Tesla's Tower: The Wardenclyffe Mystery
Mintha Gyurgyalag emlegette volna valamelyik nap. Most az ő kívánsága teljesült, de én is nagyon vártam ezt a gyönyörű játékot. A nagy feltaláló unokája randizik az üknagyfaterral, visszarepülve az időben 100 évet. Vagy valami ilyesmi...
A történet azért ennél bonyolultabb. Amit megértettem belőle az annyi, hogy Nicola Tesla az ükunokája segítségét kéri abban, hogy visszaszerezzék találmányát az ördögi Dysontól, aki rossz célra akarja azt felhasználni. A csajszi egy időgép segítségével több korban is felbukkan, hogy küldetését teljesíthesse. Igazából az tetszett legjobban, hogy szép emléket állít a híres fizikus-feltalálónak. Rengeteg kütyükt kell öszepakolni, és egy minigém segítségével még rajzasztalon is tervezhetünk egy ceruza és egy profi vonalzó segítségével. A jelenkori múzeum is igazi unikum a korabeli híradásokkal és a tök hitelesnek tűnő könyvtárral, ahol bele is lapozhatunk a Tesláról szóló könyvekbe. Szuper megoldás a víz felitatása az előcsarnokban egy szivacs és vödör segítségével, mert  igazinak tűnik. Még azt is szabadon meg lehet választani, hogy mikor csavarjuk ki a vizet, nem kapja ki a kezünkből, hanem hagyja, hogy tényleg "dolgozzunk". Az állati sztárok innen sem hiányozhatnak. Macak, a kopasz cica kedves figura, csak kár, hogy elég keveset lehet látni. A meztelen kutya inkább otromba, mint kedves a lába közé húzott farkával.  Örültem neki, amikor egy rakétával eltávolítottam a helyszínről. Mielőtt még az állatvédők nekem esnek, elárulom, hogy később szendvicset is kapott:) A keresős részek szépek, és nagyon tetszett a galamb radírozás is. A minik nálam a könnyű vagy a  megoldhatatlan kategóriába kerültek, de összességében tetszettek, és az időgép színkeveréseiből egyet sem hagytam ki. A zene ütős, jól illik a témához, a grafika pedig álomszép. Ebből az is következik, hogy a csapat orosz (bocsi, ukrán!!!), Persha Studia a nevük. Remélem, hallunk még róluk. A sok szöveg miatt, amiből elég keveset értettem, nem volt teljes az élmény, de 9 pontot így is megér.
Depositfiles
Filefactory
HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

biborkiraly  (L/41) 31.

Nagyon jó kis játék volt! Nikola Tesla nekem amúgy is kedvencekben van, jó volt most "vele" játszani egyet. Néha rendesen törtem a fejem, hogy mivel mit csináljak, de ez így volt jó. Köszönöm! vidám

2012. nov. 03. 07:08
narg  (L/42) 30.

Örülök, hogy tetszettvidám

2012. jún. 07. 17:15

Eredeti üzenet:

kiskecsu:

Sziasztok,bár nem jutok sűrűn ide de ez a játék FANTASZTIKUS volt.Köszi Narg!!! vidám

2012. jún. 07. 09:12
walle75  (L/42) 22.

Nem hiszem el! Épp csak felmosni volt időm, de mennem kell... Grrrrrr! rémült
Holnap tudom csak folytatni... "sír, sír, sír"...

2012. máj. 29. 21:09

Eredeti üzenet:

narghile:

Remélem, ma lesz időd felmosnividám

2012. máj. 29. 12:36

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/42)

  Macibrummogás, pörgőcsopi...mi kell még? Én ettől már baromi jól érzem magam, ha fúj, ha esik...ha nem süt:))

  febr. 21 18:41
 • gyurgyalag (L/110)

  Csöpiiii, ez kötetbe kívánkozik! -))))

  febr. 20 21:16
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !!! Maci !!! ...és hol a nap ?? Kicsit ki-be szaladgálok, mikigyár-túlóra, Mama 90-ese 7végén-vásárolni kell...ene, de mikor??Pörgök, mint egy ventilla, majd nyáron...ott vagyunk már ? Azért játszok ám, mert azt kell, itt vagyok otthon :)))

  febr. 20 19:28
 • balbalu (F/56)

  Brumm! :)

  febr. 19 19:52
 • juliannasuto (L/61)

  Isten éltesse a Zsuzsannákat:) S jó időtöltést mindenkinek -...

  febr. 19 11:30
 • narghile (L/42)

  Szia Onzsi!!!

  febr. 18 16:17
 • Onzsi (L/52)

  Sziasztok mindenki ! Süt a nap, végre. Van játék is, bár minden ilyen jó lenne. Jeleztem, hogy vagyok, létezek, lassan beindulok :-) szép hétvégét mindenkinek! pusz

  febr. 18 13:29
 • narghile (L/42)

  Jövő héten tényleg tavasz, mormolom az imát, hogy maradjon is*-*elég volt ebből a nyomorult télből.

  febr. 18 09:30
 • narghile (L/42)

  Ó, kijött a medve a barlangjából!!! Akkor ezt úgy veszem, hogy jön a tavasz...hurrá:))

  febr. 14 18:34
 • gyurgyalag (L/110)

  szia Balu!!!!

  febr. 13 06:52

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 343

Látogatók az előző hónapban: 12106

Látogatók a jelenlegi hónapban: 8209

Feliratkozottak: 1287

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez