Treasure Seekers: The Enchanted Canvases

Ezt a típusú játékot nagyon szeretem, volt már hasonló. A helyszín egy romániai kastély, a többi majd meglátjuk.
Elkezdtem, és jobb, mint gondoltam!!! Két játékmód közül lehet választani, a casual könnyebb, profik a másikkal is próbálkozhatnak.
HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

narghile  (L/42) 32.

Akkor ezek szerint sikerült letölteni Filefactory-rólvidám A Serpent 2. részével játszottál már? Ha nem, írd be a keresőbe, és ha döglött, sikíts.

2012. aug. 03. 16:33

Eredeti üzenet:

edis:

Ez a játék nagyon kiváló szerintem, pedig az én mániám a Serpent of Isissel kezdődött, ami nem kispályás. Az újaknak sokcsillagossal jelölném.

2012. aug. 02. 22:30
edis  (L/60) 31.

Ez a játék nagyon kiváló szerintem, pedig az én mániám a Serpent of Isissel kezdődött, ami nem kispályás. Az újaknak sokcsillagossal jelölném.

2012. aug. 02. 22:30
narghile  (L/42) 30.

Cseréltemvidám

2012. júl. 22. 16:42

Eredeti üzenet:

edis:

Szia!
Kérhetnék egy közvetlenebb elérhetőséget ehhez? /Megint olyan jókat írtál - már az is nyálcsorgató./

2012. júl. 22. 09:52
narghile  (L/42) 26.

Szívesenvidám

2009. máj. 30. 21:00

Eredeti üzenet:

kissnekati:

Sziasztok!Végére értem a játéknak!Nagyon jó és igényes munka.Köszönhető neked Narghile!Köszi!!!

2009. máj. 30. 17:39
narghile  (L/42) 25.

vidám A Syberia volt az első kalandjáték, amit végigjátszottam. Volt segítség, de a koktéllal én is megszenvedtem, alig tudtam dalra fakasztani a művésznőtvidám Nekem nagyon hosszú volt, ezért a másodikat el sem kezdtem. Ennek ellenére, szerintem ez a játék volt a legszebb, amivel életemben játszottam. Így is előfordul, hogy varrás mentén hasad a hajnal mire végzekvidám Szívesen, további jó agyalást Nektekvidám

2009. máj. 30. 20:59

Eredeti üzenet:

sziam011:

Sikerült a fertőzés. Lenyomta a két Samanthát, most a Pahelikával próbálkozik.Ezt direkt "félre raktam", mert anno a Syberiat is együtt játszottuk.
3 nap étlen -szomjan, angol nyelvtudás nélkül. Csak az énekesnő koktélja kevert be. Ott elakadtunk, de szerencsére segítettek a családban.
Azóta is hasonlókat kerestünk Most itt van sok hasonló. Köszi Narghile!

2009. máj. 30. 19:38
sziam011  (L/59) 24.

Sikerült a fertőzés. Lenyomta a két Samanthát, most a Pahelikával próbálkozik.Ezt direkt "félre raktam", mert anno a Syberiat is együtt játszottuk.
3 nap étlen -szomjan, angol nyelvtudás nélkül. Csak az énekesnő koktélja kevert be. Ott elakadtunk, de szerencsére segítettek a családban.
Azóta is hasonlókat kerestünk Most itt van sok hasonló. Köszi Narghile!

2009. máj. 30. 19:38

Eredeti üzenet:

narghile:

Inkább ezt kapja el, mint a náthátvidám Üdv neki isvidám

2009. máj. 30. 10:50

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/42)

  Veszem észre! Ma befagyott a hátsófelem. Nekem még múlt héten becsípődött, hogy majd szerdától lesz megint kemény minusz. Honnan vettem? Mindenesetre, felvettem a legvékonyabb téli szoknyám, hozzá rövidebb kabát, a térgyem kalácsa meg majdnem lefagyott:( Jöjjön a február, elegem van!!!!

  tegnap 19:00
 • gyurgyalag (L/110)

  A mindenit, de gyorsan a januári kínálathoz értem!

  jan. 15 15:48
 • gyurgyalag (L/110)

  Jaj, mán néztem, a január végig ilyen cidri lesz, de a február már erős pluszokkal indul! Naon várom!!!!

  jan. 15 14:36
 • narghile (L/42)

  Kártyázni magaddal? Az tök jó! Legalább nem vesztek össze:)) Remélem, ERS indul, abban nem fogsz csalódni. Hólapátot küldenék, de mégsem, ezt a mocsok januárt túl kell élni, február rövid, március meg már tavasz illatú, ezt mantrázom minden évben*-* Mama hogy van?

  jan. 15 12:51
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !! Belepett a hó, kénytelen vagyok játszani és játszani :) Sajnos hiába hagyta itt a Jézuska az árát a vidikártyának, csak hétfőn hozza meg a Manó, így csak Narg véleménye alapján töltögetek, agyam dobom el mennyire lassúak :( Addig kártyázok magammal :)

  jan. 14 16:07
 • narghile (L/42)

  Én kegyetlen szelektálással vagyok "naprakész", kevés idő, kevés türelem, kevés, de annál nagyobb élmény, kicsit borogattam a mániám, de azért nem múlt ám el...attól nagyon szenvednék.

  jan. 13 19:04
 • gyurgyalag (L/110)

  Csöpi, vígasztaljon az info, hogy én a novemberi kínálatnál tartok -))))

  jan. 13 09:32
 • Krieg (F/24)

  Kedves Csopi! Én Is Ugyan Úgy Vagyok, Mint Te. Van Egy Kis Lemaradásom, De Hát A Munka Az Első, És Csak Aztán A Szórakozás. Na De Majd Hétvégén. Üdv Mindenkinek :)

  jan. 12 20:21
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !!! Sosem játszom le az elmaradásaimat, pedig igyexem :) majd 7végén valamicskét talán behozok, addig pusz Nektek !!!!!! :)

  jan. 12 18:53
 • narghile (L/42)

  Köszi, Juli, neked is! A tavalyi év nekem csalódás, így én is várom a szép meséket...na meg az igényes horrorokat is:))

  jan. 11 16:18

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 333

Látogatók az előző hónapban: 12324

Látogatók a jelenlegi hónapban: 6564

Feliratkozottak: 1286

Magazin helyezése: 2

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez