Cradle of Rome 2. (Match3)

Sinka szokásos "pihi játéka" most sem maradhat el:)

Filefactory

Depositfiles

TI KÉRTÉTEK rovat

Hozzászólások

narghile  (L/39) 10.

Már párszor leírtam, de leírom még egyszer: ezek a cuccok nem vírusosak, nem is voltak azok, és azért mert fel vannak tolva valahova, nem mászik beléjük vírus közben sem. A vírusirtód beállítása xar, vagy maga az egész. Némelyik minden exe (végrehajtható) fájlt vírusosnak ítél. Az hogy Te nem játszol vele, a saját döntésed, de teljesen felesleges másokat félrevezetni, még ha jóhiszeműen is teszed. Akik ezeket a játékokat a netre tolják, a pénz reményében teszik, amit a letöltő oldaltól kapnak, és nem áll érdekükben elcseszni a hírüket, mert akkor nem töltene tőlük máskor senki.

2012. dec. 19. 16:23

Eredeti üzenet:

Petasi:

Sziasztok!
Nem érdemes letölteni már, mivel virusos a letölthető cucc. Kár, pedig jó játék.

2012. dec. 19. 09:05
csopi13  (L/56) 8.

Szia!! Én is játszok vele, de mivel csak időközönként, így nem jutottam még el csak 98-ig csaj Sajnos ez nem segítség, de ezek a játékok 1 idő után nem engednek tovább, nem tudom ez is az a kategória, vagy sem vidám vidám

2010. dec. 29. 20:29

Eredeti üzenet:

Micimary:

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
Micimary  (L/47) 7.

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
narghile  (L/39) 6.

Ezt sajna nem értem. Én úgy csomizok, hogy beleteszem a RAR-t egy mappába, jobb egér rá, fájlok kibontása ide, és oda tömöríti ki, ahol vagyok.
Egyéb ötletem nincs, és sajnálom, ha nem tudsz vele játszaniszomorú

2010. dec. 14. 16:26

Eredeti üzenet:

augusztus12:

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16
augusztus12  (L/34) 5.

xp-m van, de gondoltam, megpróbálom. Furcsa módon ez jobban működik mint az Upload-os, de kicsomagolás után az exe-t nem nyitja meg.

2010. dec. 14. 16:18

Eredeti üzenet:

narghile:

Ha WIN7 az op. rendszered, próbáld meg ezt
http://hotfile.com/dl/85348505/e6c2885/Cradle_Of_Rome_2_V1.04.2014_W7.rar.html
Ha nem, írj újra.

2010. dec. 13. 16:29
augusztus12  (L/34) 4.

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16

Eredeti üzenet:

narghile:

Itt van egy másik link, várd meg a visszaszámolást a prémium alatt.
http://www.megaupload.com/?d=6PSMEALC

2010. dec. 13. 16:37

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • narghile (L/39)

  Köszi, Anikó, örülök, hogy az angyalka el tudott varázsolni, Neked is jó készülődést(*_*) Remélem, nem hízik meg ennyire a burám a zebezabában:D

  ma 09:51
 • narghile (L/39)

  Sikerült! Nem akartam megszakítani a kisregényt, mert ezt így egyben kell látni, fenomenális!!!

  ma 09:47
 • narghile (L/39)

  Madárka, egyfolytában vigyorgok a soppingos élménybeszámolódon, a piros boás, nyitott kabriós karifa szállításon, visongó malacon. Nem tudom, belerondítok-e az üzidbe, de sajna, nem érek rá, csak egy pillanatra jöttem:)) Úgy tudom,nem jön hav, most én is sajnálom:(

  ma 09:45
 • gyurgyalag (L/107)

  ippeg be fogok esni a fa alá, akkor is tök jó lesz. Imádom a karácsony-illatot!

  ma 09:44
 • gyurgyalag (L/107)

  de attól a barátnőmék a Holdig fognak ugrani! -))))))) Szóval, semmi rosszkedv, aggodalom, "majd átmegyünk a hídon, ha odaérünk" - mondja a legbölcsebb angol közmondás. Most előbb még karácsony jön. Az enyém megint olyan lesz, mint a vesszőfutás, mert hétfőn-kedden még dolgozom, ergo, 24-én este

  ma 09:43
 • gyurgyalag (L/107)

  hogy milyen hangja van.... Gyerekek, annyira elkezdtem röhögni, hogy a pénztáros csaj nem tudott blokkolni, mert azon röhögött, hogy én fetrengek. Borzalmas hangja van! Úgyhogy ezt megvettem a gyerrekkori barátnőmék kutyájának. OK, kb. 20 másodpercig fog szólni, mert a kutya elsőre ki fogja nyírni,

  ma 09:40
 • gyurgyalag (L/107)

  nk rajta, mint két piros, fejlődésben visszamaradt kölök. És így hajtottunk haza. Illetve, egy ajándékot sikerült vennem, hiában nem is volt tervben. Bementünk egy Fressnapf-ba macskaalomért. És láttam egy baromi ronda, élénkrózsaín gumimalacot. Megnyomtam,

  ma 09:37
 • gyurgyalag (L/107)

  áltam már szerdán a magam megajándékozandóinak a feladatot, a gyermek adós még a magáéinak -))) Utoljára a karácsonyfát vettük meg. Kicsi fiam kabriójában hoztuk haza, lehúzott tetővel. Mikisapkát sajnos nem kaptunk már, úgyhogy csillogó, vörös boát tekertünk magunkra, csináltunk selfie-t is, vihogu

  ma 09:33
 • gyurgyalag (L/107)

  Nálunk is volt vihar az este, de állítólag jön a hav. (vagy mégse) Viszont most szikrázó napsütés van, egy felhő sincs az égen. Mi elmentünk kicsi fiammal tegnap a maradék ajándékokat megvenni, jól be is vásároltunk. Magunknak. Ajándék terén egy centivel sem vagyunk beljebb -))) Nekem jó, én abszolv

  ma 09:29
 • Tschilla (L/60)

  ????? December 20. -án???? Igazad van. Mindent tönkre teszünk magunk körül:-((((((

  tegnap 21:45

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 592

Látogatók az előző hónapban: 16360

Látogatók a jelenlegi hónapban: 11257

Feliratkozottak: 1205

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez