Web of Deceit 2: Deadly Sands (magyarul)
Már itt is vannak Pókasszonyék Artschi jóvoltából. A BLAM! Games igényes játéka angolul is tetszett, magyarul meg még jobban beleáshatom magam a naplóba, és most már lyukat is beszélhetnek a hasamba, legalább értem:) Artschi, köszönjük szépen a ránk fordított időt, szuper vagy!
Angol nyelvű játék linkekkel
Magyarítás
A RAR-ban lévő RES mappával írjátok felül a játékban lévőt. Az is elég, ha a kitömörítés egyenesen a játékhoz megy.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Hozzászólások

balbalu  (F/54) 5.

A narisárga kedvcsinálónak megtette, ezt már kidumáltuk a fordítva vagyunk bekötve füstje alatt, én jól szórakoztam.vidám

2013. okt. 01. 20:13

Eredeti üzenet:

narghile:

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41
narghile  (L/40) 4.

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41

Eredeti üzenet:

balbalu:

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33
balbalu  (F/54) 3.

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33

Eredeti üzenet:

artschi:

Jó játékot mindenkinek!

2013. szept. 27. 21:54
csopi13  (L/56) 2.

Aranyserleg odaítélve, visszavonhatatlanulvidám Verem a fejem a falba, ugyanis tegnap dobtam ki, futhatok neki újra ha tudni akarom mi a bánatot hablatyoltak nekem 2-3 percenként!! Nincs más hátra, mint előre vidám

2013. szept. 28. 08:58

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/40)

  Köszi Madárka, hogy alvajárva is bandázol egy picit, tündér vagy!:)

  tegnap 18:52
 • gyurgyalag (L/108)

  Én tényleg alvóbaba lettem. Csikivel akkorákat sétálunk esténként, hogy már nincs erőm itt kotnyeleskedni, mert hajnalban meg ébresztő -))) Be szoktam nézni, és Csöpinek is Maffinak is meg Margoanyunak is nagyon örültem, de csiripelés már csak a tus és a paplan alá ment -)

  szept. 01 19:48
 • narghile (L/40)

  Sziasztok, alvóbabák:)

  szept. 01 19:02
 • narghile (L/40)

  Sziasztok! Margoanyu, most hogy mondod, én is le merem írni, hogy Csilla is hiányzik, de privi okból nem verem a palávert az üzifalon. Maffi, csomagoltam neked egy rakás varázslatot kifejezetten a hatásosból, meglásd, működni fog:)

  aug. 31 18:46
 • Maffogas (L/53)

  szép napot mindenkinek, a varázslat az előbukkanáshoz működött, kérek máshoz is!

  aug. 31 10:13
 • margoanyu (L/65)

  Nem csak Anikó hiányzik! Csilla is eltűnt de nagyon :( Hatalmas lelkesedéssel szemezgetek a képeitek között. Szerintem Maffi még adós, bár fb-n már láttam a kis hercegnőt :) Gyorsan kiélvezem a visszatapsolt nyarat és próbálom konzerválni ezt a kis meleget, amit még repetának kaptunk. Puszi mindenki

  aug. 30 21:25
 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!! Mire mindenki útra kél, én megérkezem :) Ma talán már jut pici percecske ide is, magamra is...beájulok mennyi elmaradt játékom van...délelőtt csak töltök, meg töltök...Anikó volt már, Maze volt már..?? Hogy vagy bandázás nélkül??Mi van veled????

  aug. 29 09:17
 • narghile (L/40)

  Madárkának és a kámforos társulatnak is szép 7végét, holnap és vasárnap még kifacsarom a rongy helyett a nyárból, ami még jár nekünk:)

  aug. 28 16:08
 • narghile (L/40)

  Hát, mondhatni, jól előcsaltál, oszt te meg sehol:) Büszke is lehetsz, Csiki nem ciki, tök helyes a kisasszony. Néha azért a természet alkot fura mixeket, de rá ez nem vonatkozik. Mentek Szegedre, vagy a jóasszony jön Bp-re?

  aug. 28 16:01
 • gyurgyalag (L/108)

  Na, erre kishíján én is eltűntem -)))) Szia narg! --- Holnap Csiki találkozik exgazdijával. Csikire amúgy nagyon büszke vagyok. Annyira szép és annyira helyes, hogy mindenki azt kérdezi, milyen fajta. Én meg mindig rávágom büszkén, hogy mixerlány.

  aug. 27 21:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 341

Látogatók az előző hónapban: 12298

Látogatók a jelenlegi hónapban: 991

Feliratkozottak: 1228

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez