HÍREK

Friss infók és érdekes hírek a világból

A forradalmi magyar találmány alig több mint egy nap alatt túlteljesítette a kitűzött 40 ezer dolláros támogatási célt. Ez óriási eredmény a termék mögött álló L!BER8 fejlesztőcsapatnak. A pénzből év végén beindul a tömeggyártás.
Te jártál már egyedien hangulatos „középkori” kőtárban vagy ispotályban? És igazi kovácsműhelyben? Esetleg már készítettél is ott sajátkezűleg valamit? A nemrégiben felújított pécsváradi vár különleges szolgáltatások széles palettájával fogadja látogatóit.
Eddigi leglátványosabb klipjét forgatta le új, Take You High című dalához a Brains az osztrák Alpokban. A szám a zenekar idei nagylemezének előhírnöke.

Ezek a kis repülő denevérek az ausztrál Denevér Klinika új lakói. Anyukájuk elpusztult, így a kis jövevényeket most emberek nevelik. Nem kell tőlük félni, nem félelmetesek, maximum csak külsőre.

November 29-én mutatják be az Egyesült Államokban a morcos macskaként (Grumpy Cat) elhíresült házi kedvencről szóló filmet. Az amerikai Lifetime csatorna tévéfilmet készített a mémmé vált macskáról, aki pár éve járta be az internetet. A film főszereplője maga Grumpy Cat lesz, akinek meggyűlik a baja a karácsonnyal.
Nemrég napvilágot látott a nagy sikerű Avengers folytatásának első trailere, ám a Marvel egy külön eseményt is szent magának. Ezen az eventen megmutatta, hogy a következő években mi várható a filmek terén. Vigyázat! A Marvel képregények rajongói nagyon örülni fognak!
Olaszországban hatalmas figyelem övezte Cristina nővért, aki elindult a The Voice tehetségkutatón. A nővér kitűnő hangi adottságokkal rendelkezett, és hétről hétre halad előre, addig, amíg a végső fináléban is ő nyert.
Violetta miután felismerte, hogy a zene az igazi szenvedélye, megtalálta helyét a világban, és újabb kihívásokkal szembesül a Studio 21-ben. Ebben az évadban a nézők egy sokkal vidámabb és magabiztosabb Violettát láthatnak, aki barátaival együtt csakúgy ragyog a színpadon.
Nézd Te is minden hétköznap 18 órakor a Disney Csatornán!

Végre saját Miley Cyrus saját maga is beismerte, hogy nem normális! Az énekesnő nem titkolja, hogy őrült dolgokat tesz, ezért ő maga is az őrültek között tartja számon magát, de sosem a veszélyes elmbeteg táborában, hanem az infantilis kattantak között.
A Billboard magazin minden évben összegyűjti és listába szedi, hogy kik voltak a tavalyi évben a legtöbbet kereső és legjobban befutott 21 év alatti sztárok. Az idei lista élére Lorde került, aki robbanásszerűen csinált karrier Royals, és Tennis Curt című dalával. A 17 éves énekesnő Justin Biebert és a tinibandát, azaz a 5 Seconds of summert is lenyomta.
MrKlausz zsebelte be az első KiMitTube nyereményeit a szavazatok alapján. A rapper, és a többi döntőbe jutó produkció a "Vedd fel" témakört járta körül, ám a végén csak egy maradhatott és ez a SzmoktorDoktor lett. MrKlausz egy millió forinttal, egy autóval, egy londoni utazássla és egy Youtube-os továbbképzéssel és menedzseléssel is gazdagabb lett.
Gergely Péter debreceni gitáros olyan dolgokat tud egy akusztikus gitárral, amit kevesen! A fiatal zenész világhírű slágerek játszik el akusztikus gitárjával, és hallás után próbálja visszaadni egy egész zenekar munkáját. A jó hír ebben, hogy elég meggyőzően csinálja!

Csatlakozz hozzánk!Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez