Web of Deceit 2: Deadly Sands (magyarul)
Már itt is vannak Pókasszonyék Artschi jóvoltából. A BLAM! Games igényes játéka angolul is tetszett, magyarul meg még jobban beleáshatom magam a naplóba, és most már lyukat is beszélhetnek a hasamba, legalább értem:) Artschi, köszönjük szépen a ránk fordított időt, szuper vagy!
Angol nyelvű játék linkekkel
Magyarítás
A RAR-ban lévő RES mappával írjátok felül a játékban lévőt. Az is elég, ha a kitömörítés egyenesen a játékhoz megy.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Hozzászólások

balbalu  (F/53) 5.

A narisárga kedvcsinálónak megtette, ezt már kidumáltuk a fordítva vagyunk bekötve füstje alatt, én jól szórakoztam.vidám

2013. okt. 01. 20:13

Eredeti üzenet:

narghile:

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41
narghile  (L/39) 4.

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41

Eredeti üzenet:

balbalu:

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33
balbalu  (F/53) 3.

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33

Eredeti üzenet:

artschi:

Jó játékot mindenkinek!

2013. szept. 27. 21:54
csopi13  (L/55) 2.

Aranyserleg odaítélve, visszavonhatatlanulvidám Verem a fejem a falba, ugyanis tegnap dobtam ki, futhatok neki újra ha tudni akarom mi a bánatot hablatyoltak nekem 2-3 percenként!! Nincs más hátra, mint előre vidám

2013. szept. 28. 08:58

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Rapidshare: Save File to alatt (zöld) Download
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • Maffogas (L/52)

  szia Mind! Csöpi, az, hogy a sz@r magát tartja, nem kell neki karó hozzá sztem mindenhol vannak ilyen emberek, úgy látszik ezt osztja a jóknak a sors, de ma már sütött a napocska Napimádóknak szép éjszakát

  ma 21:41
 • csopi13 (L/55)

  Igen, nagyon jól látjátok!! Az üzit még nem adom át, mert...na, holnap majd elmesélem a Fórumban, addig megint 1 nap, megint 1 éjszaka, én meg összekaparom magam! Anikó, nekem is jutott 1, de olyan mocsok, gerinctelen, hogy nem értem mi tartja állva !!

  ma 21:07
 • mkaniko (L/47)

  Mék én is!!!!:) Húzom a földön magam után a pb-met és azt is üssük, ok?:( Továbbra is ritka genya "embernek" nevezett vmi:(

  ma 20:56
 • narghile (L/39)

  Csopi, úgy értelmezem, hogy nem a melód van veszélyben, hanem valami szemétség történt, amit nem tudsz feldolgozni. Csatlakozom madárkához, én is odamegyek, és szétütjük azt a tapírt, aki bántott!

  ma 20:40
 • gyurgyalag (L/107)

  k-u-r-v-a rosszuul - akkor kiírom teljesen. hülye cenzúra.

  ma 20:28
 • gyurgyalag (L/107)

  nem tudom, mi történt a mhelyeden, de üzenem nekik, hogy **** rosszul járnak, ha odamegyek! kicsi fiad mikor jön?

  ma 20:24
 • csopi13 (L/55)

  Köszi Lányok! Bent a munkahelyemen történtek miatt vagyok hihetetlenül elkeseredve:( Hétfő óta eszi meg a lelkemet ami történt. Leírni kicsit hosszú lenne...de nem tudom...Mama nem fogná föl, Bogika meg néz rám a nagy szemeivel és örökké puszit akar adni, amit én nem szeretek, így őrlődöm.

  ma 19:52
 • narghile (L/39)

  Anikó, köszi, nálam C és D is kilőve, pedig sose volt gondom elefántos cuccal. De nem csüggedek, majd te megmondod a tutit. Köszi előre is!

  ma 18:05
 • narghile (L/39)

  Csopi szívem, ha lehet, oszd meg velünk, mi a baj, tudod, hogy professzionálisan tudunk vigasztalni. De ha nem, azt is megértjük, egy rakat energiát és nagy ölelést máris mellékeltem:)

  ma 18:03
 • narghile (L/39)

  Sziasztok! Tényleg izé az idő, a beteg légy szindróma még tart nálam. Ahhoz képest rengeteg a dolog itt is, alig győzöm a posztolást. Gyurgyalag, remélem, a madárkarom mentesítés sikeresen lezajlott, a fullos kalandozáshoz meg gratula:)

  ma 18:01

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 528

Látogatók az előző hónapban: 16350

Látogatók a jelenlegi hónapban: 11750

Feliratkozottak: 1175

Magazin helyezése: 5

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez