Cradle of Rome 2. (Match3)

Sinka szokásos "pihi játéka" most sem maradhat el:)

Filefactory

Depositfiles

TI KÉRTÉTEK rovat

Hozzászólások

narghile  (L/41) 10.

Már párszor leírtam, de leírom még egyszer: ezek a cuccok nem vírusosak, nem is voltak azok, és azért mert fel vannak tolva valahova, nem mászik beléjük vírus közben sem. A vírusirtód beállítása xar, vagy maga az egész. Némelyik minden exe (végrehajtható) fájlt vírusosnak ítél. Az hogy Te nem játszol vele, a saját döntésed, de teljesen felesleges másokat félrevezetni, még ha jóhiszeműen is teszed. Akik ezeket a játékokat a netre tolják, a pénz reményében teszik, amit a letöltő oldaltól kapnak, és nem áll érdekükben elcseszni a hírüket, mert akkor nem töltene tőlük máskor senki.

2012. dec. 19. 16:23

Eredeti üzenet:

Petasi:

Sziasztok!
Nem érdemes letölteni már, mivel virusos a letölthető cucc. Kár, pedig jó játék.

2012. dec. 19. 09:05
csopi13  (L/57) 8.

Szia!! Én is játszok vele, de mivel csak időközönként, így nem jutottam még el csak 98-ig csaj Sajnos ez nem segítség, de ezek a játékok 1 idő után nem engednek tovább, nem tudom ez is az a kategória, vagy sem vidám vidám

2010. dec. 29. 20:29

Eredeti üzenet:

Micimary:

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
Micimary  (L/49) 7.

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
narghile  (L/41) 6.

Ezt sajna nem értem. Én úgy csomizok, hogy beleteszem a RAR-t egy mappába, jobb egér rá, fájlok kibontása ide, és oda tömöríti ki, ahol vagyok.
Egyéb ötletem nincs, és sajnálom, ha nem tudsz vele játszaniszomorú

2010. dec. 14. 16:26

Eredeti üzenet:

augusztus12:

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16
augusztus12  (L/36) 5.

xp-m van, de gondoltam, megpróbálom. Furcsa módon ez jobban működik mint az Upload-os, de kicsomagolás után az exe-t nem nyitja meg.

2010. dec. 14. 16:18

Eredeti üzenet:

narghile:

Ha WIN7 az op. rendszered, próbáld meg ezt
http://hotfile.com/dl/85348505/e6c2885/Cradle_Of_Rome_2_V1.04.2014_W7.rar.html
Ha nem, írj újra.

2010. dec. 13. 16:29
augusztus12  (L/36) 4.

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16

Eredeti üzenet:

narghile:

Itt van egy másik link, várd meg a visszaszámolást a prémium alatt.
http://www.megaupload.com/?d=6PSMEALC

2010. dec. 13. 16:37

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • gyurgyalag (L/109)

  L-A-B-D-A-B-U-Z-I. Nnna!

  tegnap 21:13
 • gyurgyalag (L/109)

  t akit behúzott egy gigantikus fekete luk. Alig van időm mással foglalkozni. Csikivel viszont marha nagyokat sétálok. Labda****. Van egy teniszpálya ahol sétálni szoktunk. Már bemegy és kiszolgálja magát. Ebadta rossz kölke! -)))

  tegnap 21:12
 • gyurgyalag (L/109)

  Angyal vagy Csöpi! -))) Idegesség ellen kezelt bölcsesség fogamat, ha minden igaz, kedden véglegesen lezárják. Csikit imádom. Imádom. Imádom. - jaj, ezt még nagyon soxor le tudnám írni. Jó, majd erőt veszek magamon a bloghoz, de amióta elkezdődött télen ez a cirkusz a kutyákkal, olyan az életem, min

  tegnap 21:07
 • csopi13 (L/57)

  Tralllalalala !! Új játék a várós dobozban !!! :))))))))))))))

  tegnap 10:49
 • csopi13 (L/57)

  Hoppáááá!!! Madárka fogad-buxtárcád-Csikid ???? Ritkán jössz élménybeszámolni, pedig milyen jók voltak azok a gyerekkori mesék...ma is olvasgatnám őket, imádtam :))))

  tegnap 10:27
 • csopi13 (L/57)

  Sziasztok!! Cohent én is imádom, bársonyhang és libabőrzene...huhh :)Madárka, ha már nem lehetek veletek szolidarítani, legalább a napocskát kikönyörgöm, OK ?? Narg, a Shadow elindult, kb. 5 perc után kihajingál sorozatosan, de nem pusztulok most bele, mert legalább megkuksizhattam...:((

  tegnap 10:22
 • gyurgyalag (L/109)

  Leonard Cohen a világ egyik legdöglesztőbb hangja. Imádom a dalait, amik baromi jó versek is egyben. Nem vagy egyedül, Maya.

  szept. 23 17:13
 • gyurgyalag (L/109)

  Föltettem a blogomba egy holnapi felvonulás fb eseményét, aki gondolja, vessen rá egy pillantást... köszi. bocsi.

  szept. 23 17:11
 • narghile (L/41)

  Nem vagy egyedül, Maya, sőt nekem is ez a legkedvesebb számom. Hallgatom, és futkos rajtam a hideg, a szöveg még rápakol egy lapáttal. Köszi szépen! Én is szépeket kívánok mindenkinek, ezt a csendes őszt még elviselem valahogy, és közben várom a nyarat:)

  szept. 23 16:26
 • maya40 (L/47)

  Ma van Leonard Cohen születésnapja. Nagyon szeretem őt, és remélem, nem vagyok egyedül. Jó hétvégét vele kívánok. "És néha, mikor lassú az éjszaka Mi, a nyomorultak és a szelidek Összeszedjük szíveink és elmegyünk Ezer csók mélyére" https://www.youtube.com/watch?v=yd0ZpfHtnoE

  szept. 23 14:42

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 375

Látogatók az előző hónapban: 11335

Látogatók a jelenlegi hónapban: 8437

Feliratkozottak: 1274

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez