Web of Deceit 2: Deadly Sands (magyarul)
Már itt is vannak Pókasszonyék Artschi jóvoltából. A BLAM! Games igényes játéka angolul is tetszett, magyarul meg még jobban beleáshatom magam a naplóba, és most már lyukat is beszélhetnek a hasamba, legalább értem:) Artschi, köszönjük szépen a ránk fordított időt, szuper vagy!
Angol nyelvű játék linkekkel
Magyarítás
A RAR-ban lévő RES mappával írjátok felül a játékban lévőt. Az is elég, ha a kitömörítés egyenesen a játékhoz megy.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Hozzászólások

balbalu  (F/53) 5.

A narisárga kedvcsinálónak megtette, ezt már kidumáltuk a fordítva vagyunk bekötve füstje alatt, én jól szórakoztam.vidám

2013. okt. 01. 20:13

Eredeti üzenet:

narghile:

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41
narghile  (L/39) 4.

Dartspályás sakk? Gondolom, én fejvesztve menekültemrémült Most hogy mondod, tényleg befigyel az unicumos fickó és a kombiné, kombiné, csipkés kombiné...vidám

2013. okt. 01. 19:41

Eredeti üzenet:

balbalu:

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33
balbalu  (F/53) 3.

Köszi, köszi, köszi! Megkombinéztak a felismerhetetlenségig néhány minit, nélküled biztosan a skipbe menekültem volna!
A dartspályás sakk valami pazar (csal, mert engedett nyerni),
nagyon tetszettek a plakátok, végig az unicum-plakátot láttam lelki szemeimmel (ázottfejű pali a vízben egy gömbüveggel).vidám

2013. okt. 01. 19:33

Eredeti üzenet:

artschi:

Jó játékot mindenkinek!

2013. szept. 27. 21:54
csopi13  (L/55) 2.

Aranyserleg odaítélve, visszavonhatatlanulvidám Verem a fejem a falba, ugyanis tegnap dobtam ki, futhatok neki újra ha tudni akarom mi a bánatot hablatyoltak nekem 2-3 percenként!! Nincs más hátra, mint előre vidám

2013. szept. 28. 08:58

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Rapidshare: Save File to alatt (zöld) Download
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • Maffogas (L/52)

  pusy jött és tovább :) igaz, MaciPapu? végigtoltam a Sable Maze 3-at éééés nagyon tetszett!

  tegnap 21:54
 • balbalu (F/53)

  Sziasztok! HŐS aki adja és aki kapja is. Hétköznapi, de ez benne a legszebb. :) Kör......

  tegnap 21:12
 • wircsi (L/42)

  Egyetértek narggal, az a gyerek biztos nem életlenül lett ilyen! :) Gyurgyalag, Abigél próbálkozott a képzőművészetin, de már az első szűrőn sem jutott át szegény.

  tegnap 21:00
 • narghile (L/39)

  Gyurgyalag, merülj el a habokban, és gondolj arra, hogy türelmes, kedves és okosan szerető fiókája általában a türelmes, kedves és okosan szerető madaraknak van:))

  tegnap 20:26
 • gyurgyalag (L/107)

  Megyek is tusolni, baccus, az mindig iszonyat jól esik. Ahogy köll a víznek a zuhanyrózsából -)))

  tegnap 19:52
 • gyurgyalag (L/107)

  +1 idelent a "kisfiam" képében. Amit végigcsinált és csinál velem, őrületes türelemmel, kedvességgel és okos szeretettel... töröm a fejem régóta egy jelzőn, de nem tudok rá. Viszont elmondhatatlanul sokat számít. -) Na, télleg mingyár bőgök -)

  tegnap 19:51
 • gyurgyalag (L/107)

  Nagyon nagy, Narg. Képtelen vagyok szabadulni attól a gondolattól, hogy van egy külön őrangyalom odafönt.

  tegnap 19:47
 • narghile (L/39)

  Ez szuper! Jó kontakt a dokival a legfontosabb. Így jól együtt tudsz vele működni. A főnököd pedig annyira empatikus, hogy az már szinte mesébe illő. Pánikroham kilőve, bátran kémlelheted a jövőt. Te ezt a mellékhatást kaptad a betegségedtől, tényleg mázlista vagy.

  tegnap 19:30
 • gyurgyalag (L/107)

  Neurológusnál voltam, és nagyon hálás vagyok érte a sorsnak. Pontosan az a tipusú doki, akit végig hiányoltam. Elmondja, milyen helyzetben vagy és mit kell csinálni, és nem kezeli egyszemélyes titokként az állapotod jellemzőit. Hétfőn megyek neuropszichológushoz, annak az eredményével vissza hozzá.

  tegnap 18:50
 • gyurgyalag (L/107)

  Tényleg jó kis teszt volt -) Fizikailag is meg mindenhogy is. Pl. újra megállapítottam, hogy az én főnököm maga az Aranyember. Azt mondta, gondolkozzak rajta, hogy ha visszamegyek, nem akarnék-e valami könnyű lébecos melót az első héten. Eddig eszembe sem jutott, de komolyan, kishíján elbőgtem magam

  tegnap 18:46

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 481

Látogatók az előző hónapban: 16326

Látogatók a jelenlegi hónapban: 481

Feliratkozottak: 1176

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez