Web of Deceit 2: Deadly Sands (magyarul)
Már itt is vannak Pókasszonyék Artschi jóvoltából. A BLAM! Games igényes játéka angolul is tetszett, magyarul meg még jobban beleáshatom magam a naplóba, és most már lyukat is beszélhetnek a hasamba, legalább értem:) Artschi, köszönjük szépen a ránk fordított időt, szuper vagy!
Angol nyelvű játék linkekkel
Magyarítás
A RAR-ban lévő RES mappával írjátok felül a játékban lévőt. Az is elég, ha a kitömörítés egyenesen a játékhoz megy.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Hozzászólások

balbalu  (F/55) 5.

A narisárga kedvcsinálónak megtette, ezt már kidumáltuk a fordítva vagyunk bekötve füstje alatt, én jól szórakoztam.vidám

2013. okt. 01. 20:13

Eredeti üzenet:

narghile:

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41
narghile  (L/41) 4.

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41

Eredeti üzenet:

balbalu:

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33
balbalu  (F/55) 3.

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33

Eredeti üzenet:

artschi:

Jó játékot mindenkinek!

2013. szept. 27. 21:54
csopi13  (L/58) 2.

Aranyserleg odaítélve, visszavonhatatlanulvidám Verem a fejem a falba, ugyanis tegnap dobtam ki, futhatok neki újra ha tudni akarom mi a bánatot hablatyoltak nekem 2-3 percenként!! Nincs más hátra, mint előre vidám

2013. szept. 28. 08:58

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/41)

  Köszi, Neked is!:)

  ma 10:04
 • juliannasuto (L/61)

  Sziasztok ...Mindenkinek legyen szép napja , ebben a ködös ,nyirkos napban.

  ma 09:55
 • narghile (L/41)

  Mondtam én, hogy ott találod magad, ne a porcicákat űzd, hanem játssz, van mit behozni:) Persze a gépezést is mértékkel, vigyázz a generálozott kukkantókra, az enyémek majd kifolynak meló után, ezért játszom már inkább 7végén.

  dec. 07 17:24
 • Tschilla (L/62)

  Ok Narg. Már ott is vagyok a házikóban:-))) nyomom a régi játékokat és közben várom a mesére vágyó kutakodókat, mert nálam a segítség:-)))))))

  dec. 06 19:56
 • narghile (L/41)

  OK, Csilla, a prücköket kerüld, bármi is az ára! Gondolj arra, hogy egy sejtelmesen rejtelmes HOG-os erdő közepén vagy, egy kissé lepukkant, de gyönyörű házikóban. Tudod, sok ilyet láttunk már:)

  dec. 06 19:01
 • Tschilla (L/62)

  Narg jut eszembe! Kisfiam segít amennyit tud, de nagyon sokat dolgozik. Csak azon nevetett ekkorát, hogy megjósolta "Anyu sikitófrászt kapsz ha megint látni fogsz" s lám igazsága lett. Ezenkívül minden nap megfenyeget, hogy komoly büntetések lesznek ha nem maradok nyugton a fenekemen:-))))

  dec. 06 16:43
 • Tschilla (L/62)

  Sziasztok Mindenki. Lányok tündériek vagytok a féltéssel és jó tanácsokkal. Köszönöm!! Meg fogom fogadni, mert történt 1 kis prücök vlszinüleg az én hibámból, szóval most nyugi van. Maya pókhálód megérkezett, hozzáraktam az enyéimhez, most gyönyörködöm bennük. Mennyeien mutatnak:-))))))

  dec. 06 16:24
 • maya40 (L/47)

  Nargi, írtam neked privátot és :D Cso****k is. Visszajeleznétek, akár itt is, hogy megkaptátok-e?

  dec. 06 12:09
 • maya40 (L/47)

  Szia Csilla, de jó, hogy itt vagy és jól vagy! A porcicáidnak tudok küldeni mennyeien hatalmas pókhálókat, ha gondolod! Tegnap felnéztem a lámpafénynél és úgy maradtam a látványtól! :D

  dec. 05 21:13
 • narghile (L/41)

  Csilla, a porcicák megvárnak, legfeljebb kandúrrá gyarapodnak, de a szemed a legfontosabb. Vigyázz magadra, fiacskádnak meg mutasd be a porszippancsot, hátha összehaverkodnak:))

  dec. 05 18:16

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 330

Látogatók az előző hónapban: 11236

Látogatók a jelenlegi hónapban: 3547

Feliratkozottak: 1281

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez