Timeless: The Forgotten Town CE

Csodák pedig vannak! Már azt hittem, hogy a szegényes kínálat végére értünk a héten. Szerencsére másképp történt. Ez a játék gyönyörű, és engem a külalakkal is bőven le lehet venni a lábamról. Kismókus, asszem elő lehet készíteni a protkóragasztót:D
Az a bizonyos nem létező protkó (kismőkus szösszenete nyomán) a helyén maradt, de ettől függetlenül nagyon szép játékot kreált a Boolat Games csapata, akik természetesen oroszos hangzású nevekkel rendelkeznek. Már a bevezető is nagyon ötletes, egy alagútban robogó vonat utasával együtt vissz*repül az időben, hogy segíthessen a két szerelmes, Nathalie és Ernest összeboronálásában. Sok szép helyszínen át visz az út az óra megjavításáig, és ötletekben sincs hiány. Jó volt a fogaskerekek összeszedése (pláne mikor már megértettem), és a homok begyűjtése is. A keresős részek is szuperek, az már az én bajom, hogy a sziluett vadászattal ki lehet üldözni a világból. Kárpótolt viszont az a rész, ahol szintén keresgélve kellett megtalálni a 7 római számot. Lehet, ti észre sem vettétek, nekem valamiért ez volt az egyik kedvenc részem. A másik a kalappal elkapott papírdarab, amit először össze-vissza hajkurásztam, mikor rájöttem, hogy itt valami segédeszköz is kell:) Ami nehezítette az egészet, az a néhol elég lassú helyszín váltás, és bőszen anyáztam, ha véletlenül rossz irányban indultam el. Mindenesetre ez lett a hét csúcsjátéka, én 9 pontra értékelem.

Uploading 
Az oldalon fekete keretben találtok egy órát, katt a START TIMER-re.

HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

narghile  (L/42) 40.

Katt a kép alatti UPLOADING-ra, de változott az óra. Felül látod a játék címét, alatta méretét és az alatt világoskék keretben start in 10 sec felirat van, ami visszaszámol, utána download free felírat lesz benne.
Először vedd ki a pipát az Use Download Accelerator elől, majd katt a világoskék négyzetre.
Az ne zavarjon meg, hogy közben átvált egy hülye oldalra, a vissza nyíllal lépj egyet visszafelé.

Ez egy másik, de nincs bónusz benne:
http://www.filefactory.com/file/cdc759b/n/TimelessForgottenTownStandard.exe
Alul download, visszaszámol, de Itt is ki kell a pipát venni alul a download manager elől, mielőtt a letöltésre nyomsz.

2013. máj. 13. 06:24

Eredeti üzenet:

scatje:

sziasztok én még ujj vagyok itt hogy tudom ezt a játékot letölteni innen?köszi

2013. máj. 12. 22:42
ferenc.gabor  (F/68) 38.

Köszönöm a megoldást.Nekem is sikerült tovább menni.

2011. aug. 10. 11:29

Eredeti üzenet:

minus8:

Ugyanott akadtam el én is, már az ideg szétvetett!!!És akkor megvilágosultam, kattints a jobb oldali madár lábában tartott papírra és kiadja a kulcsot! vidám

2011. aug. 04. 15:11
minus8  (L/27) 37.

Ugyanott akadtam el én is, már az ideg szétvetett!!!És akkor megvilágosultam, kattints a jobb oldali madár lábában tartott papírra és kiadja a kulcsot! vidám

2011. aug. 04. 15:11

Eredeti üzenet:

ferenc.gabor:

Halli!Elakadtam ott ahol a postára kellene kulccsal bemenni,de hol van a kulcs?
Mit kell csinálni ott ahol a mintás kövekből kirakott kör van a nappal a közepén???

2011. júl. 24. 12:11
ferenc.gabor  (F/68) 36.

Halli!Elakadtam ott ahol a postára kellene kulccsal bemenni,de hol van a kulcs?
Mit kell csinálni ott ahol a mintás kövekből kirakott kör van a nappal a közepén???

2011. júl. 24. 12:11
narghile  (L/42) 34.

Van valamid az inventoryban (bocsi, de már nem emlékszem), amit megfogsz, ráteszed az adott helyre, és ahol van fogaskerék, ott mutatja. Aszem pirosra vált.

2011. júl. 20. 20:26

Eredeti üzenet:

szeriwa:

Tudna valaki segíteni? Elakadtam a fogaskerekeknél. Hol keressem, vagy hogy keressem őket? A sajátjaim nem működnek.... Köszi..

2011. júl. 20. 20:07
szeriwa  (L/62) 33.

Tudna valaki segíteni? Elakadtam a fogaskerekeknél. Hol keressem, vagy hogy keressem őket? A sajátjaim nem működnek.... Köszi..

2011. júl. 20. 20:07
narghile  (L/42) 32.

Csak most láttam amit írtál, és örülök, hogy megoldódottvidám Aki még elakad benne, annak ismét a már korábban leírt tanács: ha valahol jelez a játék a hintre, de mégsem tudod megoldani, menj el arról a helyszínről, mert ott mindig azt mutatja. Ha viszont elmész máshova, akkor a jó helyre fog navigálni a következő hint.

2011. júl. 16. 20:09

Eredeti üzenet:

SzBeby:

Rájöttem mi volt a hiba! Nem volt meg az a kis papiros, ami a megfelelő betűk helyén volt kivágva. Hogy megszerezzem, kellett egy bábu a kocsira, amit nem vettem észre a pálya elején. És tényleg Pater volt a helyes szó, igazad volt luigi20 vidám Én néztem be, de nagyon vidám Most már minden OK! Mindenkinek jó hétvégét és jó játékot! vidám

2011. júl. 16. 18:04
luigi20  (L/38) 31.

Bocsi de csak a szó jutott az eszembe, az hogy kell a papír is hozzá már nem- pedig én is csak ebben a pillanatba végeztem vele. de jó kis játék azért!

2011. júl. 16. 18:52

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • juliannasuto (L/61)

  Pontosan ..nekem is ez a véleményem . Vissza sirjuk a régi szép játékokat ,mik csak 2-300-megások voltak mégis szépek ,szórakoztatók . Köszi .

  ma 15:25
 • narghile (L/42)

  Julianna, ne keresd! 2016-ban a hanyatló játékok és a legalább annyira hanyatló érdeklődés hiányában a szavazás elmaradt:D A csúcsjátékok azóta is hiányoznak;)

  ma 14:55
 • juliannasuto (L/61)

  Szeretném meg kérdezni,hogy 2016-os legjobb játékot sehol nem találom ,hová rejtettétek? Senkinek nem hiányoznak??

  ma 13:00
 • gyurgyalag (L/110)

  Igen, mer azok csak a fácsén műxenek -))) ♥

  tegnap 20:53
 • csopi13 (L/58)

  ♥♥♥♥♥♥♥ Kösziiiiiiii, hú de ügyi vagyok...Narg + okos :) Madárka elmagyarázta a face-n, de itt nem műxik..most már megy :)

  tegnap 16:41
 • narghile (L/42)

  +1 szivecske ♥ Csopi, úgy kell csinálni, hogy nyomod az altot+oldalt (nem felül) a 3-at, és a 3-at hamarabb elengeded. Puszi!

  ápr. 22 11:02
 • narghile (L/42)

  Remélem, már senki sincs behavazva, szép 7végét napsütéssel mindenkinek!

  ápr. 22 10:57
 • narghile (L/42)

  Karipapa, köszi így utólag, bár a jókívánságod töredéke se jött be, de azért jóóóvóóót:))

  ápr. 18 18:43
 • Karipapa01 (F/66)

  Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. A hölgyek számára pedig sok locsolót. Sokféle kölnivel és finom házipálesz illattal! A termékenység nevéban :D

  ápr. 17 11:26
 • narghile (L/42)

  Nyuszpusz mindenkinek! Köszi, hogy a sonkás tojáshegyek mögül is bekukkantottatok:)

  ápr. 17 10:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 279

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7738

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez