Web of Deceit 2: Deadly Sands (magyarul)
Már itt is vannak Pókasszonyék Artschi jóvoltából. A BLAM! Games igényes játéka angolul is tetszett, magyarul meg még jobban beleáshatom magam a naplóba, és most már lyukat is beszélhetnek a hasamba, legalább értem:) Artschi, köszönjük szépen a ránk fordított időt, szuper vagy!
Angol nyelvű játék linkekkel
Magyarítás
A RAR-ban lévő RES mappával írjátok felül a játékban lévőt. Az is elég, ha a kitömörítés egyenesen a játékhoz megy.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Hozzászólások

balbalu  (F/53) 5.

A narisárga kedvcsinálónak megtette, ezt már kidumáltuk a fordítva vagyunk bekötve füstje alatt, én jól szórakoztam.vidám

2013. okt. 01. 20:13

Eredeti üzenet:

narghile:

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41
narghile  (L/39) 4.

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41

Eredeti üzenet:

balbalu:

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33
balbalu  (F/53) 3.

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33

Eredeti üzenet:

artschi:

Jó játékot mindenkinek!

2013. szept. 27. 21:54
csopi13  (L/56) 2.

Aranyserleg odaítélve, visszavonhatatlanulvidám Verem a fejem a falba, ugyanis tegnap dobtam ki, futhatok neki újra ha tudni akarom mi a bánatot hablatyoltak nekem 2-3 percenként!! Nincs más hátra, mint előre vidám

2013. szept. 28. 08:58

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • mkaniko (L/47)

  Kiabálj csak, most elnézem neked:) De gondolom már szunyálsz, egye-fene majd reggel elolvasod...:) Talán (itt vigyázni kell az elkiabálásokkal) nyugiska a hétvégém, MCF-ezek, a lemaradottjaim meg majd felsorakoznak: szépen, lassan.:)

  tegnap 22:33
 • Tschilla (L/60)

  Megint kiabálhatok? KÖSZÖNÖM Nektek

  tegnap 20:55
 • Tschilla (L/60)

  Itt lehetek aki vagyok, boldog, szomorú, bolond, jókedvű szóval lehetek önmagam.

  tegnap 20:53
 • Tschilla (L/60)

  No kicsit komolyabban. Én is azért járok ide, mert jó itt köztetek, érzem hogy velem éreztek, hogy szorítotok őszintén és barátsággal. Nagyon jó érzés hogy nincs irigység, versenyzés, ki a jobb mentalitás. Még az is jól esik, ha helyre teszel hogy itt nem kell mindenért "elnézést" kérni.

  tegnap 20:50
 • Tschilla (L/60)

  No akkor ha jól számolok most mehetek rííííni?:-))))))))

  tegnap 20:35
 • gyurgyalag (L/107)

  Tschilla, zseni vaaagy!!! Akkor megvan, mivel lehet Anikó pébéjét bejuttatni a klótyóba! -))) --- Amúgy szívesen, de nincs ebben semmi rendkívüli. Az emberhez hozzátartozik az elkámpicsorodás is meg a röhögés is. Meg egyébként is: Rejtő szerint a nők két őrültség között mindig bőgnek egyet -))))

  tegnap 20:28
 • Tschilla (L/60)

  tényleg befosol:-)))) De előbb mint hogy észreveszed:-))))))) Csak 1 pukkk oszt véged:-))))) De a lekvárja isteni finom

  tegnap 20:18
 • Tschilla (L/60)

  Bocsánat. Számomra a történet sírós nevetős volt.A fosatós szilva pedig itt a környékünkön (a szlovákiai magyaroktól tanultam) a vérszilva amit díszfának ültetnek a közterekre. Gyönyörű vörös levelei vannak a fának, a termése kb. cseresznye nagyságú, nagyon jó ízű, de savas és ha nyersen eszed

  tegnap 20:15
 • narghile (L/39)

  Madárka, köszönöm, amit írtál. Annyira jól összefoglaltad azt, amiért szeretem ezt a magazint a vidám/sírós falával együtt. Tökre igaz, amit írtál, a C.C. idézet pedig tökéletesen kifejező. Látod, még U is megszólalt, ami nekem nagyon fontos. Köszi szépen!!!

  tegnap 20:03
 • narghile (L/39)

  Kukk!:) Remélem, vicces volt, de ha nem, akkor Csilla fosatós szilvásbuktáját ízlelgessétek. Én röhögök és közben csorog a nyálam:) Mi a xar az a fosatós???

  tegnap 19:58

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 585

Látogatók az előző hónapban: 16672

Látogatók a jelenlegi hónapban: 11510

Feliratkozottak: 1201

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez