The Clockwork Man 2. The Hidden World
Valami azt súgta, hogy ma még fel kell jönnöm a netre:) Amit a bétából láttam, nagyon tetszett, szerintem, jobb lesz, mint az első rész.
Nagy-nagy kompromisszumok árán, de befejeztem:) Természetesen ez is nagyon tetszett, a minigémek is, még ha nem is sikerült mindet megoldani. A tárgyak kombinálása is ötletes volt, figyeljetek rá, hogy az Inventory-ban pakoljátok össze a cuccokat. Szegény mókust állandóan be akartam tuszkolni valahova, még jó, hogy élve maradt, mert az a fiúé lett a végén:) Szerény angol tudásom miatt, nem igazán voltam képben, és szeretném, ha "magyarítaná" valaki, úgy ahogy az első résszel is tette. A végén külön élmény volt látni Gyenes Pétert, Maticska Zsoltot és Menyhei Szabolcsot, nekik nagy-nagy gratula innen is!
Hotfile
FileFactory
Fileserve
KALAND rovat

Hozzászólások

narghile  (L/42) 39.

Nézd meg a végigjátszást:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aQ86HrJXQ6oJ:www.gamezebo.com/games/clockwork-man-hidden-world/walkthrough+The+Clockwork+Man+2.+The+Hidden+World+walkthrough&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a&source=www.google.hu

2011. máj. 30. 10:52

Eredeti üzenet:

sanya72:

sziasztok hogy szerzem meg azt a francos horgász botot?
::duhos:: ::duhos::

2011. máj. 30. 10:45
narghile  (L/42) 36.

Türelem az van, másból sem állunkvidám Nagyon köszönöm a munkád, jó hogy valaki foglalkozik velünk, szerény nyelvtudású HOG-függőkkel ::20::

2010. nov. 17. 16:47

Eredeti üzenet:

eveboy:

Kész a fordítás, már csak a magyarítások.hu ra várok hogy kitegyék a fordításom! Türelem...

2010. nov. 17. 12:44
narghile  (L/42) 34.

Szia eveboy!
Az előző hozzászólásodat nem vettem észre, de most résen voltamvidám Nagyon ki vagyunk éhezve az újabb magyarításra, és előre is nagy-nagy köszi értevidám

2010. nov. 09. 17:50

Eredeti üzenet:

eveboy:

Sziasztok, már rég nem jártam erre. Az előző hozzászólásomat szeretném javítani: ma már 95%-nál járok. Hamarosan magyarul is kipróbálhatjátok!

2010. nov. 09. 08:42
eveboy  (F/34) 33.

Sziasztok, már rég nem jártam erre. Az előző hozzászólásomat szeretném javítani: ma már 95%-nál járok. Hamarosan magyarul is kipróbálhatjátok!

2010. nov. 09. 08:42
eveboy  (F/34) 32.

Sziasztok, csak jelezni szeretném, hogy a fordítás elkezdődött. Az első részt is én fordítottam, remélem ezzel sem lesz gond. Most kb olyan 25% -nál járok, de igyekszem minnél hamarabb befejezni. Üdv Eveboy

2010. okt. 10. 09:36
narghile  (L/42) 31.

Szívesenvidám Szerintem egy kis pihenő, pár 7 után kezdd újra, mert nem rossz játék. Grat a babucihoz, és örülök, hogy így kikapcsolnak ezek a játékok. Jó kis energiaforrás ebben az időszakban, de azt hiszem, később is, mert aki egyszer rákapott, azt nem lehet leoperálni sem ezekről a játékokrólvidám

2010. szept. 20. 16:43

Eredeti üzenet:

Tittiritty:

Sajnos sehogysem találok megoldást arra, hogy visszamenjek a gépházba, így kénytelen vagyok feladni a játékot. Sajog a szívemszomorú
Narg! Ha visszanézel, akkor szeretném megköszönni Neked a sok-sok, jobbnál jobb játékot, nagyon kellemes órákat szerzel nekem. 9 hónapos babám mellett (amikor alszik) a kalandozással töltődöm felvidám
Pusszantás Neked értük!vidám

2010. szept. 20. 10:32
Tittiritty  (L/45) 30.

Sajnos sehogysem találok megoldást arra, hogy visszamenjek a gépházba, így kénytelen vagyok feladni a játékot. Sajog a szívemszomorú
Narg! Ha visszanézel, akkor szeretném megköszönni Neked a sok-sok, jobbnál jobb játékot, nagyon kellemes órákat szerzel nekem. 9 hónapos babám mellett (amikor alszik) a kalandozással töltődöm felvidám
Pusszantás Neked értük!vidám

2010. szept. 20. 10:32

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/42)

  Veszem észre! Ma befagyott a hátsófelem. Nekem még múlt héten becsípődött, hogy majd szerdától lesz megint kemény minusz. Honnan vettem? Mindenesetre, felvettem a legvékonyabb téli szoknyám, hozzá rövidebb kabát, a térgyem kalácsa meg majdnem lefagyott:( Jöjjön a február, elegem van!!!!

  tegnap 19:00
 • gyurgyalag (L/110)

  A mindenit, de gyorsan a januári kínálathoz értem!

  jan. 15 15:48
 • gyurgyalag (L/110)

  Jaj, mán néztem, a január végig ilyen cidri lesz, de a február már erős pluszokkal indul! Naon várom!!!!

  jan. 15 14:36
 • narghile (L/42)

  Kártyázni magaddal? Az tök jó! Legalább nem vesztek össze:)) Remélem, ERS indul, abban nem fogsz csalódni. Hólapátot küldenék, de mégsem, ezt a mocsok januárt túl kell élni, február rövid, március meg már tavasz illatú, ezt mantrázom minden évben*-* Mama hogy van?

  jan. 15 12:51
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !! Belepett a hó, kénytelen vagyok játszani és játszani :) Sajnos hiába hagyta itt a Jézuska az árát a vidikártyának, csak hétfőn hozza meg a Manó, így csak Narg véleménye alapján töltögetek, agyam dobom el mennyire lassúak :( Addig kártyázok magammal :)

  jan. 14 16:07
 • narghile (L/42)

  Én kegyetlen szelektálással vagyok "naprakész", kevés idő, kevés türelem, kevés, de annál nagyobb élmény, kicsit borogattam a mániám, de azért nem múlt ám el...attól nagyon szenvednék.

  jan. 13 19:04
 • gyurgyalag (L/110)

  Csöpi, vígasztaljon az info, hogy én a novemberi kínálatnál tartok -))))

  jan. 13 09:32
 • Krieg (F/24)

  Kedves Csopi! Én Is Ugyan Úgy Vagyok, Mint Te. Van Egy Kis Lemaradásom, De Hát A Munka Az Első, És Csak Aztán A Szórakozás. Na De Majd Hétvégén. Üdv Mindenkinek :)

  jan. 12 20:21
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !!! Sosem játszom le az elmaradásaimat, pedig igyexem :) majd 7végén valamicskét talán behozok, addig pusz Nektek !!!!!! :)

  jan. 12 18:53
 • narghile (L/42)

  Köszi, Juli, neked is! A tavalyi év nekem csalódás, így én is várom a szép meséket...na meg az igényes horrorokat is:))

  jan. 11 16:18

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 333

Látogatók az előző hónapban: 12324

Látogatók a jelenlegi hónapban: 6564

Feliratkozottak: 1286

Magazin helyezése: 2

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez