Web of Deceit 2: Deadly Sands (magyarul)
Már itt is vannak Pókasszonyék Artschi jóvoltából. A BLAM! Games igényes játéka angolul is tetszett, magyarul meg még jobban beleáshatom magam a naplóba, és most már lyukat is beszélhetnek a hasamba, legalább értem:) Artschi, köszönjük szépen a ránk fordított időt, szuper vagy!
Angol nyelvű játék linkekkel
Magyarítás
A RAR-ban lévő RES mappával írjátok felül a játékban lévőt. Az is elég, ha a kitömörítés egyenesen a játékhoz megy.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Hozzászólások

balbalu  (F/53) 5.

A narisárga kedvcsinálónak megtette, ezt már kidumáltuk a fordítva vagyunk bekötve füstje alatt, én jól szórakoztam.vidám

2013. okt. 01. 20:13

Eredeti üzenet:

narghile:

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41
narghile  (L/39) 4.

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41

Eredeti üzenet:

balbalu:

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33
balbalu  (F/53) 3.

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33

Eredeti üzenet:

artschi:

Jó játékot mindenkinek!

2013. szept. 27. 21:54
csopi13  (L/55) 2.

Aranyserleg odaítélve, visszavonhatatlanulvidám Verem a fejem a falba, ugyanis tegnap dobtam ki, futhatok neki újra ha tudni akarom mi a bánatot hablatyoltak nekem 2-3 percenként!! Nincs más hátra, mint előre vidám

2013. szept. 28. 08:58

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!
Már csak 2 hónapot kell aludni:D

 

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Rapidshare: Save File to alatt (zöld) Download
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • Maffogas (L/52)

  sziasztok! jelenlétit aláírtam, most megyek New Orleansba egy kis zenét hallgatni :)

  tegnap 22:06
 • csbiga (L/24)

  Béka 10-ig lecsordogál, reggel tuti azzal kezdek, alig várom, szegény New York, kénytelen vagyok miatta félretenni:-))) Jóéjt mindenkinek!

  tegnap 20:44
 • gyurgyalag (L/107)

  Nekem se, még csak most kezdtem letölteni, de olyan sokat ír, hogy lehet, megvárom, míg wendy vagy ASG fölpakolja torrentben.

  tegnap 20:09
 • csbiga (L/24)

  Nekem még le se jött a béka, még van 2 óra, így az holnapra marad, de nagyon örülök én is neki! Addig befejezem New Yorkot:-) Gifeket szívesen a kedvencem a kutyus a bokorral:-)

  tegnap 20:04
 • gyurgyalag (L/107)

  Mindent átugrottam, amit 10-nél kevesebbre értékeltetek, így ma letoltam a Dark Strokes-t, nagyon rendben volt! Úgyhogy most azonnal nekiesek a békásnak, aminek a betája annyira jó volt, hogy még mindig emléxem rá! --- Nagyon nyuszit mindenkinek!

  tegnap 20:00
 • narghile (L/39)

  Csigabiga, köszi a gifeket, Némelyik még nekem is fájt:))

  tegnap 12:22
 • narghile (L/39)

  Szia Margoanyu! Tavaly azt hittük szánkón jön a nyuszi, és tojás helyett hógolyóval dobálózunk. Annál azért jobb az idő, igaz, 1 hónap eltérés van. A meleg szobában játszani se rossz, sőt...:)

  tegnap 12:17
 • narghile (L/39)

  Sziasztok! Vagyok már:) Raffi, köszi a beszámolót, hátha okul valaki az ÚJratelepítésből (bocs).

  tegnap 12:08
 • raffi (F/54)

  Javítanom kell önmagam.Elsőre elindult,de utána csak úgy,hogy kitörlöm és ujjra telepítem.A gép megjegyezte hol tartottam. Kellemes nyuszizást!

  ápr. 19 23:07
 • raffi (F/54)

  A record 2 nálam megy letölt Wedys +Depositf

  ápr. 19 22:18

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 601

Látogatók az előző hónapban: 18128

Látogatók a jelenlegi hónapban: 11124

Feliratkozottak: 1158

Magazin helyezése: 5

Szerkesztőség

Újabb kedvencek

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez