Cradle of Rome 2. (Match3)

Sinka szokásos "pihi játéka" most sem maradhat el:)

Filefactory

Depositfiles

TI KÉRTÉTEK rovat

Hozzászólások

narghile  (L/40) 10.

Már párszor leírtam, de leírom még egyszer: ezek a cuccok nem vírusosak, nem is voltak azok, és azért mert fel vannak tolva valahova, nem mászik beléjük vírus közben sem. A vírusirtód beállítása xar, vagy maga az egész. Némelyik minden exe (végrehajtható) fájlt vírusosnak ítél. Az hogy Te nem játszol vele, a saját döntésed, de teljesen felesleges másokat félrevezetni, még ha jóhiszeműen is teszed. Akik ezeket a játékokat a netre tolják, a pénz reményében teszik, amit a letöltő oldaltól kapnak, és nem áll érdekükben elcseszni a hírüket, mert akkor nem töltene tőlük máskor senki.

2012. dec. 19. 16:23

Eredeti üzenet:

Petasi:

Sziasztok!
Nem érdemes letölteni már, mivel virusos a letölthető cucc. Kár, pedig jó játék.

2012. dec. 19. 09:05
csopi13  (L/56) 8.

Szia!! Én is játszok vele, de mivel csak időközönként, így nem jutottam még el csak 98-ig csaj Sajnos ez nem segítség, de ezek a játékok 1 idő után nem engednek tovább, nem tudom ez is az a kategória, vagy sem vidám vidám

2010. dec. 29. 20:29

Eredeti üzenet:

Micimary:

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
Micimary  (L/48) 7.

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
narghile  (L/40) 6.

Ezt sajna nem értem. Én úgy csomizok, hogy beleteszem a RAR-t egy mappába, jobb egér rá, fájlok kibontása ide, és oda tömöríti ki, ahol vagyok.
Egyéb ötletem nincs, és sajnálom, ha nem tudsz vele játszaniszomorú

2010. dec. 14. 16:26

Eredeti üzenet:

augusztus12:

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16
augusztus12  (L/35) 5.

xp-m van, de gondoltam, megpróbálom. Furcsa módon ez jobban működik mint az Upload-os, de kicsomagolás után az exe-t nem nyitja meg.

2010. dec. 14. 16:18

Eredeti üzenet:

narghile:

Ha WIN7 az op. rendszered, próbáld meg ezt
http://hotfile.com/dl/85348505/e6c2885/Cradle_Of_Rome_2_V1.04.2014_W7.rar.html
Ha nem, írj újra.

2010. dec. 13. 16:29
augusztus12  (L/35) 4.

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16

Eredeti üzenet:

narghile:

Itt van egy másik link, várd meg a visszaszámolást a prémium alatt.
http://www.megaupload.com/?d=6PSMEALC

2010. dec. 13. 16:37

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!! Mire mindenki útra kél, én megérkezem :) Ma talán már jut pici percecske ide is, magamra is...beájulok mennyi elmaradt játékom van...délelőtt csak töltök, meg töltök...Anikó volt már, Maze volt már..?? Hogy vagy bandázás nélkül??Mi van veled????

  tegnap 09:17
 • narghile (L/40)

  Madárkának és a kámforos társulatnak is szép 7végét, holnap és vasárnap még kifacsarom a rongy helyett a nyárból, ami még jár nekünk:)

  aug. 28 16:08
 • narghile (L/40)

  Hát, mondhatni, jól előcsaltál, oszt te meg sehol:) Büszke is lehetsz, Csiki nem ciki, tök helyes a kisasszony. Néha azért a természet alkot fura mixeket, de rá ez nem vonatkozik. Mentek Szegedre, vagy a jóasszony jön Bp-re?

  aug. 28 16:01
 • gyurgyalag (L/108)

  Na, erre kishíján én is eltűntem -)))) Szia narg! --- Holnap Csiki találkozik exgazdijával. Csikire amúgy nagyon büszke vagyok. Annyira szép és annyira helyes, hogy mindenki azt kérdezi, milyen fajta. Én meg mindig rávágom büszkén, hogy mixerlány.

  aug. 27 21:35
 • narghile (L/40)

  Engem sikerült, csiribá helyett csiriné(ni):D Aki bújt, aki nem, posztolok:)

  aug. 26 20:09
 • gyurgyalag (L/108)

  Aaaakkor most ... (dobpergés) .... csiribú-csiribá! .... Visszatapsolom a társaságot! --- (=időmúlás) --- Sikerült?

  aug. 26 19:19
 • narghile (L/40)

  Visszatapsoltam a nyarat...és bejött:)) Szép hetet mindenkinek!

  aug. 24 19:30
 • narghile (L/40)

  Csopi drága, millió puszit küldök a fantasztikus fotósorozatért! Tényleg minden benne van, szeretet, nyugalom, béke. Mamához kitartást, köszi, hogy mégis időt szakítottál a kíváncsiak társaságára:)

  aug. 23 21:08
 • gyurgyalag (L/108)

  Jaj, Csöpi! Hát tök beborultam tőletek. Olyan szépek vagytok, még meg is könnyeztem, pedig nem vagyok egy érzelgős alkat. Jaj, nagyon jó érzés lehet, hogy ilyen klassz fiad van klassz családdal, és egy ilyen pici embert magadhoz ölelni! Nagyon sok boldogságot mindannyiotoknak!

  aug. 23 20:13
 • csopi13 (L/56)

  Madárka!! Megkukkoltam Csiki élménybeszámolóját :))) Nem kispályás havert találtatok neki :) Azok a méretek!!!Valóban Dávid és Góliát :)))

  aug. 23 15:26

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 416

Látogatók az előző hónapban: 12165

Látogatók a jelenlegi hónapban: 11560

Feliratkozottak: 1225

Magazin helyezése: 2

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez