HÍREK

Friss infók és érdekes hírek a világból

Gergely Péter debreceni gitáros olyan dolgokat tud egy akusztikus gitárral, amit kevesen! A fiatal zenész világhírű slágerek játszik el akusztikus gitárjával, és hallás után próbálja visszaadni egy egész zenekar munkáját. A jó hír ebben, hogy elég meggyőzően csinálja!
Szabyest művésznéven éneklő fiút tízezrek imádják a neten. A srác az Ask.Fm kérdezős oldalon futott be, de egy ideje már a zenei világ is felfigyelt a fiatal srácra. Szabit a Fluor Tomit is menedzselő cég felkarolta, és most a Veled forog a világ című videójára is lehet szavazni a Ki Mi Tube oldalon keresztül.
Péter Bence egy nem mindennapi produkcióval jelentkezett a Ki Mit Tube című netes versenyre.  A fiú már egy rekordot biztos, hogy magáénak tudhat: ő tartja ugyanis az egy perc alatt legtöbb zongoraleütés rekordját. Vajon a versenyben is ilyen gyorsan száguld majd előre?
A pécsi énekesnő Takáts Eszter új bandával tért vissza a könnyűzenei életbe. Eszter és bandája egy igencsak fülbemászó dallal igyekszik szavazatot gyűjteni a Ki Mit Tube tehetségkutatón.
Több híres színésznő, énekesnő és modell meztelen képeihez és videóihoz jutottak hozzá ügyes hackerek, akik feltörték az Apple überbiztos felhő programját (iCloud). A számítógépes bűnözők most pénzt követelenek a képekért és persze kiszivárogtattak belőle jópárat. A celeb lista hosszú, sztárok sora bukott le.
Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Dominikából kitiltották Miley Cyrust, aki koncertezni utazott volna az országba, de nem jött össze neki. A botrányairól és magamutogatásáról elhíresült énekesnő az MTV VMA díjátadón viszont önzetlenségével és visszafogottságával mindenkit meglepett.
Hoppá! Úgy tűnik G.R.R. Martin nagy sikerű könyvéből készült sorozat új távlatokba lép. Az One World Symphony new-yorki zenekar ugyanis a 2014/2015-ös évadban bemutatja, hogyan mutat majd operaként a híres sorozat. Te el tudod képzelni Starkékat, amint áriázva énekelnek?
Holtan találták otthonában a 63 éves Robin Williams Oscar-díjas színészt. A Jó reggelt! Vietnam, Jumanji, Good Will Hunting, Kétszáz éves ember sztárja az előzetes vizsgálatok szerint öngyilkos lett. A színész régóta küzdött a depresszióval és alkohol problémákkal. Nyugodjék békében!
Holtan találták a szülei a tinilányukat, akit egy nem megfelelő telefontöltő ölt meg. Ahogy azt mindenhol olvashattuk az Apple nem hiába mondja, hogy csak gyári készítményekkel használják az iPhone-jukat a tulajok, most ennek be nem tartása igazi tragédiát okozott.
Ma napvilágot látott az Éhezők viadala befejező mozijának első részének előzetese. A Jennifer Lawrence főszereplésével forgatott trilógia utolsó részét 2 részletben láthatják majd a rajongók. A Mockingjay Part I. novemberben kerül a mozikba és a rajongók már nagyon várják. Van is miért!
Bár Gerard Piqué-nek nem jött össze a foci labdarúgó világbajnokság, a házasságával szerencsére nincs komoly gond. Pletykálták ugyanis, hogy elválik világhírű feleségétől, az énekesnő Shakirától, de úgy tűnik ez kacsának bizonyosult. A pár boldogabb mint valaha, Shakira pedig második közös gyermeküket várja.
Az Alkonyat filmek vérfarkasa ezúttal sorozatban vetkőzik, a lány rajongói legnagyobb örömére. A Twilight-sagában főszerepet játszó Taylor Lautner színészileg nincs mostanság topon, így új sorozat szerepében bízhat csak.

Csatlakozz hozzánk!Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez