Cradle of Rome 2. (Match3)

Sinka szokásos "pihi játéka" most sem maradhat el:)

Filefactory

Depositfiles

TI KÉRTÉTEK rovat

Hozzászólások

narghile  (L/41) 10.

Már párszor leírtam, de leírom még egyszer: ezek a cuccok nem vírusosak, nem is voltak azok, és azért mert fel vannak tolva valahova, nem mászik beléjük vírus közben sem. A vírusirtód beállítása xar, vagy maga az egész. Némelyik minden exe (végrehajtható) fájlt vírusosnak ítél. Az hogy Te nem játszol vele, a saját döntésed, de teljesen felesleges másokat félrevezetni, még ha jóhiszeműen is teszed. Akik ezeket a játékokat a netre tolják, a pénz reményében teszik, amit a letöltő oldaltól kapnak, és nem áll érdekükben elcseszni a hírüket, mert akkor nem töltene tőlük máskor senki.

2012. dec. 19. 16:23

Eredeti üzenet:

Petasi:

Sziasztok!
Nem érdemes letölteni már, mivel virusos a letölthető cucc. Kár, pedig jó játék.

2012. dec. 19. 09:05
csopi13  (L/57) 8.

Szia!! Én is játszok vele, de mivel csak időközönként, így nem jutottam még el csak 98-ig csaj Sajnos ez nem segítség, de ezek a játékok 1 idő után nem engednek tovább, nem tudom ez is az a kategória, vagy sem vidám vidám

2010. dec. 29. 20:29

Eredeti üzenet:

Micimary:

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
Micimary  (L/48) 7.

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
narghile  (L/41) 6.

Ezt sajna nem értem. Én úgy csomizok, hogy beleteszem a RAR-t egy mappába, jobb egér rá, fájlok kibontása ide, és oda tömöríti ki, ahol vagyok.
Egyéb ötletem nincs, és sajnálom, ha nem tudsz vele játszaniszomorú

2010. dec. 14. 16:26

Eredeti üzenet:

augusztus12:

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16
augusztus12  (L/35) 5.

xp-m van, de gondoltam, megpróbálom. Furcsa módon ez jobban működik mint az Upload-os, de kicsomagolás után az exe-t nem nyitja meg.

2010. dec. 14. 16:18

Eredeti üzenet:

narghile:

Ha WIN7 az op. rendszered, próbáld meg ezt
http://hotfile.com/dl/85348505/e6c2885/Cradle_Of_Rome_2_V1.04.2014_W7.rar.html
Ha nem, írj újra.

2010. dec. 13. 16:29
augusztus12  (L/35) 4.

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16

Eredeti üzenet:

narghile:

Itt van egy másik link, várd meg a visszaszámolást a prémium alatt.
http://www.megaupload.com/?d=6PSMEALC

2010. dec. 13. 16:37

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • gyurgyalag (L/109)

  De jó, hogy benéztem! Csöpi, annyira örülök, hogy itt vagy! Bakker, olvasnék azért szívesebben jobbat. De elképesztő a viszonyod az Élettel! Imádom! -)))))

  tegnap 20:19
 • csopi13 (L/57)

  Igen Narg, ezt másként nem lehet, mert beszippant. Változtatni nem tudok,így vallom, hogy ha a számig is ér a xar, de legalább nem hullámzik :) Na, láttad már a kis Gólemet ??

  tegnap 17:48
 • narghile (L/41)

  Tudod, Csopi, én ott tartottam, hogy váááárod a mentőt, az okot nem írtad. Bocsi, de végigröhögtem a beszámolót, fantasztikus ahogy viccet csinálsz a legxarabb dolgokból is, mert ezt tényleg csak így lehet átvészelni. Sokaknak lehetsz példa, remélem, olvasnak.

  tegnap 10:08
 • csopi13 (L/57)

  Ígérem megszünök, de még annyi, hogy Pocak Marci is került a Fórumba!! Sikerült Narg !!!!!! :)

  febr. 05 21:08
 • csopi13 (L/57)

  Óóó, a munkát az állam bácsi vonta meg tőlem, vagyis a cég...Jajj, ez így zavaros, menyek a Fórumba, magyarázom magamat, jó???

  febr. 05 19:29
 • csopi13 (L/57)

  igazán műxik a lába, csak szegénykém nem tudja miért nem tud rá állni, mert elfelejtette, hogy elesett és megműtötték, így örökké orvoshoz akar menni, minden reggel meglepődik, hogy mi a fene lehet vele :) Tudod, mint az 50 első randi :)))

  febr. 05 19:26
 • csopi13 (L/57)

  Bocsi!! Mama..milyen szempontból??Már téblábol, így többet szedem őt föl a parkettáról, mint a szőnyeget :)Ha megsértődik, haza akar menni, mondom neki, hogy ettől jobban??Hol a nővérke vagyok, hol a tesója...a repertoár végtelen, de lehetne rosszabb is,(mint másnál) így annak örülök ami van!! Nem

  febr. 05 19:21
 • narghile (L/41)

  Mondtam már, hogy imádom a pénteket? Előfordulhat...:D Nem is mondok semmit, zenéljenek a kannibálok és S.Tomi: https://www.youtube.com/watch?v=E4QHvaJzghE

  febr. 05 16:01
 • narghile (L/41)

  Csopi, Te egy csoda vagy, mindig van jó oldalad:) Meglásd, lesz munkád hamar, máskor is így volt. Mama hogy van? (MÁr 3x kérdeztem ám:D)

  febr. 05 15:55
 • csopi13 (L/57)

  Sziasztok!!Narg, az én világomban 1.-től már nincs meló!! Nézzük a jó oldalát: nekiállhatok még a bétákat is lenyomni, mint a régi széééép időkben :) Ma az idő is bolond volt -nem csak én- sütött a nap, aztán havazott...ki érti ezt???

  febr. 04 17:48

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 463

Látogatók az előző hónapban: 14467

Látogatók a jelenlegi hónapban: 3054

Feliratkozottak: 1256

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez