Web of Deceit 2: Deadly Sands (magyarul)
Már itt is vannak Pókasszonyék Artschi jóvoltából. A BLAM! Games igényes játéka angolul is tetszett, magyarul meg még jobban beleáshatom magam a naplóba, és most már lyukat is beszélhetnek a hasamba, legalább értem:) Artschi, köszönjük szépen a ránk fordított időt, szuper vagy!
Angol nyelvű játék linkekkel
Magyarítás
A RAR-ban lévő RES mappával írjátok felül a játékban lévőt. Az is elég, ha a kitömörítés egyenesen a játékhoz megy.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Hozzászólások

balbalu  (F/54) 5.

A narisárga kedvcsinálónak megtette, ezt már kidumáltuk a fordítva vagyunk bekötve füstje alatt, én jól szórakoztam.vidám

2013. okt. 01. 20:13

Eredeti üzenet:

narghile:

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41
narghile  (L/40) 4.

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41

Eredeti üzenet:

balbalu:

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33
balbalu  (F/54) 3.

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33

Eredeti üzenet:

artschi:

Jó játékot mindenkinek!

2013. szept. 27. 21:54
csopi13  (L/56) 2.

Aranyserleg odaítélve, visszavonhatatlanulvidám Verem a fejem a falba, ugyanis tegnap dobtam ki, futhatok neki újra ha tudni akarom mi a bánatot hablatyoltak nekem 2-3 percenként!! Nincs más hátra, mint előre vidám

2013. szept. 28. 08:58

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Unrecognized Geniuses:The Master of Living Things

...és Anikó ajánlására a "hátha" jegyében egy újabb "húdevárom":)
Maze: Subject 360

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • Tschilla (L/60)

  Madárka! Most halgattam meg a zenédet:-))) Köszi a a hangulatomhoz most nagyon illik:-)) Hopp-hopp csomagolok tovább:-)))

  tegnap 14:32
 • Tschilla (L/60)

  nagyon boldog vagyok:-))))

  tegnap 14:09
 • Tschilla (L/60)

  Sziasztok! Engem is!!! Megint vissza estem :-((( Olyan gyönyörűen köhögök, hogy kutyám imádattal tekint rám és próbál utánozni:-))) Dokim szerint le kéne tenni a cigit. Én is tudom de nem megy!!!! No valami jó hírt is:-)) Rékuséknak pikk pakk meglett a kölcsön már költöznek is:-))) Fuldokolva is

  tegnap 14:07
 • Ancsika9 (L/41)

  Sziasztok! Most megnyugtattatok köhögés ügyileg :) :) :)Erigon + hársméz:) én a köptetőkben nem hiszek. Nekem 3 hét volt mire csak néha néha köhögtem pedig még antibiotikumot is kaptam. puszi Mindenkinek!

  tegnap 12:31
 • narghile (L/40)

  Hali! Bővítettem, de már megyek is és leszek is (valamikor):D Pusszantás!

  tegnap 08:53
 • csopi13 (L/56)

  Szép 7végét Mindenkinek:) Madárka igyexem és marhára nem értem, hogy hogy is lehet 1 fehér paca (UH-s kép) ennyire gyönyörű:)A zenédet jó hogy nem este találtam, mert azóta is úgy közlekedek, hogy:hopp-hopp-hopp-sasszé:)igazi örömzene, köszi :) Megyek, fő a hal, Narg bővítette a farigcsálni valót :)

  tegnap 08:40
 • gyurgyalag (L/108)

  No, jóccakát mindenkinek! https://www.youtube.com/watch?v=iwvdzVEAZAU

  márc. 27 20:43
 • gyurgyalag (L/108)

  szervusztok, szervusztok! Én ma itthon voltam. És játsztam és játsztam. Jó'van, kicsit játsztam is. Csöpi, hajrá! Az unokára való fölkészülés elengedhetetlen kelléke a játszás! És holnap ugyan dógozok, de csak 10-re megyek. Úgyhogy holnap is ágyban kávézok.

  márc. 27 18:55
 • narghile (L/40)

  Sziasztok! Lalikám, gyorsan keresd meg Dodó 2-őt, és kívánom, hogy sok örömöd legyen benne! Mindenkinek pihis, napos gyönyörű 7végét:)

  márc. 27 16:21
 • lali56 (F/58)

  Köszönöm szépen az új játékot!! Dodót nem pótolja semmi és senki!!, most már szeretnék egy kis Dodót, mert nagyon üres a ház!!!

  márc. 26 20:49

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 591

Látogatók az előző hónapban: 14761

Látogatók a jelenlegi hónapban: 14183

Feliratkozottak: 1214

Magazin helyezése: 2

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez