gyorsan száguld majd előre?
A pécsi énekesnő Takáts Eszter új bandával tért vissza a könnyűzenei életbe. Eszter és bandája egy igencsak fülbemászó dallal igyekszik szavazatot gyűjteni a Ki Mit Tube tehetségkutatón.
Több híres színésznő, énekesnő és modell meztelen képeihez és videóihoz jutottak hozzá ügyes hackerek, akik feltörték az Apple überbiztos felhő programját (iCloud). A számítógépes bűnözők most pénzt követelenek a képekért és persze kiszivárogtattak belőle jópárat. A celeb lista hosszú, sztárok sora bukott le.
Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Dominikából kitiltották Miley Cyrust, aki koncertezni utazott volna az országba, de nem jött össze neki. A botrányairól és magamutogatásáról elhíresült énekesnő az MTV VMA díjátadón viszont önzetlenségével és visszafogottságával mindenkit meglepett.
Hoppá! Úgy tűnik G.R.R. Martin nagy sikerű könyvéből készült sorozat új távlatokba lép. Az One World Symphony new-yorki zenekar ugyanis a 2014/2015-ös évadban bemutatja, hogyan mutat majd operaként a híres sorozat. Te el tudod képzelni Starkékat, amint áriázva énekelnek?
Holtan találták otthonában a 63 éves Robin Williams Oscar-díjas színészt. A Jó reggelt! Vietnam, Jumanji, Good Will Hunting, Kétszáz éves ember sztárja az előzetes vizsgálatok szerint öngyilkos lett. A színész régóta küzdött a depresszióval és alkohol problémákkal. Nyugodjék békében!

Csatlakozz hozzánk!Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez