Cradle of Rome 2. (Match3)

Sinka szokásos "pihi játéka" most sem maradhat el:)

Filefactory

Depositfiles

TI KÉRTÉTEK rovat

Hozzászólások

narghile  (L/39) 10.

Már párszor leírtam, de leírom még egyszer: ezek a cuccok nem vírusosak, nem is voltak azok, és azért mert fel vannak tolva valahova, nem mászik beléjük vírus közben sem. A vírusirtód beállítása xar, vagy maga az egész. Némelyik minden exe (végrehajtható) fájlt vírusosnak ítél. Az hogy Te nem játszol vele, a saját döntésed, de teljesen felesleges másokat félrevezetni, még ha jóhiszeműen is teszed. Akik ezeket a játékokat a netre tolják, a pénz reményében teszik, amit a letöltő oldaltól kapnak, és nem áll érdekükben elcseszni a hírüket, mert akkor nem töltene tőlük máskor senki.

2012. dec. 19. 16:23

Eredeti üzenet:

Petasi:

Sziasztok!
Nem érdemes letölteni már, mivel virusos a letölthető cucc. Kár, pedig jó játék.

2012. dec. 19. 09:05
csopi13  (L/56) 8.

Szia!! Én is játszok vele, de mivel csak időközönként, így nem jutottam még el csak 98-ig csaj Sajnos ez nem segítség, de ezek a játékok 1 idő után nem engednek tovább, nem tudom ez is az a kategória, vagy sem vidám vidám

2010. dec. 29. 20:29

Eredeti üzenet:

Micimary:

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
Micimary  (L/47) 7.

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
narghile  (L/39) 6.

Ezt sajna nem értem. Én úgy csomizok, hogy beleteszem a RAR-t egy mappába, jobb egér rá, fájlok kibontása ide, és oda tömöríti ki, ahol vagyok.
Egyéb ötletem nincs, és sajnálom, ha nem tudsz vele játszaniszomorú

2010. dec. 14. 16:26

Eredeti üzenet:

augusztus12:

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16
augusztus12  (L/34) 5.

xp-m van, de gondoltam, megpróbálom. Furcsa módon ez jobban működik mint az Upload-os, de kicsomagolás után az exe-t nem nyitja meg.

2010. dec. 14. 16:18

Eredeti üzenet:

narghile:

Ha WIN7 az op. rendszered, próbáld meg ezt
http://hotfile.com/dl/85348505/e6c2885/Cradle_Of_Rome_2_V1.04.2014_W7.rar.html
Ha nem, írj újra.

2010. dec. 13. 16:29
augusztus12  (L/34) 4.

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16

Eredeti üzenet:

narghile:

Itt van egy másik link, várd meg a visszaszámolást a prémium alatt.
http://www.megaupload.com/?d=6PSMEALC

2010. dec. 13. 16:37

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • mkaniko (L/47)

  Kiabálj csak, most elnézem neked:) De gondolom már szunyálsz, egye-fene majd reggel elolvasod...:) Talán (itt vigyázni kell az elkiabálásokkal) nyugiska a hétvégém, MCF-ezek, a lemaradottjaim meg majd felsorakoznak: szépen, lassan.:)

  tegnap 22:33
 • Tschilla (L/60)

  Megint kiabálhatok? KÖSZÖNÖM Nektek

  tegnap 20:55
 • Tschilla (L/60)

  Itt lehetek aki vagyok, boldog, szomorú, bolond, jókedvű szóval lehetek önmagam.

  tegnap 20:53
 • Tschilla (L/60)

  No kicsit komolyabban. Én is azért járok ide, mert jó itt köztetek, érzem hogy velem éreztek, hogy szorítotok őszintén és barátsággal. Nagyon jó érzés hogy nincs irigység, versenyzés, ki a jobb mentalitás. Még az is jól esik, ha helyre teszel hogy itt nem kell mindenért "elnézést" kérni.

  tegnap 20:50
 • Tschilla (L/60)

  No akkor ha jól számolok most mehetek rííííni?:-))))))))

  tegnap 20:35
 • gyurgyalag (L/107)

  Tschilla, zseni vaaagy!!! Akkor megvan, mivel lehet Anikó pébéjét bejuttatni a klótyóba! -))) --- Amúgy szívesen, de nincs ebben semmi rendkívüli. Az emberhez hozzátartozik az elkámpicsorodás is meg a röhögés is. Meg egyébként is: Rejtő szerint a nők két őrültség között mindig bőgnek egyet -))))

  tegnap 20:28
 • Tschilla (L/60)

  tényleg befosol:-)))) De előbb mint hogy észreveszed:-))))))) Csak 1 pukkk oszt véged:-))))) De a lekvárja isteni finom

  tegnap 20:18
 • Tschilla (L/60)

  Bocsánat. Számomra a történet sírós nevetős volt.A fosatós szilva pedig itt a környékünkön (a szlovákiai magyaroktól tanultam) a vérszilva amit díszfának ültetnek a közterekre. Gyönyörű vörös levelei vannak a fának, a termése kb. cseresznye nagyságú, nagyon jó ízű, de savas és ha nyersen eszed

  tegnap 20:15
 • narghile (L/39)

  Madárka, köszönöm, amit írtál. Annyira jól összefoglaltad azt, amiért szeretem ezt a magazint a vidám/sírós falával együtt. Tökre igaz, amit írtál, a C.C. idézet pedig tökéletesen kifejező. Látod, még U is megszólalt, ami nekem nagyon fontos. Köszi szépen!!!

  tegnap 20:03
 • narghile (L/39)

  Kukk!:) Remélem, vicces volt, de ha nem, akkor Csilla fosatós szilvásbuktáját ízlelgessétek. Én röhögök és közben csorog a nyálam:) Mi a xar az a fosatós???

  tegnap 19:58

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 585

Látogatók az előző hónapban: 16672

Látogatók a jelenlegi hónapban: 11510

Feliratkozottak: 1201

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez