Cradle of Rome 2. (Match3)

Sinka szokásos "pihi játéka" most sem maradhat el:)

Filefactory

Depositfiles

TI KÉRTÉTEK rovat

Hozzászólások

narghile  (L/40) 10.

Már párszor leírtam, de leírom még egyszer: ezek a cuccok nem vírusosak, nem is voltak azok, és azért mert fel vannak tolva valahova, nem mászik beléjük vírus közben sem. A vírusirtód beállítása xar, vagy maga az egész. Némelyik minden exe (végrehajtható) fájlt vírusosnak ítél. Az hogy Te nem játszol vele, a saját döntésed, de teljesen felesleges másokat félrevezetni, még ha jóhiszeműen is teszed. Akik ezeket a játékokat a netre tolják, a pénz reményében teszik, amit a letöltő oldaltól kapnak, és nem áll érdekükben elcseszni a hírüket, mert akkor nem töltene tőlük máskor senki.

2012. dec. 19. 16:23

Eredeti üzenet:

Petasi:

Sziasztok!
Nem érdemes letölteni már, mivel virusos a letölthető cucc. Kár, pedig jó játék.

2012. dec. 19. 09:05
csopi13  (L/56) 8.

Szia!! Én is játszok vele, de mivel csak időközönként, így nem jutottam még el csak 98-ig csaj Sajnos ez nem segítség, de ezek a játékok 1 idő után nem engednek tovább, nem tudom ez is az a kategória, vagy sem vidám vidám

2010. dec. 29. 20:29

Eredeti üzenet:

Micimary:

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
Micimary  (L/48) 7.

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
narghile  (L/40) 6.

Ezt sajna nem értem. Én úgy csomizok, hogy beleteszem a RAR-t egy mappába, jobb egér rá, fájlok kibontása ide, és oda tömöríti ki, ahol vagyok.
Egyéb ötletem nincs, és sajnálom, ha nem tudsz vele játszaniszomorú

2010. dec. 14. 16:26

Eredeti üzenet:

augusztus12:

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16
augusztus12  (L/35) 5.

xp-m van, de gondoltam, megpróbálom. Furcsa módon ez jobban működik mint az Upload-os, de kicsomagolás után az exe-t nem nyitja meg.

2010. dec. 14. 16:18

Eredeti üzenet:

narghile:

Ha WIN7 az op. rendszered, próbáld meg ezt
http://hotfile.com/dl/85348505/e6c2885/Cradle_Of_Rome_2_V1.04.2014_W7.rar.html
Ha nem, írj újra.

2010. dec. 13. 16:29
augusztus12  (L/35) 4.

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16

Eredeti üzenet:

narghile:

Itt van egy másik link, várd meg a visszaszámolást a prémium alatt.
http://www.megaupload.com/?d=6PSMEALC

2010. dec. 13. 16:37

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/40)

  Anikó, végre megvagy! Melót majd mondod, Maze utáni élvezkedős sárgádat izgatottan várom:)

  tegnap 21:03
 • gyurgyalag (L/108)

  Csöpi, remélem akkor úgy dönt, hogy 5-én maga kopogtat -))) Az én kisfiam ilyet húzott, amikor a doki közölte, hogy 2 napot még várjon, mert nem ér rá.

  tegnap 20:10
 • mkaniko (L/48)

  Narghile, mit várunk helyette?:) Unrecognized bérelt helye mellett....Nekem van 3 versenyzőm is, de mostanában annyit lógok innen, hogy nem akarok belepöntyögni. :) Na, mégis: Redemption7, League of Lights3 és a Haunted Camp :)

  aug. 03 21:21
 • mkaniko (L/48)

  Üdv és puszi Mindenki! Még dógozok!!!! :( Csopi, kedves megvagyok, ahogy anyukám mondja:"rossz pénz nem vész el!" Ici-picit sajnálgatom magam, nem nagyon van kedvem írogatni. Maze-mat tartogatom 14-e utánra, mert maximálisan ki szeretném élvezni. :)

  aug. 03 21:11
 • narghile (L/40)

  Csopi, sajna nem tudom, csak azt, hogy 31-ig dolgozott a pb-nél. Zaklatni nem akarom és nem is tudom, majd jön, ha úgy érzi. Baromi nehéz lehet most neki:(( Babócátok izgivé teszi a végjátékot, vagy doki bácsi variál,hogy épp mikor ér rá?? Mikor indulnál hozzájuk?

  aug. 03 20:44
 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!!Madárka tudtam, hogy szerelem lesz ebből:)) Narg te biztos tudod, mi lehet Anikóval!! :((( Ha ennél a játéknál sem tolong, ott valami van..de nem az igazi:( Engem + palira vesz az élet, mert 9.-re volt Babszem ígérve, aztán javították 4-re, ma + eltolták 6-ra...agyzúzda :((

  aug. 03 20:28
 • gyurgyalag (L/108)

  Csiki nekem már így is az. Okos, jókedvű, kis pimasz, öntörvényű kutyus angyali szemekkel álcázva. IMÁDOM! -)))

  aug. 02 20:18
 • gyurgyalag (L/108)

  Hát remélem én is, hogy Anikó csak annyira játszik, hogy nem ér rá ide beírni, és nem dolgozik még most is. És a Maze tényleg baromi jó, annyira, hogy belőlük tokkal vonóval kinézném a Ravenhearst folytatását, mert ennek a hangulata tök megfelelne oda is.

  aug. 02 20:16
 • csopi13 (L/56)

  Piszok jó a Maze...nekem :)) itt-ott kellene csacsogjon, csak nem dolgoztatják?? Irgum-burgum!! Madárka mosolygok a Galádokon és közben azt gondolom, hogy fogják még ezek nézni a teliholdat 1 hencserről, meglásd :)) Csiki csiszolódik, mint a gyémánt :))

  aug. 02 16:47
 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!! Nem bírtam lecsusszanni a Maze-ról!!! Vicanyu az izomagyú szomszédodat csócsálják meg a kutyái..jujj, ez erős, de aki ekkora állatokkal kezd, tudjon velük bánni, az a minimum! most, hogy Narg is besegít -pedig még a varázspálcáját sem villantotta- rend lesz, hidd el :) ANIKÓ???

  aug. 02 16:42

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 349

Látogatók az előző hónapban: 12165

Látogatók a jelenlegi hónapban: 1969

Feliratkozottak: 1224

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez