Web of Deceit 2: Deadly Sands (magyarul)
Már itt is vannak Pókasszonyék Artschi jóvoltából. A BLAM! Games igényes játéka angolul is tetszett, magyarul meg még jobban beleáshatom magam a naplóba, és most már lyukat is beszélhetnek a hasamba, legalább értem:) Artschi, köszönjük szépen a ránk fordított időt, szuper vagy!
Angol nyelvű játék linkekkel
Magyarítás
A RAR-ban lévő RES mappával írjátok felül a játékban lévőt. Az is elég, ha a kitömörítés egyenesen a játékhoz megy.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Hozzászólások

balbalu  (F/54) 5.

A narisárga kedvcsinálónak megtette, ezt már kidumáltuk a fordítva vagyunk bekötve füstje alatt, én jól szórakoztam.vidám

2013. okt. 01. 20:13

Eredeti üzenet:

narghile:

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41
narghile  (L/40) 4.

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41

Eredeti üzenet:

balbalu:

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33
balbalu  (F/54) 3.

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33

Eredeti üzenet:

artschi:

Jó játékot mindenkinek!

2013. szept. 27. 21:54
csopi13  (L/56) 2.

Aranyserleg odaítélve, visszavonhatatlanulvidám Verem a fejem a falba, ugyanis tegnap dobtam ki, futhatok neki újra ha tudni akarom mi a bánatot hablatyoltak nekem 2-3 percenként!! Nincs más hátra, mint előre vidám

2013. szept. 28. 08:58

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/40)

  Csopi, sajna nem tudom, csak azt, hogy 31-ig dolgozott a pb-nél. Zaklatni nem akarom és nem is tudom, majd jön, ha úgy érzi. Baromi nehéz lehet most neki:(( Babócátok izgivé teszi a végjátékot, vagy doki bácsi variál,hogy épp mikor ér rá?? Mikor indulnál hozzájuk?

  ma 20:44
 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!!Madárka tudtam, hogy szerelem lesz ebből:)) Narg te biztos tudod, mi lehet Anikóval!! :((( Ha ennél a játéknál sem tolong, ott valami van..de nem az igazi:( Engem + palira vesz az élet, mert 9.-re volt Babszem ígérve, aztán javították 4-re, ma + eltolták 6-ra...agyzúzda :((

  ma 20:28
 • gyurgyalag (L/108)

  Csiki nekem már így is az. Okos, jókedvű, kis pimasz, öntörvényű kutyus angyali szemekkel álcázva. IMÁDOM! -)))

  tegnap 20:18
 • gyurgyalag (L/108)

  Hát remélem én is, hogy Anikó csak annyira játszik, hogy nem ér rá ide beírni, és nem dolgozik még most is. És a Maze tényleg baromi jó, annyira, hogy belőlük tokkal vonóval kinézném a Ravenhearst folytatását, mert ennek a hangulata tök megfelelne oda is.

  tegnap 20:16
 • csopi13 (L/56)

  Piszok jó a Maze...nekem :)) itt-ott kellene csacsogjon, csak nem dolgoztatják?? Irgum-burgum!! Madárka mosolygok a Galádokon és közben azt gondolom, hogy fogják még ezek nézni a teliholdat 1 hencserről, meglásd :)) Csiki csiszolódik, mint a gyémánt :))

  tegnap 16:47
 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!! Nem bírtam lecsusszanni a Maze-ról!!! Vicanyu az izomagyú szomszédodat csócsálják meg a kutyái..jujj, ez erős, de aki ekkora állatokkal kezd, tudjon velük bánni, az a minimum! most, hogy Narg is besegít -pedig még a varázspálcáját sem villantotta- rend lesz, hidd el :) ANIKÓ???

  tegnap 16:42
 • narghile (L/40)

  Jaj, de édesek lehetnek! Szerintem nem véletlen, hogy ő lett nálatok befutó a lobogó füleivel:)

  tegnap 14:16
 • gyurgyalag (L/108)

  Vivanyu, drukkolok, hogy megoldódjon a problémád zökkenőmentesen!

  tegnap 10:02
 • gyurgyalag (L/108)

  z oláhokat. 3 hét alatt dolgozták föl a kommunikációs problémáikat -)))

  tegnap 10:01
 • gyurgyalag (L/108)

  imádom, ahogy ezt összepakolták! Csiki annyira jött rá, hogy ha ő fut elöl (azaz Pracli kergeti), akkor lehet lobogó füllel vágtázni. És Pracli reggel már bemutatta, hogy ő is tudja játszani hívni Csikit, csak el kell szaladnia előtte. Az én kiskutyám úgy hagyott ott a kötékutyával, mint Szent Pál a

  tegnap 09:59

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 428

Látogatók az előző hónapban: 12165

Látogatók a jelenlegi hónapban: 1277

Feliratkozottak: 1223

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez