Twisted Lands 2: Insomniac CE

Ez a hét nagyon jól alakul, megint vége egy régóta tartó nyálcsorgatásnak. A játék szép és érdekes is, az első résznél szerintem sokkal jobb. A linkek párhuzamosan tölthetők.
Tegnap csak bele akartam nézni, de azt vettem észre, hogy nem tudok szabadulni, annyira tetszett. A bónusz kivételével ki is végeztem már akkor, és elő is készítettem a 10 pontos táblámat, a csillagot, de a jutalomjáték sajnos elmaradt. Amikor az alapsztoriban beértem az erdőbe, elkapott a régi érzés. Az értelmetlen császkálást utálom, még akkor is, ha a hint visz, ahova kell. Ezért aztán megpróbáltam nélküle boldogulni, ami sikerült is, hamar meglett a világítótorony. Viszont a bónusznál begorombult ismét a téma. Nemcsak az erdőt kellett újra járni, hanem a labirintust is, és ott már ment a hintelés, legnagyobb bánatomra. Utoljára a DC 2. és 3. részében éreztem késztetést, hogy az ilyen jellegű feladatokat megoldjam. Persze nem is tehettem mást, mert akkor még nem nyomták tele a DC-t segítséggel.
Ennyit a rossz oldaláról, de inkább a jóval folytatom, mert arról regényt tudnék írni. A sztori nagyon jó, kiemelkedően épít a logikánkra, dugig van jobbnál jobb minigémekkel, és mértéktartóan adagolja a keresős részeket. Zsúfoltság nélküli, méretében nagyon tisztességes tárgyakat kell meglelni, és ott sem kell hintet használni, mint egyébként az egész játék során. Sajnos már sok mindenre nem emlékszem, de pl. a kislánynak összeállított csokor nagyon tündéri volt, és a könyv igazi kincsnek bizonyult. Nem kellett külön leirkálni a megtalált instrukciókat, hanem csak bele kellett lapozni, és szépen kilogikázni az éppen aktuális feladatot. Pl. a távcsővel megtalált számok és az ajtón lévő rajzok párosítása is a kedvenceim közt szerepel. Nekem ez sokkal jobban tetszik, mint a minigémhez odabiggyesztett papír a megoldással. Gyorsan írok a zenéről is, hogy ki ne maradjon. Nem volt túl változatos, de a főmotívum egyszerűen megunhatatlan, még a végén az extrák közt is belehallgattam, annyira szép. Az ALAWAR tőlem egy nagyon erős kilencest kap, köszönhetően a felesleges ténfergésnek, ami inkább az idegeimet húzta, mint az időt. 

Filefactory 1. rész    Fileserve 1. rész    Filesonic 1. rész
Filefactory 2. rész    Fileserve 2. rész   Ffilesonic 2. rész
HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

mkaniko  (L/49) 8.

Nagyon élveztem, bár tény hogy az erdő és a katakomba nem túl nagy ötlet a készítőktől. Újíthattak volna, bár az első részben is itt bolyongtam a legtöbbet, és mint Ancsika most is arra akartam menni, de azért ezt már újították vidám A zene fantaszikus volt, nagyon megfogott, s bár általában halkan játszom, most élvezetm a hangos zenét (a kiscsaládom nem annyira) fejhallgatós Sikerült az összes minigém skip nélkül, nem jellemzően rám nemlát Összességében jól feltizeseztem, na meg egy pici *.

2011. aug. 22. 22:12
bendeguz005  (F/45) 6.

nagyon jó játék, csak sajna nagyon rövid... fél délelőtt végigtoltam... ( bár a bonuschapter még hátravan )
szép grafika, élvezetes keresős részek és még a minigamek is teljesen jók...
köszönöm !

2011. aug. 19. 11:49
tozeges  (L/63) 4.

Nagyon jó volt, deaz eleje nagyon hasonlított az 1. re, már majdnem abbahagytam, amikor rájöttem, hogy ez másik, de szuper volt köszönöm

2011. aug. 19. 08:26
Ancsika9  (L/43) 3.

Végeztem vidám Nagyságrendekkel jobb volt mint az első az biztos. vidám kicsúfol Azért egy dolog engem nagyon zavart mégpedig az, hogy elővették az előző részből a parkot ( vagy erdőt cool ) meg a pincét és én ennek csak akkor láttam volna értelmét ha a helyszínek is megegyeztek volna... így meg bevillantak képek az előző részből , de az út természetesen nem oda vezetett...... Biztosan költséghatékonynak kellett lenniük ( Éljen a Cost saving!!!!) Szóval nálam a csillag lemarad a 10-es mellől anonimus vidám
Narg, én a bonust sem tartalékoltam, így lehet, hogy kopogni fognak a szemeim holnap..... lebiggyeszt

2011. aug. 18. 23:09
narghile  (L/42) 2.

Egyszerűen nem bírtam magammal, és már végeztem is az alapjátékkal. A bónuszt meghagyom holnapra, de a 10-es és a * már borítékolva vanvidám

2011. aug. 18. 22:25
narghile  (L/42) 1.

Mechanita, nem tudom mennyire vagy jártas, leírom részletesen. Bárhonnan letöltheted a 2 részt. Hibát az okozhat, hogy esetleg nem jött le az egész. Nézd meg, hogy jók-e a méretek. Az elsőnek 321, a másodiknak 319,75 mb-nak kell lenni. Ha megvannak, közös doksiba tedd őket. Utána az elsőre jobb egér katt, kibontás ide. Ha kész, lesz egy újabb doksid ott. Azt nyisd meg, és katt az exére. Így jónak kell lennie.

2011. aug. 18. 20:26

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • juliannasuto (L/61)

  Pontosan ..nekem is ez a véleményem . Vissza sirjuk a régi szép játékokat ,mik csak 2-300-megások voltak mégis szépek ,szórakoztatók . Köszi .

  ma 15:25
 • narghile (L/42)

  Julianna, ne keresd! 2016-ban a hanyatló játékok és a legalább annyira hanyatló érdeklődés hiányában a szavazás elmaradt:D A csúcsjátékok azóta is hiányoznak;)

  ma 14:55
 • juliannasuto (L/61)

  Szeretném meg kérdezni,hogy 2016-os legjobb játékot sehol nem találom ,hová rejtettétek? Senkinek nem hiányoznak??

  ma 13:00
 • gyurgyalag (L/110)

  Igen, mer azok csak a fácsén műxenek -))) ♥

  tegnap 20:53
 • csopi13 (L/58)

  ♥♥♥♥♥♥♥ Kösziiiiiiii, hú de ügyi vagyok...Narg + okos :) Madárka elmagyarázta a face-n, de itt nem műxik..most már megy :)

  tegnap 16:41
 • narghile (L/42)

  +1 szivecske ♥ Csopi, úgy kell csinálni, hogy nyomod az altot+oldalt (nem felül) a 3-at, és a 3-at hamarabb elengeded. Puszi!

  ápr. 22 11:02
 • narghile (L/42)

  Remélem, már senki sincs behavazva, szép 7végét napsütéssel mindenkinek!

  ápr. 22 10:57
 • narghile (L/42)

  Karipapa, köszi így utólag, bár a jókívánságod töredéke se jött be, de azért jóóóvóóót:))

  ápr. 18 18:43
 • Karipapa01 (F/66)

  Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. A hölgyek számára pedig sok locsolót. Sokféle kölnivel és finom házipálesz illattal! A termékenység nevéban :D

  ápr. 17 11:26
 • narghile (L/42)

  Nyuszpusz mindenkinek! Köszi, hogy a sonkás tojáshegyek mögül is bekukkantottatok:)

  ápr. 17 10:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 279

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7738

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez