Web of Deceit 2: Deadly Sands (magyarul)
Már itt is vannak Pókasszonyék Artschi jóvoltából. A BLAM! Games igényes játéka angolul is tetszett, magyarul meg még jobban beleáshatom magam a naplóba, és most már lyukat is beszélhetnek a hasamba, legalább értem:) Artschi, köszönjük szépen a ránk fordított időt, szuper vagy!
Angol nyelvű játék linkekkel
Magyarítás
A RAR-ban lévő RES mappával írjátok felül a játékban lévőt. Az is elég, ha a kitömörítés egyenesen a játékhoz megy.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Hozzászólások

balbalu  (F/55) 5.

A narisárga kedvcsinálónak megtette, ezt már kidumáltuk a fordítva vagyunk bekötve füstje alatt, én jól szórakoztam.vidám

2013. okt. 01. 20:13

Eredeti üzenet:

narghile:

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41
narghile  (L/41) 4.

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41

Eredeti üzenet:

balbalu:

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33
balbalu  (F/55) 3.

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33

Eredeti üzenet:

artschi:

Jó játékot mindenkinek!

2013. szept. 27. 21:54
csopi13  (L/57) 2.

Aranyserleg odaítélve, visszavonhatatlanulvidám Verem a fejem a falba, ugyanis tegnap dobtam ki, futhatok neki újra ha tudni akarom mi a bánatot hablatyoltak nekem 2-3 percenként!! Nincs más hátra, mint előre vidám

2013. szept. 28. 08:58

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • Krieg (F/24)

  Kellemes Hétvégét és Jó Pihenést Mindenkinek! :)

  tegnap 11:46
 • gyurgyalag (L/109)

  Neeem, ő menne! Én kapaszkodok bele, mert egy hidat tart -)))) A cápa, na látod, az tényleg jó ötlet! Élete végéig cseréli a fogait -)

  szept. 30 16:52
 • csopi13 (L/57)

  Óóóó, Te szegény :( Nagyon ragaszkodik hozzád az a fog. A cápa....na, az jó ötlet:) De annyi fognál mit számolna fel a jó Doki, ha a követ akarnád leszedetni ?? Már nincs idegbaj, feladtam, fádul viselem sorsomat :))))

  szept. 30 15:36
 • gyurgyalag (L/109)

  Fogam még mindig gyógyszereződik. Lassan az az érzésem, hogy egy komplett protkó már elészült volna ennek az egynek a babusgatásából -))) Ne idegbajosodjál, én is nagyon szurkolok!!!!! ☻☻☻☻☻

  szept. 29 20:27
 • narghile (L/41)

  Csopi, rengeteg a szurkom, Maya is vödörszám küldi, szívesen osztom meg veled:) Csatlakozom a HOG-fanklubhoz...ja, már csatlakoztam:)) Readabook, szeretem, majd benézek!

  szept. 28 19:42
 • csopi13 (L/57)

  Sziasztok!! Madárka ! Elmúlt a kedd! Jobb már ?A Csikis imádatodat nem kell magyarázni, értem :) Narg, köszi a vigaszt és a szurkot, annyi idegbajom van, hogy mérgelődni is elfelejtek:) Readabook, mi is imádjuk, Hog-fan klub :))))

  szept. 28 17:41
 • readabook (L/20)

  Imádom a Hidden Objects játékokat. Szinte mindennap felnézek az oldaladra, hogy van-e valami új . :D ha szereted a könyveket nézz be hozzám :) puszi

  szept. 28 13:00
 • narghile (L/41)

  É-R-T-E-T-T-Ü-K! Nem volt nehéz a 4 csillagot helyettesíteni:)) Csopi, sajnálom, de igazából nem életed játékáról maradsz le, remélem, ez vigasztal. A Doorway töltés utáni ablakcsukogatással nekem fut, próbáld ki, hátha. Megint csak szurkolok:))

  szept. 25 12:26
 • gyurgyalag (L/109)

  L-A-B-D-A-B-U-Z-I. Nnna!

  szept. 24 21:13
 • gyurgyalag (L/109)

  t akit behúzott egy gigantikus fekete luk. Alig van időm mással foglalkozni. Csikivel viszont marha nagyokat sétálok. Labda****. Van egy teniszpálya ahol sétálni szoktunk. Már bemegy és kiszolgálja magát. Ebadta rossz kölke! -)))

  szept. 24 21:12

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 353

Látogatók az előző hónapban: 10402

Látogatók a jelenlegi hónapban: 353

Feliratkozottak: 1276

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez