Web of Deceit 2: Deadly Sands (magyarul)
Már itt is vannak Pókasszonyék Artschi jóvoltából. A BLAM! Games igényes játéka angolul is tetszett, magyarul meg még jobban beleáshatom magam a naplóba, és most már lyukat is beszélhetnek a hasamba, legalább értem:) Artschi, köszönjük szépen a ránk fordított időt, szuper vagy!
Angol nyelvű játék linkekkel
Magyarítás
A RAR-ban lévő RES mappával írjátok felül a játékban lévőt. Az is elég, ha a kitömörítés egyenesen a játékhoz megy.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Hozzászólások

balbalu  (F/53) 5.

A narisárga kedvcsinálónak megtette, ezt már kidumáltuk a fordítva vagyunk bekötve füstje alatt, én jól szórakoztam.vidám

2013. okt. 01. 20:13

Eredeti üzenet:

narghile:

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41
narghile  (L/39) 4.

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41

Eredeti üzenet:

balbalu:

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33
balbalu  (F/53) 3.

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33

Eredeti üzenet:

artschi:

Jó játékot mindenkinek!

2013. szept. 27. 21:54
csopi13  (L/55) 2.

Aranyserleg odaítélve, visszavonhatatlanulvidám Verem a fejem a falba, ugyanis tegnap dobtam ki, futhatok neki újra ha tudni akarom mi a bánatot hablatyoltak nekem 2-3 percenként!! Nincs más hátra, mint előre vidám

2013. szept. 28. 08:58

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • mkaniko (L/47)

  Jó éjszakát Mindenkinek!:)

  ma 22:38
 • mkaniko (L/47)

  Ne tessék kárörvendeni, kérem:) Könnyen beszél, aki szabizik, nekem meg annyi dógom vót ma, mint máskor egész héten!:)

  ma 22:27
 • narghile (L/39)

  Így jár az éjszakás műszak:))

  ma 21:34
 • mkaniko (L/47)

  Befutottam!:) Mire szinte mindenki elmegy, én megjövök.:) Naazé' puszi Mindenkinek!:)

  ma 21:03
 • balbalu (F/53)

  Sziasztok! Vasárnapig Mindenkinek a legjobbakat! Körpusz! :)

  ma 18:15
 • gyurgyalag (L/107)

  Csöpi, másképp nekem se ment le meg semmi más, csak a reszelt alma -))) Gyors gyógyulást Boginak és sok önfeledt rohangálást!

  ma 15:44
 • narghile (L/39)

  Csopi, öröm és bánat, az egyensúly meglesz, és biztos megoldod a kajcsizást, hisz annyira szereted Bogit. Ha hazajön a fiad, az Boginak is jó lehet, ő is kap plusz energiát. Puszi és simi Nektek:) Anikó, végre:) Margóanyu, puszi Neked is, balcsizz helyettünk is:) Maffi, kitartást az alattvalóknak:)

  ma 10:48
 • Maffogas (L/52)

  sziasztok, szegény Bogika :(

  ma 09:46
 • csopi13 (L/55)

  Bogit már haza sem engedte az orvos, mert az UH köveket és homokot mutatott,ami elzárta a vezetéket, a Doki meglátása szerint már nem működött a veséje, tehát azonnal megműtötte.Ma elküldi vizsgálatra a kibányászott golyókat és az eredménytől függ, milyen tápszert kell egyen ezentúl:(

  ma 09:39
 • csopi13 (L/55)

  Sziasztok! Jajj, de jóóóó, Anikó is megjött! Már úgy hiányoztál!! Madárka, kösz a visszajelzést, én gyümiben nem gondolkozok, mert begörcsöl a gyomrom, nem emészti meg:( Narg azt nem tudom mi a pontos nap, mert elvileg csomagol, nagyon hiányzik az itthon otthon és ha nem megy még mindig újrázhat.

  ma 09:32

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 548

Látogatók az előző hónapban: 16326

Látogatók a jelenlegi hónapban: 11181

Feliratkozottak: 1180

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez