Cradle of Rome 2. (Match3)

Sinka szokásos "pihi játéka" most sem maradhat el:)

Filefactory

Depositfiles

TI KÉRTÉTEK rovat

Hozzászólások

narghile  (L/41) 10.

Már párszor leírtam, de leírom még egyszer: ezek a cuccok nem vírusosak, nem is voltak azok, és azért mert fel vannak tolva valahova, nem mászik beléjük vírus közben sem. A vírusirtód beállítása xar, vagy maga az egész. Némelyik minden exe (végrehajtható) fájlt vírusosnak ítél. Az hogy Te nem játszol vele, a saját döntésed, de teljesen felesleges másokat félrevezetni, még ha jóhiszeműen is teszed. Akik ezeket a játékokat a netre tolják, a pénz reményében teszik, amit a letöltő oldaltól kapnak, és nem áll érdekükben elcseszni a hírüket, mert akkor nem töltene tőlük máskor senki.

2012. dec. 19. 16:23

Eredeti üzenet:

Petasi:

Sziasztok!
Nem érdemes letölteni már, mivel virusos a letölthető cucc. Kár, pedig jó játék.

2012. dec. 19. 09:05
csopi13  (L/57) 8.

Szia!! Én is játszok vele, de mivel csak időközönként, így nem jutottam még el csak 98-ig csaj Sajnos ez nem segítség, de ezek a játékok 1 idő után nem engednek tovább, nem tudom ez is az a kategória, vagy sem vidám vidám

2010. dec. 29. 20:29

Eredeti üzenet:

Micimary:

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
Micimary  (L/48) 7.

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
narghile  (L/41) 6.

Ezt sajna nem értem. Én úgy csomizok, hogy beleteszem a RAR-t egy mappába, jobb egér rá, fájlok kibontása ide, és oda tömöríti ki, ahol vagyok.
Egyéb ötletem nincs, és sajnálom, ha nem tudsz vele játszaniszomorú

2010. dec. 14. 16:26

Eredeti üzenet:

augusztus12:

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16
augusztus12  (L/36) 5.

xp-m van, de gondoltam, megpróbálom. Furcsa módon ez jobban működik mint az Upload-os, de kicsomagolás után az exe-t nem nyitja meg.

2010. dec. 14. 16:18

Eredeti üzenet:

narghile:

Ha WIN7 az op. rendszered, próbáld meg ezt
http://hotfile.com/dl/85348505/e6c2885/Cradle_Of_Rome_2_V1.04.2014_W7.rar.html
Ha nem, írj újra.

2010. dec. 13. 16:29
augusztus12  (L/36) 4.

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16

Eredeti üzenet:

narghile:

Itt van egy másik link, várd meg a visszaszámolást a prémium alatt.
http://www.megaupload.com/?d=6PSMEALC

2010. dec. 13. 16:37

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Nevertales 5: Hidden doorway

Hátha ezzel vonzom be a Vendel Unrecornized-ét.

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/41)

  Csopi, azon csodálkoznék, ha nem lenne kuyaőrült a fiad, Tőled mi mást is tanulhatott:) Gyerek és kutya nemcsak az amcsi filmekbe kell...

  tegnap 10:27
 • csopi13 (L/57)

  Sziasztok!Sajna, csak bekukkantani van most időm, de nagyon örülök, hogy végre Wircsit is itt látom bóklászni :) Madárka nagyon szurkolok Nektek! Az én "elgurltapirula" kicsi fiam Sz.fehérvárig ment 1 menhelyes kutyáért, aminek látta a képét a neten, tehát Ő is fog 4lábút sétáltatni Pesten, talán...

  máj. 03 20:35
 • narghile (L/41)

  Wircsiiiii, de jó látni téged! Köszi, viszont, így utólag is:) --- Madárka, köszi az infót, akkor hajrá!

  máj. 03 11:46
 • gyurgyalag (L/109)

  Szia wircsi! De rég láttalak! Hát még neked milyen boldogat! -))))

  máj. 02 07:16
 • wircsi (L/43)

  Boldog anyák napját mindenkinek! 🌷

  máj. 01 20:54
 • maya40 (L/46)

  Azt a hűha, de mindenit! Lemenetem hídba! Nargile, küldöm a dumát privátban az Adam Wolfe-ról.

  máj. 01 12:04
 • gyurgyalag (L/109)

  Nagyon köszönöm az érdeklődést, a dolgok lassan mennek. Politikusok nem hordják azt, hogy bocs, hülye voltam. De mindenkinek üzenem, senki nem kaparja ki a gesztenyét helyettünk. A politikus azért hiszi azt, hogy bármit megtehet, mert senki nem küldi el fügét szedni Grönlandra. -)))

  máj. 01 08:46
 • maya40 (L/46)

  Meglátom, mit tehetek Adam Wolfe ügyben, de nem ígérek semmit, mert az én gépem is elég gyeszera állapotban van. Pedig ez nagyon piszkálja a csőrikémet.

  ápr. 30 22:55
 • Vicanyu (L/55)

  Van, ahol minden hiába. A szomszédomék éveken keresztül egy 1m-es láncon tartottak egy pulit (pulit!!!), aki ráadásul beteg volt. Amikor beszóltunk az állatvédőknek, tegyenek valamit, ha tudnak, hát nem mi lettünk a "jó" szomszédok. A végén inkább elaltatták a blökit.

  ápr. 30 20:19
 • narghile (L/41)

  Ja, még annyit, hogy én az állatvédőket uszítanám az állatkínzó véglényekre, azok elég tökösnek tűnnek. Legalábbis a tevében mindig ők balhéznak, sőt el is viszik a jószágot a szadistáktól.

  ápr. 30 13:00

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 363

Látogatók az előző hónapban: 11779

Látogatók a jelenlegi hónapban: 1882

Feliratkozottak: 1266

Magazin helyezése: 5

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez