Web of Deceit 2: Deadly Sands (magyarul)
Már itt is vannak Pókasszonyék Artschi jóvoltából. A BLAM! Games igényes játéka angolul is tetszett, magyarul meg még jobban beleáshatom magam a naplóba, és most már lyukat is beszélhetnek a hasamba, legalább értem:) Artschi, köszönjük szépen a ránk fordított időt, szuper vagy!
Angol nyelvű játék linkekkel
Magyarítás
A RAR-ban lévő RES mappával írjátok felül a játékban lévőt. Az is elég, ha a kitömörítés egyenesen a játékhoz megy.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Hozzászólások

balbalu  (F/53) 5.

A narisárga kedvcsinálónak megtette, ezt már kidumáltuk a fordítva vagyunk bekötve füstje alatt, én jól szórakoztam.vidám

2013. okt. 01. 20:13

Eredeti üzenet:

narghile:

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41
narghile  (L/39) 4.

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41

Eredeti üzenet:

balbalu:

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33
balbalu  (F/53) 3.

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33

Eredeti üzenet:

artschi:

Jó játékot mindenkinek!

2013. szept. 27. 21:54
csopi13  (L/55) 2.

Aranyserleg odaítélve, visszavonhatatlanulvidám Verem a fejem a falba, ugyanis tegnap dobtam ki, futhatok neki újra ha tudni akarom mi a bánatot hablatyoltak nekem 2-3 percenként!! Nincs más hátra, mint előre vidám

2013. szept. 28. 08:58

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • gyurgyalag (L/107)

  Bundás kenyér??? / Ó de kár, / hogy gyermekfejjel ettem utoljár-(a)/ Így hát most e napsütésben / sétálni megy a madár. --- Csók mindenkinek, szanaszét aludtam magam -)))

  ma 14:14
 • csopi13 (L/55)

  Sziasztok! Balu akkor nálunk tegnap volt vasárnap:) és szigorúan csak a rossz idő eljövetelével prezentálok nagykabátban kenyeret, itt zuhog, a radiátorokon tegnap cseréltek vmi rádiófrekis mérő bizgentyűt...jön a cidri????Jajj nekem!!!!

  ma 09:44
 • balbalu (F/53)

  Napsugaras bundinapot Mindenkinek! (vasárnap= bundáskenyér ,,,hosszú évek tapasztalata)

  ma 08:02
 • mkaniko (L/47)

  Szép álmokat!:)

  tegnap 22:43
 • Tschilla (L/60)

  Narg mit? kit? ünnepeltek? Vagy csak úgy? Jó bulit Nektek.

  tegnap 18:37
 • Tschilla (L/60)

  Sziasztok. Jöttem mentem, csak beköszöntem:-) Madárka társulok a maratoni alváshoz:-) Körpusszi.

  tegnap 18:33
 • narghile (L/39)

  Most én is megyek, de még jövök linket pakolni, utána meg családi buli, holnap este leszek (talán).

  tegnap 10:19
 • mkaniko (L/47)

  Szia:))) Gondolom a nagy pihenő utáni egész heti folyamatos meló lefárasztotta péntekre. --Megyek a piacra:) Normális esetben ilyenkor már itthon szoktam lenni, de a serpámba mostanra sikerült életet lehelnem.:)

  tegnap 09:08
 • narghile (L/39)

  Kár, de enélkül is köszi, és viszont kívánom:)) Az elhappolásért bocsi, de nem akartam, hogy Gyurgyalag álmatlanul hánykolódjon. Ahogy látom, nélkülem is döntött, és tényleg visszaugrott az ágyikójába:))

  tegnap 08:50
 • mkaniko (L/47)

  Jó reggelt! :))) Erre nem tanultam anyukámtól semmi szójátékot:(

  tegnap 08:32

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 518

Látogatók az előző hónapban: 16412

Látogatók a jelenlegi hónapban: 10472

Feliratkozottak: 1183

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez