Web of Deceit 2: Deadly Sands (magyarul)
Már itt is vannak Pókasszonyék Artschi jóvoltából. A BLAM! Games igényes játéka angolul is tetszett, magyarul meg még jobban beleáshatom magam a naplóba, és most már lyukat is beszélhetnek a hasamba, legalább értem:) Artschi, köszönjük szépen a ránk fordított időt, szuper vagy!
Angol nyelvű játék linkekkel
Magyarítás
A RAR-ban lévő RES mappával írjátok felül a játékban lévőt. Az is elég, ha a kitömörítés egyenesen a játékhoz megy.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Hozzászólások

balbalu  (F/55) 5.

A narisárga kedvcsinálónak megtette, ezt már kidumáltuk a fordítva vagyunk bekötve füstje alatt, én jól szórakoztam.vidám

2013. okt. 01. 20:13

Eredeti üzenet:

narghile:

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41
narghile  (L/41) 4.

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41

Eredeti üzenet:

balbalu:

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33
balbalu  (F/55) 3.

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33

Eredeti üzenet:

artschi:

Jó játékot mindenkinek!

2013. szept. 27. 21:54
csopi13  (L/57) 2.

Aranyserleg odaítélve, visszavonhatatlanulvidám Verem a fejem a falba, ugyanis tegnap dobtam ki, futhatok neki újra ha tudni akarom mi a bánatot hablatyoltak nekem 2-3 percenként!! Nincs más hátra, mint előre vidám

2013. szept. 28. 08:58

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Nevertales 5: Hidden doorway

Hátha ezzel vonzom be a Vendel Unrecornized-ét.

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/41)

  Nem tudom, kinek hol van az olvadáspontja, én már feszegetem a sajátom, de azért örülök a melegnek:) Szép 7végét, vigyázzatok magatokra, és nézzétek a meccset vasárnap...hajrá magyarok!!!

  jún. 24 17:59
 • Vicanyu (L/55)

  Próbáltam Narghi:) Sajna fociundok macsekoknak még nem indítottak olimpiai selejtezőt:(

  jún. 23 19:49
 • narghile (L/41)

  Madárka, ebből PhD lesz, ha így haladtok:) és köszi a jelenlétit! .. Vicanyu, szívesen, és tán a dömpit is be kéne iskolázni valahova:D

  jún. 23 17:31
 • gyurgyalag (L/109)

  Itt is vótam! Csikivel középfokon is levizsgáztunk, ma meg megtanult úszni. Majd fölteszem a drive-omra és belinkelem. Csók Csöpi, köszi az érdeklődést. Puszi mindenkinek! Balu....... ♥

  jún. 21 21:58
 • Vicanyu (L/55)

  Ja! hát én nem is ezért akartam írni. Hanem. Minden varázslónak van kisinasa. Artschi és Narghi. Köszi a meglepit! :)))

  jún. 21 19:46
 • Vicanyu (L/55)

  Ámen:) A mai német-ír meccset a legjobban az én csúcsDömperem jellemezte: nagy ívben lehugyozta a monitort (most hagyjuk a párom ezt hogyan értékelte:)))

  jún. 21 19:39
 • narghile (L/41)

  Csilla,ez baromi jó!Elképzeltelek az ingyen páholyban egy krigli sörrel és némi rágcsával:) Vicanyu,ha te nem keversz politikát a focisikerbe, már jók vagyunk, a többieket meg nagyívben le kell xarni,ez a dolog nem erről szól.Sok idegenlégiós küzd most a saját országáért, ennek sincs jelentősége.

  jún. 21 18:46
 • Vicanyu (L/55)

  Csatlakozom Csopihoz, Balu, szebben nem tudtam volna. Hajrá magyarok?! Amíg nem csinálnak politikai haccacárét belőle - én inkább még mindig szerénykednék - ezek a srácok nem csak itthon tanulták a focit ám! Hofival szólva: ha elszabtuk, hát elszabtuk...

  jún. 21 17:57
 • csopi13 (L/57)

  Sziasztok Mindenki !!! Hajrá Magyarok !!...és nem csak a fociban !!! Balu, sajnálom a veszteségedet, szomorú amikor át kell éljük :(( Nincs bölcselet, nincs vigasz, mert nem akarok közhelyet írni, attól jobban tisztellek. Pusz !!!! az van számolatlan :)

  jún. 21 17:20
 • balbalu (F/55)

  Igen, néhány pillanatra jó magyarnak lenni! :) (ahogy Hofi mondaná: politika egy szó nincs benne)

  jún. 19 20:20

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 349

Látogatók az előző hónapban: 11398

Látogatók a jelenlegi hónapban: 9059

Feliratkozottak: 1270

Magazin helyezése: 1

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez