The Clockwork Man 2. The Hidden World
Valami azt súgta, hogy ma még fel kell jönnöm a netre:) Amit a bétából láttam, nagyon tetszett, szerintem, jobb lesz, mint az első rész.
Nagy-nagy kompromisszumok árán, de befejeztem:) Természetesen ez is nagyon tetszett, a minigémek is, még ha nem is sikerült mindet megoldani. A tárgyak kombinálása is ötletes volt, figyeljetek rá, hogy az Inventory-ban pakoljátok össze a cuccokat. Szegény mókust állandóan be akartam tuszkolni valahova, még jó, hogy élve maradt, mert az a fiúé lett a végén:) Szerény angol tudásom miatt, nem igazán voltam képben, és szeretném, ha "magyarítaná" valaki, úgy ahogy az első résszel is tette. A végén külön élmény volt látni Gyenes Pétert, Maticska Zsoltot és Menyhei Szabolcsot, nekik nagy-nagy gratula innen is!
Hotfile
FileFactory
Fileserve
KALAND rovat

Hozzászólások

narghile  (L/42) 39.

Nézd meg a végigjátszást:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aQ86HrJXQ6oJ:www.gamezebo.com/games/clockwork-man-hidden-world/walkthrough+The+Clockwork+Man+2.+The+Hidden+World+walkthrough&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a&source=www.google.hu

2011. máj. 30. 10:52

Eredeti üzenet:

sanya72:

sziasztok hogy szerzem meg azt a francos horgász botot?
::duhos:: ::duhos::

2011. máj. 30. 10:45
narghile  (L/42) 36.

Türelem az van, másból sem állunkvidám Nagyon köszönöm a munkád, jó hogy valaki foglalkozik velünk, szerény nyelvtudású HOG-függőkkel ::20::

2010. nov. 17. 16:47

Eredeti üzenet:

eveboy:

Kész a fordítás, már csak a magyarítások.hu ra várok hogy kitegyék a fordításom! Türelem...

2010. nov. 17. 12:44
narghile  (L/42) 34.

Szia eveboy!
Az előző hozzászólásodat nem vettem észre, de most résen voltamvidám Nagyon ki vagyunk éhezve az újabb magyarításra, és előre is nagy-nagy köszi értevidám

2010. nov. 09. 17:50

Eredeti üzenet:

eveboy:

Sziasztok, már rég nem jártam erre. Az előző hozzászólásomat szeretném javítani: ma már 95%-nál járok. Hamarosan magyarul is kipróbálhatjátok!

2010. nov. 09. 08:42
eveboy  (F/35) 33.

Sziasztok, már rég nem jártam erre. Az előző hozzászólásomat szeretném javítani: ma már 95%-nál járok. Hamarosan magyarul is kipróbálhatjátok!

2010. nov. 09. 08:42
eveboy  (F/35) 32.

Sziasztok, csak jelezni szeretném, hogy a fordítás elkezdődött. Az első részt is én fordítottam, remélem ezzel sem lesz gond. Most kb olyan 25% -nál járok, de igyekszem minnél hamarabb befejezni. Üdv Eveboy

2010. okt. 10. 09:36
narghile  (L/42) 31.

Szívesenvidám Szerintem egy kis pihenő, pár 7 után kezdd újra, mert nem rossz játék. Grat a babucihoz, és örülök, hogy így kikapcsolnak ezek a játékok. Jó kis energiaforrás ebben az időszakban, de azt hiszem, később is, mert aki egyszer rákapott, azt nem lehet leoperálni sem ezekről a játékokrólvidám

2010. szept. 20. 16:43

Eredeti üzenet:

Tittiritty:

Sajnos sehogysem találok megoldást arra, hogy visszamenjek a gépházba, így kénytelen vagyok feladni a játékot. Sajog a szívemszomorú
Narg! Ha visszanézel, akkor szeretném megköszönni Neked a sok-sok, jobbnál jobb játékot, nagyon kellemes órákat szerzel nekem. 9 hónapos babám mellett (amikor alszik) a kalandozással töltődöm felvidám
Pusszantás Neked értük!vidám

2010. szept. 20. 10:32
Tittiritty  (L/45) 30.

Sajnos sehogysem találok megoldást arra, hogy visszamenjek a gépházba, így kénytelen vagyok feladni a játékot. Sajog a szívemszomorú
Narg! Ha visszanézel, akkor szeretném megköszönni Neked a sok-sok, jobbnál jobb játékot, nagyon kellemes órákat szerzel nekem. 9 hónapos babám mellett (amikor alszik) a kalandozással töltődöm felvidám
Pusszantás Neked értük!vidám

2010. szept. 20. 10:32

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • juliannasuto (L/61)

  Pontosan ..nekem is ez a véleményem . Vissza sirjuk a régi szép játékokat ,mik csak 2-300-megások voltak mégis szépek ,szórakoztatók . Köszi .

  ma 15:25
 • narghile (L/42)

  Julianna, ne keresd! 2016-ban a hanyatló játékok és a legalább annyira hanyatló érdeklődés hiányában a szavazás elmaradt:D A csúcsjátékok azóta is hiányoznak;)

  ma 14:55
 • juliannasuto (L/61)

  Szeretném meg kérdezni,hogy 2016-os legjobb játékot sehol nem találom ,hová rejtettétek? Senkinek nem hiányoznak??

  ma 13:00
 • gyurgyalag (L/110)

  Igen, mer azok csak a fácsén műxenek -))) ♥

  tegnap 20:53
 • csopi13 (L/58)

  ♥♥♥♥♥♥♥ Kösziiiiiiii, hú de ügyi vagyok...Narg + okos :) Madárka elmagyarázta a face-n, de itt nem műxik..most már megy :)

  tegnap 16:41
 • narghile (L/42)

  +1 szivecske ♥ Csopi, úgy kell csinálni, hogy nyomod az altot+oldalt (nem felül) a 3-at, és a 3-at hamarabb elengeded. Puszi!

  ápr. 22 11:02
 • narghile (L/42)

  Remélem, már senki sincs behavazva, szép 7végét napsütéssel mindenkinek!

  ápr. 22 10:57
 • narghile (L/42)

  Karipapa, köszi így utólag, bár a jókívánságod töredéke se jött be, de azért jóóóvóóót:))

  ápr. 18 18:43
 • Karipapa01 (F/66)

  Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. A hölgyek számára pedig sok locsolót. Sokféle kölnivel és finom házipálesz illattal! A termékenység nevéban :D

  ápr. 17 11:26
 • narghile (L/42)

  Nyuszpusz mindenkinek! Köszi, hogy a sonkás tojáshegyek mögül is bekukkantottatok:)

  ápr. 17 10:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 279

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7738

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez