Cradle of Rome 2. (Match3)

Sinka szokásos "pihi játéka" most sem maradhat el:)

Filefactory

Depositfiles

TI KÉRTÉTEK rovat

Hozzászólások

narghile  (L/39) 10.

Már párszor leírtam, de leírom még egyszer: ezek a cuccok nem vírusosak, nem is voltak azok, és azért mert fel vannak tolva valahova, nem mászik beléjük vírus közben sem. A vírusirtód beállítása xar, vagy maga az egész. Némelyik minden exe (végrehajtható) fájlt vírusosnak ítél. Az hogy Te nem játszol vele, a saját döntésed, de teljesen felesleges másokat félrevezetni, még ha jóhiszeműen is teszed. Akik ezeket a játékokat a netre tolják, a pénz reményében teszik, amit a letöltő oldaltól kapnak, és nem áll érdekükben elcseszni a hírüket, mert akkor nem töltene tőlük máskor senki.

2012. dec. 19. 16:23

Eredeti üzenet:

Petasi:

Sziasztok!
Nem érdemes letölteni már, mivel virusos a letölthető cucc. Kár, pedig jó játék.

2012. dec. 19. 09:05
csopi13  (L/55) 8.

Szia!! Én is játszok vele, de mivel csak időközönként, így nem jutottam még el csak 98-ig csaj Sajnos ez nem segítség, de ezek a játékok 1 idő után nem engednek tovább, nem tudom ez is az a kategória, vagy sem vidám vidám

2010. dec. 29. 20:29

Eredeti üzenet:

Micimary:

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
Micimary  (L/46) 7.

Sziasztok! Teljesen végig játszottam, de a blitz módban a 112-es pálya minden erősségnél hibás - egyszerűen nem durranak ki a jégtömbök. Valaki találkozott ezzel?

2010. dec. 29. 14:08
narghile  (L/39) 6.

Ezt sajna nem értem. Én úgy csomizok, hogy beleteszem a RAR-t egy mappába, jobb egér rá, fájlok kibontása ide, és oda tömöríti ki, ahol vagyok.
Egyéb ötletem nincs, és sajnálom, ha nem tudsz vele játszaniszomorú

2010. dec. 14. 16:26

Eredeti üzenet:

augusztus12:

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16
augusztus12  (L/34) 5.

xp-m van, de gondoltam, megpróbálom. Furcsa módon ez jobban működik mint az Upload-os, de kicsomagolás után az exe-t nem nyitja meg.

2010. dec. 14. 16:18

Eredeti üzenet:

narghile:

Ha WIN7 az op. rendszered, próbáld meg ezt
http://hotfile.com/dl/85348505/e6c2885/Cradle_Of_Rome_2_V1.04.2014_W7.rar.html
Ha nem, írj újra.

2010. dec. 13. 16:29
augusztus12  (L/34) 4.

Hát sajnos ez meg hiába csomagolja ki a rar.-t elvileg, de sehova sem teszi, így megnyitni sem lehet.lebiggyeszt((

2010. dec. 14. 16:16

Eredeti üzenet:

narghile:

Itt van egy másik link, várd meg a visszaszámolást a prémium alatt.
http://www.megaupload.com/?d=6PSMEALC

2010. dec. 13. 16:37

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!
Már csak 2 hónapot kell aludni:D

 

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Rapidshare: Save File to alatt (zöld) Download
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • Maffogas (L/52)

  Anikó! még nagyon sok boldHOG évfordulót Nektek! nekünk nincs ilyen (mármint házassági), de az idén leszünk 15 évesek :)

  ma 09:27
 • Maffogas (L/52)

  jó reggelt! kicsit esik, de Fanny már 23! jövő szombatot várom nagyon a családi "mozit", megyünk mind a 4D ultrára :) New Orleans nagyon tetszett, de erről még nem írtam? nem emléxem, de nem is csodálom, sehol sincs az agyam, tegnap be se tudtam dugni az orrom, hiányoztatok

  ma 09:22
 • mkaniko (L/46)

  Szép álmokat Mindenkinek!:)

  tegnap 23:46
 • mkaniko (L/46)

  t mondhattunk Neki, de később egyik évben sem volt ilyen gond. Ez a MI napunk, de most a kis hisztissel bontottam kölyökpezsit:)

  tegnap 21:58
 • mkaniko (L/46)

  Annyira nem lógatom, vagy mégis?:( Dáviddal kettesben sztorizgatunk, vagyis én mesélgetek neki. Minden évben vacsizni mentünk.(Ezen a napon ez jár nekünk.) Talán 3 éves lehetett, mikor piszkosul fetrengett a padlón a hisztitől, hogy Ő nem marad a mamival, jön velünk az étterembe.:( Nem emlékszem mi

  tegnap 21:55
 • narghile (L/39)

  Szívesen! Látod, a poén Nálad ült, vagyis nem ült. Ne lógasd a nózid, gondolom, hamar hazaér, jövőre meg kösd oda a gáztűzhelyhez, ne kolbászoljon má' el pont a jeles napon:))

  tegnap 20:27
 • mkaniko (L/46)

  Azért, az igazságot megvallva, (csak nagyképű poénkodás az 1000 km) kicsit fura érzés, hogy nincs ma velem. 20 alkalommal ez mindig a kettőnk napja volt....:(

  tegnap 19:58
 • mkaniko (L/46)

  Köszi a csapatot, Narghile!:)

  tegnap 19:25
 • mkaniko (L/46)

  Halihó!:)) Köszönöm-jük szépen Csöpi! Nagyon aranyos vagy!:))---Köszi Narghile Neked is, ez tök jó!:))) Igaz még "csak" 21., de van még 1 titka: a fordulón legyen közöttük 1000 km távolság...:))))---Stein1, nagyon szívesen! Könnyű volt ötletelni, mert jártam már hasonlóképp..:)))

  tegnap 19:19
 • csbiga (L/24)

  Látom felkerült shaman games is meg eipix is, tök jó! :-)

  tegnap 17:15

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 518

Látogatók az előző hónapban: 18128

Látogatók a jelenlegi hónapban: 13382

Feliratkozottak: 1160

Magazin helyezése: 5

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez