Spirits of Mystery: Amber Maiden CE

Ez a játék is gyorsan megjött, szerencsére. Jó szórakozást kívánok mindenkinek ehhez a csodaszép meséhez. A linkek párhuzamosan tölthetők.
Ha igazi és borzalmaktól mentes játékra vágytok, itt minden adott hozzá. A grafika meseszép, de hát másra nem is számíthatunk, ha a project mögött az ERS Game Studios áll. Elég csak a Puppet Show-t, a Shadows Wolf Mystery-t vagy a Maestrot említeni. Az eleje a Csipkerózsikára hajaz, de itt a varázslatokat kell megtörni a boldog családegyesítéshez. Változatos helyszíneken, szép keresős részekkel és szuper minijátékokkal találkozhatunk, és mint mindig, most is vannak új ötletek, pl. az egytagú de sokkarú polipzenekar, aki mesterien kezeli a hangszereket, ha megfelelő sorrendben mutatjuk neki a zenélnivalót. A bónuszjáték már nem tett hozzá sokat, azt akár ki is hagytam volna, de így is jár a 10 pont, csak a csillagot nem kapja meg, mert azt egy kicsit untam már.

Filefactory 1. rész          Filefactory 2. rész

Ez másik fajta, a felsővel ne keverd!
Fiberupload 1. rész      Fiberupload 2. rész (Slow Download)
Filefactory 1. rész          Filefactory 2. rész

HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

<< <
 1. 1
 2. 2
>>
narghile  (L/42) 19.

Kész, már töltheted isvidám

2012. aug. 13. 12:41

Eredeti üzenet:

edis:

Már hetek óta próbálkozom, de mindig prémiumos. Ezt csak velem csinálja?pénzéhes

2012. aug. 13. 12:06
narghile  (L/42) 18.

Már megint rossz hírem vanszomorú A filefactory újabban nem enged csak prémiumosan tölteni nagyobb fájlokat. Mikor feltettem, még nem így volt. Cserélem a cuccot, türelemvidám

2012. aug. 13. 12:33

Eredeti üzenet:

edis:

Már hetek óta próbálkozom, de mindig prémiumos. Ezt csak velem csinálja?pénzéhes

2012. aug. 13. 12:06
edis  (L/60) 17.

Már hetek óta próbálkozom, de mindig prémiumos. Ezt csak velem csinálja?pénzéhes

2012. aug. 13. 12:06

Eredeti üzenet:

narghile:

Cseréltemvidám Utáljuk a Filefactory-t, de ezek maradnak legtöbbször életben, és ilyenkor már nem prémiumosak.

2012. aug. 01. 17:19
narghile  (L/42) 16.

Cseréltemvidám Utáljuk a Filefactory-t, de ezek maradnak legtöbbször életben, és ilyenkor már nem prémiumosak.

2012. aug. 01. 17:19

Eredeti üzenet:

edis:

Nargi! Erre is szeretnék kérni tőled linket. /még ha kettőben van, az se baj./

2012. aug. 01. 17:11
natty  (L/36) 13.

jó kis játék volt!én nem rég óta játszok ezekkel a játékokkal de nagyon jó elfoglaltság!olyan kérdésem van,hogy a régi hotlifes játékokat nem tudom letölteni,miért????????légyszi segits!köszi

2011. máj. 23. 09:05
Mamababa  (L/58) 12.

Én azzal voltam, hogy ennek a bétájával játszottam pár hónappal ezelőtt, elkezdtem játszani, akkor derült ki, hogy már ezt egyszer végigjátszottam mérges

2011. ápr. 28. 22:38
<< <
 1. 1
 2. 2
>>

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/42)

  Nagyon helyes!!! Elképzeltelek, ahogy egy lánctalpassal rombolsz a városban, fut ki merre lát:)) Raboknak jót tesz a friss levegő, de gondolom, ők is örülnek a változatosságnak. Legalább dolgoznak a koszt-kvártéjért:)

  tegnap 17:55
 • csopi13 (L/58)

  Hahó!! Ma is kukkolok ám :) Délután 1 picuri bétára volt időm, milyen jó volt :))))) Már annyi hó van a városban, hogy kihozták a rabokat is takarítani :) Lánctalpassal kell útra kelni :)))

  tegnap 17:44
 • narghile (L/42)

  Jaj, Csopi! Már korábban is írtál Mama akrobatikus gyakorlatairól:) Remélem, a gyerekséghez az is hozzátartozik, hogy mindig szerencsésen abszolválja a mutatványokat. Az, hogy félszázas vagy, a legjobb, ami történhetett veletek és persze velünk. A pc-s gyereknek is tuti te vagy a nap bónusza:))

  tegnap 17:05
 • gyurgyalag (L/110)

  pluszt ad az élethez

  jan. 17 23:46
 • gyurgyalag (L/110)

  Hajrá Csöpi! Mamával is, játékokkal is, félszázason - mert az valami behozhatatlan pluszt az élethez! -))))

  jan. 17 23:45
 • csopi13 (L/58)

  Narg, köszi a kérdést, Mama megállíthatatlan :)) Már mind a 2 térde sebes, mert szőnyeget nézeget folyton és, hogy ki ne marja sebtapasszal takargatom, ettől úgy néz ki, mint a fiaim homokozós korszakuk idején :) igazából hinta : hol fent- hol lent, de vagyunk...boldogan !!!!

  jan. 17 16:36
 • csopi13 (L/58)

  rohantam haza, kipróbáltam (addig töltöttem le, míg dógoztam) és igen !! Visszarohantam a sráchoz akitől vettem (szomszéd a bót) és lelkendeztem..szerintem még tetszik is neki, hogy csak félszázas vagyok :) ugyanis velem örül minden alkalommal :) csak ezek a fránya töltések ne lennének 4-5 órásak :(

  jan. 17 16:30
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !! Narg én tetőtől-talpig 1 merő térgykalács vagyok :( Sütött picit a nap, de izibe fagyott is, így akkora jégcsapok meredeznek, hogy öngyilok alájuk állni !! Lelkendezem !!!!! Még (Madárka ügyesebb) nem értelek utol Titeket, de Véres Rózsit gyötröm !!! Jupppiiiiii :)Annyira örülök, ma

  jan. 17 16:26
 • narghile (L/42)

  Veszem észre! Ma befagyott a hátsófelem. Nekem még múlt héten becsípődött, hogy majd szerdától lesz megint kemény minusz. Honnan vettem? Mindenesetre, felvettem a legvékonyabb téli szoknyám, hozzá rövidebb kabát, a térgyem kalácsa meg majdnem lefagyott:( Jöjjön a február, elegem van!!!!

  jan. 16 19:00
 • gyurgyalag (L/110)

  A mindenit, de gyorsan a januári kínálathoz értem!

  jan. 15 15:48

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 333

Látogatók az előző hónapban: 12324

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7224

Feliratkozottak: 1286

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez